Www.lgnprosperity.com KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON !

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
Advertisements

Ha Te is szenvedélyesen szeretsz utazni, vagy szimplán csak szoktál utazni, akár a kikapcsolódás kedvéért, akár üzleti ügyben…
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
LEO Tower 1 Üzleti modell LEO Tower 1 Tanulj sajátíts el egy sikeres gondolkodásmódot a LEO tréningjein keresztül Keress jutalékot a.
WorldVentures – Vállalati információk
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
Vásároljon, hogy Gazdagodjon NETWORK TRADING SYSTEM  Az igazi lehetőség az Ön számára  Az életben gyakran kell kompromisszumot kötni a szükséges pénz.
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
Jutalék Terv.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég • Október • Adómentes, 7 éves cég • 2009-es terjeszkedés Oroszországba & Mexikóba • Széles piac! Németországban.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég Október Adómentes, 7 éves cég Széles piac! Németországban példának okáért a férfiak kétharmada, a nők fele pedig.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
Tájékoztató az OTP Bank Partnerei részére
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Life Wave értékesítési terve
Giovanni Ferrini Fashion
SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON !
Milliós jövedelem 500 Ft-ból! Avagy, hogyan tegyél szert azonnal, 200%- os folyamatosan növekedő haszonra!
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Köszöntünk az bemutatóján FUEL FREEDOM INTERNATIONAL HUNGARY.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
Korábban - JustBeenPaid Áttekintés - nincs havi díj - 10 $-os ajándék csomag - naponta 2%, illetve 1% kamat 88 napon keresztül - akkor is termel nyereséget,
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
RETAIL & BUSINESS BUILDING FASTSTART
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
WorldVentures – Vállalati információk Alapítási év: december Alapítási év: december Vállalati központ: Dallas, TX Vállalati központ: Dallas,
MENNYI PÉNZRE LENNE MOST SZÜKSÉGED AHHOZ… HOGY TELJESEN RENDBE TEDD AZ ÉLETED?
Előadás másolata:

KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON !

James Ward és családja Az LGN Prosperity központja: A cég alapítója és vezérigazgatója 903 SE 28th Street Bentonville, AR Az LGN 2007 óta működik sikeresen világszerte

LGN Travel Card + All Inclusive Business Packige Egyszeri díj - nincs lejárati esedékesség - átruházható ! május – megjelent az LGN új terméke Kedvezményes utak a világ 3500 csodálatos pontján. Kényelmes online foglalás, 1200 dollár megtakarítás. Fantasztikus utak főig, akár dollárért! május 1. után már Önnek sem luxus az utazás !

Ízelítő a kínálatunkból: Görögország 2 fő részére, Villea Village 399 Dollár Brazília 4 fő részére, Resort Caravelas 399 Dollár Bahama-szigetek 6 fő részére 399 Dollár LGN Travel Card Nyaralj kedvezményesen - valósítsd meg álomútjaidat !

2 - 6 fős családi üdülések, elképesztő árakon – szinte az egész világon % megtakarítás - a diszkont árakhoz képest ! ÜDÜLŐHELYSZÍNLÉTSZÁMKISKER. ÁR (1 hét) LGN ÁR (1 hét) Celebration World Resort Kissimmee, Florida 6$1,599$399 Bayview Club at El Presidente Acapulco4$1,599$299 Westwind ClubBahamas6$1,899$399 Havasu Dunes ResortArizona4$1,399$399 Stardust - TAHOESouth Lake Tahoe 3$1,599$299 Vilea VillageGreece2$1,799$399 Royal Sunset (All Inclusive) Cancun6$1,599$399 Több mint 3500 desztináció világszerte ! ha anyósodat nem szeretnéd vinni - viheted akár a barátaidat is.

Ha nem szeretsz repülni, vagy túl sokat utazni, Ezért Magyarországon szeretnél pihenni, Ha felfedeznéd hazánk szépséges tájait… Már Magyarországon is használható ! május 1. óta - egy újabb lehetőség - Neked ! LGN Travel Card Ez mostantól már nem akadály! Utazhatsz főszezonban, 2-6 főig, Csodálatos hazai helyszínekre, És elképesztő árakon… Ne feledd, mától az utazás már nem LUXUS többé !

HAVI-, VAGY ÉVES FENNTARTÁSI DÍJAK NÉLKÜL ! Mindezt mennyiért ? EGYSZERI BEFEKTETÉS! És az utazásokon felül, még pénzt is kereshetsz …

Kivéve, ha elégedett vagy a jelenlegi életeddel… Akkor ezekre a problémákra kínálunk egy megoldást Neked ! Nincs is munkahelyed? Eleged van a főnöködből? Nem fizetnek meg eléggé? De, ha nyomasztanak az anyagi gondjaid… Netán nem becsülnek meg a munkahelyeden? Több szabadidőt szeretnél…?

És ha igazán változtatni szeretnél … Változz, hogy megváltozzanak a körülményeid is ! Ürítsd ki a „CSÉSZÉT”… Legyél nyitott… Merj álmodni… Gondolj nagyobbra, mint eddig …

Miért pont az LGN Prosperity? Legyél a munkatársunk - dolgozz velünk ! Ajánlj minket, és a cég folyamatos heti jövedelmet biztosít számodra! … Mert akár otthonról is - szabad időbeosztásban dolgozhatsz, Nincs nagy indulási költség és havi vásárlási kötelezettség, A regisztráció ingyenes, a Travel Card kártyád megvásárlása után, rendszeresen hatalmas kedvezményekhez juthatsz, Nincsenek irreális követelmények, ajánld tovább a lehetőséget 2 ismerősödnek, aki szeret utazni és a pénzzel is tud mit kezdeni, 6 db Travel kártya értékesítése a csoportban Neked már 600$ jutalékot eredményez, minden ciklus elején újabb kártyát kapsz, A jutalékod rendszeresen a Te saját bankkártyádra érkezik…

299$ egyszeri befektetéssel csatlakozz Te is, és partnerként indítsd el a vállalkozásodat Kapsz egy saját üzleti weboldalt, és egy 8 nap / 7 éjszakára szóló kedvezményes Travel kártyát. Ezzel együtt lehetőséget további csodálatos üdülésekhez. Valamint pénzt kereshetsz E-book, szoftver és CD programcsomagok közvetített eladásaiból 1. Most jó időben - jó helyen vagy – ragadd meg a lehetőséget!

Ez jól hangzik ugye ? Csatlakoztass Te is két újabb partnert, akik szintén megkapják a Travel kártyájukat. Amikor ők is csatlakoztatták a újabb partnerüket, akkor Te megkapod a jutalékodat egy újabb Travel kártyával, amivel automatikusan újraindulsz az LGN rendszerben, további pénzbefizetés nélkül! Akik hozzánk csatlakoznak - egy nemzetközi üzlet részeseivé válnak! Magyarországon most indultunk! 2. Te Partner 1 Partner 2 Partner 3 Partner 4 Partner 5 Partner 6 600$ Automatikusan újraindulsz egy újabb 2x2-es mátrixban

Amikor 6 fővel befejezel egy ciklust, megkapod a 600 Dollárt és rögtön elindulsz egy újabb ciklusban. A munkatársaid követni fognak Téged, mivel ez a rendszer nem osztódik szét. Nincs több költség - csak ciklikusan ismétlődő jutalék ! Gondolj csak bele, ahogy nő a csapatod, úgy növekszik a kereseted! Havonta, hetente, vagy a növekedés függvényében, akár naponta is megkeresheted ezt az összeget ! 600 Dollár - ÚJRA és ÚJRA ! 3.

1 ciklus Minden ciklusból történő kifutás után: 600$ + Travel Card 1 ciklus felépítése és közvetlen jutaléka 600$

Minden direkted kifutása után kapsz további: 125$ A mátrix további 3 mélységéből részesedhetsz Mélységi jutalékok 600$ Saját kifutásod után kapsz: Minden direkted direktjének a direktje után: 15$ Minden direkted direktjének kifutása után: 37$

Heti 1 ciklus befejezése után Heti 2 ciklus befejezése után Heti 3 ciklus befejezése után Heti 4 ciklus befejezése után +250$ / hó +500$ / hó +750$ / hó $ / hó Az LGN az iparág egyik leghatékonyabb ösztönző programját nyújtja Minden egyes LGN TRAVEL CARD értékesítése után 107,60$ 40% a JUTALÉK A saját LGN weboldalunkról - csak Travel kártyát vásárló - tehát üzletet nem építő partnereink is bekerülnek a mátrixunkba. De csak egyszer ! Viszont vásárlásuk után részünkre AUTOBONUS

Eredményeink függvényében válunk jogosulttá a fokozatokra Avagy az LGN 5 szintű üzleti „RANGLÉTRÁJA” 1.szint - LGN Emerald Associate 1 befejezett ciklus + 2 direkt 2. szint - LGN Ruby Manager 2 befejezett ciklus + 6 direkt 3. szint - LGN Saphire Leader 5 befejezett ciklus + 18 direkt 4. szint - LGN Pearl Executive 8 befejezett ciklus + 30 direkt 5. szint - LGN Presidental Diamond 12 befejezett ciklus + 50 direkt

Az Otthon-alapú üzleti lehetőségek az előrejelzések szerint az elkövetkező 36 hónap során megháromszorozódnak. Az Internethasználat növekedése elképesztő méreteket ölt, 2000-től napjainkig 380%-kal növekedett. Az előrejelzések szerint csak az USA e- kereskedelmi mutatója 2012-ig el fogja érni a $ forgalmat. A Social Media (Facebook / MySpace / Twitter / Youtube stb.) népszerűsége világszerte robbanásszerűen növekszik. Napjainkban a PC és az Internet forradalmát éljük

Ismer Ön valakit, aki szeret utazni és a pénzzel is tud valamit kezdeni ? Ha a válasza „ IGEN ”, akkor ragadja meg ezt a lehetőséget! Én is képes vagyok erre… ? Mert utazni mindenki SZERET - de nem mindenki TUD ! Ehhez kínálunk egy hatékony megoldást !

Csatlakozzon most ! Az LGN-nel mindenki sikeressé válhat ! Mert legális… Mert egyszerű… Mert nagyon gyors… Nincsenek a mátrixban szétválások, ez egy igazán eredményes program. Keresse meg az ajánlóját, és együtt beszéljék át a felmerült kérdéseket! Csatlakozzon, az ajánlója segíteni fogja, hogy az Ön vállalkozása is sikeres legyen! Emberek ezrei csatlakoznak a programhoz - Világszerte

Kapcsolat (Budapest): Szabó Kitti / skype: szkitti.tvi

szállások: központi webiroda/regisztrácó: