A négy világháború története 109.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Klaszterportál, adatbázis DDOP számú pályázat záró rendezvénye Pécs, június 30.
Advertisements

Alsónémedi A falu bemutatása
Az 1. világháború.
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
 A Web, kezdeti időszakában csak a szöveges file-okat kezelte.  Ma teljes körű multimédia szolgáltatásokat nyújt  Filmet,  Zenét,  Képeket nézhet.
A SZÓBELI PREZENTÁCIÓ KÉSZÍTÉSÉNEK SZABÁLYAI
Ezt a nagyon ritka fotót a NASA készítette
3 perc Tanári tevékenység Tanulói tevékenység Munkaforma • Bevezető • A pedagógus felvázolja a tanóra témáját. • Aktív figyelem • Frontális osztálymunka.
Tommy's Window dia ♫ Hangszóró szükséges A gyerekek örökkévalók
A térkép és a propaganda kapcsolata Bobák Szilvia.
Témahét a Szent László Gimnáziumban november 2-9. Radnóti Miklós és kora (Radnóti Miklós 100 éve, május 5-én született… …és 65 éve, november.
Két tenorista igaz története.
Két tenorista igaz története Talán hallottad már ezt a történetet a három tenoristáról, akik közös énekükkel meghódították a világot: Luciano Pavarotti,
Albert Einstein idézetek.
© Artifex Kiadó Kft..
Az esszé Segédlet tanulóknak és tanároknak
HTML (HiperText Mark-Up Language)
OLDALSZERKEZET ELEMEK 1. A TAG A header taggel fejléc adható meg. Ez a rész tartalmaz bevezető információt a weboldalról vagy annak egy részéről (pl..)
RADNÓTI MIKLÓS:Nem tudhatom…
Az Erasmus-program A napjainkban legnépszerűbb ösztöndíjprogram bemutatása.
EGYEKÉRT EGYESÜLET FÓRUMA
RENDEZVÉNYSZERVEZÉS TÖRTÉNETE
Ma vasárnap, július 27.vasárnap, július 27.vasárnap, július 27.vasárnap, július 27. vasárnap, július 27.vasárnap, 2014.
A MAGDOLNA-NEGYED SAJTÓELEMZÉSE A LBERT D ÓRA – Z ÁVECZ G ERGŐ Műhelyszeminárium,
kattints Mivel programjaink nagy többsége az erd ő khöz köt ő dik, 2009-ben a BTSSZ kiemelt programjait „AZ ERD Ő ÉVE- Védd az erd ő t!” témában szervezi.
Zene nem szól már és minden távol jár, jöhetek Hozzád
Képek beillesztése. A beszúrandó képnek abban a mappában kell lennie, ahol a html oldalad forráskódja található! Először mindig a képet szúrjuk be, majd.
A SZAKDOLGOZAT CÍME (ARIAL 32 pt)
műelemzés ELJÁRÁSOK, MÓDSZEREK
CLICK TO ADVANCE SLIDES ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! Kapcsold be a hangszóród. Kattintásokkal lépj tovább a következő oldalakra.
Kereső programok levelezés. Google története 1995: Larry Page és Sergey Brin 1996: keresőmotor tervezése 1998 szept. 7: megalakult a Google Inc. Ma: havonta.
Tanulási útmutató Tanulási Útmutató Az Észak-magyarországi Regionális Távoktatási Központ által a TÁVHÁLÓ projektben kifejlesztett e-learning környezethez.
Témahét a Szent László Gimnáziumban november 2-9. Radnóti Miklós és kora (Radnóti Miklós 100 éve, május 5-én született… …és 65 éve, november.
Internet, Elektronikus levelezés
Megfigyelési teszt Hölgyek részére
A következőkben néhány képet láthatnak, amelyek bepillantást engednek a záró találkozó egyes eseményeibe, hangulatába, melyen 9 országból vettek részt.
FORRÁSFELHASZNÁLÁS ELŐÍRÁSAI Fodor Éva munkája alapján.
>Kiegészítések GTA SA - HOZ Kiegészítések GTA SA - HOZ< Ha kell valamelyik kiegészítés akkor írj ben vagy msn-en vagy az oldalra és felteszem neked!!
Noémi érkezése Megszülettem én láttam meg a világot. A nevem Gáspár Noémi 3 kg és 53 cm voltam a születésemkor. Pontosan este perckor.
A t e r m é s z d a l Csak az erős ember ismeri a szeretetet,
Kurzus adatlap Transzparens, a legfontosabb információkat tartalmazó saját kurzus adatlap Minden kurzusnak külön adatlapja van Minden oktató a saját admin.
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
Néhány jótanács prezentációk készítéséhez
Lap.hu oldalak dinamizálása Lap.hu találkozó – május 14.
I. világháborús emlék.
A Magyar Nyelv Napja kezdőkép Tarczal-Márta Edit
Szerző: Kostyalik Marcell 9.c
Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!
Közösségi portálok használata Tepszis Barbara 8/A Salamon Róza (felkészítő tanár) Dr. Török Béla Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola,Egységes.
Alfred Hitchcock teát szolgál fel Leónak, az MGM oroszlánjának
E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS . E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS Az elektronikus posta ( ) olyan rendszer, amelynek segítségével más felhasználók számára.
Mit jelent önmagunk és mások szeretete?
ETailer Kit Lenovo Yoga 510 (14 ", 15 ") 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
Személyes életvitel. Tanácsok a személyes lelki szolgálathoz 1.Alapvető szempontok Hatékonyság titka a személyes kapcsolat Segítségedre, nevelésedre bízott.
1. Témakör. A tanév feladatai A terem rendje Ülésrend kialakítása Érintés és-balesetmegelőzés Eszközök bemutatása.
Tanár: Fodor Hilda Részt vevő osztályok: 5.b, 5.c, 6.b, 6.c, 7.d, 8.b és 8.c Digitális témahét április 04 – 08.
PAINT.NET INGYENES PROGRAM. Informatika 5. osztály Cs.L. PAINT.NET A PAINT.NET egy kisméretű képszerkesztő ingyenes program. Használhatjuk a Paint helyett.
Erre használom az internetet
Okos városok és technológiák a társadalom szemszögéből
Euler 3D térgeometriai szerkesztő és szemléltető program
Prezi Lőrincz Mercedes Iftenie Márta „Szász Adalbert” Sport Líceum
„Életre kelt” tárgyak, képek
Az esemény neve Esemény dátuma Esemény időpontja
Internet, Elektronikus levelezés
COOLCSOMÓ honlap fiatalokról fiataloknak
Sosem látott képek a forradalom napjaiból
Az ember tragédiája színdarab
Jegyezd meg jól, nem te döntöttél, hogy megszüless vagy sem
AVON CAREER SITE FELÉPÍTÉSE
Építs a külföldi szakmai gyakorlatra álláskereséskor!
Előadás másolata:

A négy világháború története 109

Képek Nagy hangsúlyt fektetünk az eredetiségre  A Képek mappában, található fotók mind a tulajdonos engedélyével kerültek fel!

Webmester HSH: a webmesterünk. Ő neki köszönhetitek a lapon található órát, naptárt és egyéb észrevehetetlen fejlesztéseket. SŐT! Besegít a fórumba és a cikk írásba is! Arca szupertitkos.

Szerkesztők stalingrad43 : ő foglalkozik főleg a sisakokkal, fegyverekkel, relikviákkal, roncskutatással, és a fórummal. Hosszabb leírást találhatsz róla a Készítők/stalingrad43 menüpontban!

Szerkesztők TothMarcell: Ő neki köszönhetitek a cikkek nagy részét. Kiemelt figyelmet fordít ritka gépek bemutatására. Aktív a fórumon és a képgalériában is: ő foglalkozik a fotókkal és a kitüntetésekkel.

I. Világháborús cikkek Itt az közötti eseményekkel és a Trianon-szindrómával foglalkozunk. Ismerd meg Te is ezt a korszakot! Kiegészítést a témához a Képek menüpontban találsz.

II. Világháborús cikkek Itt találhatod jelenleg a legtöbb cikket. Az alábbi szempontra helyezünk kiemelt hangsúlyt: a híres emberek és csaták mellett, olyan témákra is felhívjuk figyelmet, amelyről eddig magyar nyelven semmit vagy nagyon keveset közöltek.

Voltak korábban is vh-k... + egyéb kapcsolódó Ez a menüpont arról kíván meggyőzni titeket, hogy voltak világháborúk az eddig ismerteken kívül is. Élvezd a felfedezés örömét! Itt kaptak helyet a világháborúkhoz kapcsolódó egyéb történelmi munkák is.

Világh Természetesen az előbb bemutatott menüpontok és fényképek, csak a töredékei az egész lapnak. Számtalan egyéb is található az oldalon: Lapozásra fel! címünk: Megtalálhatsz minket az iwiwen és a ppl-en is! És ne feledd: