Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Készítette: Szabó Tamás

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Készítette: Szabó Tamás"— Előadás másolata:

1 Készítette: Szabó Tamás
Miért pont a BME-VIK? Készítette: Szabó Tamás

2 Ha színvonalas oktatást szeretnél…
A BME VIK Magyarország legjelentősebb képző- és kutatóhelye a villamosmérnöki (BSc, MSc, PhD) és a mérnök informatikus (BSc, MSc, PhD) szakokon, ahol egyedüliként az országban egészségügyi mérnök (MsC, PhD) képzés is folyik. A karon 2010 óta gazdaságinformatikus mesterképzés is folyik. Az 1949-ben alapított kar a BME egyik legnagyobb kara, diplomáinak értékét az intézménytől független rangsorok magasra értékelik.

3 …színvonalas oktatóktól.
A Villamosmérnöki és Informatikai Kar évek óta őrzi vezető helyét mind a felvi.hu, a felvett hallgatók kiválóságát mérő rangsorban, mind a HVG , illetve a Heti Válasz által készített, a képzési területeket értékelő rangsorokban. A HVG friss, 2013-as felsőoktatási rangsorában a BME VIK mindkét alapképzése az első helyen áll. Mérnök informatikus területen felvett hallgatók átlagpontszáma 417,7, a második helyezett intézménynél 335. Nyelvvizsgával felvett hallgatók aránya 82,3%.

4 Ha szereted a kihívásokat…
ALAPKÉPZÉS Villamosmérnöki szak Mérnök informatikus szak Egészségügyi szervező szak (Semmelweis Egyetemmel közösen) MESTERKÉPZÉS Mérnök informatikus szak  Egészségügyi mérnök szak Gazdaságinformatikus szak …akkor itt a helyed !


Letölteni ppt "Készítette: Szabó Tamás"

Hasonló előadás


Google Hirdetések