Személyes adatok (hallgatói, oktatói adatok egy felületen) Szakok kezelése Új funkcióik.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Táblázatkezelés Alapok.
Advertisements

Oktatásszervezési változások. Mintatantervi változások.
Óraregisztrálási modul
E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK
A tanári mesterszakról és a TÁMOP 3.1.5/A pályázatról Stéger Csilla OKM Felsőoktatási Főosztály Pécs, november 18.
Eötvös József Főiskola Baja Neveléstudományi Kar
Éttermi rendszer – User Interface vázlat Káposztatérd csoport.
Tanulmányi rendszerek kommunikációs szerepe a felsőoktatási intézményekben. FELSŐOKTATÁS NYILVÁNOSSÁGA KONFERENCIA, 2005.
Tanügyi tapasztalatok és jövőkép IV. ETR konferencia Viszket Anita Budapest, január
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai.
A NEPTUN.NET (a hallgatói felület) KEZELÉSE
Integrált Elektronikus osztálynapló
Vizsgalapok oktatói kezelése Készítette: Fekete Tamás.
Felhasználó barátság eszközei
Szervező modul. Vizsgaidőpontok kezelése – új létrehozás - Új vizsgaidőpontot vagy teljesítéslapot a „Vizsgaidőpont” menü „Új létrehozás” menüpontjában.
9:00-10:30: Munkaasztal 10:30-11:00 Szünet 11:00-11:30: Admin, Személykezelés, Dolgozókezelés (óraterhelés) 11:30-12:00: Kérdezz-felelek 12-13: Ebédszünet.
Tanrend szervező, kurzusóra => kurzus A kurzus az adott ciklusban (heti gyakoriságú, féléves, …) időponttal, hellyel és oktatóval meghirdetett képzési.
Szervező, kurzusóra => kurzus A kurzus az adott ciklusban (heti gyakoriságú, féléves, …) időponttal, hellyel és oktatóval meghirdetett képzési alkalom.
Tartalom -Terminológiaváltozás -Újdonságok -Vizsgák kezelése -Vizsgaidőpont meghirdetése -Tanszéki vizsgakezelés -Tanszéki újdonságok.
ETR Bevezető DEXTER Informatikai kft.. DEXTER Informatikai Kft Tartalom:  Mi az ETR  Az ETR célja  ETR történelem  ETR modulok  ETR hozzáférések.
DEXTER Informatikai Kft ETR Pénzügyek. DEXTER Informatikai Kft Tartalom  Alapelvek  Fogalmak  A pénzügyi folyamat  Kifizetési és befizetési.
A BSC tantervek várható struktúrája szakok, képzések a hallgatóknál – ETR3 A hallgató jelentkezik a felvételi tájékoztatóban meghirdetett szakra, és felveszik.
Egészségügyi informatika oktatása és kutatása az Egészségügyi Főiskolai Karon.
Képzések a pécsi bölcsészkaron
Felvételi pontszámítás. A pontszámítás alapját a középiskolai eredmények és az érettségi teljesítmény adják, amelyek például emelt szintű érettségiért,
FRANCIA NYELV, IRODALOM ÉS KULTÚRA MESTERKÉPZÉSI SZAK.
E gységes T anulmányi R endszer ®. A rendszerhez történő hozzáférés  A felhasználói nevet és a jelszót a Tanulmányi Osztály adja  Az ETR Internetes.
Konferencia január 25.SZTE, Homor, Makay1 BA/Bsc tantervi struktúrák a Szegedi Tudományegyetemen Dr. Homor Géza, Dr. Makay Árpád.
Mit kell tennünk: - Célok, tények, tervek Rós László
A FIR-es statisztikára épülő intézményi finanszírozási kimutatási rendszer tervezése Szegedi Tudományegyetem Dr. Varga Zsuzsanna,
Támogatási idő adatok az ETR-ben Burányi Péter DEXTER.
Projektelőterv, projektköltségvetés készítése Készítette: Szentirmai Róbert (minden jog fenntartva)
„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” Emlékszel rá?  Hol tárolod kedvenc webhelyeid címét?  Fizikailag hol van.
Munkaügyi és Személyzeti Nyilvántartó Rendszer
Fejlesztések, változások a Neptun rendszerben
Fejlesztések, változások a pénzügy modulban. Jogcímhez rendelés.
Aktualitások a Neptun webes felületeken
Oktatói webes vizsgakezelés
Törzsek-Partnerek A partnerek menüpont alatt végezhetjük a partnerek nyilvántartásával kapcsolatos műveleteket. A partnertörzsben vesszük fel a partnerek.
1 Tájékoztató a tantárgyakról és a jegyzetekről Digitális oktatási gyűjtemény az ALEPH könyvtári rendszerben.
Projekt megnevezése: Felsőoktatási szolgáltatások rendszerszintű fejlesztése 2. ütem (TÁMOP / ) FIR Fórum – június 12. Finanszírozási.
Rendszer ismertető Vargha Máté. Cafeteria bevezetés ismert nehézségei A cafeteria rendszerek bevezetésének legfőbb akadálya a megnövekvő adminisztrációs.
Általános…. Neptun új modulok
FIR fejlesztések, változások november. Új verzió változásai Novemberi verzióval új FIR 4.0 xsd én kerül élesítésre 24-előtt verzió kihelyezés.
Gabona és vas értékesítés rögzítése WUJEGYKE programban.
Gabona és vas értékesítés rögzítése UJEGYKE programban.
Tanári mesterképzés Tájékoztató Dr. Szabó Antal
Felsőoktatási Szakképzés
A hallgatók jelenlétének nyilvántartása a Neptunban
Pénzügyben történt változások
Jegybeírás tanszéki, oktatói felületen
FIR fejlesztések, változások március 17.. Új verzió változásai Márciusi verzióval új, FIR 4.1 xsd Új adatkör: o Juttatások, o Térítések.
Adatellenőrzési szabályok OSAP statisztika FIR optimalizáció
Pénzügyes változások, fejlesztések. FIR pénzügyek.
Aktualitások a Neptun webes felületeken. Általános WEB változások Támogatott böngésző verzióemelésTámogatott böngésző verzióemelés Nyelv változtatás belépés.
HALLGATÓI TUDNIVALÓK A FÉLÉV INDÍTÁSÁRÓL Wesley János Lelkészképző Főiskola – 2011/2012. tanév II. félév.
BIRDIE Business Information Reporter and Datalyser Előadó: Schneidler József.
Tanulmányi Átlagok 2010/2011 tanév őszi félévéig Korrigált Kreditindex (KKI) Súlyozott Tanulmányi Átlag 2010/2011 tanév tavaszi félévétől Ösztöndíj Index.
NYELVI KÉPZÉS AZ ÓBUDAI EGYETEMEN Elfogadta a Rektori Tanács
Szakirányválasztás Lengyel Ágnes ELTE Pedagogikum Központ Oktatásszervezési és Tanulmányi Főosztály Szakirányválasztással kapcsolatos tájékoztató – pedagógia.
Specializáció választás
Specializáció választás
Információ és kommunikáció
A NORMATÍVA BEFIZETÉSE
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
„Mi is az mtmt?” KÖFOP VEKOP
Hallgatói tájékoztató a kötelező szakmai gyakorlat részleteiről
Társadalombiztosítási ellátások számfejtése és nyilvántartása modul
Középfokú felvételi eljárás
Hallgatói tájékoztató a kötelező szakmai gyakorlat részleteiről
Előadás másolata:

Személyes adatok (hallgatói, oktatói adatok egy felületen) Szakok kezelése Új funkcióik

Képzőhelyek Új funkcióik

KPR csoportok Új funkcióik

Félévemelések

A szokásos hallgatókereső mellett paraméterezhető általános keresők Oktatói adatok kezelése

Hallgatóvá lehet tenni, ha még nem hallgató Tetszőleges listák megjelenítése Tetszőleges adatok megjelenítése és rögzítése Oktatói adatok kezelése

Kiválasztott lista futtatása Oktatói adatok kezelése A választható listák. (Intézményileg bővíthető készlet) Eredmény exportálása

Eddig rögzített adatok Új adatok rögzítése

Cím adatok kezelése Állandó cím levelezési címbe másolása Oktatói adatok kezelése

Dolgozói adatok kezelése Ha nincs bepipálva, a listákban (pl. weben) alapbeállításban nem jelenik meg az oktató. Oktatói adatok kezelése

Oktatók ciklusfüggő tanszéki adatai Mire jó: Oktatókat különböző félévekben különböző tanszékek foglalkoztathatják (pl. egyik félévben óraadóként részt vesz egy másik tanszék munkájában). Fontos: Óraterhelés kimutatást csak az adott ciklusra a megfelelő módon a tanszékhez rendelt oktató esetében lehet készíteni. Kurzushoz is csak ilyen esetben lehet a kötelező órakeret terhére rendelt forrásból hozzáadni. Megfelelő mód: Ciklus létrehozása és az órakeret kitöltése!

Dolgozói adatok kezelése Ha nincs bepipálva, a listákban (pl. weben) alapbeállításban nem jelenik meg az oktató. Oktatói adatok kezelése

Dolgozói adatok kezelése Ha nincs bepipálva, a listákban (pl. weben) alapbeállításban nem jelenik meg az oktató. Oktatói adatok kezelése

Dolgozói adatok kezelése Ha nincs bepipálva, a listákban (pl. weben) alapbeállításban nem jelenik meg az oktató. Oktatói adatok kezelése Dolgozói tanszéki adatok ciklusfüggő beállításai

Dolgozói adatok kezelése Ha nincs bepipálva, a listákban (pl. weben) alapbeállításban nem jelenik meg az oktató. Oktatói adatok kezelése Dolgozói tanszéki adatok ciklusfüggő beállításai

Dolgozói adatok kezelése Oktatói adatok kezelése

Óraterhelés kimutatása Oktatói adatok kezelése

Web elérés tiltása vagy belépéskor adott üzenet szerkesztése Oktatói adatok kezelése

Készleteknél „aktív” jellemző: hosszú listáknál csak bizonyos elemek szerepelnek. A „Mind” pipával minden szerepel Nyelvvizsga adatok Oktatói adatok kezelése

Végzettség adatok Oktatói adatok kezelése

Hallgatói személyes adatok kezelése Finanszírozott ciklusa Ellenőrzött adatok Tanulmányi bokor (külön joggal érhető el!) Hallgatói adatok kezelése

Finanszírozott félévek Maximálisan finanszírozott ciklusszám (Hallgatónként egy) A hallgatónak (minden képzését figyelembe véve) hány államilag finanszírozott féléve van összesen. Maradék támogatott ciklusszám: (Hallgatónként egy) Hány féléven keresztül nem kell költségtérítést fizetnie miután „elfogyasztotta” a maximálisan finanszírozott ciklusszámot. Normatív finanszírozott félév szám: (hallgatónként minden ciklusban) A hallgató az adott képzésén hányadik finanszírozott félévét fogyasztja. Aktuális félév (szakonként, képzésenként minden ciklusban) A féléves szak és a féléves képzés adatoknál lehet megadni. Finanszírozott-e Beállítható minden félévhez, hogy finanszírozott-e van nem, és ezzel az elhasznált félévek száma automatikusan nő vagy csökken. Hallgatói adatok kezelése

További hallgatói adatok Készletből választható a kollégium Lakhatási információk

Új személy felvétele Új hallgató felvitele

Hallgatóvá kell tenni Új hallgató felvitele

Általános hallgatói adatok Tanulmányi adatok Új hallgató felvitele