A Lurkó Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány 2002 november óta a győri kórház Gyermekosztályán, a Gyermekambulancián és a Gyermek sebészeten játszóházakat,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Ha bejön, akkor bejössz
Advertisements

Ifjúsági és szabadidős programok Legyen az esély egyenlő- esélyteremtés a Sásdi kistérségben. Bikali sporttábor 2012 BIKAL Puchner kastély és élménybirtok.
A Flutter és a PEP maszk hatékonyságának összehasonlítása a váladékürítés szempontjából cisztás fibrózisban Svábhegyi Orsz. Allerg., Imm. és Pulm. Eü.
Cafeteria megoldások - Nálunk többet ér a pénze!
Gondolkodj Egészségesen! Program OSZMK baleset-megelőzési konferencia szeptember 30.
EUROSTUDENT V A felsőoktatás szociális dimenziója Kiss László Educatio Nonprofit Kft.
Lakhatási projekt tervezése és hosszútávú értékelése egy hátrányos helyzetű városi közösségben Kósa Karolina, Barbara Coons +, Molnár Ágnes Debreceni Egyetem.
Utcai és lakótelepi szociális munka
Európai Lányok prezentációja Révai Miklós Gimnázium és Kollégium Győr,
Határtalan Szív Alapítvány (Esztergom)
Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr Győr, Kálóczy tér
A Bálint Márton Általános és Középiskola
Fekete Olga D119-HUNGARY Magyarországi Lions Szövetség Lions Szülőszállás projekt bemutatása.
Közoktatási projektelemek Készítette: Deli Mária Közoktatási koordinátor.
1 Pont, 3 Szervezet Unió Alapítvány •A helyzethez képest életben maradtunk •Árvíz, rémhírek, rossz idő •Működtettük, túléltük •Az első pályázat.
Alapítva 1999-ben Székhely: 6200 Kiskőrös, Mező u. 16.
Down dada babamasszázs oktató élményei saját babájával Baráthné Nagy Edina 2010 V. Tudományos Továbbképző Konferencia Csecsemőmasszázs Oktatók Számára.
Gyakorlat helye: Fogyatékosok Átmeneti Gondozóháza 9023 Győr Török István út 1. Tel.: 96/ Bognár Gyöngyi Vezető Kontakt személy: Belláné.
Betekintés a református hit- és erkölcstan világába
III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Általános Iskola Medgyessy Ferenc utca
Önkéntes segítő gyakorlat a győri Családsegítő Szolgálat keretein belül január hó.
Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Családsegítő Szolgálat Gyermekjóléti Központja.
Önkéntes munka az Ózdi Művelődési Intézmények Városi Könyvtárban
Egy non-profit egészségügyi alapítvány PR-tevékenysége Száraz Éjszakák – Derűs Nappalok Alapítvány Sarlós Gábor PeppeR 21 PR Ügynökség.
Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány
FOGÓDZÓ Gyermek Segélyezési Egyesület. A kezdetek … Úgy gondoltuk, hogy szeretnénk anyagi és érzelmi segítséget nyújtani azoknak a gyerekeknek, akik a.
Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon
„New Hungary” Rural Development Programme Győr, április 27–28. Gönczi Zsolt Ügyvezető igazgató A vidék fejlesztésének titka – a civil szerveződés.
Gyermekjogok - egy lépés előre
Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-Dunántúli Régió
A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány „1%-os” kampányának bemutatása Budapest, január 30.
Magyar Nephrologiai Társaság Peritoneális Dialízis Albizottság
Látássérült Nők Munkaerőpiaci Reintegrációja a Fehér Bot Alapítványnál A „Sorstárssegítők a Szociális Szférában” című programról.
Az Alapítványról A Gézengúz Alapítvány győri tagozataként 1993 óta látjuk el Győrben a születési károsult csecsemőket és kisgyermekeket. Gyógyító, egészségügyi,
Városközponti Főigazgatóság Kossuth Lajos Általános Iskola Tájékoztató az „Önkéntes segítő gyakorlat” tárgyhoz augusztus 23.
Önkéntesség az Észak-Magyarországi Régióban. A Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) története A Demokratikus Ifjúságért Alapítványt 1999-ben hozta.
A Magyar Atlétikai Szövetség és a Gyulai István és Zsivotzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért Kuratóriuma első alkalommal rendezte meg a Hozd mozgásba.
TEVÉKENYSÉGÜNK a tanév során. augusztus – szeptember őszi szűrés az óvodákban az 5. életévüket betöltött gyermekek részére logopédiai szűrés csoportos.
Pedagógiai munka a Nevelési Tanácsadóban
Készítette: Dömötöri Melinda
GYERMEKI ELÉGEDETTSÉG MÉRÉS beszédfogyatékos gyermekek óvodai tagozata
Beiskolázási gyakorlat a Grosicsban
HÁZASSÁG – CSALÁD - ÉLET Mégis élni akar Európa?
Találkozásaim a szülőkkel Együttműködések, párbeszédek a fogyatékkal élők családjaival Szász Emese, Gyulafehérvári Caritas – Szociális gondozás fogyatékkal.
A kötöttpályás szakma perspektívái konferencia június 12. Az egész életen át tartó tanulás és a foglalkoztathatóság javítása Országos Foglalkoztatási.
Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr
Köszöntjük kedves vendégeinket!. A projekt az Európai Unió támogatásával, A z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. ELŐZMÉNY Társadalmi.
TÁM-PONT A TESSÉK! Közhasznú Egyesület és a Törökbálinti Kórház mentálhigiénés segítő programja egészségügyi dolgozók számára.
Gyermekhospice Tábitha Gyermekhospice ház
„GYEREKCENTRIKUS, JÓL KIVITELEZETT. GRATULÁLUNK AZ ELŐADÁSHOZ ÉS A LEBONYOLÍTÁSHOZ IS. A GYEREKEKNEK NAGYON ÉLMÉNYDÚS VOLT. SZÍVESEN LÁTJUK A TÁRSULATOT.
Kórházi szociális munkás együttműködése a szociális ellátó rendszerrel Készítette: Atkári Gizella szociális munkás 2014.
„Helló barátom!" - közösségi szolgálatra felkészítő tréning sorozat „Tanévzáró Suli – Buli” „Helló nyár, helló barátom!” - komplex nyári vakáció „Viszlát.
171 KLIK fenntartású intézmény kiválasztása Szempontok:  HH és HHH gyermekek aránya  Tanuló létszám  LHH, leghátrányosabb helyzetű kistérségek  Kompetencia.
ABRAPA & ALZHEIMER Francis Salmon Budapest, október 2.
Alapítás: augusztus „Többre megyünk együtt, mint külön- külön…”
Vakok és Gyengénlátók Közép- Magyarországi Regionális Egyesülete Cím: 1146 Budapest, Hermina út 57. Tel: (1) Web:
Fogyatékosok Napközi Otthona
Anyák Háza ORSZÁGOS PROGRAM
Az Alapítványról A Gézengúz Alapítvány győri tagozataként 1993 óta látjuk el Győrben a születési károsult csecsemőket és kisgyermekeket. Gyógyító, egészségügyi,
Betekintés a református hit- és erkölcstan világába
Família Nagycsaládosok Egyesülete
„Fiatalok EGYÜTT, EGYMÁSÉRT 2015”
Emlékek a kezdettől a mai napig 2015 november 14
  Mit jelent a kompetencia alapú óvodai programcsomag használata a gyerekek számára?
Generációk találkozása Készítette: Giricz Nikolett
Tájékoztató a logopédiai ellátás változásairól
A Lurkó Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány
Család – és Gyermekjóléti Központ
3. osztályban.
Győri Kossuth Lajos Általános Iskola
Előadás másolata:

A Lurkó Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány 2002 november óta a győri kórház Gyermekosztályán, a Gyermekambulancián és a Gyermek sebészeten játszóházakat, közhasznú szervezetként működtet. Bevételi források: Pályázati bevételek, adók 1%-a, adományok. Az alapítvány küldetése: Önkéntes, elhivatott segítők a vizsgálatra váró illetve az osztályon kezelt beteg gyermekek figyelmét eltereljék betegségükről, játékos és kézműves foglalkozásokkal Mosolyt varázsoljunk a gyermekek arcára és pozitív élményekkel térjenek haza

Elért, főbb eredmények: A csecsemőosztályon átadásra került egy vizsgáló, A gyermekosztályon immunszupprimált betegek részére szoba, és fürdőszoba kialakítása, Gyermek pulmonológiai és gyermek pszichológiai szakrendelő létrehozása, Vest mellény vásárlása a cisztás, fibrózisban szenvedő gyermekek kezelésének segítésére.

A foglalkozásokba bevont gyerekek életkora: 3 – 18 év között Gyakorlati idő: Hétköznaponként 8 – 12h.ig, szükség esetén 15h.ig Kapcsolattartó: Zajovicsné Vizer Bernadett az alapítvány kuratóriumi elnöke Telefonszáma: 20/ LURKÓ ALAPÍTVÁNY Győri Kórház Gyermek Osztályért 9025 Győr, Kis u. 27.