Panoráma Ahoz,hogy „szélesvásznú” vetítést kapjak a Fájlok- Oldalbeállításnál,a szélességet 12 hüvelykre,a magasságot 6.5-re állítottam be. Lehet nem is.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bemutató-készítés PowerPoint.
Advertisements

A bemutató készítés bemutatója
Bemutató-készítés PowerPoint.
Cím - Title. 1. szó word 1.kép picture 2. szó word.
A Powerpoint használata (gyorstalpaló)
Szövegszerkesztés Összefoglalás.
Az előadás célja: ALAPISMERETEK elsajátítása n Az informatika az információ elérésével, tárolásával, feldolgozásával és továbbításával foglalkozó tudomány.
TOLL, SZÍN ÉS VASTAGSÁG.
PowerPoint program A PowerPoint programot nyissuk meg a Start menüből.
Kezdhetek mindent elölről…
PowerPoint 6. Évfolyam Formázások. Mentés A feladatot mentsük el a saját mappánkba „ppt_6_1_SajátNév” néven (ahol a SajátNév a saját nevünk helyesen leírva,
Alapok Néhány apróság, amit tisztázni kell. Első feladatok Szúrj be egy diát a legelső helyre! Legyen rajta valami főcímszerű szöveg!
Szélességi bejárás , 0.
A bemutató készítés alapjai
Prototípuskészítés Verilog nyelven Screen Saver Készítette: Mészáros Péter.
A bemutató készítés bemutatója
Microsoft Office WORD 2007 Formázás
Webdesign I - Oldaltervezés alapelvek. I. Tartalom-elhelyezés az oldalon ALAPELVEK 1.Mindig értékes és érdekes tartalom jelenjen meg az oldalon! 2.A tartalom.
Memóriák.
1 Tabulátor és használata. 2 A tabulátor olyan eszköz, amellyel egy soron vagy bekezdésen belül a szöveget megadott pozícióba tudjuk igazítani. A szöveget.
Az animáció nem más, mint egymás után levetített képkocka sorozat. Ezek a képkockák kis mértékben térnek el egymástól. Ezáltal az élettelen bábok, rajzok,
1. Szabály A játéktér. 1. Szabály – A játéktér A játéktér borítása A versenyA játéktér felületének simának, egyenletesnek kell lennie, érdes felület nem.
A Microsoft Corporation terméke
Ülepítés A folyadéktól eltérő sűrűségű szilárd, vagy folyadékcseppek a gravitáció hatására leülepednek, vagy a felszínre úsznak. Az ülepedési sebesség:
Egyéni animációk készítése
 1. dia: Bemutakozó  2. dia: Tartalom  3. dia: Fogalmak  4. dia: Mi a hasznosság??  5. dia: Általános I.  6. dia: Általános II. táblázat  7. dia:
Képek beillesztése,formázása dokumentumokban Tóth Anita 8
Képek beillesztése, formázása dokumentumokban
Horváth István Általános Iskola
Egyéni animáció készítése
Horsegirl.sokoldal.hu TEREPLOVAGLÁS, AZ IDEÁLIS KIKAPCSOLÓDÁS!
Informatikai alapszoftverek
A bemutató készítés alapjai
Ergonómiai elvek prezentáció készítésekor
Prezentáció készítés MS PowerPoint segítségével
Prezentáció a prezentációról
Felszín alatti vizek védelme Vízmozgás analitikus megoldásai.
Prezentáció készítése Balogh Zoltán PTE-TTK IÁTT Bevezetés az Openoffice Impress használatába.
Hilary Putnam: Time & Phisical Geometry Körtvélyesi László.
Levezetési szabályok kvantorokra  -bevezetés (egzisztenciális általánosítás, EG)  -kiküszöbölés (univerzális megjelenítés, UI)  -kiküszöbölés (EI):
A prezentációkészítés alapjai
Hyper Text Markup Language
Honlap készítés 4. óra.
Megyei Matematika verseny
Web-grafika II (SVG) 5. gyakorlat Kereszty Gábor.
A feladat : Építsünk AVL-fát a következő adatokból:100,170,74,81,136,185,150,122,52,190,144 (Az AVL-fa olyan bináris keresőfa, amelynek minden csúcsára.
EGYÉNI ANIMÁCIÓ.
PowerPoint 7. Évfolyam Formázások. Mentés A feladatot mentsük el a saját mappánkba „7_2_ppt_SajátNév” néven (ahol a SajátNév a saját nevünk helyesen leírva,
Tananyag: 3. Előadás A HTML nyelv alapjai Kép beillesztés Navigációk
A prezentáció-készítés szabályai
Az egyik legnagyobb előnye hogy magyar nyelvű és ezáltal egyszerűen használható. További nagy előnye az hogy ingyenesen használható és letölthető. A Gimp.
Készítette: Kiscsatári Nóra
A prezentációkészítés
A bemutató készítés alapjai. Alapfogalmak Multimédia ➲ Olyan programok és hardvereszközök, amelyek az ember több érzékszervére hatnak. (Általában a látásra.
Számítógépes programok használata
Informatika Oktató: Bock Ádám. Prezentáció készítés PowerPoint program segítségével.
9. Óra Tömörítés Tömörítés fogalma: A tömörítő eljárások segítségével adatainkat olyan alakra hozhatjuk, amelyeknek kisebb a mérete, mint az eredetinek.
2.Elnevezés 3.Fő- mellék VT 4.Irányok 5.VT képekben 6.Ábrák 7.Hálózat
Óbudai Egyetem, NIK Kalla Mór
3. Táblázatok és diagramok
EGYSZERŰ MOZGÁSOK Motorok vezérlése.
Egyenletek.
Az én művem Készítette:Szekerczés Szabina
Széltérképek Tartalomjegyzék : 1
Az elkészült faliújság értékelése videoklip szerkesztése Windows Movie Maker programmal 10. témakör:
A Powerpoint használata (gyorstalpaló)
2.Elnevezés 3.Fő- mellék VT 4.Irányok 5.VT képekben 6.Ábrák 7.Hálózat
4. 1. Motorok vezérlése A robot a vezérlőegységhez kapcsolt motorok segítségével valósítja meg a különböző mozgásokat. A robothoz négy motor csatlakoztatható,
Prezentációk 2. Bemutatók készítése.
Előadás másolata:

Panoráma Ahoz,hogy „szélesvásznú” vetítést kapjak a Fájlok- Oldalbeállításnál,a szélességet 12 hüvelykre,a magasságot 6.5-re állítottam be. Lehet nem is így kell,de azért elég jól mutat.

-hiába méreteztem egyformára a képeket,beillesztésnél egyre rövidebbek lettek. Így minden képet az elsőhöz igazítottam. A képeket tökéletesen egymásra helyeztem. Ezen a bemutatón jobb fele úsznak, így a kép jobb széle a munka felület jobb szélére került-bal oldalon „lóg” ki. -egy fura dolog:az időzítés. A kiúszásnál beállított 2O mp. sebesség OK. Viszont a következő kép beúszásánál a késleltetést 11 mp.re,a sebességet 7mp.re kellett beállítanom. A 2. kép kiúszása: időzítésnél 11+7mp. a sebességnél marad a 2O. A beúszásnál mindig 11-et kell hozzáadni a kiúszás késleltetés mp.hez- sebesség 7.Minden kiúszás késleltetése az előző beúszás késleltetés-időzítés összege. A sebesség marad a 2O mp. Így egy picit egymásra csúszik a két kép, de nekem ennyire sikerült, hogy relatív egyforma sebességgel „úszkáljanak”,és a következő kép ne előzze meg,vagy maradjon le az előzőtől -minden kép egy diára kerüljön a mozgás folyamatosságáért.

-az Effektusoknál,a hatásnál pipák kivéve... - lehet,hogy lassabb sebességnél jobb lesz. Csak a beúszást kell hozzá igazítani.