A marketing alapjai... másképp

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Álmodtam százszor, és elképzeltem, Milyen lesz majd ha eljössz hozzám
Hol a résem Miért jó nekem odaállni?
ApCsel
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
A legszebb Szív.
EGY SZÁL HARANGVIRÁG.
William Wordsworth Zene: O Mio Babbino Caro From „Gianni Schicchi” igyósi Moni.
Micimackó egy igaz történet
A patikus Az első vacsora A lány megkérte barátját, hogy péntek este menjen át, vacsorázzon vele és a szüleivel. A lány bejelentette a fiúnak, hogy.
Istenem mit tettem? Egy csaj története. Szuszi,ne szomorkodj ezen a szép napon!
Az elveszett testvér? Egy csaj története.
A tengerparton Egy csaj története. Nataniellel azt beszéltük meg hogy a tengerparton találkozunk.És így is volt.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Névnapodra Szeretettel!
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
B é k a m e s e PéPéeS Volt egyszer egy férfi, aki nem volt megelégedve 50cm hosszú nemi szerszámának méretével. Miután nem tudott.
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
Napra Valentin.
Társkereső Hölgy keres urat
Ne légy kegyetlen – Don’t Be Cruel Tudod, hogy várlak szüntelen, se éjjelem, se nappalom, de hogyha nem tudsz jönni, hát hívj fel telefonon, mondd, mi.
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
JÓ REGGELT!.
JÓ REGGELT  !!.
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Lehet-e a 21. században családi szerepekről beszélni?
Nem volt fény, amely tovább vezet,
Egyik évben legjobb barátok lehettek,
Ki a szívét osztja szét....
Uram, Tehozzád futok, élő vízre szomjazom, közelséged, ó, mily jó énnekem. Kérlek, ne menj el tőlem, légy mindig segítségem,  Úgy kívánlak Téged, Istenem!
VERS RÓLAD.
Kotzián Rudolf: Ahogyan szavaztál... (a 2004 december 5-i népszavazásról)
*. Türr István Gerster Béla április 7.
All we love, we left behind
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Mi történt veletek? Egy csaj története. Végre 2 hét után kiengedtek a kórházból de…
Lehet, hogy Béla megöregedett? Az örökifjú Béla is betöltötte a… Szóval betöltötte, és az évforduló kapcsán elgondolkodott: lehet, hogy ő is megöregedett,
Gyuri Úgy várom jössz e már.... Elmegyek, elmegyek.... "Egy ember akinek a zene jelentette az élet összes örömét" Budapest 1947 február szeptember.
JÓ REGGELT !.
Hallgatva ezt az önazonossági kérdést, amelyet Jézus szegez tanítványaihoz, eszembe jutott pár hasonló kérdést feltenni a mi Társaságunkkal kapcsolatosan:
JÓ REGGELT !.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Kis történet kedves embereknek!.
Bibliaolvasás: "Íme az ember olyanná lett, mint miközülünk egy: tudja, mi a jó, és mi a rossz. Most azért, hogy ne nyújthassa ki kezét, és ne szakíthasson.
RENDŐRVICCEK.
Minden nő figyelmébe Ezektől a szemektől átalakul a szépérzéked. Miután megnézted ezeket a képeket, biztosan más szemmel fogod nézni a férjedet, barátodat.
A lógósok. Na,itt van főhösnőnk aki… MOST KELT FEL?!
Életed folyamán sok emberrel találkozol,
Valamikor Chesterfieldben, Midway u.45 alatt, éjjel 1-kor az ajtó előtt...
Kihívások az ötlettől a megvalósításig
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Gondolatok.
Nélküled, Uram gyenge vagyok. Gyenge, mint porszem, ha szél kavarog
Csak egy lány a dojoból A változó lány.
Itt vagyok most, jó Uram, Hozzád száll e dal..
eldobd az agyad! ( Bokrétás András) Mi lesz, ha Teréz sírjára építenek egy diákszállót? Koleszterin.
Megújul a szívünk, megáldja életünk Ő, aki él. Alleluja!
A PIACBEFOLYÁSOLÁS TERVEZÉSE 4. A médiaterv. 4. A médiaterv kialakítása A promóciós elemek.
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
„Eljön az az idő – így szól az Úr –, amikor új szövetséget kötök Izráel és Júda házával.” … „…ilyen lesz az a szövetség, amelyet Izráel házával fogok kötni,
Na! Nehogy eldobd az agyad! (Bokrétás András).
240.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
JÓ REGGELT! ISTEN HOZOTT!.
Húsvét III vasárnapjaC - év Jn 21,1-19.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Előadás másolata:

A marketing alapjai... másképp Csak 18 éven felülieknek A marketing alapjai... másképp

Ha érdekel, nagyon jó vagyok az ágyban… Meglátsz egy fantasztikus lányt egy partin. Odamész hozzá, és azt mondod: Ha érdekel, nagyon jó vagyok az ágyban…

Ha érdekel, nagyon jó vagyok az ágyban… Meglátsz egy fantasztikus lányt egy partin. Odamész hozzá, és azt mondod: Ha érdekel, nagyon jó vagyok az ágyban… Ez a DIREKT MARKETING.

Meglátsz egy fantasztikus lányt egy partin Meglátsz egy fantasztikus lányt egy partin. Odamész hozzá, és elkéred a telefonszámát. Másnap felhívod, és azt mondod: Szia, a tegnapi partiról van meg a számod. Tudod, nagyon jó vagyok az ágyban…

Meglátsz egy fantasztikus lányt egy partin Meglátsz egy fantasztikus lányt egy partin. Odamész hozzá, és elkéred a telefonszámát. Másnap felhívod, és azt mondod: Szia, a tegnapi partiról van meg a számod. Tudod, nagyon jó vagyok az ágyban… Ez a TELEMARKETING.

Ha akarsz egy tuti tippet, ő ott nagyon jó az ágyban! Meglátsz egy fantasztikus lányt egy partin. Ráveszel egy másik lányt, hogy egy italért cserébe menjen oda hozzá, és Rád mutatva mondja azt neki: Ha akarsz egy tuti tippet, ő ott nagyon jó az ágyban!

Ha akarsz egy tuti tippet, ő ott nagyon jó az ágyban! Meglátsz egy fantasztikus lányt egy partin. Ráveszel egy másik lányt, hogy egy italért cserébe menjen oda hozzá, és Rád mutatva mondja azt neki: Ha akarsz egy tuti tippet, ő ott nagyon jó az ágyban! Ez a FIZETETT HIRDETÉS.

Meglátsz egy fantasztikus lányt egy partin Meglátsz egy fantasztikus lányt egy partin. Fölállsz, megigazítod a nyakkendődet, odamész hozzá, és töltesz neki egy italt. Kinyitod neki az ajtót, fölveszed a táskáját miután ő elejtette. Felajánlod, hogy hazaviszed, majd ezt mondod: Boldoggá tesz, hogy a szolgálatára lehettem. Mellesleg, ha nem veszi tolakodásnak, nagyon jó vagyok az ágyban.

Ez a PR (közönségkapcsolatok). Meglátsz egy fantasztikus lányt egy partin. Fölállsz, megigazítod a nyakkendődet, odamész hozzá, és töltesz neki egy italt. Kinyitod neki az ajtót, fölveszed a táskáját miután ő elejtette. Felajánlod, hogy hazaviszed, majd ezt mondod: Boldoggá tesz, hogy a szolgálatára lehettem. Mellesleg, ha nem veszi tolakodásnak, nagyon jó vagyok az ágyban. Ez a PR (közönségkapcsolatok).

Hello baby, nem jössz el egy körre? Fantasztikus vagyok az ágyban!!! Letekert ablakkal autókázol a városban, és minden csinos lánynak, akit látsz, odaszólsz: Hello baby, nem jössz el egy körre? Fantasztikus vagyok az ágyban!!!

Hello baby, nem jössz el egy körre? Fantasztikus vagyok az ágyban!!! Letekert ablakkal autókázol a városban, és minden csinos lánynak, akit látsz, odaszólsz: Hello baby, nem jössz el egy körre? Fantasztikus vagyok az ágyban!!! Ez a SPAM (kéretlen reklámüzenet).

Úgy hallottam, hogy nagyon jó vagy az ágyban! Meglát Téged egy fantasztikus lány egy partin. Ő megy oda hozzád, és így szól: Úgy hallottam, hogy nagyon jó vagy az ágyban!

Úgy hallottam, hogy nagyon jó vagy az ágyban! Meglát Téged egy fantasztikus lány egy partin. Ő megy oda hozzád, és így szól: Úgy hallottam, hogy nagyon jó vagy az ágyban! Ez a MÁRKAFELISMERÉS.

Ha a lány reggel azt mondja: Hát, Te tényleg fantasztikus vagy!

Ha a lány reggel azt mondja: Hát, Te tényleg fantasztikus vagy! Az a VÁSÁRLÓI ELÉGEDETTSÉG.

Ha a lány hozzád megy feleségül...

…és még 50 év után is boldogan éltek együtt…

…és még 50 év után is boldogan éltek együtt… Az pedig a MÁRKAHŰSÉG.