Hivatalos PowerPoint Prezentáció

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Rövid áttekintés, hogy mi történt a magán- nyugdíjpénztári fronton!
Advertisements

II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? A "2X2 HergheliaOnline.org mátrix" juttatási tervről egyszerűen.
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
C ANADIAN D IAMOND T RADERS I NC. W E S ELL D IAMONDS F OR L ESS.
Lengyelország: Allegro Magyarország: TeszVesz és Vatera
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Automatikus szállítási hűségprogram
A világ leggazdagabb emberei MA A többiek pedig munkát keresnek.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
Mi is az a Multi-Level Marketing?
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
Reklám, Marketing Yess Plus Reklám és csomagküldő szolgáltatás.
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
E.ON – Versenyben Önökért!
Jutalék Terv.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Személyes eladás az Avon Cosmetics Hungary Kft esetében
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Life Wave értékesítési terve
„Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek…” Walter Chrysler.
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
A CRM rendszerek sikeresen gyűjtik az adatokat, a DM rendszer pedig biztosítja azt, hogy a vállalatok ne csak tudjanak az ügyfelekről, hanem meg is értsék.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
C ANADIAN D IAMOND T RADERS I NC. W E S ELL D IAMONDS F OR L ESS.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Online értékesítési modellek
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
C ANADIAN D IAMOND T RADERS I NC. W E S ELL D IAMONDS F OR minden munkanapon délután 15 h- 21 h hívható, háromnyelvű ügyfélszolgálat. Angol,
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
C ANADIAN D IAMOND T RADERS I NC. W E S ELL D IAMONDS F OR L ESS.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
A nem webáruház! ÁLTALÁNOS PROBLÉMA: KEVÉS A PÉNZ
Előadás másolata:

Hivatalos PowerPoint Prezentáció

az anyagi függetlenséghez 22 Bevezetés… Egy Brilliáns út az anyagi függetlenséghez

33 Rólunk A CDT gyémántbánya tulajdonos cég, amely 2003 óta foglalkozik gyémántkereskedelemmel Felépített egy nemzetközi Internet alapú üzletet Az online kereskedelem lehetővé teszi, hogy a tagok fél áron jutnak a gyémánthoz A Trading Program (DTP) alapján a tagok kiegészítő jövedelemhez jutnak A cég eddig már több millió dollárt fizetett ki sok ezer embernek szerte a világon

44 “Howard David Marks kanadai állami főtisztviselő, aki jóváhagyta a CDT által folytatott kereskedelmi tevékenységet.”

Termékek 55 Gyémánt, gyémánt ékszerek, és luxus termékek Szakosodott a színes gyémántokra Etikus módszerekkel szerezte meg a legjobb bányákat a világon Garantáltan a legjobb árakon értékesíti termékeit

ISO 9001 Minősítéssel rendelkezik 66 A gyémántok minősége A gyémántokat a világ top laboratóriumai minősítik, mint a BGL, GIA és a Gem Scan. Minden gyémánt tanúsítvánnyal együtt érkezik, amely igazolja a gyémántok minőségét. Minden egyes gyémántot a cég hivatalos számlája kísér. Minden értékbecslőnk ISO 9001 Minősítéssel rendelkezik

77 www.gemscan.com A világ egyik legnagyobb gyémánt és ékszerbecslő laboratóriuma. Az értékmeghatározás 4 fő jellemzője: Tisztaság Szín Csiszolás Karát (tömeg mértékegység)

Színes gyémántok Ritka Magasabb érték Nagyobb kereslet 88 Színes gyémántok Ritka Magasabb érték Nagyobb kereslet

Ki vásárol gyémántot a CDT-ben? 99 Ki vásárol gyémántot a CDT-ben? A CDT üzletkötői és ékszerészek Bárki, akit érdekel a jó minőségű gyémánt, féláron Mindazok, akik kereskedelmi tevékenységgel kiegészítő jövedelmet szeretnének megvalósítani

Miért érdekes részünkre ez az ajánlat? * Mert ez a 100 milliárd dolláros iparág folyamatosan növekvő irányt mutat. * Mert a múlt évben az ékszerek Online eladása 79% növekedést mutatott, ezen belül a gyémánt eladások növekedése pedig elérte a 101%-ot. * Mert az előrejelzések szerint az Online gyémánt eladások 2011-ig elérik a 8,5 milliárd dolláros forgalmat.

Mit gondol, mennyien szeretnének fél áron gyémánthoz jutni? 11111111 Mit gondol, mennyien szeretnének fél áron gyémánthoz jutni?

12121212 Éppen ezt ajánlja Önnek a CDT!

A Diamond Trading Programon keresztül (DTP) 13131313 A Diamond Trading Programon keresztül (DTP)

14141414 A DTP PROGRAM A DTP Program célja, hogy a kiskereskedelmi ár feléért minél több embernek adja el a gyémántot. Ezt úgy teheti meg, ahogyan az alsó ábra mutatja. Kiiktatja a középső embert, vagyis a közvetítőt és máris óriási a megtakarítás. Ezzel a többi embert extra jövedelemhez juttatja.

Nyereség-Nyereség-Nyereség 15151515 Nyereség-Nyereség-Nyereség CDT nyeresége: Növeli a gyémántok és egyéb termékek eladását Az ÖN nyeresége: A CDT a sok millió dollárt nem a reklám ügynökségeknek fizeti, hanem önöknek. VEVŐ nyeresége: Pénzt takarít meg és kiváló minőségű gyémántot kap.

16161616 HOGYAN MŰKÖDIK

AZ ÖN MARKETING CSAPATA 17171717 AZ ÖN MARKETING CSAPATA

18181818 Ön a marketing csoportjában induláskor egyike lesz a 8 bányásznak BOB kap 500 $ -t + 1/4 karátos gyémántot BOB 35 SAM JOE KIM JAY TIM SUE YOU TOM MOE TAZ RAJ KAY JIM ROB

A Táblázat kettéválik 19191919 SAM BOB JOE KIM JAY TIM SUE YOU TOM MOE TAZ RAJ KAY JIM ROB

20202020 Minden alkalommal, amikor a 8 bányász pozíció betöltődik, a bányászok Kővágó szintre kerülnek SAM kap 500 $-t + 1/4 karátos gyémántot SAM KIM JAY YOU TOM MOE TAZ JOHN MARY AL ZAC TIA FAY ZOW PAM

21212121 Amikor a Marketing Csoport újra betölti a 8 bányász pozíciót, Ön a Fényező szintre kerül. KIM kap 500 $-t + 1/4 karátos gyémántot KIM YOU TOM JOHN MARY AL ZACK DAVE PAT JOY MIKE ZAC BILL WON RAM

22222222 Amikor újból betöltődik a 8 bányász pozíció, Ön Gyűjtő lesz YOU JOHN MARY DAVE PAT JOY MIKE NICK TED CHRIS JENN JUSTIN ADAM EDDY MARK

23232323 Gratulálunk! A Marketing Csoport betöltötte a 8 bányász pozíciót és hozzájuttatta Önt 500 $-hoz. ÖN kap 500 $-t + 1/4 karátos gyémántot YOU JOHN MARY DAVE PAT JOY MIKE ALI BABY LUIS CONIN TROY TIM LEE DEO

Feeder (kereskedelmi tevékenység) $120 Egyszeri Befektetés /100 $ előfizetés a gyémánt utalványra, 20 $ a regisztráció/ Aktiválás a Feeder programba. Miután befejezte a programot, keresett 500 $-t - a saját, befektetett 100 $-ját a cég kiegészíti a hiányzó összeggel és kap egy 1/4 karátos gyémántot - $500 $-ért megkapja a jogot a belépésre a DTP programba /előfizetés a gyémánt utalványra/ $

DTP (kereskedelmi tevékenység) $500 Egyszeri Befektetés amit a Feeder programba megkeresett /500 $ előfizetés a gyémánt utalványra/ Aktiválás a DTP programba. Miután befejezte a programot, keresett 3.000 $-t a saját, befektetett 500 $-ját a cég kiegészíti a hiányzó összeggel és kap egy 1/2 karátos gyémántot - 3000 $ az Ön marketing díja * 500 $-ért megkapja a jogot egy újabb gyémánt előfizetésre a DTP programba

A program áttekintése 120 $-os FEEDER program Az 500 $-os DTP program Hozam: több mint 800 %, vagyis 800 $ Több mint 600 %, vagyis 4000 $ Haszon: * ¼ karátos gyémánt * 500 $-os előfizetés a DTP programban. Haszon: * Fél karátos gyémánt (melynek értéke több mint 2500$) * 3000 $ készpénz 120 $-os FEEDER program Az 500 $-os DTP program Itt léphet be 100 €-val Miután befejezett egy ciklust, Önnek választási lehetősége van: vagy automatikusan beíratkozik egy újabb ciklusba, vagy abbahagyja a részvételt, vagyis kilép a gyémántokkal és a 3000 dollárral Ha a folytatás mellett döntött, a rendszer 500$-al újból belépteti Önt $120 $800 $500 300 $ az Ön gyémántjáért (Canary Yellow vagy Polar Blue) $4000 (3000% jön vissza Önnek) 3000 $ készpénz 1000 $ az Ön gyémántjáért (melynek értéke 2500 $) (Plusz 2 Gyémánt)

Mikor érkezik meg a csodálatos gyémánt és a 3000 $ Marketing díj? 27272727 Mikor érkezik meg a csodálatos gyémánt és a 3000 $ Marketing díj? Szeretné ha mindig újra és újra érkezne?

28282828 Ők már megkapták

29292929 További előnyök Pénzvisszafizetési Garancia: Amennyiben az első évben 2 értékesítést végzel személyesen, de a második év végére nem lesz belőled Gyűjtő, akkor a CDT a gyémánt utalvány előleget teljes egészében visszafizeti. Ha bármikor kiszeretnél lépni a programból, a CDT az utalvány értékét gyémántban visszatéríti. Tagsági Előny: 10% engedmény a CDT-nél vásárolt valamennyi gyémánt termék nagykereskedelmi árából. Internetes üzlet (Nemzetközi): Az egész világ potenciális ügyfelünknek számít. Vannak vásárlóink Izraelben, Lengyelországban, Indiában, Angliában, Malayziában, Oroszországban, USA-ban, Kanadában, Ausztráliában stb.

Online Internet Áruház 30303030 Online Internet Áruház

KORLÁTLAN KERESETI LEHETŐSÉG 31313131 KORLÁTLAN KERESETI LEHETŐSÉG Ciklusok Ritmusa Éves Jövedelmek* Gyémántok száma Gyémántok értéke** 2 Havonta $18,000 6 $12,000 Havonta $36,000 12 $24,000 Hetente $156,000 52 $104,000 Ez a táblázat csak jelzésértékű, nem garantálja a fenti jövedelmi értékeket és a ciklusok gyakoriságát. A saját eredmények határozzák meg a jövedelmet, a marketingterv alapján. Minden alkalommal, amikor befejez egy ciklust, megkapja a jutalékát és a gyémántot. A gyémántok értéke megközelítőleg 2000 $. 31

Milyen változásokat vár 32323232 Semmivel nincs korlátozva, hogy Önnek milyen időközönként fordul meg egy ciklusa és hogy hányszor kereshet 3000 $ marketing díjat. Milyen változásokat vár Ön az életében?

Rendszerek, amelyek segítenek 33333333 Rendszerek, amelyek segítenek

Allows you to activate your account through a lower value of sales 34343434 Átlépés a Feeder Programból a DTP programba Feeder DTP Allows you to activate your account through a lower value of sales You must go through 2 cycles in order to reach $3500 Marketing Fee

ISMÉTLŐDŐ RENDSZER 35353535 A program lehetővé teszi, hogy amikor befejezi a Gyűjtő pozíciót, újból indulhasson, segítve másokat, hogy azok is kikerüljenek a ciklusból

Freebee Rendszer 36363636 Freebee (szabad, véletlenszerű) tagokkal segíti Önt, hogy sikeresen továbbjusson a programban Csoport Freebee Ideiglenesen jóváír önnek a rendszer egy eladót Céges Freebee Egy állandó tag jóváírása

37373737 KÖVESSE A VEZETŐKET Biztosítjuk Önt arról, hogy az Ön rendelései mindig kézbesítve lesznek és minden rendelés és ismételt értékesítés az Ön számlájára lesz jóváírva Ez elősegíti Önt a könnyebb és gyorsabb előrehaladásban Az ismételt eladások ismétlődő jutalékokat generálnak

Az Ön csapata mindig követi Önt 38383838 Az Ön csapata mindig követi Önt a következő ciklusban Példa az alábbi ábra: Ha meg van a 2 tagunk A és B, és ők is behozták a 2-2- tagjukat, D E-t és F G-t. stb. Ha "A" és "B" a feleződések miatt, új mátrixba kerülés miatt elszakadnának a partnereiktől, direktjeiktől, akkor D E F G követni fogják őket a következő táblázatban, ill. mátrixban és ugyanúgy, ha D E F G elszakadnának a partnereiktől átmenetileg, akkor H I J K L M stb. követni fogják őket ugyanúgy

Érje el a siker optimális szintjét! 39393939 Érje el a siker optimális szintjét! Marketing eszközökkel Szuper Bemutatókkal Plusz Eladásokkal Milliomos Projekt segítségével

Hatékony marketing eszközök 40404040 Hatékony marketing eszközök 1. Állítsa be saját weboldalát 2. Használja a marketing DVD-ket 3. Használja a cég tájékoztató anyagait és a CD-ket 4. Vegyen részt a cég közösségi fórumain 5. Mutassa a gyémántjait!

41414141 Szuper Bemutató Ha vannak ambíciói, gyűjtse a tapasztalatokat és építse be azokat a saját marketing bemutatóiba Ha nagyon aktív és gyorsan eleget tesz a feltételeknek, a marketing lehetővé teszi, hogy a Kővágó szintről azonnal fellépjen a Gyűjtő szintre.

Ottawai Találkozó (2007. Június 19.) 42424242 Ottawai Találkozó (2007. Június 19.)

A Plusz 43434343 Beadhatja saját gyémántját a CDT Online üzletébe. Lehetősége van arra, hogy a gyémántot előre megvásárolja, vagyis hogy a teljes árát kifizesse, ne csak az előleget. A tapasztalatok alapján gyorsabban tudják építeni az üzletet azok, akik 100%-ban kifizették a gyémántot, mert van nekik mit mutatni. Ezen az úton előbb eljut a Milliomos pontokig is.

Milliomos projekt Amikor az Ön 5 közvetlen értékesítője befejezi a DTP ciklust, számíthat a Milliomos Projektből származó pontokra. Ezzel Ön lehetőséget kap, hogy minden direkt tagjának a 10 mélységében történt eladásaiból profitáljon. A Milliomos Projektből származó pontokat beválthatja termékekbe, szolgáltatásokba, vagy készpénzbe

MILLIOMOS PROJEKT Amikor befejezted a DTP programot és rendelkezel 5 közvetlen munkatárssal, akik szintén befejezték a programot, akkor jogosulttá válsz 10 mélységben a pontok jóváírására. Ez passzív jövedelmet jelent az eladások után. A táblázat illusztrálásra szolgál. Nem garantálja Önnek jövedelmének pontos alakulását. Az Ön eredményei minden bizonnyal különböznek majd. … … … … … 104. 525 $

Mitől egyedülálló a CDT rendszere? 46464646 Nem MLM, nem Direkt eladás, nem Network Marketing, nem Piramis! Nincs termék raktározás Nincs havi eladási és befizetési kötelezettség Rendelkezésre áll minden olyan eszköz, ami az üzletépítéshez szükséges Csapatmunkában épül az üzlet A siker megsokszorozható Olyan hatékony program, amelyik luxustermékekkel járul hozzá az anyagi függetlenséghez.

Csatlakozzon a gyémántipar legerősebb Marketing Csapatához a világon! 47474747 Csatlakozzon a gyémántipar legerősebb Marketing Csapatához a világon! Mint független gyémántkereskedő Mint a CDT marketing tanácsadója Nem kell törődni az eladással, annak lebonyolítását teljes egészében a CDT teljesíti Az Ön feladata csak egy erős csapat felépítése.

Opciók Visszatérítés . Előleg $120 $300 Előleg $520 $1000 $400 - $700 értékű gyémánt, amikor létrejön az eladás Személyes weboldal Aktiválás a Feeder Programba $300 $400 - $700 értékű gyémánt megvétele Kívánsága szerint választhat gyémántot A kézbesítési költségek megelőlegezve Személyes weboldal Aktiválás a Feeder Programba . Előleg $520 $2000 - $2200 értékű gyémánt, amikor létrejön az eladás Személyes weboldal Aktiválás a DTP Programba $1000 $2000 - $2200 értékű gyémánt megvétele Kívánsága szerint választhat gyémántot A kézbesítési költségek megelőlegezve Személyes weboldal Aktiválás a DTP Programba Az is aktiválhatja számláját, aki nem saját magának vette meg a gyémántot, hanem eladta azt másnak, ha az eladás kiskereskedelmi értéke 1000 $ vagy nagykereskedelmi értéke 2000 $

Ismételjük meg a lépéseket 49494949 Ismételjük meg a lépéseket Regisztráljon ingyen az ajánlója weboldalán 2. Vegye meg a gyémánt utalványt és aktiválja a számláját 3. Készítse el a marketing eszközöket 4. Gyűjtse a gyémántokat és a marketing díjakat és ezt ismételje újra és újra

Regisztrálj most és részesülj 50505050 CDT Regisztráció Szükséges adatok: Saját neved, címed Telefonszámod E-mail címed Felhasználó neved Jelszavad Regisztrálj most és részesülj a nyereségből!

VÉLEMÉNYEK „Ez a legnagyobb program, amiről eddig hallottam" USA "Köszönet a CDT-nek, ki tudtam fizetni minden adósságom" Kanada "Ez egy biztonságos, bizonyított és jogilag rendezett program" Dél-Afrika Ne habozz, csak csináld! "Oroszország "Legjobb amit láttam" Franciaország "Menj tovább, mint a napi munka" Ausztrália "Én csinálom újra és újra" Olaszország "Ez az intelligens rendszer" Szváziföld "Ez valóban működik" Ghána

A cég elérhetősége 52525252 SZÉKHELY CIME: 6171 CONIN DRIVE 1ST FLOOR MISSISSAUGA ON L4V 1N8 CANADA TELEFON: 001-416-742-2280 FAX: 001-905-364-0578 NYITVA TARTÁS: Hétfőtől – Péntekig 9.00 – 17.00h /Kanadai idő szerint/ Angol – Francia – Orosz nyelven Web: www.candiamonds.com

53535353 A CDT Küldetése Elkötelezett hívei vagyunk, hogy megváltoztassuk az emberek életét és javítsuk életminőségüket!