New York Project work by Henrietta Henczes. Times Square A városi színházi élet központjának, és New York City leghíresebb kereszteződésének tartják.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A Wörth-i tó Fényképezte: Szedő Iván 2008 Kattints!
Advertisements

Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
 A Web, kezdeti időszakában csak a szöveges file-okat kezelte.  Ma teljes körű multimédia szolgáltatásokat nyújt  Filmet,  Zenét,  Képeket nézhet.
Így építik az új World Trade Centert Az amerikaiak legnagyobb nemzeti ünnepén, a július negyedikén tették le New Yorkban 1WTC felhőkarcoló alapkövét 2004-ben.
E l a d ó. Az étterem áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria,
Képes Élménybeszámoló
Baczkamadarasi-Kis Gergely Református Gimnázium
A jövő épületei Top 10.
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
Zene: Mireille Mathieu & Alain Barriere - Tu t'en vas.
„ „HATÁRTALANUL” kirándulás
Az Eiffel-torony Hely: Párizs Magasság: 318 méter Emeletek száma: -
NYON 1.
Cella Septichora.
Ancient Babylon MUSIC : BONNY M – RIVERS OF BABYLON.
Befejezéséhez közeledik a világ legmagasabb épülete
Moszkva - Москва -.
HUNGARY’S PARLAMENT PARLAMENT MAGYARORSZÁG PARLAMENTJE PARLAMENTJE.
Készítette: Száraz Bálint és Pilcsik Kinga
A Kossuth tér fejlesztési terve Development of Kossuth Square Ercsényi Balázs 2 o o 4.
Molnár András bemutatja HOHE WAND - SZIKLAHEGY FÉNYKÉPALBUMÁT.
TÖRTÉNETE.
Ukrajna, Jalta (Zene: Ernesto Cortazar - A Chaing Of The Winds)
Stromboli (felszínalaktan)
Budapest mint világváros
Készítette: Bojtár Veronika
ZENE: FOR ANNA _ PAUL MAURIAT PR ÁGA Zene: Klikkelj!
BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze.
Kis-Balaton Turisztikai Értékek. Kis-Balaton Ház A Kis-Balaton Ház a Zalavár-Zalaszabar összekötő út mellett található. A zárt természetvédelmi területen.
Közép-Magyarország turisztikai régió vonzerői
Élménypark és Szórakoztató Központ Európában és Magyarországon
Budapest.
Készítette:Szőke Gréta
Budapest turisztikai marketingje
Készítette: Kálmán Aliz.  Elhelyezkedése  Tudnivalók  Természeti képződményei  Kiránduló célpontok  Építészet  Híres szőlőfajtái  Üdülés.
Készítette: Horváth Mónika
BÍZOL AZ ÚJ TECHNOLÓGIÁKBAN. A torony amit látunk A hotel Las Vegas Nézd meg közelebbről! Látsz valami különlegeset?
Különleges szerkezetű építmények listájának első kilenc helyezettje.
A szövegszerkesztés története
Renzo Piano, Richard Rogers: Centre Pompidou Párizs, kulturális központ színházi stúdiókkal, galériákkal, hatalmas könyvtárral, koncerttermekkel.
1.Feladat Olvassunk be egy n x m–es egész számokat tartalmazó mátrixot. Számítsuk és írjuk ki a mátrix két szélső során és oszlopán lévő elemek összegét.
Andrássy út Hősök tere Vajdahunyad vára
Dubai, a fények városa Szerző: Tari Tímea SZTE-GYTK
Szabadság-szobor (New York)
ZENE: FOR ANNA _ PAUL MAURIAT PR ÁGA Zene: Klikkelj!
Budapest mint világváros
Budapest mint világváros
Magyarország néhány diában
Budapest legszebb koncertépülete, a pesti Dunakorzó mentén fekvő Vigadó től volt újra látogatható, miután az es szabadságharc során.
Muhammad Ali mecset 1. rész
Dubai "Egy más világ".
WTC A Világkereskedelmi Központ (World Trade Center, WTC) egy eredetileg hét épületből álló épületkomplexum volt New York város Manhattan kerületében.
Anglia- Portsmouth.
Békéscsaba az I. világháborúban
Retusált látképek Mennyire ismered Magyarországot?
Machu Picchu Az Öreg csúcs.
Susann Nordströms Orkester - True Love
London történelme kvíz
A világ 7. legszebb villamosvonalán
Készítette: Tingyela Stefánia 8.c
NOX_ Lars Spruybroek [ 1959-ben Rotterdamban született [ építész, képzőművész, író [ 1989-ben Delfti Műszaki egyetem diplomázott [ 1991-ben Maurice Nio.
 Az évi világkiállításra készült  Összmagassága :324 m  Torony: 300 m  24 m: tévé-adóantenna.
ZADAR.
BÍZOL AZ ÚJ TECHNOLÓGIÁKBAN.
Retusált látképek Mennyire ismered Magyarországot?
TOWER Frankfurt Pályi Péter.
Tiszta iszonyat a Wall-Street
Hungary.
Az észak-amerikai metropolizáció városföldrajzi sajátosságai
Előadás másolata:

New York Project work by Henrietta Henczes

Times Square A városi színházi élet központjának, és New York City leghíresebb kereszteződésének tartják. Modern látványosságai, valamint a környéken lévő bárok, éttermek is vonzzák magukhoz az idelátogató vendégeket. Igaz, hogy a New York Times elköltözött, de a szerkesztőség épületére a nyitásakor elhelyezett kristálygömb még mindig látható. Az MTV stúdiói, az E Walk szórakoztató és bevásárló központja és irodaházak is találhatók a Times Square-n.

The Empire State Building New York legmagasabb, leglátványosabb, legszembetűnőbb épülete. Felépítése után a helységek bérbeadása nehézkes volt, de a kilátók különlegessége, népszerűsége, közkedveltsége a bevételt biztosította. A gyorslift percenként 366 m-t tesz meg felfelé, a csúcson lévő antenna TV és rádióadásokat sugároz a környező államokba. A minden évben, februárban megrendezett Empire State Lépcsőfutás is nagyon kedvelt.

The Statue of Liberty A kikötő fölé emelkedik, a szabadság szimbóluma, a franciák centenáriumi ajándéka volt. A 93 m magas szobor neve Lady Liberty, egyik kezében a fáklya, a másikban könyvet tart. Lépcsőkön lehet eljutni a több emelet magasan lévő koronába és a fáklyába.

The World Trade Centre Manhattan fölé 27 éven át itt magasodó ikertornyokat 2001 szeptemberében érte a terrortámadás, melynek következtében a két épület instabillá vált és összeomlott. A környezetében irodatömbök, és szállodák mellett hatalmas üzletekkel és éttermekkel is ellátott alsó szint volt kialakítva. Az egész épületegyüttest egy híd kötötte össze a World Financial Centerrel, amely nem sérült meg. A helyére kerülő új felhőkarcoló, az 541 méter (1776 lbs) magas Freedom Tower (Szabadság- torony) építési munkálatai már megkezdődtek, mellette pedig emlékművet állítanak az áldozatoknak is.

The World Trade Centre Site

Macy’s