Készítette: Gellért Judit és

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ifi István ügyosztályvezető november 2 4. Esélyegyenlőség a fővárosi TISZK-ekben.
Advertisements

„A tanfelügyelet kialakuló rendszere, átfogó minőségfejlesztés a közoktatásban” Az intézmények minőségfejlesztési folyamatainak támogatása /4. pillér/
EURÓPA MAGYARORSZÁG.
Sport XXI. triatlon 2010 évi közgyűlési beszámoló (2010 május 1.)
EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS MOTTÓ: „ Mindenki láthatatlan drágakövet rejt magában, akármilyennek született, s ezt csiszolni, formálni kell. „ “Tanulj.
20 éves a Tisza Volán SC Labdarúgó Szakosztálya
„Régi jó földből – új erős hajtások”. Miért jelentkezek az SZMT Elnöki poziciójára? - Elvira •Mert nagyon sokat kaptam ettől a közösségtől, Tőletek és.
Bemutatkozik a Kecskeméti Ifjúsági Kerekasztal
„EZERARCÚ CSALÁD” A fiatalokkal való kapcsolatfelvétel és sikeres bizalmi kapcsolat kialakításának egyik lehetősége Pistyur Gabriella Sóti Beáta Törzsökné.
Foglalkoztatási és Szociális Hivatal Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat Észak-magyarországi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda ● 3527 Miskolc, Selyemrét.
Bölcsőde – óvoda közös intézményként történő működtetése
MRGSZ Stratégiai terv Verzió: 2. RC2. JÖVŐKÉP Aktuális MRGSZ cél: Láthatóvá tenni a a rögbit Magyarországon és a Magyar rögbit Európában!
„XXI. SZÁZADI KÖZOKTATÁS ( FEJLESZTÉS, KOORDINÁCIÓ )” TÁMOP / A pedagógus(tovább)képzés kérdései és lehetőségei az egész napos iskola-
A Lőrinc 2000 SE bemutatása Alapítás éve: Egyesület színe: piros – fekete Székhelye: 1182 Budapest, Óhuta u. 58. Szakosztályok: Triatlon – kerékpár.
általános főig. helyettes
A Németh László Angol Testnevelés Tagozatos Általános Iskola
Záró Konferencia Nógrád Megyei Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Gyermekotthon TÁMOP /
Összeállította: Sütő Szilvia iskolapszichológus
TÁMOP /2 „Lenni, akik vagyunk, és azzá válni, amivé válni tehetségünk adatott: ez életünk egyetlen célja.” Robert Louis Stevenson.
M ű szaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége Szabolcs – Szatmár – Bereg Megyei Szervezete.
A munkavállalók munkavédelmi érdekképviseleti lehetőségei
Az Egri Vízilabda Klub útmutató támogató szervezetek részére.
A leány kézilabda utánpótlás szegedi helyzete
Edzők válaszai a kérdőíves felmérésre (325 válaszadó)
Velünk egy jobb világért! II. Országos Módszertani Konferencia Szükség szerinti teljes körű ellátás, és a Térítési díj dilemmái.
Sajátos nevelési igényű tanulók együttnevelése Együtt egy-másért! TÁMOP-3.4.2/09/ október 28.
A program az Informatika - Számítástechnika Tanárok Egyesülete TÁMOP / , a Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó.
Pályaorientációs tapasztalatok, hiányszakmák népszerűsítése Győrben
Tanítók: egy szakmacsoport az adatok tükrében Nagy Mária, Országos Közoktatási Intézet Tanítóság: szakma, mesterség, hivatás Előadóülés. MTA, június.
A halmozottan hátrányos helyzetű általános- és középiskolások nevelését/oktatását segítő pedagógiai rendszer Győr, Mosolits Lászlóné, Ildikó.
A Magyar Távmunka Szövetség céljai, törekvései Dr. Horváth Elek elnök III. Országos Távmunka Konferencia Budapest,
UEFA STUDY GROUP OCT 2008 A BELGA LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG TECHNIKAI OSZTÁLYA A MŰKÖDÉS Michel Sablon , 17: :15.
UEFA STUDY GROUP OCT 2008 UTÁNPÓTLÁS AKADÉMIAI IGAZGATÓ (DYA) ELMÉLET Marc Van Geersom , 10: :10.
Horváth Mihály Gimnázium
MENTORTANÁRI ÉRTEKEZLET TÁMOP /1-2F MENTORTANÁRI ÉRTEKEZLET A MENTORTANÁROK TEVÉKENYSÉGE JANUÁR
1 TÁMOP A-13/ Az EVDSZ társadalmi szerepvállalásának szélesítése a Dél-Dunántúli Régióban.
Menedzsment, struktúrák az egyéni sikersportágakban Versenyképesség?
Brazzorottó Jenőné elnök-igazgató
Az UP-nevelés távlatai Magyarországon Dr. Szabó Tamás és csapata NUSI UP-nevelési Igazgatóság III. Országos Edzői Kongresszus, 2008.
1 1 NUSI-UPI, Sport XXI. Program Triatlon sportág 3 éve a programban ( ) Sportági keretösszeg: 25m Ft/év.
Nagykanizsa és Térsége TISZK Szakképzés – szervezési Kiemelten Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság.
ÉRDEKEGYEZTETÉS ÉRDEKKÉPVISELET
. Negyedik Partner Közép-Dunántúli Foglalkoztatási Hálózat 4P KDFH Alapítva: Gere János
Dominó Általános Iskola magatartásmódosító programja
Az óvoda-, és iskolapszichológia szakmai feladatkörei
Iskolapszichológia a Nevelési tanácsadóban
Intézményvezetők válaszai a tanulmány kérdéseire.
Nemzetközi Rehabilitációs Központ
Balatonszemes Az Európai Unió szintű szociális párbeszédben való részvétel tapasztalatai.
A duális felsőoktatási képzés „kecskeméti” modellje
Nem kötelezettség, mindkét fél számára lehetőség Duális képzés.
Felnőttképzés Hálózat a hálózatban (CNAP & Regionális Képző Központok Hálózata)
A Magyar Tehetséggondozó Társaság tehetségfejlesztést segítő tevékenysége a gyakorlati programokban Debrecen, szept Dr. Polonkai Mária a.
Gyermek- és ifjúságvédelmi alapismeretek
A PEDAGÓGUS KÖTELESSÉGEI ÉS JOGAI
-minősített közoktatási típusú sportiskola szeptemberétől induló első osztályai:
Magyar Szinkronúszó Szövetség Szülői értekezlet 2015 szeptember 2.
Duális képzés a Miskolci Egyetemen Dr. Gácsi Zoltán egyetemi tanár.
MESZ Utánpótlás Bizottságának évi beszámolója Készítette: Nagy Gábor Bizottság vezetője.
Generali Alapkezelő – Privát Vagyonkezelés Befektetési szakértelem immáron 20 éve © Jogi személyiség Bemutatkozás – Települési Önkormányzatok Országos.
Családoknak szóló, helyi szemléletformáló programok támogatása „Tehetséges vagyok a családom támogat” NTP-CSSZP-M –
Vakok és Gyengénlátók Közép- Magyarországi Regionális Egyesülete Cím: 1146 Budapest, Hermina út 57. Tel: (1) Web:
PFLA Regionális Utánpótlás Központ
Mi a cserkészet? Szülőknek 1.
A mennyiségből a minőségbe – az MKOSZ stratégiai terve
Hogyan indítsunk cserkészcsapatot közösségünkben?
PSV AKADÉMIA 2007/2008.
Szociálpedagógia BA szak, Nappali és levelező tagozat
A Kodály Zoltán Általános Iskola és AMI komplex tehetségfejlesztő munkája Készítette: Moskovics Marianna --- tehetséggondozó.
Különleges fejezetek a magyarországi zsidó sport történelméből
Előadás másolata:

Készítette: Gellért Judit és Goldball '94 FC Készítette: Gellért Judit és Pisztrai Rita Sportszervező-levelező III.évfolyam

A Goldball '94 FC jelenlegi és jövőbeli működését szeretnénk bemutatni néhány sorban.

Céljaink

Fegyelmezett, klubját, hazáját, nemzetét nemzetközi szinten kiemelkedően képviselni tudó labdarúgók nevelése. A klubban közösségi szellem kialakítása, erkölcsi, pedagógiai nevelés. Teljes szervezeti rendben, felépítésben, hosszú távon működő egyesületté tenni a Goldballt, ahol becsületes, hazaszerető, egészséges, nemzetközi szinten kiváló labdarúgókat nevelünk. Olyan különleges, egyedülálló utánpótlásközpont létrehozása, amelyben specializálódott szakemberek egyénileg képzik azokat a sportolókat, akik nem elégszenek meg a csoportos edzésmunkával és magasabb elvárást támasztanak saját magukkal szemben.

Menedzsment és tulajdonosi viszonyok

Tulajdonosok:                     Diglics Gyula Goldball '94 FC elnök  Sportközgazdász, az egyesület alapító elnöke, a BLSZ Ellenőrző Bizottságának elnöke, a Magyar Labdarúgó Utánpótlás Liga ügyvezető elnöke. Horváth Zoltán  A felnőtt csapat alapítója, csapatkapitánya. Angol-német műszaki fordító és szinkrontolmács. A nemzetközi kereskedelemben tevékenykedik. 

Edzők

Országos összehasonlításban talán a Goldballban a legfiatalabb az edzők átlagéletkora, akik hagyományainknak megfelelően rendszeres továbbképzéseken is részt vesznek. Az Egyesület hitvallásának megfelelően az edzők is hosszú távon szeretnék megvalósítani elképzeléseiket, így nagyon kevesen válnak meg az egyesülettől, illetve a menedzsment sem bocsát el szakembereket. Kifejezetten törekszenek arra, hogy az edzők képzettségi színvonala már akkor magas szintű legyen, amikor felvételt nyernek a klubba. Továbbra is várják azokat a fiatalokat, akik az edzői pályát választják, és egyesületünknél szeretnének tapasztalatot szerezni, megtanulni a hivatást.

edzők: Bernáth Tamás Bordán Csaba Erdei Károly Fekete Gábor Inotai Csaba Keszthelyi László Kinde Csaba Kovács István Molnár Richárd Rónai Szabolcs Somogyi Krisztián szakmai vezető: Szalai László Korosztályok: 1993, 1994 1994 2000 1998 1999 1993, 2000

A Goldball '94 FC szervezeti felépítése

Az Egyesület 5 éves kortól biztosít sportolási lehetőséget azon tehetséges gyermekeknek, akik a speciális válogatási rendszer feltételeinek megfelelnek.

A Goldball 14 éves kor után nem képez sportolót, az általa addig képzett játékos az Újpest FC-ben folytatja sportpályafutását. A Feyenoord, az Újpest FC, és a Goldball szövetséget kötött egymással, annak érdekében, hogy minél több sportolónak nyújtson lehetőséget arra, hogy sportpályafutását egy nemzetközileg elismert, nagyhírű klubban folytassa. Az Újpest FC Kft-vel kötött megállapodásuk alapján, válaszható módon (iskolai képzést is itt vállalva) folytatható a sporttevékenység az Újpest FC-nél. Képzési rendszer: (délelőtt edzés és tanulás, délután edzés) labdarúgó - iskolai rendszer.

Szerződés és jogviszony Minden sportolóval egyéni sportszerződés kötése az eredményesen eltöltött próbaidő után. A szerződéskötés alapfeltétele annak, hogy a sportolók az Újpestbe léphessenek tovább.

Sportlétesítmények A Budapest, IX. kerület Könyves Kálmán krt. 24-28 szám alatt található sportcentrumunkban összesen három normál méretű labdarúgópálya található, melyek kiváló gyepminőségére folyamatos karbantartással vigyáznak. A centerpályát ebben az évben gyepszőnyegezték. Ezen túl egy 45 X 25 méteres műfüves és egy 30 X 15 méteres homokos labdarúgópálya, valamint a mozgáskoordinációs gyakorlatokhoz egy futódomb áll sportolók rendelkezésére. A pályák többsége világítással ellátott.

Szociális segítség Egyénre szabottan szociális segítséget nyújt azoknak a nagycsaládos szülőknek, akiknek több gyermeke is az egyesületünk sportolója. Szívesen biztosítjuk, hogy a szülők saját csapattal indulhassanak a BLSZ IV. osztályában.

Anyagiak

A jelenlegi formában több forrásból biztosítja az egyesület a sportolási lehetőség anyagi fedezetét. A szülőket, gondviselőket érintő költségek a működési kiadások 30%-a erejéig, havi 5000 Ft-tal terhelik. Befizetéseik mértékét az egyénileg megkötött sportszerződések is jelentősen befolyásolják. Költségkímélő módszereket jelent az SZJA visszaigénylési lehetőség (egyesületünk közcélú kötelezettség vállalására alkalmas) vagy egyéni reklámszerződésen alapuló támogatás.

Egyesületi tanács

A kétirányú kommunikációt kiemelkedően fontosnak tartják a vezetők, ezért 2004. szeptemberében létrehozták a korosztályok választott képviselőiből álló egyesületi tanácsot, amelynek feladata a gondok, problémák jelzése a vezetés felé, valamint a vezetői döntések kommunikációja a szülők, sportolók irányába.

Klubkártya Minden igazolt sportoló számára klubkártyát bocsátanak ki, amelynek segítségével több kedvezményben is részesülhetnek hozzátartozóikkal egyetemben.

Néhány eredmény

Résztvevő csapatok: FTC Tabán BVSC-1 AC Zrinyi Goldball Eredmények: '99 NUPI torna 2008.11.16. 9.00 Goldball pálya Résztvevő csapatok: FTC Tabán BVSC-1 AC Zrinyi Goldball Eredmények: Goldball-AC Zrínyi 8-0 Goldball-Tabán 5-0 Goldball-BVSC 9-0 Goldball-FTC 3-1

SZÖVETSÉGBEN A GOLDBALLAL

Budapest Honvéd

Komárom Városi SE

Tápiósági KSK.

Partnerek

BestByte