Savaria Egyetemi Központ Nyugat-magyarországi Egyetem University of West Hungary – Campus Savaria.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Készítette: Végh Nóra Nemzetközi referens, az EPSA 2013 hazai projektkoordinátora Nemzeti Közszolgálati Egyetem.
Advertisements

Egészségügy a beteg szemszögéből Jogszabályi útmutató.
Mobilitás pályázatok Leonardo da Vinci
E URÓPAI D OKUMENTÁCIÓS K ÖZPONTOK. Az Európai Dokumentációs Központok (EDK) Az Európai Dokumentációs Központok (EDK) hálózatát az Európai Bizottság hozta.
Szakmai gyakorlat és tantárgy elfogadtatások 2012/2013-as tanévre
Erasmus pályázók tájékoztatása 2006.Március. Mi a Socrates/Erasmus program?  Az EU oktatatás-fejlesztő programja: Socrates Költségvetését az EU Parlament.
ERASMUS Pályázat 2013/2014. KAPCSOLAT ERASMUS Iroda Pinizsi Andrásné Kecskeméti utca IV. emelet 420. Fogadó óra: hétfő-kedd-szerda-csütörtök:
Magyar Tannyelvű Alapiskola Felsőpatony SZÜLŐFÖLDÖN MAGYARUL TÁJÉKOZTATÁS A PÁLYÁZATRÓL.
A külső szakmai gyakorlatok adminisztrációját támogató rendszer használatának bemutatása „Komplex szolgáltatásfejlesztés az Eszterházy.
SOP-Online jelentkezés (ERASMUS+ 2014/2015). program/kiutazo-hallgatok/palyazati-felhivas-2/
Erasmus programfejlesztés Antoni Györgyi intézményi Erasmus koordinátor.
ELTE Állam- és Jogtudományi Kar
ERASMUS Pályázat 2014/2015.
Pótfelvételi 2013 Általános információk NYME SEK SZOMBATHELY augusztus 1. Előadó: Németh Péter.
ERASMUS tájékoztató E 542.
Tájékoztató pályázható ösztöndíjakról Német Nyelv- és Irodalomtudományi Tanszék.
E RASMUS PROGRAM A K ÖZIGAZGATÁS - TUDOMÁNYI K ARON A 2013/2014. TANÉVBEN BÍRÓ GÁBOR ISTVÁN DÉKÁNI HIVATAL, NEMZETKÖZI ÜGYEK.
Felsőoktatási Információs Rendszer Kerekes Gábor.
Dr. Szakács Tamás BGK kari Erasmus koordinátor
EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok Pécs, Mikulás Brigitta Nemzeti Fejlesztési Hivatal Phare Koordinációs Főosztály Főosztályvezető-helyettes.
A JÜB fogalma és funkciói
Az egyéni vállalkozás.
Egészséget építünk!. International Federation of Medical Students’ Association IFMSA Standing Committee on Professional Exchange SCOPE.
Nemzetközi kapcsolatok APOR VILMOS KATOLIKUS FŐISKOLA Petőcz Jánosné dr. INNKT tanszékvezető.
Nemzetközi kapcsolatok APOR VILMOS KATOLIKUS FŐISKOLA Petőcz Jánosné dr. INNKI intézetvezető.
A felnőttképzés szerepe a vidék egyetemének stratégiájában
Mobilitási pályázati lehetőségek a felsőoktatásban tanulók részére Szeged Előadó: Csótiné Hajdú Valéria Tempus Közalapítvány.
Tantervfejlesztési Hálózat építési Mobilitást segítő Támogatások forrás: „Magyar nyelven Európában” Budapest, április 1.
ERASMUS tudnivalók kiutazóknak 2011/12 Mészáros Márta SZE Nemzetközi Projekt Központ.
2012.FEBRUÁR FEBRUÁR 20-IG!!!. Árajánlat kérése, nemzetközi közösségi weboldal kivitelezésére: Funkciók: - Tag/1-1 kép feltöltése - Min. adatok.
Az Erasmus program.
Név: Születési név: A megpályázott munkakör: Boltvezető Fejlődésének érdekében, és a cég igényeit is szem előtt tartva, az ország különböző részein történik.
Boltvezetői Jelentkezési lap
SOP-Online jelentkezés (ERASMUS+ 2015/2016).
ERASMUS Pályázat 2015/2016.
Az Erasmus program szervezése Székely Ágnes Erasmus programvezető.
Anyagtudományi tehetséggondozó program. A program célja Olyan anyagtudomány-anyagtechnológia oktatás, amelyben a résztvevő hallgatók összefüggéseiben.
Az Erasmus - jelen és jövő - ELTE, Budapest, október 2. Bokodi Szabolcs Tempus Közalapítvány.
LIFE LONG LEARNING (LLL) PROGRAM AZ ERASMUS ÜGYINTÉZÉS KARI VONATKOZÁSAI.
Magyar Tannyelvű Alapiskola Felsőpatony SZÜLŐFÖLDÖN MAGYARUL TÁJÉKOZTATÁS A PÁLYÁZATRÓL.
Pályázatok értékelésének tapasztalatai Hoffmann Miklós független szakértő.
- Regisztrációs útmutató - Participant Portal (URF)
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.sek.nyme.hu weboldalon. by UF 2015.
Dr. Dancs Henriette, PhD Főiskolai docens Sporttudományi Intézet
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.mek.nyme.hu weboldalon. by UF 2015.
Gazdaságtudományi Kar Faculty of Economics Vállalati információs napok a duális felsőoktatási képzésekről Miskolc, március 25. Veresné dr. Somosi.
TÁJÉKOZTATÓ a 2015/16-os tanévi Erasmus+ teendőkről.
A felsőoktatás nemzetköziesedése: a nyelvoktatás helye és lehetőségei az uniós felsőoktatási programokban Dobos Gábor március 31. A szaknyelvoktatás.
BEMUTATKOZÁS LÉVAI MÁRK Március Belvárosi Térségi Integrált Szakképző Központ (Betiszk)
Erasmus+ Hallgatói Mobilitás és Szakmai Gyakorlat SZTE Állam- és Jogtudományi Kar január 4.
Diákjóléti Bizottság szeptember 25. Hallgatói juttatási rendszer 1.
D R. F ILEP B ÁLINT M ÁJER E SZTER P ETRA T ÖMBÖLY T EODÓRA W INKLER C SABA N OVEMBER 5. Rektori Titkárság K ÖZPONTI F ELVÉTELI KAMPÁNY.
Erasmus+ program és a vhf-es lehetőségek bemutatása
ERASMUS ROADSHOW 1. nap február 14.. ERASMUS ROADSHOW 1. nap február 14.
Erasmus+ tapasztalatok
Tempus Közalapítvány Balla Ágnes április 23.
Hallgatói juttatási rendszer
Makovecz-program Jakabné dr. Szalai Krisztina Pécs, augusztus 31
Az Erasmus eredményei dióhéjban
Beszámolás a Mobility Tool+ felületen – tartalmi tudnivalók
Koordinátori képzés A 2016-os Erasmus+ pályázatok intézményi záróbeszámolójának elkészítése (KA103) szeptember 21. Györke Julianna.
A 2015-ös Erasmus+ pályázatok intézményi záróbeszámolójának elkészítése (KA103): pénzügyi tudnivalók; kérdések szeptember 27. Koós-Herold Zsuzsa.
2017 – Mobilitási pályázatok (KA1) >> Pályázati űrlap (2017)
Az elnyert ERASMUS+ pályázat lépései
Nemzetközi kreditmobilitás
Európai szemeszter 2018/19
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Szent István Egyetem, 2100 Gödöllő,
Campus Mundi ösztöndíjak
Erasmus+ Nemzetközi kreditmobilitás (ICM)
Hallgatói juttatási rendszer
Előadás másolata:

Savaria Egyetemi Központ Nyugat-magyarországi Egyetem University of West Hungary – Campus Savaria

 Az Erasmus intézményi weblapján elolvassuk a pályázati kiírást, letöltjük a pályázati űrlapot.  Az intézményi kapcsolatok közül kiválasztjuk azokat, melyek a legjobban felelnek meg elvárásainknak.

 Az adott partneregyetem(ek) weblapján kaphatunk tájékoztatást azokról a képzésekről, melyek a legjobban érdekelnek minket, ha még információra van szükségünk, a kapcsolattartó tanszék/intézet oktatóihoz fordulhatunk, vagy az Erasmus koordinátorhoz.

 A pályázatunkat két példányban beadjuk (postán vagy személyesen az Elnöki Hivatalban), majd várjuk, amíg a pályázatértékelő folyamat nem fejeződik be.

 Amennyiben pályázatunk sikeres lett (erről kapunk értesítést vagy az Erasmus intézményi weblapján megjelenik egy névsor, ahol nevünk szerepel), a partneregyetem weblapján megkeressük az Erasmus Iroda (vagy Nemzetközi Kapcsolatok Iroda) kontaktszemélyeinek címét, aki(k)től információt kaphatunk teendőinkről.

 Az intézményi Erasmus Irodánk kiállít minden kiutazó hallgató részére egy kinevezési okmányt (nomination letter), melyet az illetékes koordinátornak küld, hogy ezzel igazolja a kiutazó hallgató jogosultságát a mobilitáshoz.

 A kiutazó hallgató közli Erasmus Irodánkkal a szükséges személyi és banki adatok ahhoz, hogy lehessen átutalni  a mobilitással  kapcsolatos  ösztöndíjat. 

Az indulás előtt a hallgató legalább a tanulmányi megállapodás (learning agreement) kitöltésével, aláírásával és aláíratásával lehetővé teszi, hogy a két intézmény (küldő- és fogadóintézmény) egy hivatalos dokumentummal fejezzék ki a hallgatóval kapcsolatos megállapodásukat a tanulmányok folytatásáról.

 A mobilitás idején a hallgató továbbá is tartja a kapcsolatot a küldő intézménnyel, ha problémák merülnek fel, kérheti az Erasmus Irodánk segítségét.

 A mobilitás befejezésekor a hallgató összegyűjti a fogadóintézményen folytatott tanulmányait igazoló, egyéni vagy összesítő dokumentumot, majd kitölti a hallgatói tanulmányi online beszámolót (a weblapon található).