Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A 2015-ös Erasmus+ pályázatok intézményi záróbeszámolójának elkészítése (KA103): pénzügyi tudnivalók; kérdések 2016. szeptember 27. Koós-Herold Zsuzsa.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A 2015-ös Erasmus+ pályázatok intézményi záróbeszámolójának elkészítése (KA103): pénzügyi tudnivalók; kérdések 2016. szeptember 27. Koós-Herold Zsuzsa."— Előadás másolata:

1 A 2015-ös Erasmus+ pályázatok intézményi záróbeszámolójának elkészítése (KA103): pénzügyi tudnivalók; kérdések szeptember 27. Koós-Herold Zsuzsa

2 A beszámoló fájl Az aktuális fájl használata
Az elektronikusan beküldött Excel és az aláírt SUM FIN lapfül egyezősége

3 A beszámoló fájl SUM FIN lapfüle
Ellenőrizendő a legutolsó érvényes szerződés alapján: szerződésszám, projekthossz, szerződéses adatok

4 A beszámoló fájl: SUM FIN - 2
Átcsoportosítások jelzése (a Főszerződés I.3.2 pontja szerint): Az elszámolt összegek („Felhasználás”) költségkategóriánként nem lehetnek magasabbak, mint az „átcsoportosítás után felhasználható támogatás” az egyes kategóriákban

5 A beszámoló fájl: SUM FIN - 3
A mobilitás-szervezési támogatás (OM) újrakalkulálódik, ha a megvalósult mobilitások száma nem éri el a szerződésben szereplő összlétszám 90%-át. Fontos: Az összeg helyes átvezetése MT+-ba: A teljes rendelkezésre álló OM összeget be kell írni a „beszámoló benyújtásáig az intézmény által kifizetett” sorba!

6 Fogyatékkal és tartós betegséggel élők támogatása (SN)
Szociális támogatás Szociális támogatás nem csoportosítható át más kategóriákba (SMS-be sem) >> amennyiben a „szociális támogatás a kiutazói szerződésekben” összeg kisebb, mint az intézményi szerződésben szereplő szociális támogatás, maradvány keletkezik. Mivel egyéb kategóriákból szociális támogatáshoz lehet átcsoportosítani, így a „szociális támogatás a kiutazói szerződésekben” összeg lehet magasabb, mint az intézményi szerződésben szereplő szociális támogatás. Fogyatékkal és tartós betegséggel élők támogatása (SN) Személyre szóló támogatás, nem csoportosítható át sem más személy részére, sem más kategóriába

7 A beszámoló fájl: SUM FIN - 4
Záróbeszámolóban a tervezett további felhasználás szekció csak 0 értékeket tartalmazhat. A beérkezett összes mobilitási pályázat száma nem lehet kisebb mint a tényegesen kiutazottak száma.

8 A beszámoló fájl: SUM FIN - 5
Egyenlegek: a beszámolóban szereplő pénzügyi adatok összefoglalása A TKA-tól átutalt összeg ellenőrzése!

9 A beszámoló fájl: KIEG Nincs lehetőség kiegészítő támogatás igénylésére, így a KIEG lapfülön is törölni kell az adatokat. A MOB SM fül AY oszlopa és a MOB ST fül AO oszlopa is törlendő.

10 Kérdések


Letölteni ppt "A 2015-ös Erasmus+ pályázatok intézményi záróbeszámolójának elkészítése (KA103): pénzügyi tudnivalók; kérdések 2016. szeptember 27. Koós-Herold Zsuzsa."

Hasonló előadás


Google Hirdetések