Gyerekek a szerelemről, családról

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Érték-e még a család? SzülőSuli 1.
Advertisements

Egy tudományos felmérés részeként kutatók megkérdeztek néhány 4 és 8 év közti gyermeket arról, hogy szerintük mi a szeretet. A kérdésekre adott válaszok.
Mindig meg szoktam állni a hatalmas könyves kirakatok előtt,
Emberek Jézus nélkül Füle Lajos verse.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Mese várandósságról és születésről.
A házasság még nem a mennyország
Európai Lányok prezentációja Révai Miklós Gimnázium és Kollégium Győr,
A szerelem jelentése.
Jer Mert ezt mondja a Seregek URa, Izráel Istene: Majd meglátjátok, hogy még a ti időtökben véget vetek ezen a helyen a hangos, vidám örvendezésnek,
2012.FEBRUÁR 20-MÁRCIUS 13. Deák Ferenc Általános Iskola, Iregszemcse felső tagozat.
Boldogsághoz vezető út
„Férfinak és nőnek teremtette”
UTAZÁS A HÁZASSÁG KÖRÜL
Rokonok. Sok - sok évvel ezelőtt, amikor 23 éves voltam, hozzámentem egy özvegyhez, aki olyan gyönyörű volt, hogy az csak na. Ennek az özvegynek volt.
Könnyek....
A költöi nyelv varázsa.
Láss... ne csak nézz.
Dr. Pálhegyi Ferenc alapján
Wiesbaden, Mainz és Limburg városokban röviddel ezelőtt férj-szaküzletek nyíltak, melyekben az asszonyok kiválaszthatják a megfelelő férjet maguknak.
Isten akarata-e, hogy megházasodjam? A házastárs kiválasztása.
A sütemény.
A család szerepe, jellemzői
Családom eredetéről. Kislányom azt kérdezte anyukájától: „Egyáltalán – hogyan kezdődött az élet ezen a Földön?" Anyukája így felelt: „Isten megteremtette.
BOLDOG NŐNAPOT! MÁRC. 8. „„”Oh, a nő jobb, mint a férfiak, Kis világa a szív birodalma, Melynek, mint istenség, édenét S kárhozatát is csak ő alkotja.”
A férfiak életkor változásai. Tudósok kiderítették hogyan változnak a férfiak elvárásai ahogy öregednek. Íme az eredmény:
Szerző: a szövegek és képek az internetről
„Benned bíznak, akik ismerik nevedet, nem hagyod el, Uram, azokat, akik hozzád folyamodnak.” Zsolt. 9: 10 „Akik az Úrban bíznak, olyanok, mint a Sion.
Reformáció = Megújulás. Tegnap megértettük, hogy megújulni… csak szabadon lehet!
Ő MÉGSEM TE VAGY – She’s Not You Ő egy angyal, de sajnos nem te vagy, Ő felvidít, hogyha rossz a hangulat. És simogat, mikor a kedvem szomorú, Ő az a.
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
a királyok felett Ő a Király. Megadom magam,
Lehet-e a 21. században családi szerepekről beszélni?
Asztal- és életközösség Jézussal
Szeretet nélkül kapcsolat-romboló erő, szeretettel kötőanyag
Antoine de Saint-Exupéry
SzülőSuli 5. Hogyan határozza meg gyermekünk jövőjét párkapcsolatunk és jelenlegi családmodellünk? Tölgyesi Klára Pécel, Egylépcső.
Készítette: Jon A. Palmer
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
És ez így vagyon….
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
Szeretlek,és mindig foglak Szeretni.
Szellemes mondások Zene: Enya - Celts Kattintással tovább!
Emelt szintű matematika érettségi
A Szabolcsi Fiatalok a Vidékért Egyesület, a Svájci – Magyar Civil Alap Szociális szolgáltatások nyújtása tématerületére 2013-ban benyújtott „Tanítsuk.
A 10 apró különbség férfi és nő között.
Adósság a b ű n miatt Pecznyík Pál verse. Urunk Te jól tudod, ki alkottál minket, Súlyos b ű n-adósság terheli lelkünket.
BOLDOG NŐNAPOT! MÁRC. 8..
Tanodánkban Tanodánkban Felsős gyerekek korrepetálása, tehetséggondozása Felsős gyerekek korrepetálása, tehetséggondozása Kulturális programok Kulturális.
Református istentisztelet 2014 december 21 advent negyedik vasárnap.
A félévszázados polgármester
A csodálatos Az érzéki Az Anya A szerető.
Ki dolgát mind az Úrra hagyja, És benne bízik szüntelen,
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Képek: Szentesi Gyors.
CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS 3. SZERELEM. TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában.
Családi életre nevelés Házasság. Tartalom A házasság definíciója és eredete Egyházi házasságkötés Polgári házasságkötés Házasodási tendenciák napjainkban.
Asztrológiai iskola II.
I-098.
Asztrológiai továbbképzés
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Láss... ne csak nézz.
Családom eredetéről.
Ivari kromoszómákhoz kapcsolt öröklődés
I-008.
BOLDOG NŐNAPOT! MÁRC. 8..
Vitaj! Üdvözöllek! 06:16.
7. Parancsolat „Ne paráználkodj!”.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Előadás másolata:

Gyerekek a szerelemről, családról

"Az emberek azért házasodnak, mert szerelmesek lettek, vagy pedig az egyik házastárs öröksége miatt." Zsolt 10 éves "A férfi és a nő közötti kapcsolat a szerelem. Amelyben testi szerelmet is végeznek. Ez már házassághoz is vezethet." Tamás 10 éves

"A szerelem olyan érzés, ami vagy jól, vagy rosszul végződik "A szerelem olyan érzés, ami vagy jól, vagy rosszul végződik." Nóra 10 éves "Hát én úgy lettem, hogy az apukám nagyon vágyott egy gyerekre, de egy papának nem lehet gyereke, ezért elkezdett keresni egy mamát. Egy jó nagy mellű nőt keresett feleségnek, mert a mamáknak nagyon kell a mell, mert azon szoptatják a kisbabájukat." Zoltán 7 éves

"Szerintem a gyerek egy szerelemből születik "Szerintem a gyerek egy szerelemből születik. Egyik este megtörténik a dolog. Ehhez nagy bátorság kell." Károly 9 éves "A kisbaba legtöbbször az anya tejét issza, ilyenkor a csecsemőt odafektetik az anya melléhez, és saját maga szívja ki a tejet. Amikor pedig elég volt neki a tej, üzen a mellnek, hogy köszöni a tejet." Marci 7 éves

"A kisbaba egy burokban van az anya hasában, és szerintem ott jobb dolga van, mint nekünk az iskolában." Máté 7 éves. "Szerintem az apuka az úr a családban, mert ő a leghangosabb, ő tud a legjobban kiabálni. Az anyuka a helyettese." Krisztián 7 éves