Kutatási eredmények bizonyítják, hogy kb. 650-féle kórokozót 6 percen belül elpusztít. /Science Digest magazin(1978/03.)/ Ezzel szemben egy antibiotikum.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„…Kotyog a patak, hallgatom,
Advertisements

Lehetnek számunkra hasznosak a mikrobák?
Gyógynövények a hagyományos kínai orvoslásban
TÜDŐGYULLADÁS - PNEUMONIA
Egészséges táplálkozás
Készítette: Hokné Zahorecz Dóra 2006.december 3.
A vitaminok és ásványi sók
Mi a g3? A g3 a méltán elismert, dél-ázsiai gâc szupergyümölcs (kínai keserűuborka) jótékony hatásait kínálja, további három szupergyümölcs mellett. A.
Készítette: Seres Dávid
Flavon max termékcsalád
A védekezés.
C-vitamin (Aszkorbinsav)
Készítette:Józsa Szende Román Orsolya
A Family-Business legújabb terméke Budapest, november 4. Dr. Bérci István.
Reformtáplálkozás.
Természetes Színezékek
Vérszegénység Olyan állapot, amikor a vérben található vörösvértestek száma jelentősen a normál érték alá csökken. Ez gyengeség, energiahiány, rövidült,
Légző rendszer betegségei
Teljes Parenterális Táplálás
A helyes táplálkozás.
Самовар=Szamovár.
A dohány (királynéfű, követségfű, mahorka)
Dr. Boros Szilvia Centrum Sajtótájékoztató Táplálkozási jellemzők Magyarországon, új RDA és az egészséges táplálkozás megvalósulásának előnyei.
A táplálkozási szervrendszer felépítése és működése
Horváth Krisztián A Vitamin.
C-vitamin Készítette Skrován Mónika.
C vitamin By: Aknai Ramóna.
Kedvező hatásai: Központi szerepet játszik a csontfejlődésben. Ha a kicsi gyermekek szervezetében alacsony a D-vitamin szintje, nem megfelelően fejlődik.
Táplálékaink, mint energiaforrások és szervezetünk építőanyagai.
Antibiotikumok és antibiotikum-rezisztencia
BRONCHITIS – HÖRGHURUT
UROINFECTIO HÚGYúTI FERTŐZÉSEK.
NÖVÉNYI ALAPÚ, INSTANT ITALPOROK HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI KIVONATOK A MODERN VILÁGUNKBAN.
Pharmanex BioPhotonic Scanner™
Nano Silver.
Illóolaj Fehérjék Cukrok Köhőgés Emésztés Ánizs csoki Epe bántalmak.
Xyli A fogvédő édesség. Mi a xylitol? A xylitol egy természetes cukor. Az emberi szervezetben, a szövetekben is jelen van. Kivonható a gyümölcsökből,
Lucerna (Medicago sativa)
A húgyuti bántalmak természetes ellenszere
A VÍZ HIDROGÉN-OXID KÉMIAI JEL: H2O.
A KÜLÖNLEGES ERITRIT A TERMÉSZETES CUKORPÓTLÓ  A természetben a gyümölcsökben (körte, dinnye, szőlő), vagy a fermentált élelmiszerekben fordul elő (sör)
Fertőtlenítés sterilizálás
 van jótékony koleszterin ?  gyógyítható a cukorbetegség ?  napoznunk kéne minnél többet, főleg 11-3 óráig és hogy kerülnünk kell a naptejet ?  kerülnünk.
Készítette:Nievel Lajos. Az első és legkézenfekvőbb dolog az, hogy igyekszünk étrendünket alapanyagokból összeállítani. A hús, a zöldség, gyümölcs, magvak,
„Bor és egészség” A bor érrendszerre gyakorolt pozitív hatása.
B vitamin! A B-vitaminok vízben oldódó vitaminok, kiegyensúlyoz ott, változatos táplálkozással könnyen bevihetők így hiányállapot nem alakul ki. Legnagyobb.
Ionizált lúgos víz Family Friss Kft
Légzőszervrendszer betegségei
A vitamin. Gabonafélék, hüvelyesek és őrleményeik, kenyerek, péksütemények: nyomokban [forrás?] forrás? száraztészták: 0-0,04 μ g sajtos, túrós sütemények:
Bakteriális fertőzések
Hasznos baktériumok Oláh Szófia 10.B.
Testi - lelki egyensúly
Testünk építőkövei – a vitaminok
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
Táplálkozás A mai táplálkozás legfőbb problémái Káros hatások
1 A probiotikus gyógyszerek szerepe a gyógyszerészi gondozásban.
Gyomorsav és epe szerepe a szervezetben
Szájápolás felsőfokon a BIYOVIS készítményeivel. Fog és szájüreg állapota Esztétikai szempont Egészségünk tükre Fontos szerepet játszik a gyomor- és bélrendszer.
10. rész :Táplálékunk összetevői Ásványi anyagok Klikk a folytatáshoz.
HERBA GOLD AKTÍV BALZSAM Gyógyír a bőrnek. HATÓANYAGOK KERESÉSE: SEJTREGENERÁLÓ, ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ MEGÓVJÁK A KÖTŐSZÖVET ÉS AZ IZOMZAT EGÉSZSÉGÉT HELYREÁLLÍTJÁK.
10. rész :Táplálékunk összetevői Szénhidrátok Klikk a folytatáshoz.
CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS Az egészség fogalma, egészségfejlesztés, prevenció.
Réti gyógynövények.
Készítette: Torma Bendegúz
A TÁPLÁLKOZÁS HATÁSAI SZERVEZETÜNKRE
Nem kórokozó baktériumok
A hasznos kender Cannabis sativa L..
TIENS KANGLI.
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

Kutatási eredmények bizonyítják, hogy kb. 650-féle kórokozót 6 percen belül elpusztít. /Science Digest magazin(1978/03.)/ Ezzel szemben egy antibiotikum legjobb esetben is csak féltucatnyi organizmust képes elpusztítani! A vastagbélben lévő hasznos baktériumokat nem károsítja, mert a vékonybélben szívódik fel. A Nano Silver Koncentrátum külsőleg alkalmas arra, hogy a lakókörnyezete higiéniailag kritikusabb helyeit ékszertiszta, mellékhatás mentes, antibakteriális védelemmel lássa el. A kertben a növények bakteriális és gombás betegségeit kezelheti vele. HASZNÁLHATJUK IVÓVÍZ FERTŐTLENÍTÉSÉRE IS. NANO SILVER/ezüst víz/

Nano Silver RUSTIC Kutatásokkal bizonyították, hogy a frissen reszelt torma baktérium és vírusölő hatású. A torma antibakteriális hatását a benne található glikozidoknak köszönheti, a mustárolaj viszont fokozza a nyálkahártyák vérellátását, a kálium pedig serkenti a veseműködést. A népi gyógyászatban a reszelt tormát vese- és húgyuti fertőzések, valamint bronchitis esetén is ajánlják, valamint a felső légutak hurutja esetén is alkalmazzák, de pakolásként is hatásos. Saját tapasztalat alapján állíthatom, hogy ezekkel a hatásokkal rendekezik a: NANO SILVER RUSTIC. NANO SILVER Írj! szivesen segitek!

NANO SILVER 84M A 84M egy természetes tengervíz koncentrátum, amely több mint 84 féle ásványi anyagot, és nyomelemet tartalmaz. Az ásványi anyagok és nyomelemek a természetben található szervetlen kémiai elemek, melyek élő szervezetben jelentős szerepet töltenek be. A 84M az amerikai Nagy Sós tóból származik, ami a világ legnagyobb koncentrált ásványi anyagokat adó forrása. Az ott található ásványi anyagok ionos állapotban vannak jelen, jellegük hasonló a test folyadékainak egyensúlyi jellemzőihez. Kutatások igazolják, hogy a vitaminokon kívül, több mint 60 féle ásványi anyagra, és nyomelemre van szükségünk. Szervezetünk ezeket az anyagokat naponta felhasználja, a felesleget pedig üríti. Hiányuk viszont un. "hiánybetegséghez" vezethet. A tó vizéből nyert 84M átfogó spektrumban tartalmazza Földünk ásványi anyagait, amelyek természetes formában, koncentráltan vannak jelen. Írj! Hívj Szivesen segitek! Tel :

Nano Silver C5000 A c-vitamin, vagy aszkorbinsav: Vízben jól oldódó, erősen redukáló tulajdonságú vitamin. Ez a vitamin az antioxidáns védelmi rendszer első vonala a szervezetben. A környezeti stresszhatások, a dohányzás, egyes gyógyszerek, lázas állapot, műtéti beavatkozások növelik a C-vitamin igényt. A napi szükséglet minimuma mg/nap körűl van, de például megfázás, fertőzés esetén akár ennek sokszorosát is bevihetjük. Momordica grosvenorii Ez a varázslatos, erősen édes ízű gyümölcs ősi hegyekkel körülvett trópusi környezetben terem. A legfőbb hagyományos alkalmazási területei: Akut, vagy krónikus torokgyulladás, légúti megbetegedések,, megszünteti a hosszú ideje tartó köhögést, segíti nyálka felszakadását időskorban, vérszegénység, székrekedés esetén, a bélmozgás elősegítésére, cukorbetegek használhatják cukor helyettesítésére, mivel kalóriát nem tartalmaz, ezért alkalmazhatjákb fogyókúrázók, mint cukorhelyettesítőt. Az antocianidinek Sok zöldség, gyümölcs és virág színét adják. Az antocianidinek élettani tulajdonságai:szabadgyök fogó, gyulladáscsökkentő, immunerősítő. Királyné Marika

VÉGE