Bemutatkozik a Lametta Kft.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A komlói andezit anyagminősítése és felhasználási területei
Advertisements

Szolgáltatások Tervezés
2. Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás Budapest november
ORANGE PACK KFT. SPECIÁLIS VÉDŐCSOMAGOLÁSOK. CÉGÜNKRŐL • október: Madarász és Társa Kft. – Fémforgácsolás és fröccsöntés • 1998-tól csomagolástechnikai.
EURAMA TOURS Eurama Travel Agency
Vetítéstechnika.
Téli ajánlat GOLD MÉDIA ART KFT Budapest Pf. 126.
Termék katalógus Bélapátfalvi Idősek, Fogyatékosok Otthona és Módszertani Intézete 3346 Bélapátfalva, Petőfi S. u. 25.
B – csoport E-kereskedelem logisztikája és E-logisztika
Rádió 1 Székesfehérvár FM Rádió 1 Sárbogárd FM 87.9
Székhely : H Budapest, Kerepesi út 1-3.
Tájékoztató a Kormányzati Ügyféltájékoztató Központról
Több szerződés, lojális ügyfél Erdős Mihály elnök-vezérigazgató.
1 Fehérvár Rádió 94,5 Mhz Médiaajánlat 2011 Médiaajánlat 2011.
Regionális fejlesztések és szerkezetátalakulás a mezőgazdaságban
Üdvözlés Megoldások az ügyfelek elvárásai szerint Üdvözöljük Önöket az Adamnet Kft partnernapja alkalmából! A mai napon a Mitel Networks Ltd IP PBX megoldásait.
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
Végfelhasználói Promóció Navigator > Navigator Promotion 2004, 2006, 2008 and óta mejelenő promóciók Díj: Euro 2004 jegy Díj: iPod.
Minőségi helyi termékek - Szekszárd és vidéke – Egy helyi termék rendszer működésének tapasztalatai Csillag Péter, ügyvezető Eco-Sensus Közhasznú Nonprofit.
Bérelhető szűrőbusz ajánlat - bemutatkozik az Essential Media Kft.
Budapest, február 7.. • Brief • A logó • Inspirációk és versenytárselemzés • A honlap • tervezése és végső felépítése • arculata és színrendszere.
REKLÁMESZKÖZ TERVEZÉS
CHIEFTEC – Industrial Co., Ltd
A nyugat-európai szakértők irányításával kidolgozott módszer segítségével, könnyen, gyorsan és nagyon hatékonyan elemezhetjük egy vállalat vagy település.
KRONE elemek a struktúrált hálózatokban
T RD -Trading Hungary Kft. Metrológia.
A ClockBox – Csináld magad! reklámóra
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 1 ENERGETIKAI SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS KOLLÉGIUM „ESZI”
S OK SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK a VOGEL&NOOT újdonságai körében!
A BEMUTATÁSA kft.. Visszatekintés Férfi, női divatáru és munkaruházati sapkák gyártása Férfi, női divatáru és munkaruházati sapkák gyártása Cégünk a 80-as.
TERRASOL komposzt a növény well-ness
AUCHAN MAGYARORSZÁG KFT.
A nemzetközi konkurencia árának feléért ajánljuk ugyanazt a minőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Monor, Ipar utca.
Mezőgazdasági szerkezetátalakulás hatása a területfejlesztésre  : 2103 Gödöllő, Páter Károly u. 1.  : 2103 Gödöllő, Páter Károly u. 1. Dr. Káposzta József.
Az SPSS technológiával háromszorosára nőtt az online eladásokból származó bevétel.
A PLAKÁT Készítette: Wiedermann Katalin.
Reklámozás, Public Relations
Mikro és kisvállalkozások szerepe a rövid ellátási láncban Gyaraky Zoltán főosztályvezető Élelmiszer-feldolgozási Főosztály.
„Újraindult a legendás aluradiátor gyár”
FEJLESZTÉSI FELADATOK FINANSZÍROZÁSA Gazdaságfejlesztési pályázatok a tervezéstől a megvalósításig - több száz nyertes pályázat tapasztalatai alapján -
Kalkuláció.
Kasó Zsófia Obert Zoltán Parti Alexandra Tencz Zsófia
H-2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 70. Tel./Fax:
Europapier Hungária A logisztika szerepe a versenyképességben Laskai István - Kócsó Tamás
MEGVÉDENDŐK - MEGELŐZÉS!!!!!!
Nemzetközi Rehabilitációs Központ
MegaService Europe Kft
K épes s ég F ejlesz t ő j átszó H áz és C salá D i N ap K özi M iku L ás P rogra M ja.
In Store marketing …. Egyedi szignalízációs rendszerek (tervezéssel is rendelhető) Közvetlen táblára nyomtatva. Költséghatékony, mert nincs közbülső hordozó,
Küldetésünk: Biztonság Stabilitás Hálózatfejlesztési igazgató Gaál László Sziklás Johanna Alapító, tulajdonos Jr. Gaál László Alapító, tulajdonos.
Bemutatkozás. Juhász István Elérhetőségek Gazdaságtudományi Intézet Közgazdaságtan és Jog Tanszék, B. épület 226. szoba Fogadóórák:Kedd –
A szett fontosabb jellemzői Praktikussága, higiénikussága mellett kizárólag környezetbarát anyagok felhasználásával készült. A doboz anyaga 3 mm mikrobordás.
Mindig újat! Az elektromos rovarcsapdák fejlődése és új generációja
Fiber haszonérv házhálózat kiépítéshez
Mikulás, Karácsony, Szilveszter GOLD MÉDIA ART KFT Budapest Pf Tel.: 06-1/ Fax.:06-1/ Mobil: 06-20/
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
Helyi márka kialakítása a Bakonyban  Mi a projekt célja ?  Kik vehetnek részt a projektben?  Mi a projekt haszna ? Miért éri meg, hogy a projektben.
Rólunk részletesen… Bemutatkozás Tevékenységeink Technológia
Piac & Profit Konferenciasorozat Start Garancia Zrt. Egy gonddal kevesebb! Pályázati garancia fedezet nélkül a Start Zrt-től Az értékteremtő befektetés.
Aktuális pályázati lehetőségek Okos Jövő Innovációs Klaszter O KOS J ÖVŐ I NNOVÁCIÓS K LASZTER K LUBEST június 16. NOS Kft.
KSG MONOGRAM KFT ÉVA HÍMZŐHÁZ ALAPÍTVA: 2000 KISBÉR Kossuth Lajos u 9. Telefon, Fax:
Költséghatékony gyártások avagy hogyan és hol gyártsuk le a szükséges marketingkommunikációs anyagokat ár-érték arányban a legjobb megoldást használva.
Kedvezményes ajánlat a Biorezonanciás dohányzás leszokást elősegítő kezelésre Gyógyerő Egészségközpont Oláh Tamás e.v. tel:
Beszerzések hatékonyság növelése
Olaszországi üzleti környezet Spányik Péter - Milánói K.G.Sz.
JÓGA ÉS FITNESS SZŐNYEGEK
2012 November Katalógus.
TOWER Frankfurt Pályi Péter.
A HTE Vételtechnikai, Kábeltelevíziós Szakosztálya és a Média Klub előadása a BME TMIT I. épület B. 210-ben Mobilinternet semlegesség gyakorlati mérése.
Előadás másolata:

Bemutatkozik a Lametta Kft. Karácsonyi dekoráció és sporteszköz gyártás, kereskedelem 1992-től napjainkig Ajánlatunk: -Táblák, feliratok -Polcrendszerek -Hulladéktárolók Karácsonyi kiegészítők Rendezvény dekorációs kellékek Mazsorett és twirling sporteszközök

A tartalomról röviden A Lametta Kft. rövid bemutatása Táblák ,feliratok bemutatása Polcrendszerek ismertetése Hulladéktárolók bemutatása Karácsonyi dekorációs kellékek ismertetése Rendezvény dekorációs kellékek bemutatása Mazsorett és twirling sporteszközök

A Lametta Kft. a kezdetektől napjainkig A Lametta Dekortechnika Kft.-t 1992-ben a jelenlegi ügyvezető, Mihályi Attila és Társa családi kereteken belül alapították azzal a céllal, hogy versenyképes, megfizethető, minőségi magyar karácsonyi dekorációs kiegészítőkkel jelenjenek meg a kereskedelemben.         A kezdeti időkben a cég fő tevékenységet a dekorációs kellékek gyártása és forgalmazása jelentette, majd ez a kör 2004 tavaszán a mazsorett és a twirling sportszerek készítésével és forgalmazásával bővült. 2008 –tól a cég profilja az OTSZ által előírt táblarendszerek forgalmazásával és egyedi dekorációs táblák készítésével valamint polcrendszerek tervezésével és kivitelezésével, hulladéktárolók forgalmazásával gyarapodott.                A vállalkozás társadalmi szerepvállalása: a székesfehérvári Viktória Rehabilitációs Intézettel folytatott együttműködés keretein belül az év minden szakaszában csökkent munkaképességű embereknek nyújt munkalehetőséget.

A termékek gyártása A gyártás során a Lametta Kft. korunk követelményeinek megfelelően jó minőségű alapanyagokból dolgozik . A termékeket jellemzi a tetszetős megjelenés és a könnyű felhasználhatóság. A vásárlók elégedettségét a gondos, szakszerű kézimunka garantálja.

Táblák, kiegészítők Vállaljuk beruházások, épületek teljes körű táblázását, külső-belső feliratozását, dekorációját, matricázását, forgalom irányító eszközök telepítését. Megvalósítjuk az egyedi elképzeléseket egészen a tervezéstől a kivitelezésen át a telepítésig. Teljes sorozat tábla és kiegészítő kellékek ajánlatunk bemutató katalógus formájában letölthető a honlapunkról.       

Polcrendszerek Vállaljuk igény szerinti dexion salgo polcrendszerek tervezését és kivitelezését. Választható különféle méret, szín és teherbírás szerint.

Hulladéktárolók, hulladékgyűjtők Ajánljuk hulladékgyűjtők és hulladéktárolók széles választékát a hétköznapi megjelenésűtől a luxus kivitelig. Helyszíni felmérés után teljes körű hulladékgyűjtési megoldást javasolunk egyedi igényeknek megfelelően.

Karácsonyi dekorációs kellékek Szaloncukor és függelék akasztó Lametta – angyalhaj Lametta – extra kivitel Boák

Szaloncukor és függelék akasztó A szaloncukor, és a karácsonyfadíszek gyors és egyszerű felakasztását szolgálja. A kötegelt kivitelezés miatt kibontás után nem akad össze, nem gubancolódik , így könnyen felhasználható.   Alapanyaga: rezezett acélhuzal 20 db/ 1 köteg Csomagolása: környezetbarát BOPP tasak Kiszerelés: 1 tasak = 100 db.   50 tasak/ 1 csomag

Szaloncukor és függelék akasztó A szaloncukor, és a karácsonyfadíszek gyors és egyszerű felakasztását szolgálja. A kötegelt kivitelezés miatt kibontás után nem akad össze, nem gubancolódik , így könnyen felhasználható.   Alapanyaga: rezezett acélhuzal 20 db/ 1 köteg Csomagolása: műanyag kínáló doboz Kiszerelés: 1 doboz = 250 köteg    1 karton = 24 doboz

Lametta - angyalhaj Lametta, közismertebb nevén angyalhaj Alapanyaga: fémgőzölt, lakkozott BOPP fólia Csomagolása: környezetbarát BOPP tasak Színválaszték: arany, ezüst, piros, kék, narancs, lila Mérete: 90mm. x 1700mm./1 db. Kiszerelés: színenként   300 darab/ 1 karton (6 x 50 darabos gyűjtő zacskó)

Lametta – extra kivitel Lametta, közismertebb nevén angyalhaj. Dupla mennyiséget tartalmaz amely egy 2 méteres karácsonyfára elegendő Alapanyaga: fémgőzölt, lakkozott BOPP fólia Csomagolása: környezetbarát BOPP tasak Színválaszték: arany, ezüst, piros, kék, narancs, lila Mérete: 90mm. x 1700mm. Tartalom: 2 db. / 1 csomag Kiszerelés: színenként   100 darab/ 1 karton

Boák, boa girlandok Alapanyaga: fémgőzölt, lakkozott BOPP fólia A karácsonyi dekoráció fontos kellékei. Hagyományos felhasználásuk szerint a karácsonyfa ágaira helyezik fel körkörösen, vagy föntről lefelé, de könnyű szerrel készülhet belőlük asztali, vagy ablakdísz illetve teremdekoráció.  Alapanyaga: fémgőzölt, lakkozott BOPP fólia Csomagolása: natúr környezetbarát papírkarton (darabszám típustól függő) Színválaszték: arany, ezüst, piros, kék, barna, narancs, zöld                                Szálsűrűsége: szimpla, dupla, tripla Hosszúsága: 2 m. Átmérője: 1 cm. -től 7 cm.-ig Mintázata: tüskés, csavart, vagy a kettő kombinációja. Lehet csillaggal díszített.

Rendezvény dekorációs kellékek Lametta girland Lametta háttérfüggöny

Lametta girland Vidám hangulatot kölcsönző, csillogó, alkalmi jellegű, kültéri és beltéri díszítésre egyaránt alkalmas dekorációs kellék. Használata ajánlott színpadi produkciókhoz, táncfellépésekhez, ünnepségekhez, zenés - táncos összejövetelekhez, bemutatókhoz, kiállításokhoz. Választható színek: arany, ezüst, piros, kék, narancssárga igény szerinti összeállításban   Mérete: 90 cm. x 30 cm. Szalagszélesség: 10 mm. – 30 mm.

Lametta háttérfüggöny Vidám hangulatot kölcsönző, csillogó, alkalmi jellegű, kültéri és beltéri díszítésre egyaránt alkalmas dekorációs kellék. Használata ajánlott színpadi produkciókhoz, táncfellépésekhez, ünnepségekhez, zenés - táncos összejövetelekhez, bemutatókhoz, kiállításokhoz. Választható színek: arany, ezüst, piros, kék, narancssárga igény szerinti összeállításban   Mérete: 90 cm. x 160 cm. Szalagszélesség: 10 mm. – 30 mm.

Mazsorett és twirling sporteszközök Mazsorett botok Zászlóforgató botok Twirling botok Amerikai típusú pomponok Bot és pompon tartó táskák (További információ: www.,majorette.try.hu )

Elérhetőségek Cím : 8000 Székesfehérvár Kisteleki u. 109.   Telefon/Fax:     +36 22/ 327-288                                Mobiltelefon:     Mihályi Attila -  ügyvezető                                       +36 30/ 9566 - 320                           Mihályi András - marketing manager                                          +36 30/ 5811 - 974                   Honlap: www.lametta.atw.hu                             E-mail:              lametta@freemail.hu

A Lametta Kft. köszöni érdeklődését! Viszontlátásra!