Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

3 X 7 CSODA.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "3 X 7 CSODA."— Előadás másolata:

1 3 X 7 CSODA

2 Az asszonynép 7 csodája

3 1. A nők számára fontos a biztos megélhetés.
2. Bár fontos a biztos megélhetés, gyakran vesznek drága ruhákat. 3. Bár gyakran vesznek drága ruhákat, soha nincs egy rohadt rongyuk sem. 4. Bár sosincs egy rohadt rongyuk sem, mindig szépen fel tudnak öltözni. 5. Bár mindig szépen fel tudnak öltözni, az mégis mindig "egy tavalyi ócskaság". 6. Bár az csak "egy tavalyi ócskaság", elvárják, hogy megdicsérjék. 7. Bár elvárják, hogy megdicsérjék, egy szót sem hisznek el belőle.

4 A férfinép 7 csodája

5 1. Mindegyik marha elfoglalt.
2. Bár mindegyik marha elfoglalt, csajozni van idő. 3. Bár csajozni van idő, nem sokat törődnek a nőikkel. 4. Bár nem sokat törődnek a nőikkel, azért mindig van mellettük egy nő. 5. Bár mindig van mellettük egy nő, beújítanak másodikat, harmadikat. 6. Bár beújítanak másodikat, harmadikat, kiakadnak, ha a főállású berág. 7. Bár kiakadnak, ha a főállású berág, azért nem tanulnak belőle, és továbbra is újítgatnak.

6 A kommunizmus 7 csodája

7 1. Mindenkinek volt munkája.
2. Bár mindenkinek volt munkája, senki sem csinált semmit. 3. Bár senki sem csinált semmit, a terv 100% fölött teljesült. 4. Bár a terv 100% fölött teljesült, mégsem lehetett kapni semmit. 5. Bár nem lehetett semmit kapni, mindenkinek megvolt mindene. 6. Bár mindenkinek megvolt mindene, mégis mindenki lopott. 7. Bár mindenki lopott, mégsem hiányzott soha semmi.

8


Letölteni ppt "3 X 7 CSODA."

Hasonló előadás


Google Hirdetések