Tartalom -Terminológiaváltozás -Újdonságok -Vizsgák kezelése -Vizsgaidőpont meghirdetése -Tanszéki vizsgakezelés -Tanszéki újdonságok.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A magyar felsőoktatás.
Advertisements

A felsőoktatási intézmények felvételi eljárása
Óraregisztrálási modul
PTE ETR3 bevezetés - hallgatói vizsgajelentkezés -
Útmutató az oktatási adminisztrációhoz
Önálló labor beszámoló – 8. félév Nyárády Péter QJA31E
Tanügyi tapasztalatok és jövőkép IV. ETR konferencia Viszket Anita Budapest, január
V. ETR konferencia április Fogalomrendszer: ETR & ETN Kodácsy Tamás etn at kodasoft.hu.
NYELVI KÉPZÉS AZ ÓBUDAI EGYETEMEN Elfogadta a Rektori Tanács
A NEPTUN.NET (a hallgatói felület) KEZELÉSE
CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Szoftverfejlesztés eredményei Közös szervezetmenedzsment.
Vizsgalapok oktatói kezelése Készítette: Fekete Tamás.
ERASMUS Pályázat 2013/2014. KAPCSOLAT ERASMUS Iroda Pinizsi Andrásné Kecskeméti utca IV. emelet 420. Fogadó óra: hétfő-kedd-szerda-csütörtök:
Kétszintű érettségi vizsga Magyar nyelv és irodalom Miről? Hogyan? §?! Tájékoztassuk diákjainkat!
Az egyed-kapcsolat modell
Ügyfél Elégedettségi Vizsgáló és Elemző Program
Erasmus programfejlesztés Antoni Györgyi intézményi Erasmus koordinátor.
ERASMUS Pályázat 2014/2015.
Szervező modul. Vizsgaidőpontok kezelése – új létrehozás - Új vizsgaidőpontot vagy teljesítéslapot a „Vizsgaidőpont” menü „Új létrehozás” menüpontjában.
9:00-10:30: Munkaasztal 10:30-11:00 Szünet 11:00-11:30: Admin, Személykezelés, Dolgozókezelés (óraterhelés) 11:30-12:00: Kérdezz-felelek 12-13: Ebédszünet.
Tanrend szervező, kurzusóra => kurzus A kurzus az adott ciklusban (heti gyakoriságú, féléves, …) időponttal, hellyel és oktatóval meghirdetett képzési.
Szervező, kurzusóra => kurzus A kurzus az adott ciklusban (heti gyakoriságú, féléves, …) időponttal, hellyel és oktatóval meghirdetett képzési alkalom.
Környezettudományi MSc A Szegedi Tudományegyetemen.
ETR Bevezető DEXTER Informatikai kft.. DEXTER Informatikai Kft Tartalom:  Mi az ETR  Az ETR célja  ETR történelem  ETR modulok  ETR hozzáférések.
ETR Tanügy DEXTER Informatikai kft.. ETR Képesítési követelmények Tantervek Oktatási Tevékenység Oktatási folyamat Szervezése, lebonyolítása Erőforrások.
Személyes adatok (hallgatói, oktatói adatok egy felületen) Szakok kezelése Új funkcióik.
A C++ programozási nyelvSoós Sándor 1/10 C++ programozási nyelv Gyakorlat - 5. hét Nyugat-Magyarországi Egyetem Faipari Mérnöki Kar Informatikai Intézet.
Útmutató az oktatási adminisztrációhoz ETR egyszerűen, gyorsan.
ERASMUS tájékoztató E 542.
MŰSZAKI INFORMATIKA SZAK SZAKDOLGOZAT-KÉSZÍTÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Tájékoztató Tájékoztató a BA/BSc képzésekben résztvevő hallgatóknak a szakirány választás, a tanári mesterképzésbe való belépés feltételeiről és lehetőségeiről.
E gységes T anulmányi R endszer ®. A rendszerhez történő hozzáférés  A felhasználói nevet és a jelszót a Tanulmányi Osztály adja  Az ETR Internetes.
Költségvetés tervezése
Paraméterezési Gyakorlatok fejlesztés – bevezetés - támogatás Somfai Gergely Budapest, január
Kommunikáció az egyetemen hallgatói konferencia Pécs, április 26.
Szakirányválasztási eljárás - Orientációs eljárás.
Oktatói webes vizsgakezelés
Útmutató az oktatási adminisztrációhoz ETR egyszerűen, gyorsan.
Érettségi tájékoztató 2013/2014-es tanév. Az érettségi vizsga menete Írásbeli időszak: május –Az érettségi időpontokat külön táblázatban olvashatják.
BA Szakirány-választás Határidő (hétfő) 8 órától (vasárnap) 24 óráig!
László Gyula1 Szakmai gyakorlat Szakdolgozat Záróvizsga Tájékoztató a BA III.-IV. évfolyamnak.
A felvételi eljárás elemei
Általános…. Neptun új modulok
ERASMUS Pályázat 2015/2016.
Jegybeírás tanszéki, oktatói felületen
Oktatási és tanulmányi kérdések a Gazdaságtudományi Karon
Kooperáció a felsőoktatásban
Vizsgaidőszak felkészítő előadás Tanulmányi ügyek Vizsgaidőszak a Neptunnal.
Tanszéki adminisztrációs feladatok
FELVÉTELI A KÖZÉPFOKÚ ISKOLÁKBAN A 2014/2015. TANÉVBEN A 2014/2015. tanévben lezajlott eljárás 1.
Pályaválasztási szülői értekezlet
Tájékoztató a 2016/17. tanév 1. félévétől a IV. éven életbe lépő új struktúrájú órarendről Rózsahegyi Rita Szeged, SZTE ÁOK Tanulmányi Osztály.
Változás a képzési rendszerben Jogszabályi előírások Szakképzési rendszerünk Jelenlegi képzéseink Képzési rendszer jövője Legfontosabb feladataink.
NYELVI KÉPZÉS AZ ÓBUDAI EGYETEMEN Elfogadta a Rektori Tanács
A felsőoktatási felvételi eljárás Dr. Bakos Károly szakmai főtanácsadó Oktatási és Kulturális Minisztérium.
Neptun konferencia – július 17.
A felsőoktatási felvételi eljárás
ERASMUS+ Pályázat 2017/2018.
TÁJÉKOZTATÓ A KÉTSZINTŰ ÉRETTSÉGI VIZSGÁRÓL
TÁJÉKOZTATÓ A KÉTSZINTŰ ÉRETTSÉGI VIZSGÁRÓL
Automatizmusok a HÖSZ rendszerben Köblös István
Készítette: Szabó Tamás
A felvételi eljárás elemei
TÁJÉKOZTATÓ A FAKULTÁCIÓ VÁLASZTÁSHOZ
Tájékoztató az emelt szintű érettségi felkészítésről 10. évfolyam
Középfokú felvételi eljárás
NGB_AJ040_1 Forgácsolás és szerszámai
Középfokú felvételi eljárás
Pályaválasztási szülői értekezlet
tanév 1. félévében szakmai gyakorlatot teljesítőknek
Előadás másolata:

Tartalom -Terminológiaváltozás -Újdonságok -Vizsgák kezelése -Vizsgaidőpont meghirdetése -Tanszéki vizsgakezelés -Tanszéki újdonságok

szervező, kurzusóra => kurzus A kurzus az adott ciklusban (heti gyakoriságú, féléves, …) időponttal, hellyel és oktatóval meghirdetett képzési alkalom. A kurzusra többféle képzési programot teljesítő hallgatók jelentkezhetnek. kurzus => kurzuskód A kurzuskód mindig kurzushoz, tantárgyelemhez és képzési program(ok)hoz kötött. A hallgató képzési programjához kötött kurzuskódot lát, amikor „kurzusfelvételi” vagy „vizsgajelentkezési” időszakban a féléves munkáját tervezi. vizsgalap => vizsgalap és teljesítéslap A teljesítéslapra automatikusan felkerülnek mindazok a hallgatók, akik a laphoz csatolt kurzuskódokat felvették. évközi eredmények => időszaktól függő és időszaktól független A karok megadhatják, hogy mely időszakban lehet vizsgát meghirdetni és eredményt bejegyezni. Vizsgameghirdetési időszakon kívül csak időszaktól független megjelöléssel ellátott vizsgákat lehet létrehozni. (Időszaktól független vizsgához csak időszaktól független teljesítéstípusú kurzusokat lehet rendelni.) A Szegedi Tudományegyetemen csak időszaktól függő teljesítéstípusok lesznek. A kar által meghatározott időszakon kívül teljesítéseket a tanulmányi osztály jegyezhet be. Terminológia

Teljesítés időpontja => Az eredményrögzítéskor meg lehet adni az eredményszerzés dátumát, ami hallgatónként is eltérhet. Jegyadó rögzítése => Vizsgalap és teljesítés lap esetében is a laphoz rendelt oktatók közül meg lehet jelölni, hogy az eredményt adó oktató(ka)t. Újdonságok Időpont nélküli vizsga => Vizsgalap és teljesítéslap esetében is üresen lehet hagyni az időpont mezőt. Vizsga állapota => Új, még nem látszik – így jön létre, bármi módosítható, a hallgató nem látja Még nincs megnyitva jelentkezésre – a hallgató látja, jelentkezni nem lehet Csak feliratkozás lehetséges – a hallgató látja, csak feliratkozni tud Fel és leíratkozás lehetséges – a hallgató fel-, le- és átiratkozhat Csak leiratkozás lehetséges – a hallgató már csak leiratkozhat Lezárva – vizsgajelentkezés befejeződött Stornó – a vizsga törölve Lejárt – WEB-en nem jelenik meg, semmi nem módosítható Minimális létszám => Ha a jelentkezők száma ezt nem éri el, akkor a vizsgaidőpont automatikusan törlődik. Terem és Foglalás nélküli terem => A vizsgához meg lehet adni termet kézzel, és az egyetem teremnyilvántartásából választva.

Újdonságok A ciklus, melyben éppen dolgozom. A csillaggal megjelölt a központilag beállított vizsgameghirdetési ciklus. Hallgató vagyokOktató vagyok Tanszéki adminisztrátor vagyok Helyérzékeny súgó Csak lezárt kurzusra tudunk vizsgát meghirdetni!

Időszakok

A központilag megadott automatikus megnyitás és lezárás adatoktól való eltéréshez külön jog szükséges! Többszörös időpontmegadás esetén az egyes vizsgaalkalmak minden adata meg fog egyezni!

Időszakok

A még el nem mentett, de már beírt teljesítések ilyenkor elvesznek! Teljesítéslapokra a jegyek beírása teljesen azonos módon történik, új hallgató azonban nem vihető fel, hiszen a kurzus (kurzuskód) minden hallgatója fent van.

Egy mintaegységből kezdeményezett vizsgára rákerülnek mindazok a kurzuskódok, amelyek a mintából származó kurzusokhoz tartoznak (az adott ciklusban).

Egyetlen hallgató egyetlen kurzuskódjára szerzett teljesítésének beírására alkalmas.