ERTRAG & SICHERHEIT – 24 éve a siker útján

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Növekedés-támogatás M27 ABSOLVO. 2 Mi kell a növekedéshez?
Advertisements

MasterCard - Év bankja 2010 Gauder Milán regionális igazgató MasterCard Europe.
Magyar ipari parkok kialakításának és működtetésének tapasztalatai Tóth János vezető főtanácsos Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium Üzleti Környezet.
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
Alkossuk meg együtt a jövőt! Üzleti játék innovatív, sikerorientált hallgatók részére.
A magyarországi kockázatitőke- finanszírozás másfél évtizede ( ) Készítette: Papp Zsuzsa Tivadari Evelin.
Nemzeti Innovációs Hivatal
E.ON – Versenyben Önökért!
A hitelintézeti számvitelre vonatkozó szabályozás
10. Tétel Sikeresen működő üzletét az igényeknek megfelelően bővíteni szeretné. Ehhez szüksége van egy üzleti terv elkészítésére. Foglalja össze, hogy.
CHIEFTEC – Industrial Co., Ltd
Felszámolók Országos Egyesülete Balatonalmádi Szeptember 14.
INNOSTART Nemzeti Üzleti és Innovációs Központ
Első a piacon, első a Legjobb Munkahelyek között 2004.
Tobit Pénzügyi Gazdasági Tanácsadó Bt. Budapest A határon átnyúló, közös ipari park lehetséges működési modellje, kialakítása, gazdasági lehetőségei Tóth.
Starjobs Magyarország Kft.. A Starjobs Magyarország Kft óta kínál megoldásokat munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés területén, a diákmunkában 1983 óta.
Az Új Magyarország Kockázati Tőkeprogram értékelési szempontjai július 7.
Állásportálok, fejvadász cégek statisztikái szerint a jól kvalifikált controllerek a legjobban fizetett, leginkább keresett gazdasági szakemberek közé.
1 Vállalkozásfejlesztés - gyakorlati javaslatok Dr. Imreh Szabolcs SZTE GTK.
Magyar Pénzügyi Közvetítő Zártkörű Részvénytársaság
Prof. Dr. Nagy János Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács Elnöke Budapest, február 24. A felsőoktatási intézmények vagyongazdálkodása.
„Ausztria, a jó szomszéd” Vállalkozzunk Ausztriában!
Tájékoztató jellegű információk!. Versenyképesség javítása külső befektetővel
A franchise gazda elengedhetetlen tulajdonságai és felelőssége Tóth-Zsédely Rita Otthon Centrum KKV Akadémia április 24.
Etikusság. Létezik-e a pénzügyekben avagy mi az a közösségi bank?
A Magyar Regionális Tudományi Társaság V. Vándorgyűlése Az ipar szerepe a regionális fejlődésben Alternatívák a regionális innovációs rendszer továbbfejlesztésére.
MASTERPLAST GROUP Nemzetközi terjeszkedés lehetőségei és veszélyei.
ERTRAG & SICHERHEIT – 24 éve a siker útján
Készítette: Csató Csilla (DVI3UH)
Robert S. Kaplan – David P. Norton Csanádi Gábor Tamás C8ITGY 2007.
Venni vagy eladni? Részvénybefektetések az intézményi befektető szemével Horváth István, CFA K&H Befektetési Alapkezelő Zrt.
Roma Központ Nagykanizsa Magyar-Horvát Szakértői Akadémia szeminárium
Electricity network in Europe Berlin, március 21.
EURÓPAI ÜZEMI TANÁCSOK KONFERENCIÁJA 2009 Budapest, november 17. ÜZEMI TANÁCSOK TÁRSASÁGI SZINTŰ EGYÜTTMŰKÖDÉSI FÓRUMA.
Kormányszóvivői tájékoztató. Lendületbe hozzuk a vállalkozásokat Dr. Kóka János Gazdasági és Közlekedési Miniszter.
Web: Boros Áron ügyvezető OTP Hungaro-Projekt Kft. Félixfürdő, május 18. Egyszerűen a siker felé EU és üzlet.
ÖNKOMRÁNYZATI PÉNZÜGYI INNOVÁCIÓK május 30. hétfő U D V A R H E L Y I ü g y v é d e k PPP KONSTRUKCIÓK: A VÁLLALKOZÓI TŐKE, AZ ÖNKORMÁNYZATI.
A Cseh - Magyar Üzleti Klub. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar.
A FIZETÉSIMÉRLEG-STATISZTIKA ADATGYŰJTÉSI RENDSZERÉNEK ÁTALAKÍTÁSA Sándor György igazgató Piaci műveletek és statisztika június 13.
Üdvözölöm a Herbalife-nál! „Ha megálmodta, meg is tudja valósítani!” Walt Disney.
Tevékenységeink Teljes körű takarítás Parketta felújítás Tisztítás Festés Mázolás.
Hogyan pályázzunk ? Az EUGA program az innováció szolgálatában Vicze Gábor.
Egyszerűen a devizákkal
Sláger az adómentes cafeteria megoldások
9. Partnerség, érdekérvényesítés, kormányzati-közösségi kapcsolatok.
 Az elmúlt években ki kristályosodtak azok az alapelvek, amelyek meghatározóak a CIB Bank működése során, és továbbra is változatlanok:  Fenntartható.
Okos pénzt az okos egészségügynek – kockázati tőkebefektetések az élettudományok területén április 29. Zsembery Levente vezérigazgató X-Ventures.
A Pécsi Tudományegyetemen innovációs tevékenysége
Pályázati Tanácsadói Szakmai Nap április 16. START Tőkegarancia Zrt. HOL ÉS HOGYAN KAPCSOLÓDIK A PÉNZÜGYI SZEKTOR AZ ÚMFT GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PROGRAMJAIHOZ?
Budapest Egyensúly Alap Az alap kezelője Richter Pál portfoliómenedzser július Az alap jellemzői KategóriaKiegyensúlyozott Az alap indulása2014.
Corvinus Nemzetközi Befektetési Rt. Határon átnyúló tőkeprogramok kis- és középvállalkozások számára Márk Péter Igazgató.
A pénzügyi intézményrendszer 2004 közepén Dr. Nyers Rezső a Magyar Bankszövetség főtitkára Budapest, november 24.
LEASING HSF közgyűlés Nemes Krisztián HATÉKONYABB FINANSZÍROZÁS KOMBINÁLJA A BIZTONSÁGOS TERVEZÉST A RUGALMASSÁGGAL.
Az izraeli üzleti környezet vállalkozói szemmel Zsámboki Gábor vezérigazgató 1.
Növekedés a tőzsdével ELITE Program, együttműködésben a BÉT-tel
Szállítói számlakönyvelő Dolgozz velünk az Élet habos oldalán!
Biyovis a mi üzletünk.
14 év szakmai tapasztalat
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Országos nagykereskedelmi menedzser
Értékesítési képviselő – Food
Vállalati terv bemutató
Értékesítési képviselő – HoReCa
Marketing koordinátor Dolgozz velünk az Élet habos oldalán!
Értékesítési képviselő – HoReCa
Belső ellenőrzési és pénzügyi menedzser
17 év szakmai tapasztalat
12 év szakmai tapasztalat
Üzleti terv bemutatása
Felsőoktatási Szakképzés
Előadás másolata:

ERTRAG & SICHERHEIT – 24 éve a siker útján Az E&S Európaközpont - a Graz-i központból történik a vállalat irányítása - • Ertrag & Sicherheit Investmentfondsberatung Ges.m.b.H (E&S) • A-8010 Graz, Mariatroster Straße 231 • Tel: +43 (0)316/3980-0 • Fax: +43 (0)316/3980-7299 • Web: www.esfonds.com • Mail: office@esfonds.com Bejegyzett pénzügyi szolgáltató vállalkozás – Cégjegyzék szám: FN 178336 i Graz-i Tartományi Bíróság

Bemutatkozás Nagyobb vagyont a jövőben 1985 óta végzünk tanácsadást - a vagyon felépítése, - megőrzése, - megtöbbszörözése területén. Ausztria első független vagyontanácsadójaként 1987 óta közvetítünk befektetési alapokat magánbefektetők számára, és azóta erre a modern és rugalmas befektetési eszközre specializálódtunk. A nemzetközi befektetési alapokkal végzett hosszú távú vagyonfelépítésre és az innovatív finanszírozási koncepciókra koncentrálva Ausztriában piacvezetők vagyunk e szegmensben, és azon dolgozunk, hogy tevékenységünket Kelet - Európára is kiterjesszük. Magyarországon is szívesen megmutatjuk Önnek, hogyan legyen a jövőben NAGYOBB VAGYONA és hogyan lehet SIKERES.

Bemutatkozás E&S – Your Fund Adviser A Graz-i székhelyű Ertrag & Sicherheit Investmentfondsberatung Ges.m.b.H (E&S) a legnagyobb független osztrák befektetési tanácsadó, amely befektetési alapokra és innovatív finanszírozási koncepciókra specializálódott. Az 1985-ben Manfred Zettl és Leopold Krauthaufer által alapított E&S a befektetési alapok értékesítése terén úttörőnek számít Ausztriában. Ma a vállalat több mint 40 képviselettel rendelkezik egész Ausztriában, valamint fiókteleppel Magyarországon, Csehországban. 1999 óta az E&S befektetési tanácsadásra és pénzügyi eszközök közvetítésére szóló engedéllyel rendelkezik, és az FMA értékpapírcégként tartja nyilván.

Vállalati filozófia Profitáljon a legjobbakból! Meg vagyunk győződve arról, hogy a befektetési alapok olyan befektetési formák, amelyek végtelen sok előnyt kínálnak. Ezért már 1987-ben az első befektetési tanácsadóként Ausztriában erre specializálódtunk. Világszerte a legelismertebb és legnagyobb alapkezelő házakkal és befektetési társaságokkal működünk együtt. A legjobb és legtapasztaltabb alapkezelő menedzserek kizárólag azzal foglalkoznak, hogy az ügyfelek pénzét a lehető legjobban fektessék be. Így a befektetési alapok teljes világa nyitva áll Ön előtt.

ERTRAG & SICHERHEIT – Székhely Az E&S Európaközpont – mindenben a terjeszkedésre irányul A Graz-i központból történik az Ertrag & Sicherheit vállalat irányítása. A modern Európaközpont 2005. novemberétől 2007. áprilisáig épült. Az innovatív objektumot Paul Pilz építész tervezte, aki ezért megkapta az Építészkamara magasépítési 3. díját. A mögötte álló 250 éves régi kúriát nagy körültekintéssel újították fel, ahol ma egy borospince és cégrendezvények szemináriumi helyiségei találhatók.

ERTRAG & SICHERHEIT – A vállalat Hozamban gazdag és biztonságos 1985 óta Amikor Leopold Krauthaufer és Manfred Zettl 1985-ben az Ertrag & Sicherheitet megalapította, a következő cél vezérelte őket: a magánbefektetőknek hasonló lehetőségeket biztosítsanak, mint az intézményi befektetőknek, amennyiben a vagyon felépítéséről, megőrzéséről és megtöbbszörözéséről van szó. Ennek logikus következményeként a vállalat a befektetési alapokra specializálódott. E&S - mérföldkövek 1985 - Manfred Zettl és Leopold Krauthaufer megalapítja az Ertrag & Sicherheit-et 1987 - Befektetési alapok értékesítésének megkezdése, együttműködés a Pioneer Investments, USA céggel

ERTRAG & SICHERHEIT – A vállalat E&S - mérföldkövek 1994 - Az első havi megtakarítási terv lehetséges 1998 - Jelzálogkölcsönök értékesítése - Együttműködés a BNP Paribas-val - A „Paribas First Selection“ tetőalap kizárólagos értékesítése 1999 - Az E&S megkapja a Finanzmarktaufsicht engedélyét 2001 - A BNP megalapítja a Worldselect-et mint exkluzív terméket az E&S számára a „BNP Paribas First Selection“ és „BNP Paribas Bond Selection“részalapokkal

ERTRAG & SICHERHEIT – A vállalat E&S - mérföldkövek 2002  - A „BNP Paribas Quarantee Selection 2010“ garantált alap létrehozása 2004  - A második exkluzív termék alapítása a BNP Paribas-val: Worldselect One a „First Selection“ és „Asset Allocation“  részalapokkal - Bejelentés Csehországban, Magyarországon és Szlovéniában - „Alapok alapja“ díj nyertese 2004 2005  - „Rookie of the Year“ – a BA-CA Finanzservice legjobb új értékesítési partnere 2006 - Piacralépés Magyarországon és Csehországban - Kooperáció kiépítése horvátországi partnervállalattal

ERTRAG & SICHERHEIT – A vállalat E&S - mérföldkövek 2007 - Új Európaközpont megnyitása Grazban - Piaci előkészületek Romániában - Worldselect és Worldselect One fúziója - Horvátországi partnervállalat indulása 2008 - Első exkluzív termék a Franklin Templeton Investments céggel: Equity Selection Fund

Exkluzivitás Exkluzív pénzügyi lehetőségek kizárólag az Ertrag & Sicherheitnél! A befektetési alapok a pénzbefektetések legrugalmasabb formáinak számítanak. Befektethet egy alkalommal vagy havonta, vagy megtakaríthat más időközönként egy fix összeget, vagy mindezt kombinálhatja egymással. Általában nincs futamidő vagy lekötési időszak. Tőkéje bármikor rendelkezésére áll, mivel minden alapkezelő társaság köteles befektetési jegyeit az aktuális árfolyamon visszavásárolni. E&S – exkluzivitás Bankok Biztosítók és LTP - nincs futamidő   - nincs számlavezetési díj   - nincs fizetési kötelezettség  -   - bármikor hozzáférhető  

Karrier Használja ki az esélyt és csináljon karriert - hiszen semmi sem ad nagyobb szabadságot, mint a saját vagyon Az E&S-nél lehetősége van arra, hogy egy abszolút növekvő ágazatban dolgozzon, mégpedig az elsőszámú osztrák cégnél! Az elkötelezettek számára egyedülálló karrieresélyt kínálunk a „vállalkozó a vállalatban“ elv alapján. Maga határozza meg jövedelmét – teljesítménye és munkája által – és jövedelmének határát Ön szabja meg. Vállalkozóként tevékenykedni számunkra annyit jelent, mint saját felelősségre cselekedni, mozgásban maradni és aktívan élni az új lehetőségekkel. Ez a mindenkire érvényes alapelv tükröződik vissza vállalatunk világosan felépített struktúrájában.

Karrier Használja ki az esélyt és csináljon karriert - hiszen semmi sem ad nagyobb szabadságot, mint a saját vagyon Az E&S Pénzügyi Akadémián magasan kvalifikált üzletembernek és befektetési szakembernek képezzük ki. Egyedülálló vezetői szemináriumainkon lépésről - lépésre megtanulja saját határainak kiterjesztését, hogy folyamatosan csúcsteljesítményre legyen képes. A piaci helyzet, valamint az E&S szilárd alapot biztosít a hosszútávú szakmai jövő eléréséhez!!!

Pénzügyi Akadémia Az E&S Pénzügyi Akadémia – a legjobb tanácsadás érdekében Az E&S Pénzügyi Akadémiával az E&S egyedülálló képzési rendszert fejlesztett ki munkatársai számára. A különböző szakakadémiák és egyetemek mintájára az üzlettársak többfokozatú, a karriert végigkísérő képzési rendszerben vesznek részt. Munkatársaink itt hozzájutnak a szükséges know - how-hoz, hogy ügyfeleiknek és leendő üzleti partnereiknek a vagyonbefektetés és finanszírozás terén átfogó tanácsokkal szolgálhassanak.

Üzleti partnereink így megkapják a szükséges szakmai alapot a Pénzügyi Akadémia Az E&S Pénzügyi Akadémia - Minőséggel a kvalifikált üzleti partnerekhez. - Kvalifikált üzleti partnerekkel a befektetési sikerhez. - Befektetési sikerrel az ügyfél elégedettséghez. Az E&S az üzleti partnereket a legújabb minőségi előírások (WAG, MIFID, EU-irányelvek) szerint képezi. A szakakadémiák és egyetemek mintájára folyamatosan ellenőrzött belső oktatási rendszert alakítottunk ki, amely szakmai és vezető képzésre oszlik. Az E&S szakmai képzését elismert tőkepiaci szakértőkkel fejlesztettük ki. Üzleti partnereink így megkapják a szükséges szakmai alapot a sikeres karrierhez.

Tegye meg az első lépést sikeres karrierje felé az E&S-nél Pénzügyi Akadémia Az E&S Pénzügyi Akadémia A Winning sikertrénerével, Dr. Michael Reinprecht képzett sportpedagógussal és személyiségfejlesztő trénerrel együttműködve üzleti partnereinket folyamatos csúcsteljesítményre vezetjük és segítjük olyan tulajdonságaik fejlődését, mint a rugalmasság, a bátorság és a csapatszellem. Tegye meg az első lépést sikeres karrierje felé az E&S-nél A független befektetési tanácsadás abszolút növekvő ágazat. Mind az érdeklődő újoncok, mind ezen ágazatban és az értékesítés terén tapasztalatokkal rendelkező profik számára egyedülálló karrieresélyt kínálunk az egyesült Európában. Küldje el részletes pályázati anyagát önéletrajzzal és fényképpel, valamint várjuk mielőbb visszajelzését az Ön által már ismert emailcímre. Előre örülünk az együttműködésnek!