Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Karos” Boni Termál Panzió Ahol pihen a család ! „Karos” Boni Termál Panzió ………..Ahol pihen a család ! Bemutatjuk Zalakaros legújabb családbarát panzióját.
Advertisements

Meglévő előfizetés meghosszabbítása a Vodafone Online Shopban
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
2011 Augusztus ig Prága. Panorama Hotel Prague ****
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás Hotel « O Shale » Yaremche központjában található, a Kárpátok Nemzeti Park területén. A szállásról.
Fancsalszki Éva projektmenedzser TÁMOP-2.4.3/A-09/ Június 07.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
Rólunk  Iskolánk 1972-ben alakult, szakterületünk az építészet széles skálája.  Oktatunk: kőműveseket, asztalosokat, épületlakatosokat, ácsokat, festőket,
Kedves Pedagógusok! Tovább.
Szálloda. Szolgáltató üzem: olyan üzem / üzlet / vállalat, mely kézzel nem megfogható javakat kínál vevőinek, miközben anyagi javakat is felhasznál a.
Szakmai informatika III.
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
2014. február 26 – március 3. (6 nap/5 éj/5 sí nap)
Hotel Pátria*** (2356/04-es tételhez) Készítette : Kálmán Aliz.
Nyíregyházi Állatpark
A Jászfényszaru Ipari Park komplex fejlesztése Vállalkozói Klub évindító rendezvénye Jászfényszaru, Polgármesteri Hivatal Díszterme január 27.
Múcsonyban található irodaépület Ft-ért eladó!
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
Rádió 1 Székesfehérvár FM Rádió 1 Sárbogárd FM 87.9
Családbarát szálláshelyek Puczkó László Szakmai igazgató.
„ „HATÁRTALANUL” kirándulás
Szeretnél egy kicsit kitörni a hétköznapokból?  Gondok vannak a munkahelyen?  Többet vársz a kollégáidtól?  Jó lenne pihenni egyet?
Apponyi Kastélyszálló 2365/17
1106 Budapest, Fehér út 68. Telefonszám: + (36) 20 /
Gerlitzen Alpe Feriendorf Ossiach Apartman Komplexum Váci Utcai Ének-zenei Ált. Isk február 26 – március 2. (6nap/5éj/5sínap)
Banor Tréning Központ Bt. Levelezési cím: 1550 Budapest, Pf. 15. Tel/fax: Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
Internetes keresés 1 Az adott év húsvét vasárnapján Keszthelyre utazunk vonattal. Mennyibe kerül egy diákjegy? Mikor induljunk, ha ebédre szeretnénk odaérni?
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Tisztelt Iskolaigazgató, Osztályfőnök!
Zelk Zoltán Általános Angol- Német Kéttannyelvű Iskola
Hullám kemping.
Szállodagazdálkodás és vezetés I (2007 ősz)
A GESZTI-VENDÉGHÁZ története Üdvözlöm Kunhegyesen, a Geszti-vendégháznál! Kérem, tekintse meg fejlődésünk történetét a kezdetektől, 1992-től.
Danubius Hotel Gellért A magyarországi székhelyű Danubius Hotels Group ötvenhat szállodájának egyike a Gellért Hotel, és egyike Európa legjelentősebb.
Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok.
( ) Készítette: Tóth Evelin júliusában nyitotta meg kapuit Siófokon a Balaton-régió legnagyobb 4 csillagos szállodája. 222 szoba: légkondicionált,
Vendégszoba Közös helyiség, konyha Egészségügyi helyiségek Somogyváriné Koncz Margit Minősítő
ÜDVÖZÖLJÜKÜDVÖZÖLJÜK A CREW AGENCY CSAPATA NEVÉBEN! A CREW AGENCY CSAPATA NEVÉBEN!
Akkermann Róbert Hoffbauer Márk Logó Róbert Molnár Nagy Dániel
Bakonyerdő Zrt. A Bakonyerdő Zrt. a magyar állam, mint tulajdonos által megszabott feltételek szerint gazdálkodik a  Magas-Bakony,  Bakonyalja,  Északi.
Az épület bemutatása Miskolc belváros szívében 4000 m 2 -es irodaház részben felújítva, részben bérbeadva Ft/m 2 áron azaz Ft-ért.
Teleki Oktatási Központ A hely, ahol pihenve tanulhat
Cordial = szívélyesség, amely szívből jön Kiváló minőségű és kényelmes szálláshelyek kanári-szigeteki szívélyességgel és a vendégek részére nyújtott legjobb.
HULLÁM KEMPING.
Varázslatos Tábor 2007 Csobánka július
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.
Spirit Hotel Thermal Spa
CENTRUM KFT. Budapest, XXX. Köves u. 42 Telefon: Fax: www. centrum hu.
tételhez (Hotel Európa Fit****, Hévíz). Hotel Európa Fit ****
tételhez Puchner Kastélyszálló **** Bikal Készítette: Panghy Bence.
Anglia Portsmouth.  Az angliai utazásunknak talán a szállás volt az egyik leg meghatározóbb kérdése számomra, hiszen mindég érdekelt, hogy hogyan élnek.
Készítette: Werner Gábor. Tartalomjegyzék Általános Szabadidős lehetőségek Szolgáltatások Parkolás Internet Parkolás Érkezés dátuma Kijelentkezés Lemondás.
Nagycenk-Széchenyi kastély
Tiszafüredi Halas Napok
Fiber haszonérv házhálózat kiépítéshez
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
SZINGAPÚR Épül Szingapúr egyik büszkesége a Marina Bay Sands Hotel eszem.
Hotel Kapitány **** Wellness és konferencia Sümeg.
1 Pest megyei Kastélyszállók szerző, dátum…. 2 Hazánk kastélyszállói, kúriái modern kor kényelmének és a régmúlt idők hangulatának ideális ötvözetét nyújtják.
Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont ****
Budapesttől 1 óra kényelmes autóútra, Balatonkenese központjában, csendes, romantikus kis utcában, balatoni panorámás családi ház 15 éve működik VENDÉGHÁZKÉNT,
Real estate project Bud Office Center. Terminal 1 Terminal 2 BUD Office Center Elhelyezkedés Az irodaépület a repülőtér szívében a Terminál 1 és a Terminál.
Program- és árajánlat Debrecenbe kéne menni… Kétnapos osztálykirándulás.
ÉLETTÉR Közösség- és Településfejlesztő Egyesület.
ERASMUS+ KA1 mobilitás pályázat
Paradigmaváltás a wellness szolgáltatások terén
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás
Velünk élő középkor Forrás:
Előadás másolata:

Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős közepén helyezkedik el. A hotelbe érkezők a sóstói tó mellett tölthetik vakációjukat.

Szolgáltatások díjmentes állatparki belépés nem dohányzó szoba és emelet 24 órás portaszolgálat kulturális idegenforgalmi információ díjmentes parkolási lehetőség gyermekbarát szolgáltatások, etetőszék, gyermekágy, játszótér horgászati lehetőség

Szobák A **-os szálloda 16 szobával és 2 lakosztállyal várja az oda látogató vendégeket. Minden szoba rendelkezik zuhanyzóval vagy fürdőszobával. 6 db kétágyas alapfelszereltségű szobával rendelkezik, ami TV-vel van ellátva.

A kétágyas szobákhoz hűtőszekrény a közös társalgóban található. A 10 db családi szoba 2+2 ágyas. Televízióval és hűtőszekrénnyel is rendelkeznek. A szobák franciaággyal, kényelmes ülőgarnitúrával vannak ellátva. Szükség esetén pótággyal, illetve gyerekággyal bővíthetőek.

A földszinten található a 2 lakosztály. Mindkettőben franciaágy és kihúzható ülőgarnitúra található. A fürdőszobák sarokkáddal vannak ellátva. A „Fehér Tigris” lakosztály 55 m2-es és saját főzőkonyhával rendelkezik. Ez a lakosztály a konzervatívabb vendégek igényeinek próbálnak megfelelni.

A másik lakosztály a „Flamingó” nevet viseli, mely a romantikus hangulatot idézi elő 45 m2-en. Mindkét lakosztály pótággyal, szükség szerint bővíthető. Legkedvezőbb áron a kétágyas szobákat lehet elérni. A legdrágább szobák a lakosztályok. 3 fő felett a Hotel kedvezményt biztosít.

Erdei iskola Az Erdei iskola a Nyíregyházi Állatparkban érhető el. A programokat évszaknak és korosztálynak megfelelően állítják össze. Fő program az állatok megismerése. Kedvezményes szálláshelyet és étkeztetést biztosítanak az ide látogatóknak.

Elérhetőségek Címünk: Hotel Dzsungel 4431 Sóstógyógyfürdő, Blaha Lujza sétány 41. Telefon/Fax: 42/479-710 E-mail: szallas@hoteldzsungel.hu Erdei iskola programok: office@sostozoo.hu Webmester: wm@hoteldzsungel.hu Állatpark honlapja: www.sostozoo.hu Megközelítés: SostoZOO_megkozelites.pdf

Köszönöm a figyelmet!