Állásportálok, fejvadász cégek statisztikái szerint a jól kvalifikált controllerek a legjobban fizetett, leginkább keresett gazdasági szakemberek közé.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Növekedés-támogatás M27 ABSOLVO. 2 Mi kell a növekedéshez?
Advertisements

Az OH TÁMOP fejlesztései
Sisák Zoltán HTTP Alapítvány
Változások a felvételi pontszámítás rendszerében 2011.
Kreditpontokkal kapcsolatos tájékoztatás
Duális felsőfokú képzés a PMMIK-n
Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - az NYDOP
„A vasúti áruszállítás szerepe a logisztikai rendszerben ”
Katona József MKSZIG 1 Katona József Szakközépiskola és Felnőttoktatási Gimnázium.
Mennyire projekt érett a mai magyar társadalom? 1022 Budapest, Bimbó út 3. Telefon/fax:
A november 18-i workshop napirendje
Mi a SzIA Minőségi Modell?  A SzIA Minőségi Modell olyan szervezet-, és minőségfejlesztési rendszer, amelyet először speciálisan nonprofit területen.
Felsőoktatási menedzsment MA Felsőoktatás Nyilvánossága Konferencia november 17. dr. Princzinger Péter.
1 A felnőttképzés aktuális jogi környezete Nagy Zsolt.
„XXI. SZÁZADI KÖZOKTATÁS ( FEJLESZTÉS, KOORDINÁCIÓ )” TÁMOP / A pedagógus(tovább)képzés kérdései és lehetőségei az egész napos iskola-
VÁLLALATI TANÁCSADÁS Közép-Dunántúli Régió Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a KDOP-projekt bemutatása.
A MAGYAR LOGISZTIKAI EGYESÜLET OKTATÁSI TEVÉKENYSÉGE
Technical University of Budapest
”PRO-TEAM” REHABILITÁCIÓS NONPROFIT KFT. Versenyszféra Fórum „Munkaerő-piaci szolgáltatások a „Pro-Team” Nonprofit Kft-nél.” TAMOP /
NYELVI KÉPZÉS AZ ÓBUDAI EGYETEMEN Elfogadta a Rektori Tanács
Brüsszel milyen messze van
Munkavállalás OKJ szakképesítéssel? Előadó: Eperjesi Zsuzsanna képzési igazgató Változások a szakképzésben konferencia PBKIK november 29.
Képesítés – képesítési rendszer – képesítési keretrendszer Alcím Spartathlon km 36 Hour Time Limit.
Pontszámítás BSc,osztatlan képzések és felsőfokú szakképzések esetén, 2011 Nagy Pontszámítási Nap Felvételi összpontszám ( pont): -Tanulmányi.
óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
REFORMÉRTÉKŰ LÉPÉSEK A SZAKKÉPZÉS TERÉN MAGYAR SZAKKÉPZÉSI TÁRSASÁG május 30.
1 MER ellenőrzés ek egységes értelmezése Budapest, szeptember 5. Munkácsi Márta A Minőségellenőrzési Bizottság tagja.
„Felsőoktatás új utakon” Fejlesztési célok és források a felsőoktatásban november 28. Budapest.
Közép-Európai Innovációs Központ – Forrás Informatika Kft. Ágazati Kutatás – Szoftverfejlesztés Május 17. Eger Tóth András Senior Projekt Menedzser.
FRANCIA NYELV, IRODALOM ÉS KULTÚRA MESTERKÉPZÉSI SZAK.
„A pedagógusképzés tartalmi és szerkezeti fejlesztése” című projekt eredményeinek disszeminációja a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Karának oktatói.
MCE Strategia 2010 BMCF_V2 1 MCE Stratégia A Magyar Controlling Egyesület új működési és irányítási struktúrája „Kihívások az Egyesületi munka gyakorlatának.
Magyar Controlling Egyesület Szeged, 2007 november MCE Konferencia Szeged A controlling gyakorlata Házigazda: Nemesdy Ervin.
Dr. Kozári József egyetemi docens, igazgató Szent István Egyetem Közép-Magyarországi Regionális Szaktanácsadási Központ V. Országos Tanácsadási Konferencia.
Szervezeti viselkedés Bevezetés
1 NÉHÁNY GONDOLAT AZ (INTÉZMÉNY) AKKREDITÁCIÓ MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEIRŐL Dr. Veress Gábor egyetemi tanár MAB, január 22.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szakképzési fejlesztési munkája
Farkas Katalin – Vilmányi Márton június 15.
Vállalati tanácsadás pályázatainak értékelése
A szakképzés változása napjainkban Feigl Ágnes 2006 ETI.
A személyes gondoskodást nyújtó szociális szolgáltatások január 1- jétől hatályos képesítési feltételeinek változásai Szakmai Nap – január.
Nemzetközi Rehabilitációs Központ
A duális felsőoktatási képzés „kecskeméti” modellje
László Gyula1 Szakmai gyakorlat Szakdolgozat Záróvizsga Tájékoztató a BA III.-IV. évfolyamnak.
Nem kötelezettség, mindkét fél számára lehetőség Duális képzés.
Fókuszban a tudományos műhelymunka Harmadik országos TDK-fórum október Dr. András István rektor.
Az intézményi minőségfejlesztéshez kapcsolódó feladatok a TÁMOP-3. 1
EUCIP IT administrations vizsgák eredménye SZÁMALK-Szalézi szakközépiskola és napokon tartok vizsgák alapján.
Emberi Erőforrás Menedzsment Bevezetés
AZ ÚJ OKTATÁSKUTATÓ ÉS FEJLESZTŐ INTÉZET – ÉS A KOMPETENCIAFEJLESZTÉS Budapest, január 18.
A Magyar Tehetséggondozó Társaság tehetségfejlesztést segítő tevékenysége a gyakorlati programokban Debrecen, szept Dr. Polonkai Mária a.
9. Partnerség, érdekérvényesítés, kormányzati-közösségi kapcsolatok.
11 Ötlettől a sikerig! A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. cégcsoportjának fejlesztési és finanszírozási lehetőségei Ötlettől a sikerig! A Regionális.
„Újra tanulok” A Nemzeti Munkaügyi Hivatal képzési stratégiája Bálint István Foglalkoztatási főigazgató-helyettes.
NYELVI KÉPZÉS AZ ÓBUDAI EGYETEMEN Elfogadta a Rektori Tanács
ÉRETTSÉGI VIZSGA A XÁNTUSBAN A XÁNTUSBAN Fehérvizi Judit közismereti igazgató helyettes.
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Értékesítési képviselő – HoReCa
Értékesítési képviselő – Food
Értékesítési képviselő – HoReCa
Értékesítési képviselő – HoReCa
Belső ellenőrzési és pénzügyi menedzser
A MINŐSÉGFEJLESZTÉSI TERÜLET TÖREKVÉSEI 2007
Minőségmenedzsment alapjai szeptember 12.
Kooperatív Képzés - Avaya
A képesítési keretrendszer a felsőoktatás szempontjából
Soós László Szakképzési és Felnőttképzési Főosztály szakmai tanácsadó
A magyar felnőttképzés rendszere - a szakértők szemével
Felsőoktatási Szakképzés
Tájékoztató a 2020-as felsőoktatási felvételi eljárásról
Előadás másolata:

Állásportálok, fejvadász cégek statisztikái szerint a jól kvalifikált controllerek a legjobban fizetett, leginkább keresett gazdasági szakemberek közé tartoznak. Szerezzen államilag elismert OKJ-s controller szakképesítést egyénre szabott képzési programunk keretében! SZEREZZEN OKJ-CONTROLLER KÉPESÍTÉST! Szeretne controllerként elhelyezkedni? Sok esetben kevés, ha ezirányú ismeretei, tapasztalatai az egyetemi vagy főiskolai tanulmányok során elvégzett controlling- tantárgy(ak)ra korlátozódnak. A szakmai képzés tartalmának megállapításánál egyedileg mérlegeljük az előképzettséget, az eddig letett vizsgákat és megszerzett bizonyítványokat, és csak a hiányzó tárgyakból, témakörökből szükséges a képzésben való részvétel. A képzésben való részvétel alapfeltétele 1 év szakmai vállalati gyakorlat. A szakmai vizsgára bocsátás feltétele a C típusú középfokú nyelvvizsga, a szakmai képzésben való részvétel, valamint beadott és elfogadott szakdolgozat, amelynek témája a képzés témakörei közül szabadon választható. A vizsga díja: Ft. A képzés díját az elismert tantárgybeszámítástól függően egyénileg állapítjuk meg; ennek összege minimum Ft, ami a szakdolgozati konzultációt és a bírálati díjakat foglalja magában. A befizetett összeg 30%-a a vonatkozó törvényi előírásoknak megfelelően a személyi jövedelemadóból leírható. Bővebb felvilágosítás: Lévai Márta (1)

Jelenleg Európa hat országában és az Amerikai Egyesült Államokban működnek irodáink. A mintegy 250 alkalmazottal, évi 50 millió €-s összforgalommal rendelkező cégcsoport budapesti irodája – az IFUA Horváth & Partners Kft. – 1989-es megalapítása óta a magyar tanácsadó piac elismert szereplője. Tanácsadási filozófiánk középpontjában a Performance Architect küldetés (teljesítményépítész) áll: ügyfeleink teljesítményének átfogó és tartós fejlesztése. Tanácsadási tevékenységünk során innovatív gazdasági koncepciók kifejlesztésében és megvalósításában, korszerű informatikai megoldások kialakításában veszünk részt. Vállaljuk a stratégia megfogalmazásától, illetve felülvizsgálatától indulva, a célkijelölés feladatain át a folyamatok és a szervezet hozzáillesztését a vevői igényekhez és a környezeti elvárásokhoz, valamint a megfelelő controlling rendszerek és támogató informatikai alkalmazások kialakítását. A változások sikeres keresztülvitele érdekében elvégezzük az átalakítási, bevezetési projektek megtervezését, levezetését és megrendelő-oldali minőségbiztosítását. Amennyiben ezek közül egy-egy elem fejlesztésére kapunk megbízást, akkor is törekszünk arra, hogy a többi területtel összhangban álló megoldást nyújtsunk át megbízónknak. Tesszük mindezt úgy, hogy a szakmai kérdések megoldásakor ügyfeleinknek tárgyilagos és lojális partnereként, igazi csapatjátékosokként dolgozunk. Szeptemberben indul a controlling szakma legelismertebb európai szervezete, az International Group of Controlling (IGC) minőségi előírásainak megfelelő Controlling Akadémia legújabb kurzusa. Az oktatás során a hallgatók széles körű controlling ismereteket sajátíthatnak el az alapoktól egészen a legújabb eszközökig és módszerekig. A képzést lezáró, IGC standardoknak megfelelő oktatás és vizsga biztosítja, hogy Ön már most csatlakozhasson az európai controlling társadalomhoz. A 30. évfolyam hallgatóinak a képzést lezáró vizsga után lehetőségük nyílik arra is, hogy elővégzettségüktől függően államilag elismert, OKJ-s controller vagy controlling asszisztens szakképesítést szerezzenek.. Az IFUA Horváth & Partners Vezetési és Informatikai Tanácsadó Kft. a Horváth & Partners cégcsoport tagja. A Horváth & Partners csoport független nemzetközi vezetési tanácsadó cég, amely több mint tizenöt éve kínál különböző ágazatokban tevékenykedő szervezetek számára magas szintű és jövőbemutató vezetési megoldásokat. Controlling Akadémia - Átfogó képzés vezetőknek és szakembereknek Az őszi csoport időpontjai: 1. lépcső: szeptember lépcső: október lépcső: november lépcső: november lépcső: december A Controlling Akadémián 1993 óta több mint 1000 szakember végzett, és alkalmazza az itt szerzett tudását. Ez a nagy érdeklődés indította az IFUA Horváth & Partners Kft.-t arra, hogy a különböző ágazatokban dolgozó szakemberek részére mélyebb, specifikáltabb ismereteket nyújtson, ezért a Controlling Akadémia mellett életre hívta a következő speciális szakterületi lépcsőket is: Értékesítési controlling október 2-5. Hatásos beszámolás – Vezetői beszámolók és prezentációk szakszerű kialakítása október Informatikai controlling november 6-9. Projektmenedzsment és -controlling október 2-5. Projektportfólió-controlling október