Marketingkommunikációs és Pr eszközök

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Magyarországon új sportként, minél szélesebb körben megismertetni az általunk oly szeretett játékot. Olyan környezetet teremteni, ahol harmonikus közösségben.
Advertisements

A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
A kölcsönös befolyásolás
„Esélyteremtés és értékalakulás” Konferencia Megyeháza Kaposvár, 2009
Sport XXI. triatlon 2010 évi közgyűlési beszámoló (2010 május 1.)
 Kiemelkedő utánpótlás nevelés  Saját tulajdonú sportcsarnok  infrastruktúra  Nyitás a szabadidő és közösségi programok felé.
OTP-MOL BOZSIK – PROGRAM Tehetségkutató és Foglalkoztató program
MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
Alternatív Közgazdasági Gimnázium
e-NIVÓ zárókonferencia Jászfényszaru szeptember 23.
A humán ökorendszer A humán ökorendszer egy hasznos keret, „amelynek segítségével megértjük az ember és környezete között fellépő kölcsönhatásokat.” (Welch)
Széchenyi István Gimnázium Nyitott nap negyedikeseknek november 27.
Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építése
Szendrő Városi Sport- és Szabadidő Klub Természetjáró Szakosztály
Fekete Olga D119-HUNGARY Magyarországi Lions Szövetség Lions Szülőszállás projekt bemutatása.
MRGSZ Stratégiai terv Verzió: 2. RC2. JÖVŐKÉP Aktuális MRGSZ cél: Láthatóvá tenni a a rögbit Magyarországon és a Magyar rögbit Európában!
2011. június 21. Kisfaludy Károly Megyei Könyvtár
Szakmai Terv (2011) Vanczák Gergely szakmai alelnök Danubius Nemzeti Hajós Egylet május.
Hotel Eger Park Konferenciaközpont október
A Németh László Angol Testnevelés Tagozatos Általános Iskola
1 Kovács Mariann Szeged,  Mi a manga, mi az anime?  Hogy kapcsolódnak egymáshoz?  Mik a legjellemzőbb műfajaik, kiknek szánják őket?
Veszprém Megyei Tájfutó Szövetség Közgyűlés, január 26. Beszámoló a évi tevékenységről 1. Szakmai tevékenység 1.1 Versenyrendezés 1.2 Eredményesség.
Tabáni Spartacus SKE Bemutatkozás.
A Belga LSZ fejlesztési terve
Árpád Fejedelem Általános Iskola
10 állítás a gyerekek internethasználatáról
Az animáció Kurzusvezető: Készítette: Dr. Tóth András Palla Melinda
A mai nap programja ig Köszöntő Polgármester Úr 5 perce Gyorsított tanév előkészítő információáradat ig integrációt segítő.
Az iskolában csak szakmunkásképzést folytatunk az általános- és középiskolát végzett tanulók számára, illetve végzettség nélkülieknek is van ajánlatunk,
VÁLOGATÁS ISKOLÁNK ÉLETÉBŐL KÉPEKBEN.
5.2. Próbavizsga Próbáld ki tudásod!
Az Oktatási Minisztérium bemutatkozása december.
Készítette: Köhler Ágnes 1. A prezentációban a Gödöllői Városi Múzeumot kívánom bemutatni és elemezni. Remélem bővebben tájékozódik az intézmény szolgáltatásairól.
SZENT ISTVÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA
Az egri Sho Bu Kan Ifjúsági és Szabadidő-sport Egyesület bemutatása
Image elemzés Marketingkommunikációs és Pr eszközök
ÁLTALÁNOS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT
1 Dánszentmiklós. 2 3 Útikalauz Tartalom - Menü Súgó - Útikalauz Előző dia Következő dia Első dia Utolsó dia Előzőleg megtekintett dia.
5.2. Próbavizsga Próbáld ki tudásod!
Kutyafajták Retrieverek Készítette: Bak Barna József
Közösségi portálok használata
DRAGON BALL GT dbzgtlink féle változat! Illesztett, ráégetett, sárga felirattal! Japan és Angol Navigáláshoz használd a bal oldali léptető elemeket ! Verzio.
szakmérnök hallgatók számára
A háború és a modern fegyveres erő
A BELGA LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG UTÁNPÓTLÁS NEVELÉSI FILOZÓFIÁJA
EDZŐKÉPZÉS A MŰKÖDÉS Bob Browaeys , 17: :00.
Horváth Mihály Gimnázium
4. Feladat (1) Foci VB 2006 Különböző országok taktikái.
Menedzsment, struktúrák az egyéni sikersportágakban Versenyképesség?
1 1 NUSI-UPI, Sport XXI. Program Triatlon sportág 3 éve a programban ( ) Sportági keretösszeg: 25m Ft/év.
Százhalombatta, november 24.
A golf pálya 61 hektáron elterülő, gyönyörű természeti környezetben található, Debrecentől 25 km-re, 25 perc távolságra gépkocsival. 1 Boya Eagles Golf.
Az iskolai dokumentumok elérhetősége
MESF Dr. Baráth Etele és Parti Zoltán/Magyar Kajak-kenu Szövetség.
Nagy Gábor Mosonmagyaróvári VSE Elnök, edző. A kezdetek Az egyesület 1993-ban alakult, baráti társaság által 1999: megérett az igény a versenyszerű evezés.
Köszöntjük a Kálváriaparti Általános Iskolában! Mottónk: „Volt kicsi gyermek mind az, ki ma bölcs meg erős”
A tanév rendje 2014/2015-ös tanév
Sásdi Faodu Egyesület 2001 – től napjainkig. A kezdetektől vállaljuk a sásdi térségben élő hátrányos helyzetű fiatalok összefogását és támogatását, a.
Szakmai beszámoló TÁMOP B-13/ Partnerség és hálózatosodás „Az iskola közös ügyünk” „Ki tud többet Szorgalmatosról?”
TÁMOP / A mindennapos testnevelés részét képező mozgásprogramok tapasztalatai.
MESZ Utánpótlás Bizottságának évi beszámolója Készítette: Nagy Gábor Bizottság vezetője.
Ausztriai Magyar Pedagógusok Egyesülete Verein für Ungarische Pädagogen und Pädagoginnen in Österreich Kaposvár 2016.
A mennyiségből a minőségbe – az MKOSZ stratégiai terve
Hogyan indítsunk cserkészcsapatot közösségünkben?
PSV AKADÉMIA 2007/2008.
Alternatív Közgazdasági Gimnázium
Szponzorációs lehetőségek
Tájékoztató a Győri tanoda-klubról a toborzó önkéntes munkára s 2018
Intézményi szülői munkaközösségi ülés
Hellner Szelina, Kincses Gábor, Bartha Zsolt
Előadás másolata:

Marketingkommunikációs és Pr eszközök Készítette : Héder Gábor Sportszervező szak Levelező Tagozat III. évfolyam Kattintson a gombra!

A GYŐRFI TIBOR ASZTALITENISZ EDZÉSKÖZPONT BEMUTATÁSA HÁZI DOLGOZAT

Üdvözlöm az érdeklődőket! Ezzel a prezentációval betekintést nyerhet a Győrfi Tibor Asztalitenisz Edzésközpont életébe, megismerve ezzel a városban működő „ping-pongosok” mindennapjait. Célom, hogy ízelítőt adjak eredményeinkből, azokból az értékekből, amelyeket az évek során közösen megteremtettünk.

Tartalom 1. Rövid sporttörténet (6.) 2. Az Egyesület bemutatása (8.) 3. Célkitűzéseink (14.) 4. Az edzések helye (17.) 5. Ideális feltételek (20.) 6. NYASE logó és szlogen (22.) 7. Közösségépítés (galéria, életképek) (26.) 8. SWOT-analízis (30.)

Használat : erre az ikonra kattintva továbbléphet a következő diára : erre az ikonra kattintva visszaléphet az előző diára : erre az ikonra kattintva a tartalomjegyzékhez ugorhat : erre az ikonra kattintva a használat oldalra ugorhat, ami segítséget nyújt az előadáshoz : erre az ikonra kattintva visszatérhet az utoljára megtekintett diára

1. Rövid sporttörténet Bár bizonyos források szerint már a 12.században a mai pingponghoz nagyon hasonlatos játék volt ismeretes a korabeli Európában, az asztalitenisz sportág legújabb kori eredete a 19. századig nyúlik vissza. A "Table Tennis - Asztalitenisz" elnevezés már a kezdetektől használatos volt, az idők folyamán azonban sok más néven is illették, pl. Whif-whaf, Ping-pong, utalva természetesen a labda pattogásának jellegzetes hangjára.

1.1 Rövid sporttörténet Ami a jelent illeti, ma világszerte több, mint harmincmillió aktív játékost tartanak számon, a hobbiból, szabadidős tevékenységként pingpongozók számát tekintve pedig bátran kijelenthető, hogy az asztalitenisz a világ legnépszerűbb szabadidősportjai közé tartozik. A Nemzetközi Asztalitenisz Szövetségnek jelenleg 185 ország a tagja. Magyarországon kb. 3000 az igazolt versenyzők száma.

2. Az Egyesület bemutatása A klub jogelődje 1970-ben alakult meg Nyírbátori BSC néven (Bátori sport klub). 1991: Megalakul a Nyírbátori Asztalitenisz Sport Egyesület (NYASE). 2002. november 17. a Nyírbátori Református Egyház segítségével, pályázati pénzekből és saját erőből a NYASE 10 éves bérleti szerződést kötött és 6.5 Millió forint befektetéssel egy felújított, korszerű asztalitenisz edzésközpontot tudhat sajátjának.

2.1 Az Egyesület bemutatása Az 1991-ben alakult Egyesületnek jelenleg 48 állandó tagja van. Tömegsport oktatásban részesülő gyermekek létszáma: 30 2 csapatunk vesz részt a nemzeti ill. a megyei csapatbajnokságban (NBI és megye I. osztály)

2.2 Egyesületi adatok 2008. Az Edzésközpont címe: 4300 Nyírbátor Báthori út 24. Levelezési cím: 4300 Nyírbátor Bajcsy Zs. út 62. Elérhetőségek: Csekő Sándor: 0630-321-38-83

2.3 Az Egyesület névadója - Győrfi Tibor A klub elnökeként, játékosaként azon fáradozott, hogy öregbítse a nyírbátori asztalitenisz hírnevét, minél több fiatallal szerettesse meg az általa is annyira kedvelt sportágat. 36 éves korában gyógyíthatatlan betegség következtében elhunyt népszerű játékos, aki elévülhetetlen érdemeket szerzett a Nyírbátori Asztalitenisz SE megalapításában és későbbi sikereiben. G y ö r f i T i b o r 1966 - 2002

2.4 Egyesületi adatok 2008. Nyírbátor A térképrészleten jól látható, hogy Nyírbátor város centrumától (Szabadság tér) nagyon könnyen megközelíthető az Edzésközpont.

2.5 Az Egyesület szervezeti felépítése Elnök: Horváth Gábor Alelnök: Dr. Szarka György Titkár: Madai István Gazdasági vezető: Gédra Katalin

3. Célkitűzéseink 1., Szeretnénk olyan élményeket nyújtani a gyermekeknek, amiket felnőtt korukban is szívesen emlegetnek. 2., Nyírbátorban asztalitenisz versenyek szervezése, amelyek szélesítik az Edzésközpont, a város, a megye kapcsolatait, a hazai esetleg külföldi klubokban sportoló gyerekekkel, szakemberekkel, az eseményekre idelátogatókkal. 3., Megfelelő szintű szakmai fejlődést biztosítani azon sportolóink számára, akik a sportágban hosszú távon kívánják kamatoztatni képességeiket.

3.1 Célkitűzéseink 4., Az asztalitenisz sportág népszerűsítése a város fiataljai számára. 5., Olyan közösséget szeretnénk, ahol a gyermekek a szabad idejüket hasznosan tölthetik el, fejlődhetnek és sokat versenyeznek. 6., Szeretnénk az edzéseken és a versenyeken kívül is programokat szervezni, (kirándulások, ping-pong újév, asztalitenisz évzáró stb.) amik tovább erősíthetik az asztaliteniszhez és az Edzésközponthoz való kötődésüket.

3.2 Célközönség A Győrfi Tibor Edzésközpont fő célja az utánpótlásnevelés, ezért a célközönség 6-9 éves gyerekekből áll. Az Edzésközpont legfiatalabb tagja 6 éves, a legidősebb pedig 68 éves! Ez is mutatja, hogy ez a sportág nem korfüggő, az Egyesületünk bárkit szívesen fogad, aki szeretne megismerkedni az asztalitenisz szépségeivel. Azok előtt is nyitva tartja kapuit, akik egy jó hangulatú közösséghez szeretnének tartozni. A legfőbb célunk, hogy a gyermekek megszeressék a játékot, hozzá szokjanak a közösségi viselkedéshez, kimozdítsuk őket a számítógépek rabságából.

4. Az edzések helye, ideje Az edzések helye: Győrfi Tibor Asztalitenisz Edzésközpont, Nyírbátor, Báthori út 24. Az edzések időpontja: Hétfő-szombat: 16:00 – 18:30

4.1 Az Edzésközpont Nyírbátor, Báthori út 24.

4.2 Ideális környezet Az asztalitenisz terem mindenki számára könnyen megközelíthető, hiszen a városközponttól 2 percnyi sétára van. Az Edzésközpont egy megszűnt Általános Iskola tagépülete, külső környezete egy zöld övezetben terül el. Saját lebetonozott focipályával rendelkezik. A szomszédságában található Nyírbátor híres Református temploma (a képen), mely garantálja a nyugodt, békés hangulatot.

5. Ideális feltételek A terem a sportágnak megfelelő méretekkel rendelkezik, kényelmesen elfér 7 ping-pongasztal. A talaj kiváló minőségű Gerflor sportlinóleum, ami biztosítja a megfelelő tapadást a sportolók részére. A hazai és vendég játékosoknak külön zuhanyzóval felszerelt öltöző áll rendelkezésükre. Fürdőszobával és főzőhelyiséggel felszerelt vendégszoba a meghívott edzők és edzőpartnerek részére.

5.1 Edzés közben…

6. A Nyírbátori Asztalitenisz Sport Egyesület hivatalos logója

6.1 Az Egyesület szlogenje „Az egészség nem minden, de a minden semmi egészség nélkül.”

Bérleti Szerződés – az Edzésközpont létrejötte

Határozat az Egyesület nyilvántartásba vételéről

7. Csapatépítő rendezvények, táborok Az Egyesületre jellemző a családias légkör és az összetartozás:  mérkőzések utáni kellemes hangulatú közös vacsorák  tavaszi/őszi nagytakarítással összekötött bográcsozások  nyári edzőtáborok  külföldi kapcsolatépítő tréningek; osztrák és román edzőtáborok

7.1 Galéria Az NB-I-es csapat A legnagyobb reménységünk:Majoros Bence középen Első az utánpótlás!! Mérkőzés előtti bemelegítés…

7.2 Életképek

7.3 Média Ez a videó egy kis betekintést nyújt a Nyírbátorban megrendezett Győrfi Tibor országos utánpótlás ranglistaverseny pillanataiba. http://www.youtube.com/watch?v=QK7vGiyiZTU

8. SWOT analízis Erősségek: Gyengeségek: Családias, összetartó hangulat Sikeres utánpótlás nevelés Biztos anyagi háttér Gyengeségek: Edzéslátogatás hiánya Az épület felújításra szorul Szponzorok elvesztése

8.1 SWOT analízis Lehetőségek: Veszélyek: A csapat tagjai más városban tanulnak, illetve dolgoznak Egyre nehezebb kimozdítani a gyerekeket a számítógép világából Nem eladható, nem „divatsport” Lehetőségek: Bérleti szerződés meghosszabbítása Önkormányzat támogatása Szülők, családtagok segítőkészsége

8.2 SWOT analízis összegezve Lehetőségek Erősségek - Bérleti szerződés meghosszabbítása Önkormányzat támogatása - Szülők, családtagok segítőkészsége - Családias, összetartó hangulat - Sikeres utánpótlás nevelés - Biztos anyagi háttér - A csapat tagjai más városban tanulnak,illetve dolgoznak - Egyre nehezebb kimozdítani a gyerekeket a számítógép világából - Nem eladható, nem „divatsport” - Edzéslátogatás hiánya - Az épület felújításra szorul - Szponzorok elvesztése Veszélyek Gyengeségek

Vége Készítette: Héder Gábor Sportszervező Szak III. évfolyam Levelező Tagozat Elérhetőségek: Tel.: 06-70-387-0243 E-mail: hga24@hotmail.com

Köszönöm a figyelmet!