Az Axon Lízing és Pénzügyi Zrt. arculatának elemzése

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Automatikus diabemutató!
Advertisements

Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.
A filozófia vizsgatárgy története Világnézetünk alapjaiBevezetés a filozófiába 1990-től bizonytalanság: kötelező - nem kötelező Részt vettünk a nemzetközi.
MLBKT Konferenica 2012.
„A vasúti áruszállítás szerepe a logisztikai rendszerben ”
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
Több mint 30 éve a TŰZVÉDELEMÉRT A Cégcsoport bemutatása– Cégprofil és cégtörténet Több mint 30 éve a TŰZVÉDELEMÉRT Dunamenti Cégcsoport A.
• 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. • Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
Groupama Garancia Biztosító Zrt.
Magyar Kerékpárosklub Hungarian Cyclists’ Club (HCC)‏ László János, elnök.
E URÓPAI D OKUMENTÁCIÓS K ÖZPONTOK. Az Európai Dokumentációs Központok (EDK) Az Európai Dokumentációs Központok (EDK) hálózatát az Európai Bizottság hozta.
e-NIVÓ zárókonferencia Jászfényszaru szeptember 23.
Készítette: Bordás Gábor, mozgóképkultúra és médiaismeret szakos hallgató IMAGE ELEMZÉSE Szeretettel köszöntöm előadásomon! Az elkövetkező percekben az.
Ingatlanhirdetés az interneten
Balassagyarmat, június 24. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési.
Belső, külső PR, a PR eszközei, céljai
A lkony S túdió portfolió „Cégünk a korrektség, pontosság és a színvonal hármasából gazdálkodik.”
Magyarország pénzforgalmi térképe
A Budapest Bank vállalati gyakorlata
A magyar pénz története
Miért a Felis? Cégünk 2007-es megalapításakor az a felismerés vezérelt bennünket, hogy a vidéki, a kis- és közepes vállalatok, illetve a civil szervezek.
Felszámolók Országos Egyesülete Balatonalmádi Szeptember 14.
A ClockBox – Csináld magad! reklámóra
Készült a leendő vizsgázóknak
PALLÓ Felnőttképzési Tájékoztató Szolgálat A Debreceni Művelődési Központ új felnőttképzési szolgáltatása TÁMOP 3.2.3/09/
Hitelgarancia Zrt.. A Hitelgarancia Rt ben alakult meg non-profit szervezetként. A kormányzat, 25 bank, 40 takarékszövetkezet és 11 egyéb szervezet,
Image elemzés: A Szegedi Egyetemi Könyvtárról
University of Kent arculati kézikönyv
Az Axon Lízing és Pénzügyi Zrt. arculatának elemzése
Közönségkapcsolat (public relations)
Image elemzés Marketingkommunikációs és Pr eszközök
Paul Testud Kft. Imázs-elemzés.
Somosvári András – médiatechnológus asszisztens
Műszaki tudományok az interneten
Pénz, piac és partnerség Túlélés és fejlődés a közösség részeként április 24. Budaörs.
Pénz, piac és partnerség Túlélés és fejlődés a közösség részeként április 17. Debrecen.
GOLDEN GLOBE Kft. Bearanyozzuk az életét! Szeptemberében vettük át a már jól bejáratott és megfelel ő vev ő körrel rendelkez ő céget a Golden Globe.
Urban Audit Az egységes városstatisztikai adatbázis.
A PLAKÁT Készítette: Wiedermann Katalin.
Vállalati arculat.
Az üzleti élet illuzionistái „Csak a cégemet figyeljék, mert csalok!” december 3. Dr. Csorbai Hajnalka – stratégiai igazgató, Opten Informatikai.
A Magyar Kutatói Mobilitási Központok Hálózata Kovács Enikő Tempus Közalapítvány.
2010-ben AZ ÉV KÖNYVTÁRA Egyházi Könyvtárak Egyesülése szakmai továbbképzése Veszprém, június 26.
Milyen szemléletváltást követel meg a választható portfoliós rendszer bevezetése a pénztáraktól? Pénztárkonferencia 2008 Biró Gergely.
Karancsi Tamás - ügyvezető
Page 1 Date 2007 Author Siemens Finance Zrt./Siemens Leasing Kft. Siemens Financial Services Siemens Financial Services Kisértékű eszköz finanszírozás.
Kosztolánczy György ügyvezető Budapest, március 9. Lakásvásár
Térképészet Színmodellek.
K épes s ég F ejlesz t ő j átszó H áz és C salá D i N ap K özi M iku L ás P rogra M ja.
Ötlettől a sikerig! A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. cégcsoportjának fejlesztési és finanszírozási lehetőségei 1.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
V á rosi Intézményi Központ Remenyik Zsigmond Gimn á zium és Szakközépiskola Érettségi ut á ni szakképzések.
Gerinchálózat (backbone) 3. szóbeli tétel Készítette: Csadó György
Image elemzés Marketingkommunikációs és Pr eszközök
óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
1. Egy 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH Csoport küldetése: A KKV-k és az önkormányzatok.
Felmérés a MÚOSZ-tagok üdülési szokásairól, igényeiről Készítette: Bellai László, Horváth Zoltán – január 25.
Pécs, 2015.március 12. A kapcsolatok hálójában. Magyarország – 1 millió vállalkozás országa EVA-sok, betéti társaságok, Kft-k és Rt-k vesznek körül bennünket.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
 Az elmúlt években ki kristályosodtak azok az alapelvek, amelyek meghatározóak a CIB Bank működése során, és továbbra is változatlanok:  Fenntartható.
11 Ötlettől a sikerig! A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. cégcsoportjának fejlesztési és finanszírozási lehetőségei Ötlettől a sikerig! A Regionális.
A színek szerepe a térképészetben
Az Állami Számvevőszék önkormányzati ellenőrzési tapasztalatai Előadó: Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke.
Kovács Györgyi Budapest Kártya Divízió Vezető BFTK Nonprofit Kft.
AZ ITD HUNGARY ZRT. ÉS AZ ENTERPRISE EUROPE NETWORK VÁLLALKOZÁSOKAT TÁMOGATÓ TEVÉKENYSÉGEI Pólus Program Információs Napok 2009.
ÖTLETTŐL A SIKERIG! A REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI HOLDING ZRT. CÉGCSOPORTJÁNAK FEJLESZTÉSI ÉS FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEI ILENCZFALVI SZÁSZ GÁBOR VEZÉRIGAZGATÓ.
De a pénzügyek nem tartoznak másra, beszéljünk erről személyesen! Ideje másképp gondolkozni pénzügyeinkről!
17 ISMERTESSE AZ INTERNETES KERESÉSI MÓDSZEREKET! KONKRÉT GYAKORLATI PÉLDA KERESÉSRE.(KERESÉS, TALÁLATI LISTA ÉRTELMEZÉSE, TALÁLT OLDAL MENTÉSE.) Készítette:
Hajléktalan emberek Magyarország nagyvárosaiban 2006.
Szponzorációs ajánlat
Előadás másolata:

Az Axon Lízing és Pénzügyi Zrt. arculatának elemzése Készítette: Kovács Dóra II. évf. médiatechnológus asszisztens

Bevezető: az Axon Lízing és Pénzügyi Zrt.-ről. Cégadatok Külső megjelenés Logó Nyomtatott anyagok Ajándéktárgyak Weboldal Axon Zrt. arculatterve

Az Axon Lízing és Pénzügyi Zrt Az Axon Lízing és Pénzügyi Zrt. immár 15 éve van jelen a pénzügyi vállalkozások között. A Társaság igen hamar kivívta elismertségét a partnerek és a versenytársak körében. 1992-től a tevékenységek körébe lépett a lízingbeadás is, amely hamarosan főtevékenységgé lépett elő. Ezen belül a Társaság portfólióját elsősorban tehergépjárművek, szerelvények, termelőeszközök és személygépjárművek teszik ki. Emellett a Társaság piacvezető a hajófinanszírozásban. A hajók legtöbbje az Adrián található. 2006 őszétől már az ingatlan lízing is megtalálható a cég szolgáltatásai között. Axon Zrt. arculatterve

Az Axon Lízing és Pénzügyi Zrt. tevékenységei: Gépjármű lízing Termelőeszköz lízing Hajó lízing Ingatlan lízing Biztosítások Axon Zrt. arculatterve

Cégadatok: Axon Zrt. arculatterve

A cég irodái országszerte: A Társaság székhelye Szolnokon van, de az üzletkötési folyamat az egész ország területére kiterjed. A központ mellett a Társaság irodái Budapesten, Debrecenben, Szegeden és Miskolcon is megtalálhatók. Szolnok Axon Zrt. arculatterve

Budapest Axon Zrt. arculatterve

Miskolc Axon Zrt. arculatterve

Debrecen Axon Zrt. arculatterve

A cég hivatalos logója: A logó két színt tartalmaz: sötétkék: 40% C, 40% M, 0% Y, 60% K bordó: 35% C, 100% M, 90% Y, 60% K Axon Zrt. arculatterve

Névjegykártyák: A névjegykártyák minden esetben tartalmazzák a logót, és a már említett két színből tevődnek össze. A névjegyek kreatívpapírra készülnek, mely a cég eleganciáját tükrözi. Axon Zrt. arculatterve

Axon Zrt. arculatterve

Levélpapír: kétszínes változat Axon Zrt. arculatterve

négyszínes változat Axon Zrt. arculatterve

Jegyzettömb: A jegyzettömb borítója kinyitva (előlap, hátlap). Axon Zrt. arculatterve

A jegyzettömböt kinyitva „Axon-mintás” lapokat találunk A jegyzettömböt kinyitva „Axon-mintás” lapokat találunk. Ez a kisméretű jegyzettömb praktikus, kis helyen, akár zsebben is elfér. Axon Zrt. arculatterve

Papírtáska: A cég ügyfeleinek igényes papírtáskában adja át az iratokat. Világosbarna papírtáska Axon Zrt. arculatterve

Sötétkék papírtáska Axon Zrt. arculatterve

Üdvözlőlap: Az Axon Zrt. ünnepekkor üdvözlőlappal kedveskedik partnereinek. Axon Zrt. arculatterve

Boroscímke: Kivételes alkalmakkor előfordul, hogy a cég partnerei egyedi ajándékokat kapnak, pl Axon címkével ellátott bort. Axon Zrt. arculatterve

Bögre: Axon Zrt. arculatterve

Golyóstoll: Axon Zrt. arculatterve

Sörnyitó: Axon Zrt. arculatterve

Weboldal: A cég weboldala még nincs teljesen kész, azonban tükrözi a cég imázsát, biztosítja az érdeklődőnek a megfelelő információkat. A színvilága nem zavaró, kellőképp felkelti a figyelmet, az oldal struktúrája áttekinthető. A szöveges részek megjelenítése azonban nem megfelelő, mivel rossz olvashatóságot biztosít. http://www.axonrt.hu/ Axon Zrt. arculatterve

Axon Zrt. arculatterve

Készítette: Kovács Dóra Köszönöm a figyelmet! Axon Zrt. arculatterve