Ami az emberek nagy részénél ugyanazt az eredményt hozza.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ha a hütödben van ennivaló, van ruhád, hogy felöltözz,, tetö a fejed felett és egy ágy amibe lehajthatod a fejed... Akkor gazdagabb vagy mint a világ.
Advertisements

Készítette: Boros Erzsi
Az agyunk tornáztatása fontosabb torna mint az izmaink tornáztatása. Amint öregedünk, fontos, hogy agyunkat formában tartsuk. A mondás így szól: „Ha nem.
Agytorna. Érdekes kis feladatsor. Érdemes végig csinálni.
MATEMATIKA Év eleji felmérés 3. évfolyam
Bármilyen hülyeségnek tűnik, de működik. Próbáljátok ki!
Készítette: a Dalai Láma
Nyolc gondolat az ANYASÁGRÓL
6) 7) 8) 9) 10) Mennyi az x, y és z értéke? 11) 12) 13) 14) 15)
1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel
Most egy kis teszt következik
Számítógépes hálózatok
A tételek eljuttatása az iskolákba
A macska A macska megszólítása
Európa népessége (egyéb elemek). A., Népsűrűség I. Meghatározó tényezők 1. természeti környezet a., domborzat b., éghajlat 2. gazdasági tényezők II.
AZ ÉLET PILLANATAI.
Tibeti személyiségteszt
Szent Teréz rózsakertje
Okosabb vagy mint egy ötödikes? 5 oszt 1 5 oszt 15 oszt 2 4 oszt 3 4 oszt 3 4 oszt 4 3 oszt 5 3 oszt 53 oszt 6 2 oszt 7 2 oszt oszt oszt.
… 20on alúliaknak tilos ! A kockázatok és mellékhatások tekintetében, kérjük olvassa el e terméken található tájékoztatót,tartsa be vagy kérdezze meg ifjúságát!
Üdvözöljük a játékban!!! Ne menny neki játék betöltése… A játékot készítette: Akos003 & társai Türelmüket kérjük a játék betöltéséhez … Belépés a játékba.
Közösségi portálok használata (etikett,veszélyei)
Figyelmeztetés! E program használata fokozottan
ha le tudnánk kicsinyíteni a Földet, és a 6,5 milliárd embernyi népességet egy 100 lelket számláló falura, és az arányok változatlanok maradnának, akkor…
Lassú Tánc.
Velünk született reflexek
szakmérnök hallgatók számára
Mélységi bejárás.
Logikai szita Izsó Tímea 9.B.
Olvasd lassan és csendben!.
Vajon mit gondol Rólam az Isten?
Valami aggaszt, vagy idegesít?
A víz.
10.1. táblázat. Az atomreaktor anyagaiban hasadásonként hővé alakuló energia A hővé ala-AzonnaliKésőiÖsszesen kulás helyeMeV hasadás %MeV hasadás %MeV.
Zene: Máté Péter - Most élsz
10 kívánságot küldök neked 2008-ra Zene.Unbreak my heart-Romantik Violine.
7. Házi feladat megoldása
Pályaválasztási szülői értekezlet Pályaválasztási szülői értekezlet Nagykanizsa, Borsos József Igazgató Zala Megyei Kormányhivatal Munkaügyi.
Érettségi jelentkezések és érettségi eredmények 2008 Tanévnyitó értekezlet Érettségi jelentkezések - érettségi eredmények augusztus 29.
Vagy inkább másról van szó?
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
50).6-os szint végponti fejtési üreg bejárata
A kérdőív minden kérdésére 1-től 7-ig számozott tartományban válaszolhattak a résztvevők. Az összehasonlító kiértékeléskor a válaszok átlagos értékeit.
Három kérdés Problémamegoldás.
QualcoDuna interkalibráció Talaj- és levegövizsgálati körmérések évi értékelése (2007.) Dr. Biliczkiné Gaál Piroska VITUKI Kht. Minőségbiztosítási és Ellenőrzési.
Tanulói elégedettségvizsgálat ismertetése HJK
Most egy kis teszt következik
1. Melyik jármű haladhat tovább elsőként az ábrán látható forgalmi helyzetben? a) A "V" jelű villamos. b) Az "M" jelű munkagép. c) Az "R" jelű rendőrségi.
Érettségi eredmények Vizsgázók száma: 114 fő Rendes vizsga: 82 fő Előrehozott vizsga: 32 fő (30+2) Összes értékelt tantárgyi vizsga: 495 Összes.
Olvasd lassan és csendben!
Legjobb kívánságok 2008-ra
Kvantitatív módszerek
Személyiségteszt.
GLOBÁLIS FALU A Globális Falut, úgy kell elképzelni , hogy az ott élő 100 ember arányosan reprezentálja a Földünk teljes népességét, amely az alábbi populációs.
NA ÉS ? ? ? HOGYAN VISELKEDIK AZ IGAZI FŐNÖK ? Ha főnök vagy, olvasd, mennyire illik rád, ha azt szeretnél lenni, figyelj jól, és legyél jó vezető ! !
Középértékek – helyzeti középértékek
Máté András H 14:00-15:30, i/221.
Kommunikáció szerepe a kapcsolattartásban
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
,,Szent László”Római Katólikus Gimnázium Készitette:Kurucz Brigitta Kállai Dóra Kállai Dóra Mateoc Teodor-Dávid Mateoc Teodor-Dávid 2011 Február 16.
13,5 + 22,4 =A = 95,75 43, ,48 =R = ,3 + 93,2 + 48,5 =Y = 4,97 123,6 – 93,4 =R = 30,2 203,57 – 198,63 = H = 35,9.
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Tibeti személyiségteszt
ÉFOÉSZ LILIOM NAPKÖZI OTTHON Hódmezővásárhely
Miért van egyes férfiaknak kutyájuk nő helyett?
Kéthetes drámakurzus Southamptonban
Általános kémia
Ha a hütödben van ennivaló, van ruhád, hogy felöltözz,, tetö a fejed felett és egy ágy amibe lehajthatod a fejed... Akkor gazdagabb vagy mint a világ.
Iskolai szabályok – harmadik osztály
Előadás másolata:

Ami az emberek nagy részénél ugyanazt az eredményt hozza. Teszt Ami az emberek nagy részénél ugyanazt az eredményt hozza. Jó szórakozást!

Szabályok: Meglepő lesz! Kövesd az utasításokat, legyél gyors. Sose olvasd el előre a következő kérdést, csak ha az elsőre válaszoltál! A választ nem kell leírni, csak fejben dolgozz! Meglepő lesz!

Start: Mennyi?: 15 + 6 = ?

3 + 56 = ?

89 + 2 = ?

12 + 53 = ?

75 + 26 = ?

25 + 52 = ?

63 + 32 = ?

Ne add fel, mindjárt vége! Nehezedik? Ne add fel, mindjárt vége!

123 + 5 = ?

MONDJ EGY SZERSZÁMOT ÉS EGY SZÍNT!!! AZ ELSŐT, AMI ESZEDBE JUT!!! GYORSAN!!! MONDJ EGY SZERSZÁMOT ÉS EGY SZÍNT!!! AZ ELSŐT, AMI ESZEDBE JUT!!!

Nos?!

Piros és kalapács!!!!!!?????

Ha nem, akkor abba a 2%-ba tartozol, akiknek eltérő a gondolkodásuk. Az emberek 98%-a ezt a két dolgot mondja, vagy a piros kalapácsot. Küldd tovább, próbálják ki minél többen!