Szerelem „Azt kértem Tőled, hogy szeress még. Azt mondtad, hogy Neked ennyi nem elég. Annyi mindent adhatnék még hát kérlek Kicsim kérlek maradj még! Maradj.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Advertisements

Érintés.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
Nekem Te jelentesz Mindent Nekem, Te vagy a VILÁG
Kedves kis történetek Magdika.
A legszebb Szív.
Ha Isten egy pillanatra elfelejtené, hogy én csak egy rongybábu vagyok, és még egy kis élettel ajándékozna meg, azt maximálisan kihasználnám. Talán nem.
Gondolatok a barátságról
Köszöntés Download von Funny-Powerpoints.de
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
( Képváltás kattintásra )
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk.
Zsikazsu Emlékkönyve.
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet! Lehet, hogy fontos!
Zene: Charlie - Ha messze mész
ÉLETBÖLCSESSÉGEK Picasso illusztrációkkal.
KELL OTT FENN EGY ORSZÁG...
A következő sajtóhirdetéseket a Szingapuri Egyház adta fel.
IMA MAGYARORSZÁGÉRT. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!
Gabriel García Márquez
Versek
Névnapodra Szeretettel!
Születésnapi Versek Jókívánságok!
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Névnapodra Szeretettel
Drága Édesanyámnak, kit a világon
Pillanatok Download von Funny-Powerpoints.de
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot. Gabriel García Márquez.
Igen. Igen Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed,
Napra Valentin.
FONTOSAK VAGYUNK EGYMÁSNAK...
Szívem áldott hangján Te ismersz nagyon jól, Megérted azt, mi bennem van, ha ajkam nem is szól. Ha válaszút előtt állok, ha a léptem tétova, Hozzád futok,
Olvasd lassan és csendben!.
Kedves barátom Mért vagy szomorú, és miért nem vidám?
Ne légy kegyetlen – Don’t Be Cruel Tudod, hogy várlak szüntelen, se éjjelem, se nappalom, de hogyha nem tudsz jönni, hát hívj fel telefonon, mondd, mi.
Ne sírj, apám! – Don’t Cry Daddy! Apám meg én a kisszobában, csendes esti félhomályban, béke van, ő mégis sír. Én nézem, nézem meglepetten, szégyelli,
ÁRVA BÚS ÉJSZAKÁN (Are You Lonesome Tonight)
JÓ REGGELT !.
Nyisd meg a szívem, ó Jézus
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Nagy Úr, ha ajkunk feléd kiált
Mindenütt a földön Vágynak valami jó után,
Jézus, amint vagyok, úgy jöhetek hozzád,
BARÁTSÁG KARKÖTŐ.
Ki a szívét osztja szét....
Pillanatok Download von Funny-Powerpoints.de
A lábaidnál jó, hát hadd maradjak még, hisz Veled lenni, ez az otthonom. Úgy lenyűgöztél, szeretve rám néztél, hogy ellenállni nincs erőm, tudom…
All we love, we left behind
Isten hozott köztünk!.
Tudod csak érintésed vágyom,
Olvasd lassan és csendben!
Isten mondta.
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Sorolj fel 12-t, nem könnyű.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Szerkesztő: Zolidoki Te azt kérdezed, szeretlek-e téged, én azt felelem, veled maradok, mert örülök a szemedben a fénynek, mely minden sarkot puhán.
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
Tűnődtem… " Kik az én számítógépes barátaim ? ".
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Emlékezés az Édesanyákra akik
vasárnapi istentisztelet. Énekek Olyan békét, mint a folyó Olyan békét, mint a folyó, Olyan békét kaptam Tőled lelkembe. (2X)
I-091.
Anyák napjára. Szeretettel! Kovács Kati: Úgy szeretném meghálálni
Előadás másolata:

Szerelem „Azt kértem Tőled, hogy szeress még. Azt mondtad, hogy Neked ennyi nem elég. Annyi mindent adhatnék még hát kérlek Kicsim kérlek maradj még! Maradj még, mert én így szeretném, maradj még, mert tudom, hogy Te is így szeretnéd. Maradj még, maradj még! Maradj még, maradj még! „

Hiányzol nekem. Hiányzik ajkad, Tengerkék szemed Hiányzol nekem. Hiányzik ajkad, Tengerkék szemed. Arany fürtjeid, Más simítja már, Bárcsak láthatnám, Lelked mosolyát, Még egyszer, utoljára...

„Gyűlölöm a szavaidat, a hajadat, s mit érzel, Gyűlölöm ahogy vezetsz, azt is ahogy nézel, Gyűlölöm cipőd, s ha átjár tekinteted tőre, Gyűlöletem oly heves, hogy rémet hányok tőle, Gyűlölöm, gyűlölöm, ha hazudsz, és azt is Gyűlölöm, ha nem Ha miattad nevetek, vagy ha könnyes lesz a szemem, Gyűlölöm, ha nem hívsz fel, ha nem nézel felém, S gyűlölöm, hogy nem gyűlöllek , Cseppet sem, szemernyit sem, NEM GYŰLÖLLEK ÉN!”

Ha szívedben dúl a harc, h mit akarsz, Döntsd el magad, hogy mi vezet és hova tart. Szívem rég ég és fáj, talán ez már a megszokás? Nem hinném hiszem a szív nem tud megszokni. Mindig tombol és ég és fáj ha nincs párja... Hisz jól tudjunk mind... A szívből csak 1 van DE KETTŐ EGY PÁR!

Kell még egy perc, kell még egy érintés, Tények, szerelem és nem csak üres szédítés. Ha valakit szívünkkel igazán szeretünk, Akkor egyetlen közös percet sem feledünk.

Hiányzol kedvesem, minden lépésed lesem Hiányzol kedvesem, minden lépésed lesem. Nem lellek a Földön kereslek a mennyben de ha oda eljutok vissza nem jövök teljesen csak a hitben s nem testben. Örökké szeretlek ha utolag is merem csak bevallani... akkor is, most is, ÖRÖKKÉ szeretlek. Sajnos már az angyalok közül figyelem csak lépteid de fáj látni s hallani azt, h mással vagy Mással osztod meg képeid, mást karolsz, mást szeretsz és néha elmerengsz ha egy belső hang súgja, meghalt az ki sosem feledett, és mosolygós arca csak neked nevetett.

Éjjelt nappallá téve kereslek, hisz mindannyian tudjuk, szeretlek Éjjelt nappallá téve kereslek, hisz mindannyian tudjuk, szeretlek. Éjjelt nappallá téve imádlak, hisz te is tudod ez nem csak kívánat. Éjjelt nappallá téve hű vagyok, hisz a szívem mindenki mást kitagadott. Te tudod legjobban, hogy csak érted... dobog, ver is csakis Te hallhatod a szívhangot.

Picike szám, csak téged kíván, Imádkozok mindennap, h veled legyek, Szeretlek, és nem tudom ez ellen, mit tegyek? Téged várlak érezném szádat, amikor csak tehetem Irigy az élet és tudom, h ezt a szerelmet sosem feledem.

"Szerelmem hajnalán fényeket láttam Reményteli szívemmel magasba száltam De vissza estem a kemény földre Mert a szerelem nem tarthat örökre."

…persze van olyan is akinek nem fáj, nem sír csupán szeret és viszont szeretik… De ha mégis akad olyan barátod aki szenved a szerelemtől… küldd el neki 