Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

FORRÁSFELHASZNÁLÁS ELŐÍRÁSAI Fodor Éva munkája alapján.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "FORRÁSFELHASZNÁLÁS ELŐÍRÁSAI Fodor Éva munkája alapján."— Előadás másolata:

1 FORRÁSFELHASZNÁLÁS ELŐÍRÁSAI Fodor Éva munkája alapján

2 A FELHASZNÁLT IRODALOM MEGJELÖLÉSÉNEK HELYE AZ ADOTT OLDALON, AHOL AZ IDÉZÉS TÖRTÉNT: LÁBJEGYZETBEN PL. „ÉN NÁSZAJÁNDÉKOM EGY ALMA KÉPÉBEN KÜLDTEM, HÁT VESSZENEK.” – ÍRJA ERISZ AZ OLVASÓI LEVÉLBEN. (1.) (1.) ERISZ OLVASÓI LEVELE (IN: HERMÉSZ TITKAI, I. ÉVF. II. SZ., 3.)

3 A DOLGOZAT, CIKK, FOGALMAZÁS VÉGÉN, BETŰRENBE RENDEZVE VALAMENNYI FELHASZNÁLT FORRÁST: PL.: CZÚTH EDIT: CSALÁS A LAKODALOMBAN (IN: HERMÉSZ TITKAI, I. ÉVF. II. SZ. 3.)

4 FELADAT VÁLASZD KI AZ ALÁBBI FORRÁSMEGJELÖLÉSEK KÖZÜL A HELYESET! -A MAGYAR IRODALOM TÖRTÉNETE (SZERB ANTAL) MAGVETŐ, 1992. -SZERB ANTAL: A MAGYAR IRODALOM TÖRTÉNETE (MAGVETŐ, 1992) -MAGVETŐ, 1992.- SZERB ANTAL: A MAGYAR IRODALOM TÖRTÉNETE

5 ÍRD LE A FÜZETEDBE AZ ÁLTALUNK HASZNÁLT TANKÖNYVET FORRÁSKÉNT MEGJELÖLVE! MEGOLDÁS: PETHŐNÉ NAGY CSILLA: IRODALOM 9. TANKÖNYV (NEMZEDÉKEK TUDÁSA TANKÖNYVKIADÓ, BUDAPEST, 2013)

6 ÍRD LE HELYESEN AZ ALÁBBI IDÉZÉST A FORRÁSMEGJELÖLÉSSEL EGYÜTT! MA MÁR SOKAN TUDJUK, HOGY LÉDA ÉS TÜNDAREÓSZ KIRÁLY HÁZASSÁGA NEM VOLT FELHŐTLEN. TUDOMÁSUNK VAN ARRÓL, HOGY LÉDÁNAK VISZONYA VOLT ZEUSSZAL. A SZERZŐ: BY:ANNA CIKK CÍME: ISTENI TITKOK LAP ADATAI: HERMÉSZ TITKAI I.ÉVF. II. SZ. 3. OLDAL

7 MEGOLDÁS: BY ANNA: ISTENI TITKOK (IN: HERMÉSZ TITKAI, I.ÉVF. II. SZ. 3.)


Letölteni ppt "FORRÁSFELHASZNÁLÁS ELŐÍRÁSAI Fodor Éva munkája alapján."

Hasonló előadás


Google Hirdetések