A vadlibák leckéje Tommy's Window Prezentáció

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Jártam a hegyeket, a hegyoldalakat borító erdőket, és csodáltam a természet szépségét, a fenséges tájakat…
Advertisements

Ajtóstól az Élet kapuján át? Képzeld el, hogy van egy hely…
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Érintés.
Viselkedésformák a csoportban
„Boldog, ki hinni tudja, hogy még a tenger tévedésből partra ér! Mit nem tudunk, épp arra volna szükség, s amit tudunk, semmit se ér.” Tengerár
A szem a Lélek tükre... részletek Berki Erika írásából
Egy kis segítség kezdő pps kedvelőknek !
Tommy's Window dia ♫ Hangszóró szükséges A gyerekek örökkévalók
Gondolatok Salkaházi Sára naplójából. Kevésben hűnek lenni nagyon nehéz.A hősies nagy dolgokra mindig hajlamosabbak vagyunk... Míg a kis dolgok mellett.
Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra
Zene: Cserháti Zsuzsa A diavetítést készítette: őszi szél
Az Élet Vonata.
Gondolatfoszlányok és aforizmák gyűjteménye
Interjú Istennel. Azt álmodtam, interjút készítek Istennel.
IDŐSEK VILÁGNAPJA október 1..
( Képváltás kattintásra )
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
Lecke a vad- ludaktól Ismertelen szerző Kattintással válts ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers!
PREZENTÁCIÓT INDÍTSA AZ EGÉREL
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Az élet erre Lassan Megtanít. Mert mi az élet? Percek rohanása Fagyos viharként száguld mindenki Mögöttünk sír a kertek pusztulása S a rózsabokrot.
Karácsonyi óhaj.
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
KELL OTT FENN EGY ORSZÁG...
A kalamajka Egy csaj története. Másnap a suliban…
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Gyönyörködni a nők mellein, jó a férfiak egészségének, segít, hogy tovább tudjanak élni. Erre jöttek rá német tudósok, miután több éven át ezt megfigyelték.
Gyönyörködni a nök mellein, jó a férfiak egészségének,
Lecke a vad- ludaktól Ismeretlen szerző Kattintással válts ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers!
Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Kapcsold be a hangszórot ♫ Kapcsold be a hangszórot Kattintással folytasd.
Az Élet Igéje október „Állhatatossággal fogjátok megmenteni lelketeket.” (Lk 21,19)
Szeretném ezt visszakapni! Működik!. A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt. Egy napon, miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának,
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng
Lelkem, áldd az Urat, Áldd az Urat, Egyedül Õt imádd!
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Interjú Istennel. Azt álmodtam, interjút készítek Istennel.
Lecke a vadludaktól.
Újjászületés.
Lecke a vad-ludaktól.
Az MLM jutalékod utalhatóságához így kell feltöltened az AlertPay számlád azonosítóját ! Ha ezt nem teszed meg,akkor a Cég nem tudja hova kell utalnia.
A Hírlevélben írt kérésnek megfelelően így tudod beírni a weboldaladon az AlertPay számládat azonosító címet,ahhoz hogy MLM jutalékod megkaphasd.
All we love, we left behind
Megölték a Bárányt, de Rá dicsőség várt, az átszegzett kezek győzelmet hirdetnek. Ő az Úr, Ő az Úr, éneklem, Ő az Úr. És Ő él, IGEN ÉL, élek, mert Jézus.
Hogy jön létre egy Paradigma.
És ez így vagyon….
Tudtad ezt? ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
Énekel: Zdenka Lorencová
Valószínűleg nem jön elhinni, de 100%-ig igaz.
Vallomások Vallomások Az igazat mond, ne csak a valódit!
Ilyenek voltunk vadak és jók bűnösök közt is ártatlanok….
Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Kapcsold be a hangszórot ♫ Kapcsold be a hangszórot Kattintással folytasd.
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
♫ Kapcsold be a hangszórót ♫ Kapcsold be a hangszórót Kattintással folytasd Copyright © 2008 Tommy's Window. Minden jog fenntartva.
Lecke a vad- ludaktól Ismertelen szerző Kattintással válthatsz! ♫ Turn on your speakers! ♫ A hangszórót légyszi !... ♫ Turn on your speakers! ♫ A hangszórót.
(Bokrétás András) A feleségem a fönyeremény. Meg is ütöttem!
Egy nap három férfi kirándulni indult. Egyszercsak egy erős sodrású folyóhoz értek. Mindenképpen át kellett jutniuk a folyó másik partjára, ám semmi ötletük.
Az Élet Vonata Olvastam egy könyvet, ahol az életet egy vonatutazáshoz hasonlították. Nagyon érdekes olvasmány.
Énekel: Zdenka Lorencová
Gyönyörködni a nök mellein, jó a férfiak egészségének,
Mi számít? A műveim? Én mint költő?
Lecke a vad-ludaktól Ismertelen szerző ♫ Turn on your speakers!
Tommy's Window Slideshow
Lecke a vad-ludaktól Ismertelen szerző ♫ Turn on your speakers!
Lecke a vad-ludaktól Ismertelen szerző ♫ Turn on your speakers!
Előadás másolata:

A vadlibák leckéje Tommy's Window Prezentáció ♫ Kapcsold be a hangszórót! KATTINTÁSSAL FOLYTASD Copyright © 2007 Tommy's Window. Minden jog fenntartva.

Gondolkodtál már azon, hogy a vadlibák miért pont V alakban repülnek ? Mint sok más esetben, itt is jó indoka volt az Úristennek, hogy az állatok viselkedése ilyen legyen.

A liba a szárnycsapásaival olyan légáramot kelt, amely segíti az utána szálló libát a repülésben. Így aztán a V alakban repülő csapat 71 % -al hosszabb utat tehet meg, mint egy liba egyedül.

…és inkább visszatér a csapathoz Ha valamelyik liba elhagyja a csapatot, úgy érzi, mintha valami húzná lefelé… …és inkább visszatér a csapathoz

Úgy mint a vadlibák… … az emberek is, akik együttműködnek, egyfelé haladnak, hamarabb érnek célhoz, mint azok, akik egyedül próbálkoznak.

Ha a vezérliba elfárad, besorol a csapat mögé hogy megpihenjen. Helyette a csapat élén más liba veszi át a szerepet. Ha az embereknek annyi eszük volna mint a vadlibáknak, már rájöttek volna, hogy a siker az együttműködésben van. Felváltva vállalnák a nehéz munkát és a vezetés nehézségeit.

A hátul repülő libák hangosan biztatják az elöl repülőket A hátul repülő libák hangosan biztatják az elöl repülőket. Fontos, hogy a biztatás őszinte legyen, mert másképp az csak hápogás.

Addig maradnak vele, míg fel nem épül, vagy ki nem szenved. Ha valamelyik liba megsérül, további kettő, vele marad, hogy segítsék és védjék a földön. Addig maradnak vele, míg fel nem épül, vagy ki nem szenved.

Aztán útra kelnek, hogy elérjék a csapatukat, vagy más csapathoz csatlakozzanak. Jó volna, ha mi is ilyen önfeláldozók volnánk és kiérdemelnénk barátainktól, hogy szükség esetén mellettünk álljanak.

Ahhoz nem kell tudósnak lenni, hogy az Isten okos teremtményeitől tanuljunk. Elég megállni, figyelmesen hallgatni és nézni, és az Úristen feltárja előttünk csodáit.

Olyanok is vannak, akik a vadlibáktól tanulnak… “Kérdezd csak a barmot az is megtanít rá, az ég madarai hirdetik majd neked. Tanítód lesz, mi a földön csúszik-mászik, a tenger halai elbeszélik neked. Ki az aki mindebből nem tudná meglátni, hogy az Isten keze teremtett mindent ?“ JÓB 12:7-9 Olyanok is vannak, akik a vadlibáktól tanulnak… Kérlek, oszd meg másokkal is. Ha több prezentációt akarsz látni, kattints ide: www.tommyswindow.com