Amikor még züllöttem Képek a rosszéletű éveimről amit nem lehet elég korán kezdeni.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A HÁROM FA.
Advertisements

Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
A HÁROM FA.
A mi generációnk nem lesz híres semmiről, Soha nem mondja majd senki, hogy Mi vagyunk az emberiség csúcsa. Tévedés, az igazság az, hogy A generációnk.
HONDA CIVIC AUTÓ TÍPUSOK •Jó napot kívánok!!!!! •Ezen a bemutatón a HONDA autó típusokat mutatom be!!! •Elérhetőségek: •MC,Martin kert vr. •Mobil szám:
Hálás vagyok.
3 X 7 CSODA.
CV avagy önéletrajzi csúcsmondatok eredeti helyesírással
Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok. Kérem, segítsenek.“
8.C OSZTÁLY KÉSZÍTETTE: KUTTOR CSABA. TALÁLKOZÁSUNK M ár óvodában is összetalálkoztunk, de más-más csoportokban voltunk. Az 1. osztályban találkoztunk,
Néha úgy érzed, hogy az árral szemben úszol?
Idézetek Carl Gustav Jungtól ( )
Egy kis gesztus.
COMENIUS KINCSESSZIGET Erdélyi találkozó
Jelmondat: „Semmi sem lehet elég tökéletes.”. Érzelmei:  zsenijelölt.
Jó olvasást kívánunk!!!.
Feltétel nélküli szeretet
Szerelem „Azt kértem Tőled, hogy szeress még. Azt mondtad, hogy Neked ennyi nem elég. Annyi mindent adhatnék még hát kérlek Kicsim kérlek maradj még! Maradj.
Apáczai Diáktanács. Mi is az Apáczai Diak Tanács? röviden? Hát az egy tanács ami a sulinkban különböző tevékenységeket csinal az iskolankban.
Jó dolog az Urat áldani, énekkel magasztalni nevedet, Felséges;
TRÉFÁK 6. saját gyűjtésből Készítette: Kovácsné Balla Györgyi.
Móra Ferenc
„A kultúra azért különlegesen szép terméke az emberi viselkedésnek, mert egyedi és megismételhetetlen. Minden igaz közösség egyszeri jelenség. A kultúra.
Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok, kérem, segítsenek!“
Buli volt! Béla idén is megrendezte szokásos lecsóbuliját, ami az év kiemelkedő kulturális eseményének számít mind itthon, mind külföldön. Én is ott voltam.
EGY FELESÉG VALLOMÁSAI
Ez a kislány Tippi Degre jelenleg majdnem 20 éves és Franciaországban, Párizsban él. Afrikában, Namibiában született 1990-ben és ott élt a szüleivel akik.
A jó cselekedet Egy pohár tej Egy nap, egy fiatal legény házról házra járt, mivel nagyon éhes volt. Nem volt már egy fillére sem, mert minden pénzét.
A fotós óriásit alkotott, ahogy összeválogatta a gyerkőcöket és a kutyákat. Imádnivaló!!!
Aratás idején, szép holdvilágos éjszakákon kint a szérűn egyéb se járta, csak a Kuckó király története.
Feltétel nélküli szeretet
A három fa. Egy magas hegy tetején volt három fa. Egy szép napon beszélgetni kezdtek vágyaikról, reményeikről, álmaikról.
Pumpus, a családi kutya gazdit keres!
2009. március. GAZDÁRA LENNE SZÜKSÉGEM IZIBE'! Mütyűr közepes-kis testű snaucer keverék kutyus. Utcai találmány, ez még bizony meglátszik alkatán, szőrén.
2008. Április 8. Előadó: Schneider Henrik Online alkalmazások e-üzleti használhatósága a PC-s szoftverek kiváltásával.
Asztal- és életközösség Jézussal
Rendezett cink-oxid nanorudak Készítette: Harmat Zita, Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola – Budapest Mentorok: Erdélyi.
Egyik évben legjobb barátok lehettek,
Szurikáták Készítette: Sinkovicsné Horváth Beatrix.
Készítette: Bacsó Beáta
All we love, we left behind
Egy napon azt kérte az osztálytól a tanárnő, hogy minden osztálytársuk nevét írják föl egy lapra úgy, hogy a nevek mellett maradjon egy kis üres hely.
Ez egy üzleti reklámlevél. Konkrét ajánlatot nem tartalmaz, ezért nem minősülhet spam-nek. Dönthetsz úgy, hogy nem nyitod meg, vagy bezárhatod bármikor…
Ez a képsorozat nyilvános videók kockáit tartalmazza. Kitakartuk a képeken jól látható személyek arcát, mert nem szerettünk volna senkit megalázni,
Mai üzenetünk Szeretni kell?.
Mindszenty József Általános Iskola Gimnázium és Kollégium és a Miasszonyunk Időskorúak Otthona TÁRS-Önkéntes program 2010/11-es tanév II. félév Zalaegerszeg.
Portsmouth Pompey On A Roll Egy kisebb reggeliző helyiség. Egyszerre körülbelül fő étkeztetésére alkalmas. A helyi foci csapatról.
Hajókirándulás Horányba június 11. szerda. Elterveztük, hogy együtt hajókázik az egész iskola Igyekeztünk elfoglalni helyünket a hajón És beszálltunk…
Angliai tanulmányi út február március 16.
Feltétel nélküli szeretet
NA ÉS ? ? ? HOGYAN VISELKEDIK AZ IGAZI FŐNÖK ? Ha főnök vagy, olvasd, mennyire illik rád, ha azt szeretnél lenni, figyelj jól, és legyél jó vezető ! !
FENG SHUI Tudod miért hordják a jegygyűrűt a negyedik ujjon?
Átmegyek öt percre a szomszédba, keverd meg félóránként a levest...
ERDÉLYI KIRÁNDULÁS Készítette: Bartucz Pál
Első zenés bemutatóm magasröptű gondolatokkal és mandalákkal.
Szövegszerkesztés és bemutató készítés.   Minimum 5 oldalas dokumentum.  Szabadon választott (papírt tűrő) témában.  1. oldal fedőlap.  2. oldal.
Szövegszerkesztés.   Minimum 5 oldalas dokumentum.  Szabadon választott (papírt tűrő) témában.  1. oldal fedőlap.  2. oldal tartalomjegyzék - automatikusan.
Készítette: Kovács Evelyn, Volford Lívia.   A harmadik nap megmásztuk a Székelykői hegyet.  A hegy 1850 méter magas volt.  Gazdag növényvilág, tiszta.
Amikor megszülettél…………
Tanórai szokásaim 5/14.
Jegyzetkészítés 5/17.
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
A dolgok értéke… Készítette: Via "Egyszer egy jól kereső apa úgy döntött, hogy elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa.
Munka törvénykönyv változás
Készítette: Johanna,Matyi és Kristóf. ,,Isten egyszer adott egy másik jelet a világnak; ez egy szivárvány volt. Emlékeztek erre? Ő mindig, mindig.
Talán érdemes erre figyelmet fordítani! Én tudom, hogy igaz amit elmondok, de nem kívánhatok több szavahihetőséget magamnak, mint bármely más embertársam.
Erasmus+ MÉSZÁROS VIVIEN 11. I.
Azóta 12 év telt el és a zenekar még mindig énekes-zenei szolgálatot végez kéthetente a vasárnapi 9-es szentmisén.
Feltétel nélküli szeretet
Az Úr az én pásztorom, nem szûkölködöm. Füves legelôkön terelget, csendes vizekhez vezet engem.
Előadás másolata:

Amikor még züllöttem Képek a rosszéletű éveimről amit nem lehet elég korán kezdeni

Itt már javában folyt a zsuga és a pia.

Mindig lázadtunk az elvárt normák ellen, amit tudtára is adtunk a velünk szembenállóknak.

Én magam mindig példát mutattam társaimnak. Így lehettem én a főnök!

Persze otthon én voltam a jó fiú, aki vigyáz a kutyájára.

Amikor nem láttak a szüleim kibújt belőlem a kisördög, és nem bírtam ellenállni a gyengébbik nem vonzerejének

Soha nem felejtem el azokat a szilveszteri bulikat, amikor néhány pohár után már csak hordóból esett jól a sör. Azok voltak csak az igazi szép idők.

A buli vége felé néhány hordó sör és feles után, már csak a jó öreg joint hiányzott. Valamelyik sorstársam mindig szerzett egyet. Ez a lebegés volt a hajnal fénypontja.

Így telt az én sanyarú gyermekkorom. Ezt még a halálos ellenségemnek sem kívánom.

Készítette Erdélyi Lajos