Készítette: Varga Zsolt 9/A

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mi a járható út a hatékony civil kampányokhoz? Különös tekintettel az 1%-os kampányokra egy konkrét példán szemléltetve S. Takács Zsuzsanna január.
Advertisements

SZELLEMEK Közöttünk vannak... Nem hiszed??? Várnak Rád !!!
A The Offspring egy punk rock együttes Los Angelesből. punk rock Los Angelesből.
Grafikus felhasználói felület Windows alatt
A vizsolyi Biblia.
Metformin bébik I "A gyermeket Tiszteletben kell fogadni
Könnyűzenei Lexikon Queen.
 január: 3,9 m € értékű bankgaranciát lehívtuk, a Kúria megerősítette  július: birtokbavétel  október: WHB megállapodás Az alvállalkozók.
A Pink Floyd zenekar A zenekar története 1964 Eleinte mérsékelt siker
MÉHES LÁSZLÓ ÉLETKÉPEK.
Nirvana megalakulása Üdvözlök mindenkit! A rock forradalma nevű projekt keretein belül szeretnénk bemutatni, egy amerikai rock bandát, a Nirvana együttest.
TÁMOP-5.5.5/08/1 A diszkrimináció elleni küzdelem – a társadalmi szemléletformálás és hatósági munka erősítése Társadalmi szemléletformálás – a komplex.
KLENEN, Werle Rita Topten Egy nemzetközi projekt az energiahatékony termékekért KLENEN Mátraháza március 8. – 9. Werle Rita Topten International.
Szilvási Lajos: Egymás szemében
Ady Endre
Metformin bébik 2010 "A baba a háznál az öröm forrása, a béke és a szerelem hírnöke, az ártatlanság nyugvóhelye a földön, az angyalok és az emberek közötti.
Metformin bébik 2009 "A baba a háznál az öröm forrása, a béke és a szerelem hírnöke, az ártatlanság nyugvóhelye a földön, az angyalok és az emberek közötti.
Dávid és Góliát a modernkori egyháztörténetben Az Evangélikus Egyház szerepe a Német Demokratikus Köztársaságban, különös tekintettel a rendszerváltás.
TKIKI csapat Ide jön a fénykép a csapatról. „Zene nélkül nincs teljes ember.” „Ahol virágzó zenekultúra volt, az mindig az ének talaján fejlődött.” „Akinek.
A Geofizikai Tanszék története és jövőképe
Halász Péter Zsolt – HAPPAAI.ELTE. Tagok  John Deacon Basszusgitár, ének  Brian May Gitár, ének  Freddie Mercury Billentyűsök, ének  Roger Meadows.
Bogdán András Péter EHA kód: boaqadi.elte 1.
Bevezetés A Queen egy brit rockegyüttes, amelyet 1970-ben alapított Freddie Mercury énekes, Brian May gitáros és Roger Taylor dobos, 1971-ben csatlakozott.
Könnyűzenei lexikon: Omega
Készítette: Somogyi Károly
Hamasaki Ayumi. 1978, Fukuoka Japán előadóművész JPop  mi is ez?
TÖRTÉNETÜK -60as évek kezdete: Roger Waters, Nick Mason, Rick Wright – Syd Barrett csatlakozása → új irány, új hangzás, új stílus -Zenei kísérletezgetés,
Mihail Szergejevics Gorbacsov (1931-napjainkig)
Déry Tibor:.  Déry élete utolsó évtizedében főként kisregényeket írt. Közülük a legnagyobb sikert a Képzelt riport egy amerikai pop- fesztiválról című.
( ).  Richard Wagner 1813.majus.22.- én Lipcsében született.Bár korán kapcsolatba került a színházi világgal,kezdetben az irodalom jobban érdekelte,mint.
Franz Schubert.
Számítógépes alapismeretek Bemutató Könnyűzenei lexikon: Omega.
Pink Floyd A legendás rock együttes. KEZDET Alapítás éve: 1964 Alapítás helye: London (Cambridge) Gyakori undeground fellépések Alapító tagok: Bob Klose.
Halász Dániel (HADNAAI.ELTE) ELTE:IK
Tagok, Története, Zenei – stílusuk, albumborítók.
Laura első nagylemeze 2013.december.10-én,a JOY Magazin terjesztésében jelent meg. A rajta szereplő dalok pedig: 1.Úgy szállj! 2.Élj pont úgy! 3.S.O.S.
Mesés Mesék Élvezd a mesék csodálatos világát!
Taylor Swift. Teljes név: Taylor Alison Swift Született: december. 13 Műfaj: country-pop Hangszer: gitár Honlap:
Matematika a tudományban és a művészetekben
Készítette: Werner Gábor
Csáki Zoltán Országos Széchényi Könyvtár Digitális folyóiratok tartalomjegyzékeinek feldolgozása az OSZK-ban (EPAX projekt) NETWORKSHOP 2008.
Freddie Mercury született Farrokh Bulsara, szeptember 5. – november 24. Párszi indiai származású brit énekes és zenész, a Queen rockegyüttes.
Nemes Nagy Ágnes Született Budapesten január 3-án, ugyanitt halt meg augusztus 23-án.
Készítette: Sümegi Dániel
Ashley Tisdale Bakó Lídia. Életrajza Ashley Michelle Tisdale a teljes neve. Monmouth County, július 2.-ben született. A haj színe szőke, de eredetileg.
Humán TISZK TÁMOP projekt 2012/13-as tanév Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakközépiskola.
Olvasásismeret 2006/2007 II. félév Beniczky Péterné.
2007 július 24.1 Szonda Ipsos-GfK Hungária országos rádióhallgatottsági mérés 2007 június ●MódszertanMódszertan ●15+ célcsoport 15+ célcsoport  ●15+
Várkonyi Mária1 Sára Sándor A mozgókép mestere.
Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskola és AMI
Patrick Wayne Swayze (Houston, augusztus 18. – Los Angeles, 2009
Könnyűzenei lexikon. - Bevezető - A zenekar története Tagok - Diszkográfia.
The Show Must Go On.
Before 4th Surány song contest american tour :-D Avagy Szanyi „Gaga” Ádám amerikai útja ahogy én gondolom :-D.
Amerikai énekes- és táncosnő március 12-én, Los Angelesben született. Édesapja Vincente Minnelli rendező, édesanyja a világhírű Judy Garland. Főiskolai.
Justin Bieber.
FIATALOK RÁKOSMENTÉÉRT EGYESÜLET 2/24 TÁBLATISZTÍTÁS 2/25 20 éve állt a városközpontban Szilánkok, papírfecnik Meguntuk.
Magyar villamosmérnök Számítástechnikus Informatikus
P I N K F L O Y D 1966-ban alakult angol zenekar.
ΩMEGAΩMEGA ΩMEGAΩMEGA OMEGA. ΩMEGAΩMEGA ΩMEGAΩMEGA.
Meghívó Életed legjobb J-Rock bulijára ! Egész napos J-Rock koncertsorozat, négy Japán Rock együttes közrem ű ködésével!
William Thomson (Lord Kelvin)
Tina Turner (született: Anna Mae Bullock, Nutbush, Tennessee, Egyesült Államok, november 26.) Grammy-díjas amerikai énekes, színésznő. Több, mint.
Halle Maria Berry (USA, Ohio, Cleveland, augusztus 14. – ), Oscar-, Emmy- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, modell és szépségkirálynő. Ő.
Zámbó Imre, ismertebb nevén Zámbó Jimmy (Budapest, január 20. – Budapest, január 2.) A magyar zenészvilág egy része, és főként rajongói.
ERZSÉBET KIRÁLYNÉ
Kertész Imre (Budapest, ) magyar író, műfordító Önéletrajzi ihletésű, a holokausztról és az önkényuralomról szóló műveiért irodalmi Nobel-díjjal.
Magyar nyelvészek, nyelvművelők Készítette:Vizy Amália.
Ady Endre
Wolfgang Amadeus Mozart
Előadás másolata:

Készítette: Varga Zsolt 9/A 2013.12.08. Alice Cooper Készítette: Varga Zsolt 9/A 2013.12.08.

Detroitban született 1948. február 4-én. Alice Cooper -akkor még Vincent Furnier néven- 1964-ben alapította meg első együttesét, a The Earwigs nevű zenekart. A banda csak helyi ismertségre tett szert, Beatles-számokat adott elő és fellépett néhány tehetségkutató versenyen.

Később a The Alice Cooper Group lett az együttes neve.

1969. január 2, 3 és 5-én a Led Zeppelin előzenekaraként léptek fel 1969. január 2, 3 és 5-én a Led Zeppelin előzenekaraként léptek fel.  1970-től kezdve fejlesztették ki legendássá vált színpadi show-műsoraikat, amelyek középpontjában minden esetben Cooper állt.

A horror különböző elemeit felvonultató koncerteken nagy szerepet kaptak a lézerhatások, a kosztümök, a maszkok, és a kínzókamra különböző kellékei.

A fellépések helyszínén a városvezetők a fiatalok veszélyeztetésére hivatkozva rendre csak 18 év fölött engedélyezték a Cooper-koncertek látogatását.

Ez persze kapóra jött az együttesnek: legsikeresebb éveiben folyamatosan teltházas koncerteket adott. Megjelentek az első albumaik: 1971-ben a Love It To Death, 1972-ben pedig a School’s Out.

1975-ben jelent meg nagysikerű Welcome To My Nightmare című lemeze, ám az ezt követő időszakban súlyos alkoholproblémával küzdött, amelyet terápia segítségével 1978-ban sikerült ideiglenesen leküzdenie. Érzéseit és élményeit a From The Inside (1978) című, máig legszemélyesebb lemezén dolgozta fel, amelyet Elton John szövegírójával, Bernie Taupinnal együtt készített. 

A hetvenes évek végén visszaesett, és a következő négy lemeze - az alkohol hatására írt bizarr dalszövegeivel – kevéssé volt sikeres. Coopernek csak a nyolcvanas évek közepén sikerült végleg szabadulnia az alkohol rabságából. A következő két albuma a modern hard-rock vonásait hordozza, hangzásában az Aerosmith és a Bon Jovi korabeli lemezeit idézi.

Az újbóli áttörés 1989-ben sikerült a Desmond Child producerrel együtt készített Trash című nagylemezzel, és elsősorban a Poison című dallal.

A turné 1990. július 22-én Budapestet is érintette, ahol az MTK stadionban adott nagy sikerű koncertet Alice Cooper.

A The Eyes Of Alice Cooper (2003) ismét a hetvenes évekhez való visszanyúlást hozta, míg a Dirty Diamonds (2005) lemezzel zeneileg és technikailag is kiforrottabb eredményt tudott felmutatni Cooper. 

Alice Cooper image-e ellenére hívő keresztény, rendszeresen jár templomba.

Feleségével közel harminc éve házasok (egész pontosan 1976. március 20 Feleségével közel harminc éve házasok (egész pontosan 1976. március 20. óta), akitől két lánya: Calico (1981. május 19.), Sonora Rose (1992. december 14.) és egy fia: Dashiel (1985. június 20.) született.

Alice szabadidejében imád golfozni.

Több Alice Cooper tribute zenekar létezik a világon, közülük az egyik legprofibb a magyar Where Is Cooper nevű formáció, akik 2012 ősze óta játszanak nagy sikerrel.

Az együttes frontembere Csordás Levente, aki Magyarország egyik legkiválóbb énekese. Több évig kint élt az USA-ban. Nagyon sok együttesben és egyéb zenei produkcióban közreműködött már pályafutása során. A Sing Sing egyik alapító tagja.

Nemrégiben eljutottam másodszorra is egy Where Is Cooper koncertre Szolnokon, ahol találkozhattam a példaképemmel, Leventével.