Teniszcsillagok Számítástechnika alapok Beadandó I. Zátonyi Péter.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Vonalbírói tevékenység. Vonalbírók szerepe •Részei a mérkőzés játékvezetői testületének •Magas szintű mérkőzésen elengedhetetlen a működésük •Fontos szerepük.
Advertisements

HIPOTÉZIS A képzésben és oktatásban megjelent alábbi három fogalom paradigmaváltást okozott:  Flexible Learning  Distance Education  Open Learning Thomas.
UEFA-A /UEFA PRO Tanfolyan Mérkőzés megfigyelés BELGIUM - SPANYOLORSZÁG Bob Browaeys , 19: :30.
20 éves a Tisza Volán SC Labdarúgó Szakosztálya
MÉHES LÁSZLÓ ÉLETKÉPEK.
Savaria Dance Festival (Szombathely). Mi is a Savaria Nemzetközi táncverseny?  A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos.
ZÖLDTETŐK Költsége és Értéke Dezsényi Péter 4/3/2017.
BEMUTATKOZIK THE ONE AZ ÚJ SMINK TERMÉKCSALÁD as évek1970-as évek1980-as évek1990-es évek2000-es évek.
VETÉLKEDŐ. 1.kérdés H3 játékos gólt lő, a játékvezetők megadják a gólt, de amikor beírnák a jegyzőkönybve, akkor veszik észre, hogy H3-as nem szerepel.
Kedves SPE és MMSZ tagok! Áprilisban immár ötödik alkalommal ismét megrendezésre kerül az SPE 2008 évi amatőr teniszversenye. A verseny férfi egyéni, férfi.
Nem felel meg az szabálynak
Kultúra mint kapcsolat Birher Nándor. „A tudás a világ alkotóelemeiről szerzett ismeret, a bölcsesség az elemek kapcsolódásának ismerete.” -szemléletmódváltozás-
A Belga LSZ fejlesztési terve
A MAGYAR NŐI KÉZILABDÁZÁS
Teniszcsillagok.
ACT UP akció ACT UP ACT UP: Gran Fury
Teniszcsillagok. Rafael Nadal Hatszoros Grand Slam győztes Zsinórban négyszer nyerte a Roland Garrost 2005 és 2008 között Szinte egyedüliként pozitív.
Bevezetés A Queen egy brit rockegyüttes, amelyet 1970-ben alapított Freddie Mercury énekes, Brian May gitáros és Roger Taylor dobos, 1971-ben csatlakozott.
Testnevelés: Tenisz Majoros Lívia MF13M3.
Medieval II: Total War bemutatása. Futtatási környezet Windows 2000/XP 1,8Ghz-es processzor 512Mb RAM. DVD-meghajtó 11Gb szabad hely a merevlemezen DirectX.
Lázári község négy kisiskolás focicsapata rúgta a bőrt május 20.-án a nagypeleskei iskola udvarán.
PROGRAMOK, ADATBÁZISOK, OKTATÓSZOFTVEREK CD-ROM-ON
Kommunikáció az egyetemen c. konferencia ápr. 28.
Számítógépes alapismeretek Bemutató Könnyűzenei lexikon: Omega.
2. szabály A labda. 2. Szabály – A labda gömbölyű bőrből vagy más alkalmas anyagból készült kerülete 70 cm-nél nem több és 68 cm-nél nem kevesebb mérkőzés.
10. szabály – A gól.
A Barcsi Általános Iskola Arany János Tagiskolája bemutatkozik
Taylor Swift. Teljes név: Taylor Alison Swift Született: december. 13 Műfaj: country-pop Hangszer: gitár Honlap:
A peritoneális dialízis a transzplantáló orvos szemszögéből
A CONTROLLING MINT INTERDISZCIPLINÁRIS TUDOMÁNY
Vállalati arculat.
Óvodai portfólió Ferenczei Éva óvodapedagógus
Csáki Zoltán Országos Széchényi Könyvtár Digitális folyóiratok tartalomjegyzékeinek feldolgozása az OSZK-ban (EPAX projekt) NETWORKSHOP 2008.
1 © kurtán sándor 2011 érdekérvényesítés és érdekegyeztetés az eu-ban munkavállalói szervezetek.
Önálló laboratórium 1 prezentáció 2012/13 2.félév Kollár Péter Attila ICG36F Konzulens: Pataki Béla.
Idősor előrejelzés Önálló laboratórium 2. Kollár Péter Attila ICG36F Konzulens: Dr. Pataki Béla.
Ashley Tisdale Bakó Lídia. Életrajza Ashley Michelle Tisdale a teljes neve. Monmouth County, július 2.-ben született. A haj színe szőke, de eredetileg.
A pálya 5 mezőnyjátékos és 1 kapus lehet maximum a pályán egy csapatból. Ha egy csapat leviszi a kapusát, akkor helyette egy mezőnyjátékos jöhet fel.
CD JOGTÁR KIEGÉSZÍTÉS Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Comp Lex CD Közlönytár.
A kortárs művészet kérdései
4. szabály: A játékosok felszerelése. Biztonság - Alapfelszerelés Biztonság A játékos nem használhat olyan felszerelést és nem viselhet semmi olyat, ami.

Honfoglaló.
Rocket team Hajdúszoboszló Engedjék meg, hogy néhány percben bemutassuk a Hajdúszoboszlói Bárdos Lajos Általános Iskolát.
Kedves SPE tagok!    Idén májusban ismét megrendezésre kerül az SPE 2006 évi teniszversenye  – férfi egyéniben és párosban - melyre várjuk jelentkezéseteket.
:07:02 Elizabeth Rosemond Taylor febr. 27.-én született Londonban, - kétszeres Oscar díjas, angol-amerikai színésznő. Nevének közismert.
A demokrácia problémája a településfejlesztésben Rövid és hosszú távú gondolkodás Miskolc Szegénységellenes Világnap 2014, okt. 17.
10. szabály – A gól. Gólszerzés Gólt kell ítélni, amikor a labda teljes terjedelmével áthalad a kapuvonalon a kapufák között és a keresztléc alatt, feltéve,
ISMERD MEG HAZÁNKAT! ISKOLA MEGISMERÉSE, BEMUTATÁSA.
10. szabály – A gól. Gólszerzés Gólt kell ítélni, amikor a labda teljes terjedelmével áthalad a kapuvonalon a kapufák között és a keresztléc alatt, feltéve,
119 éve nyerte Magyarország első és második olimpiai bajnokságát
Alfons Mucha A csehországi Ivančicében született polgár szülők gyermekeként ben Bécsbe költözött, és ott színpadi díszleteket készített.
Arsenal Football Club. A következőkben az Arsenal labdarúgó csapatról tudhatunk meg fontosabb információkat.
Avagy a mai kor legnagyobb teniszezői
A gyermekkor csodája Dr. Vass Vilmos egyetemi docens ELTE PPK
Real Madrid.
Alsó korhatár: 16. életévét a mérkőzés napjáig naptári napra betöltötte A mérkőzésre kötelezően nevezendő legalább 3 fő január 1. és utána született.
Budapest Oct2005 Mike Barrell A Magyarországi mini-tenisz program. Készítette: Sebestyén Katalin 2011.
Fordította: Hornok Miklós. Versenyzési formák: Rövid játszmák ( 4-ig ) Rövidített játszmák 3 nyert szettre Előny nélküli számolás Többszörös verseny.
SZTÁROK és SZPONZOROK Kynsburg Zoltán október 28.
Szerz ő Név: Kovács Róbert ETR azonosító: KOREAIT.ELTE cím: Gyakorlatvezető: Tarcsi Ádám Feladat: Teniszcsillagok.
„Játékos matek” – Logikai játékok
Outdoor-indoor mozgásprogramok 2.
Poltrona di Proust | 1978 Alessandro Mendini Fiktusz Lilla.
HÓDítsd meg a biteket! 2. sorozat
UEFA Grassroots Tornák szervezése
Testnevelés munkaközösség
PRIMUS INTER PARES (pipa)
13th UNION SCIPT TABLE TENNIS CHAMPIONSHIP 2006 MÁLTA
Alfons Mucha
Előadás másolata:

Teniszcsillagok Számítástechnika alapok Beadandó I. Zátonyi Péter

Az elmúlt évtizedek teniszcsillagai John McEnroe (USA) Andre Agassi (USA) Mats Wilander (Svéd) Stefan Edberg (Svéd)

John McEnroe 1978-ban debütált a profik között ben a US Open legfiatalabb győztese lett. Korának sztárjai: Björn Borg, Jimmy Connors, Ivan Lendl.

John McEnroe Játékára a gyors támadóstílus, a művészi tökélyre fejlesztett ütéskombináció és a kiváló röpte volt jellemző. Ütőcsapkodás és állandó vita a játékvezetővel, vonalbírókkal as álomdöntő Wimbledonban Björn Borggal.

John McEnroe 1984-ben 82 mérkőzést nyert és csak 3-at veszített el ben visszavonult, azóta főként páros versenyeken indult ben az International Tennis Hall of Fame tagja lett.

Andre Agassi 16 évesen a profik között is megállta a helyét. Egészen egyedi megjelenés: –Kissé punkos frizura (hosszú, festett haj). –Rövid farmernadrág. –Néhány számmal nagyobb, rikító színű póló.

Andre Agassi Viharos magánélet -> hullámvölgy. Kapcsolata Steffi Gráf-fal visszazökkenti, innentől kezdve megint eredményes. Rivalizálás Pete Samprass-szel. Mind a 4 borításon nyert Grand Slam tornát.

Mats Wilander Pályatársak: Ivan Lendl, Stefan Edberg, Boris Becker. Hidegvér és profizmus volt Wilander Nagy Éve (3 Grand Slam győzelem egyéniben)

Mats Wilander 1988 után évekig csak árnyéka volt önmagának. Mind a négy felületen nyert Grand Slam döntőt ben az International Tennis Hall of Fame tagja lett.

Stefan Edberg Amikor megjelent a színen, még játszott Lendl, szárnyalt Wilander, feljövőben volt Becker. Később is olyan nagyságokkal kellett kűzdenie a sikerért, mint Agassi és Sampras.

Stefan Edberg Edberg stílusa: visszafogott külső, elegáns szerva-röpte játékstílus, pókerarc. Edberg-Becker évek Wimbledonban. Az egyetlen gyenge pontja a tenyeres.

Stefan Edberg Egyéniben és párosban is volt világelső. A salak kivételével minden borításon kétszer győzött ben az International Tennis Hall of Fame tagja lett.