M E G H Í V Ó Szeretettel várunk Nyári Napforduló Sámán Ünnepünkre!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Tündérország - lépj be hozzánk!
Advertisements

ÓVJUK TESTÜNK-LELKÜNK EGÉSZSÉGÉT! T o u r i s t Manager T a n á c s a d ó BT. Miskolc 3532 Győri kapu 93 touristtt&chello.hu Telefon : 06-20/
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
TURIYAM  A belső műhely A testhez a testről: Részletek Knolmár Marica írásából június Téma: A hála.
Fölöttünk új csillag ég
A Föld, mint égitest.
Urunk, Jézus Krisztus, várjuk eljöveteled, várjuk a békét, mert annyi békétlenség van kívül a világban és bent a szívünkben! Add meg újra a szeretetet.
Zengje örökké az énekünk, Zengje minden földi lény, Zengje föld és zengje ég, Zengje, hogy „Ő él örökké!”
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
Te vagy az, akiből élet árad,
T i t i n e k Szeretettel 2009.ápr..
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Készítette: Pállai Viktória
„Köszönöm Istenem az édesanyámat!
A HÚSVÉTI IDŐ SZIMBÓLUMAI
dalát csöndjét, És lásd a világod
Kellemes ünnepeket és Boldog új évet kívánok!
EGY OLYAN KÜLÖNLEGES SZEMÉLYNEK, MINT AMILYEN TE VAGY !
Tudod, hogy ki vagyok én? Manuel et musical Soy alguien con quien convives a diario Én vagyok az, akivel Te nap mint nap együtt vagy.
Legyen időd az életre.
Nyitnikék Óvoda 3533 Miskolc, Andrássy út 53/a /fax: 46/
Névnapodra Szeretettel!
Névnapodra Szeretettel
Nagyböjt, az újrakezdés lehetősége!
Drága Édesanyámnak, kit a világon
Gyöngy Gyöngyök vagyunk? Porszem a kagylóban, vagy hegyek méhe szülte gyöngyök vagyunk? Göröngyök, drágakövek? Nézd csak: egyik félregurul, pár a semmibe.
MEGHÍVÓ A BTSSZ szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetbarát Találkozóra Ideje: én. Helye: Biatorbágy,
Valami aggaszt, vagy idegesít?
GYÉMÁNT ÉS ARANY.
Boldog 2014-et !.
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett,
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Tudd van egy gyertya a szívünkben Van kié lobban, van kié nem
ISTEN hozott köztünk!.
Az igaz ember Lépteit az Úr vigyázza, Megvédi azt,
Te vagy az, akibõl élet árad,
Jézus, tiszta lényed nézve,
Te vagy reményem sziklaszála, Erősségem, én Istenem!
Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum.
Rózsa!.
Legyen idõd Az életre … Legyen időd a munkára, amivel elért eredményeidet fizeted meg.
Adjunk hálát az Úrnak, aki meghalt és feltámadt
A BOLDOGSÁG TITKA.
Tüzed, uram, Jézus szítsd a szívemben, Lángja lobogjon elevenebben
Tüzed Uram, Jézus, szítsd a szívemben, lángja lobogjon elevenebben
Ez egy üzleti reklámlevél. Konkrét ajánlatot nem tartalmaz, ezért nem minősülhet spam-nek. Dönthetsz úgy, hogy nem nyitod meg, vagy bezárhatod bármikor…
Kormorán: A Reménység Temploma Ének: Varga Miklós
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
1.János 2:17 „ A világ pedig elmúlik, és annak kívánsága is de aki Isten akaratát cselekszi, megmarad örökké.”
Miatyánk Pecznyík Pál verse. Miatyánk, ki vagy a mennyekben, a nagy világegyetemben. Jelenléted mindent áthat, azt is, mit a szem nem láthat. Mikrovilág,
ki lángra gyújthat és meggyógyíthat,
Találkozni jöttem Veled, Istenem Te jól ismersz engem, s én kitárom a szívem Itt vagyok Istenem,
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
SZERETETTEL VÁRUNK szeptember én családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel együtt a MATHIAS LOVASUDVARban, 2638 Királyháza (Kemence) tartandó.
Harang szól a kisfaludban, szent karácsony éjjel,
Nem tudom mikor lesz.
Tudod most új élet vár.
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA. VÁROK MINDENKIT AZ ÚJ HÁZAMBA (Figyelmeztetek mindenkit, hogy hozzon magával valamit!!!)
Te vagy az akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban, szívem kincse, lélegzetem, mindenem. Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag vagy.
Megújul a szívünk, megáldja életünk Ő, aki él. Alleluja!
I-110. Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban, szívem kincse, lélegzetem, mindenem! Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag.
vasárnapi istentisztelet. Énekek Olyan békét, mint a folyó Olyan békét, mint a folyó, Olyan békét kaptam Tőled lelkembe. (2X)
I-091.
I-066.
Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban.
„Eljön az az idő – így szól az Úr –, amikor új szövetséget kötök Izráel és Júda házával.” … „…ilyen lesz az a szövetség, amelyet Izráel házával fogok kötni,
Kormorán: A Reménység Temploma Ének: Varga Miklós
Ó édes Jézus, ég és föld dicsőséges királya, Hozzád repes az angyalok alázatos imája. Édes igád terhe ellen föllázadt a gonosz szellem, Szívek trónját.
Előadás másolata:

M E G H Í V Ó Szeretettel várunk Nyári Napforduló Sámán Ünnepünkre! családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel együtt 2011. június 23-24-re virradóra Jászberény és Tőtevény határán Almásdűlőben tartandó Nyári Napforduló Sámán Ünnepünkre! Részvétel: Csak előzetes jelentkezés alapján! Telefon: Oláh Marcella 0670/3748-358 E-mail: marcella@pr.hu

S Z E N T I V Á N É J Sámánünnep   Egyike a legszentebb ősi ünnepeknek. Az év most következő szakaszát LITHA nevű géniusz uralja és irányítja. Ezen éjszakákon megalapozhatod életedben a gazdagságot, a sikert, az egyensúlyt, vagyis a harmóniát.  Ha velünk kívánsz ünnepelni, 23-án (csütörtökön) 16:30-tól szeretettel várunk. Dob, csörgő, tánc, jókedv.  Szeretettel várunk, ha úgy érzed, köztünk a helyed, kérlek jelezd részvételi szándékodat 21-ig jelezd. Köszönjük. 

S Z E N T I V Á N É J ANDORIA Az ÉG, s éj FÉNYe lépdel a rétre, Titkokat rejt Szentiván éjje. Táncol az erdő, s a mélye, Lebben a fátyol, lépj a révbe. Tűnik az anyag, talmi a fénye, Rájössz, hogy ki vagy, nézz fel az égre! Nyitják a kaput, HÍVnak A FÉNYbe, HUNor és MAGor várja a LÉPted. Ikrek a csillag, Orion az öve, Gyere és ÜNNEPelj a KÖRünkbe. TELJes az ÚT, tudd mi a lényeg, Szabadítsd fel ÖRÖKké LÉTező lényED! ANDORIA

A sámánünnep egy olyan felfogás kialakítása, amely elismeri a természet szentségét és tudja, hogy a Föld és az egész természet és az őket irányító erő tudatos, intelligens és képes magát megvédeni és regenerálni. Továbbá célja harmóniában élni a természettel, ezáltal áldást hozva magunkra és a létezésre. Megtanítani az embereket egyensúlyt teremteni önmagukban, ezáltal erőssé válni, teljesebb életet élni és biztosabb léptekkel járni a Földön, ez maga a gyógyítás. Ezáltal megszűnnek a fájdalmak, önállókká válunk és megtanuljuk a harmonikus környezetből erőt meríteni. A sámán temploma a természet. Akarata és imái továbbítója a tűz és a dob, és tudja, hogy szíve tisztasága legyőzhetetlenné teszi őt. A sámánünnep a legtermészetesebb ünneplési forma. Elmélyülés, amely egy lépéssel közelebb visz az EGYségHEZ, az Univerzumhoz. A sámánünnep alatt sámándobolás, csörgőzés, s közben sámánénekek csendülnek fel.

A 23-i sámánünnep programjába beletartozik a vacsora és ünnepi szer. Részvételi díj: Az egész ünnep önköltsége kb. 2500 Ft/fő, melyet adományként fogadunk el tőled. A díj tartalmaz egy kultikus sámánünnepen való részvételt (zene, tánc, tűz, dob, csörgő, révület, misztikum). Az éjszakának csodálatos misztériuma, hogy lehetőséged van tűzön ugrásra. A helyszín megközelíthető Jászberényben a Nagykátai úton (Neszűr, a 12. dűlő után a második lejáró).