Készítette: Kovács Andrea Nao szimulációs futball játék fejlesztése Bevezetés a Nao világába.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
15. SZABÁLY – A B erugás. 15. SZABÁLY – A BE RUG ÁS A be rug ás a játék újrakezdésének egyik módja. Be rug ást kell ítélni annak a csapatnak a javára,
Advertisements

Készítette: Sábián Róbert
Büntetőrúgás. Büntetőrúgás jár az ellen a csapat ellen, amely elköveti a közvetlen szabadrúgást maga után vonó tíz szabálytalanság valamelyikét a saját.
Grafikus felhasználói felület Windows alatt
Multiágens futball szimulációk
Kőnig Tibor Microsoft Magyarország.
WINDOWS OPERÁCIÓS RENDSZEREK
Készítette: Reményi László1 Pátyi Szent Imre Templom, Plébánia és Közösségi Ház Építési engedélyezési terve.
A külföldi továbbképzések módszertana, menedzsmentje, hasznosítása ( BI 2000 és BioGIS 2005 projektek) A Leonardo program mint a szakmai tanár(tovább)képzés.
Nyugat-mecsekiTársadalmiInformációsTársulás Kovács Győző elnök.
9. szabály – A labda játékban és játékon kívül. 9. szabály – A labda játékban és játékon kívül A labda játékon kívül A labda játékon kívül van, ha: •
Verseny és alkalmazkodás II. Magyarországi Klímacsúcs.
Készítette: Grolyóné Szabó Éva május10.
Kedves SPE és MMSZ tagok! Áprilisban immár ötödik alkalommal ismét megrendezésre kerül az SPE 2008 évi amatőr teniszversenye. A verseny férfi egyéni, férfi.
1 AIBO Robotfoci Bodor László IAR Bevezetés AIBO RoboCup AIBO RoboCup Célok Célok Rendszer elemei Rendszer elemei Megvalósítás terve Megvalósítás.
Készítette: Pisák Bence Tantárgy: Testnevelés. Először is mi a játék lényege:  A játék célja, hogy a labdát az ellenfél endzone-jába vigyék, és ezzel.
Mobil robotok Készítette: Pethő Balázs. Mobil robotok Maga a robot szó 1921-ben C AREL C APEK Rossum Univerzális Robotjai című színdarabjában fordul elő.
Készítette: Novák Edvin
A MAGYAR NŐI KÉZILABDÁZÁS
Kezdetektől napjainkig Készítette: Tánczos Andrea (TAAOAAI.ELTE)
16. SZABÁLY – A KIRÚGÁS. A kirúgás a játék újrakezdésének egyik módja. Kirúgást kell ítélni, amikor a labda utoljára támadójátékost érintett, majd teljes.
EU alapismeretek E-Learning.
Projektlabor, Projektmunka és Projekt szeminárium tapasztalatai és kérdései az informatika oktatásában az Eszterházy Károly Főiskolán dr. Kovács Emőd,
Cigány ügyek az Emberi Jogok Európai Bírósága előtt Siófok, szeptember 16.
Készítette: Béleczki András
A kosárlabda története, rekordjai, halhatatlanjai
Röplabda Testnevelés Készítette: Kiss Krisztina.
Készítette: Tokai Márk és Tokai Balázs
8. szabály – A játék kezdete és újraindítása. Kezdőrúgás A játék kezdetének vagy újraindításának egy módja. Mikor lehet kezdőrúgás? A mérkőzés elején.
8. szabály – A játék kezdete és újraindítása. Kezdőrúgás A játék kezdetének vagy újraindításának egy módja. Mikor lehet kezdőrúgás? A mérkőzés elején.
9. szabály – A labda játékban és játékon kívül. 9. szabály – A labda játékban és játékon kívül A labda játékon kívül A labda játékon kívül van, ha: akár.
17. SZABÁLY A SZÖGLETRÚGÁS. 17. SZABÁLY – A SZÖGLETRÚGÁS A szögletrúgás a játék újrakezdésének egyik módja. Szögletrúgást kell ítélni amikor a labda utoljára.
Szabadrúgások.
15. SZABÁLY – A BEDOBÁS. A bedobás a játék újrakezdésének egyik módja. Bedobást kell ítélni annak a csapatnak a javára, amelyiknek ellenfele utoljára.
16. SZABÁLY – A KI DOBÁS. 16. SZABÁLY – A KIRÚGÁS A ki dobás a játék újrakezdésének egyik módja. Ki dob ást kell ítélni, amikor a labda utoljára támadójátékost.
Büntetőrúgás. Büntetőrúgás jár az ellen a csapat ellen, amely elköveti a közvetlen szabadrúgást maga után vonó tíz szabálytalanság valamelyikét a saját.
SZABÁLYTALANSÁGOK ÉS SPORTSZERŰTLEN VISELKEDÉS.. A szabálytalanságok és a sportszerűtlen viselkedés büntetése a következő Közvetlen szabadrúgás Büntetőrúgás.
Egy Nao robot szimulálása a Choregraphe programmal.
ONAP ↓ HELYI ÓVODAI PROGRAM ÜTEMTERV TERVEZET
Pädagogisches Institut Győr Pädagogisches Institut Győr Pädagogisches Institut Szombathely Pädagogisches Institut Szombathely Pädagogisches Institut Eisenstadt.
WINDOWS OPERÁCIÓS RENDSZEREK
Intelligens felderítő robotok Készítette: Györke Péter Intelligens rendszerek MSC szakirány Konzulens: Kovács Dániel László Méréstechnika és Információs.
Készítette: Cserepes Béla – Heim Attila Chart 1 Szabálytalanságok 8:4 Azonnali 2 perces kiállítás 8:3 Progresszív büntetés 8:5 Kizárás írásos jelentés.
16. SZABÁLY – A KIRÚGÁS. A kirúgás a játék újrakezdésének egyik módja. Kirúgást kell ítélni, amikor a labda utoljára támadójátékost érintett, majd teljes.
8. szabály – A játék kezdete és újraindítása. A kezdőrúgás meghatározása A kezdőrúgás a játék kezdetének vagy újraindításának egy módja. a mérkőzés elején.
15. SZABÁLY – A BEDOBÁS.
1/11 Futball AIBO robotkutyával Szakdolgozat védés Bodor László IAR-2004.
A BSc képzés tapasztalatai BME VBK Műhelykonferencia – ELTE Bolyai Kollégium október 17.
Várkonyi Mária1 Sára Sándor A mozgókép mestere.
A golf pálya 61 hektáron elterülő, gyönyörű természeti környezetben található, Debrecentől 25 km-re, 25 perc távolságra gépkocsival. 1 Boya Eagles Golf.
Nemzetközi Rehabilitációs Központ
Labdarúgó foglalkozások sajátosságai
Látjátok! Ők az ellenfelek…
10. szabály – A gól. Gólszerzés Gólt kell ítélni, amikor a labda teljes terjedelmével áthalad a kapuvonalon a kapufák között és a keresztléc alatt, feltéve,
Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola Kecskemét
Arsenal Football Club. A következőkben az Arsenal labdarúgó csapatról tudhatunk meg fontosabb információkat.
13. szabály Szabadrúgások
Merényi Ádám Takács Attila
Földrajzoktatás a Debreceni Egyetemen és jogelődjén, a Kossuth Lajos Tudományegyetemen 1990-től napjainkig Kerényi Attila Debrecen november 14.
Készítette: Fekete Máté LIVL04
Kézilabda.
Umron, az asztaliteniszező robot KOVÁCS BERTALAN FJF6UG.
A Labdarúgás.
MOBILROBOT-PROGRAMOZÓ VERSENY. A verseny célja: programozás iránt fokozottan érdeklődő diákok számára, lehetőséget biztosítani arra, hogy tudásukat, kreativitásukat.
Fordította: Hornok Miklós. Versenyzési formák: Rövid játszmák ( 4-ig ) Rövidített játszmák 3 nyert szettre Előny nélküli számolás Többszörös verseny.
Outdoor-indoor mozgásprogramok 2.
XLI. Felvidéki Magyar Matematika Verseny 2017
14. Szabály Büntetőrúgás.
17. szabály - A szögletrúgás
Alapfokú játékvezetői tanfolyam
Előadás másolata:

Készítette: Kovács Andrea Nao szimulációs futball játék fejlesztése Bevezetés a Nao világába

Készítette: Kovács Andrea A RoboCup 1993 szeptemberében az első alapszabályok letétele 1995 Montreal: az első verseny előkészületei 1996-ban az első előverseny 1997-ben az első hivatalos RoboCup

Készítette: Kovács Andrea A RoboCup Ligái Simulation League

Készítette: Kovács Andrea A RoboCup Ligái Small Size League

Készítette: Kovács Andrea A RoboCup Ligái Middle Size League

Készítette: Kovács Andrea A RoboCup Ligái Standard Platform League

Készítette: Kovács Andrea A RoboCup Ligái Humanoid League

Készítette: Kovács Andrea A RobotStadium Egész évben játszható Helyszíne az Internet A Standard Platform Liga játékait szimulálja Költségkímélőbb

Készítette: Kovács Andrea A Nao Robot 2005-ben indult a projekt Francia cég, az Aldebaran Robotics tervezte 2008-ban lett a Standard Platform Liga hivatalos robotja

Készítette: Kovács Andrea A Nao Robot

Készítette: Kovács Andrea A RoboCup 3D-s Szimulációs Játék szabályai A rendező bizottság A játék formája Problémakezelés Bíróság

Készítette: Kovács Andrea Példák Szabálysértésekre A labda kézzel való érintése Veszélyeztetni, vagy visszatartani az ellenfelet A labda akadályozása Védekezés A labda körbeállása Mozdulatlanság

Készítette: Kovács Andrea Bevezetés a nao világába Köszönöm a figyelmüket!