Érdekességek Kattintásra.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Érték-e még a család? SzülőSuli 1.
Advertisements

Automataváltás - hanggal!!!
Mondások férfiaktól, nem csak férfiaknak.
A SZERETET - HIMNUSZA IDÉZET PÁL APOSTOLNAK A KORINTUSIAKHOZ ÍRT 1.LEVELÉBŐL.
Készítette: Kulcsár Anikó
JÉZUS KRISZTUS A SZERETET „SZÉLSŐSÉGE”
LEONARDO DA VINCI - ARÁNYOK
A pillangó tanítása Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült mellette, és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy.
Nemde Isten szikrája rejtőzik minden emberi lélekben?
Panasz utca Elköltöztünk
Pénzgyárak és problémák Közgazdaságtan alapjai Bevezetés a földrajzba Márton János MFK13F – HUI3O0.
Ma 2009 szeptember 11. péntek, Teodóra napja van. Belső szépség a szív elrejtett embere a szelíd és csendes lélek el nem múló díszével: ez értékes az Isten.
Szeretlek (Előadja: Benkő Péter)
Érvek, érvelés.
Régészet Szerényi Dóra
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
Albert Einstein idézetek.
Könnyek....
Középkori színház.
Üdvözlök mindenkit! A kutyatartással kapcsolatosan szeretnék beszélni.
Albert Einstein idézetek.
Az ülő Buddha okos gondolatai:
ALAPIGE: 1Kir 3,
BÁTOR VAGY GYÁVA (alamuszi) KERESZTYÉN VAGY?
Isten akarata-e, hogy megházasodjam? A házastárs kiválasztása.
Mára ugyancsak megtépázta az idő a sárkányok létezését, mivel kizárólag mesékben bukkannak fel. A 16 század elején, az emberek elkedztek hinni a sárkányok.
A Butterfly’s Lesson Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött,
Szerző: a szövegek és képek az internetről
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
Miért ünnepeljük még ma is a reformációt?
Albert Schweizer A nagy titok
A háromszög Napoleon- háromszögei
Istenünk, sok-sok feszültség,
A Mennyben fenn a trónusnál a Krisztus értem közbenjár
„Ha az ÚR nem építi a házat, hiába fáradoznak az építők
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Egyik évben legjobb barátok lehettek,
ISTEN KIRÁLYSÁGA Készítette: Jon A. Palmer. Isten királysága  Azért vagyunk a földön, hogy megváltoztassuk a forgatókönyveket…
Kicsoda Isten? 4. prédikáció
Tudtad?.
Pozitív gondolatok.
ISTEN hozott köztünk!.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
A halottak feltámadása és az utolsó ítélet
Törköly Rózsa: Csonkig kell égni
Nyolc fontos tudnivaló azoknak, akik először mennek operába PéPéeS
Barát Müller Péter.
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
Ő SZI TÖKÖLÉS Kreálta: Nick Shepherd Valamikor tökjó csaj voltam, formás alsófertállyal aztán megerőszakoltak!
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
A CSALÁDOK HITVALLÁSA.
egy ici-picikét (Bokrétás András) Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Bölcsességek, aforizmák
Kegyelem által Élet Világosságban.  Jn20,30-31 Sok más jelt is tett Jézus a tanítványai szeme láttára, amelyek nincsenek megírva ebben a könyvben. Ezek.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Halász Judit Semmi sem tökéletes
Modern mese ABÉKAKIRÁLY A tehetős asszony egy nap elment golfozni. Játék közben a labda berepült az erdőbe. Utána ment, és meg is találta egy hálóba.
Az első csoda: Kánai Menyegző
Miért van egyes férfiaknak kutyájuk nő helyett? 1. Minék később ér a férfi haza, a kutya annál inkább örül.
Kimondom már bátran: az Õ irgalma nélkül Semmit sem sem ér az életem.
A Nök 10 %-a került szerelmi kapcsolatba az elsö alkalommmal.
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Csitáry-Hock Tamás*************Szeretettel Aliz
Nagyböjt III Vasárnap Á-év János 4,5-42 Jézus megérkezett Szamaria egyik városába, amelyet Szikarnak neveznek, közel ahhoz a földdarabhoz, amelyet Jákob.
Gondolatok a barátságról
Szükségünk van rasszistákra? A következő fotók egy nemrég a Londoni muzulmán közösség „Vallással a békéért: tüntetésén készültek. Hogy senki sem legyen.
Előadás másolata:

Érdekességek Kattintásra

Az ókori Görögországban a lánykérés módszere az volt, ha egy almát dobtak a kiszemelt hölgynek. Ha a hölgy ezt elkapta, elfogadta az ajánlatot.

A mese szerint Igazság és Hazugság együtt mentek fürödni A mese szerint Igazság és Hazugság együtt mentek fürödni. Hazugság jött ki elöször a vízböl és felvette Igazság ruháit. Igazság nem akarta elvenni Hazugság ruháit, ezért azóta "meztelen igazság"-ról beszélünk.

 Mindenki tudja, hogy a spenót sok vasat tartalmaz, ezért aztán a szülök elöszeretettel eröltetik le gyermekeik torkán. Az igazság azonban az, hogy a spenót semmivel sem tartalmaz több vasat, mint bármely más zöldség. A félreértés még az 50-es évekböl származik, amikor egy élelmiszerkutató rossz helyre tett egy tizedesvesszöt, így a vizsgálat eredménye tízszeres vastartalmat mutatott a valósághoz képest.

 A bálnák által kifújt levegönek van egy igen erös szaga, amely a romlott hal és az állott olaj keverékének tünik. Emiatt az erös "szájszag" miatt régen a bálnavadászok azt gondolták, hogy a belégzése agykárosodást okoz.

A történészek legújabb kutatásaik alapján azt állítják, hogy a Bostoni Teadélután néven elhíresült akció során nem az adó ellen tiltakoztak, hanem el akarták lopni a rakományt. A teabálákat nem vágták fel a vízbedobás elött, valószínüleg késöbb akarták a vízhatlanul becsomagolt bálákat felhozni a víz alól.

A brazil és venezuelai Öserdökben élö Yanomami törzs asszonyai hisznek abban, hogy az erös kisbabák születésének elöfeltétele, hogy a terhesség ideje alatt minél több férfival éljenek nemi életet.

A babonás skótok soha nem viselnek pirosat és zöldet együtt A babonás skótok soha nem viselnek pirosat és zöldet együtt. Ezen kívül Skóciában nem szabad ásót bevinni a házba, mert akkor hamarosan ássák valakinek a sírját. Ha pedig valaki három hattyút lát együtt repülni, az nemzeti csapást jelent.

 Máltán azokon a kéttornyú templomokon, melyeken két toronyóra is van, szándékosan különbözö idöt mutatnak az órák. Ennek a hagyománynak egy babona az alapja, mégpedig az ördögöt akarják megtéveszteni, hogy ne tudja, mikor jön el az ö ideje.

Nigériai babona: ha egy férfit megütnek egy seprüvel, impotens lesz, hacsak nem üt vissza hétszer ugyanazzal a seprüvel. Az éjszakai sepregetés pedig balszerencsét hoz a ház lakóinak.

1666-ban egész Nyugat-Európa rettegett, mivel az évszámban szereplö 3 darab 6-os számjegy a Gonosz száma. Bár a világnak nem lett vége, London kis híján teljesen elpusztult a Nagy Tüzvészben.

  Az asztalterítöt a viktoriánus korban kezdték alkalmazni, mivel féltek, hogy a csupasz asztalláb látványa a férfiakat szexuálisan izgathatja.

Vége Szerk:A.Anikó