Itt csak és kizárólag profi, sokat edzett és gyakorolt mozdulatok jelennek, meg melyeket kíváló harcosaink mutatnak be. Ezeket a mozdulatokat csak sok-sok.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
JÉZUS KRISZTUS A SZERETET „SZÉLSŐSÉGE”
Advertisements

Úton böjtben.
Kémia Ammónia szökőkút Kedves Néző!
VIIII. Szalvéta bemutató
Jó reggelt- Isten hozott !.
LEONARDO DA VINCI - ARÁNYOK
A szem a Lélek tükre... részletek Berki Erika írásából
Nemde Isten szikrája rejtőzik minden emberi lélekben?
 A Web, kezdeti időszakában csak a szöveges file-okat kezelte.  Ma teljes körű multimédia szolgáltatásokat nyújt  Filmet,  Zenét,  Képeket nézhet.
Energia a középpontban
Folyamodjatok az Úrhoz,
1.Számú Elnöki (ecchi)gőzfürdő terv. -Ki ne álmodozott volna az anime és manga rajongók közül, hogy egy napon majd eljut Japánba és személyesen megismeri,
A VALÓSÁG ILLÚZIÓ.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Wass Albert Karácsonyi vers ll. F: Laci.
ADVENT.
A NÉGY FŐELEM Tűz,víz,levegő és föld.
ADVENT ANGYALAI.
Készítette: Novák Edvin
Hogyan adjuk be a tablettát a cicának?. Vedd fel a cicát és fektesd a bal karodra, mintha kisbabát dajkálnál. A jobb mutató- és hüvelykujjaddal gyengéden.
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Állások (Dachi).
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Karácsonyi óhaj.
Newton törvényei.
ANOREXIA "....amíg az ember eszik, iszik nem fog rajta a szomorúság" (Cervantes)
Klikkelj az egérrel a következő képért... (A saját életed értékeli)
ZENE: FOR ANNA _ PAUL MAURIAT PR ÁGA Zene: Klikkelj!
A les Edzőtábor j úli u s Egy játékos leshelyzetben van ha: közelebb van az ellenfél kapuvonalához, mint a labda és az utolsó előtti ellenfél.
1.feladat. Egy nyugalomban lévő m=3 kg tömegű, r=20 cm sugarú gömböt a súlypontjában (középpontjában) I=0,1 kgm/s impulzus éri t=0,1 ms idő alatt. Az.
1. Feladat Két gyerek ül egy 4,5m hosszú súlytalan mérleghinta két végén. Határozzuk meg azt az alátámasztási pontot, mely a hinta egyensúlyát biztosítja,
Gazdasági informatika II.félév
IMA MAGYARORSZÁGÉRT. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!
Aerosztatikai nyomás, LÉGNYOMÁS
SÚRLÓDÁSI ERŐ.
BÍZOL AZ ÚJ TECHNOLÓGIÁKBAN. A torony amit látunk A hotel Las Vegas Nézd meg közelebbről! Látsz valami különlegeset?
Összeállította: Rakovicsné Erdősi Katalin 2008.
Bemutatókészítés Takács Béla
A lencsék gyakorlati alkalmazása Využitie šošoviek v praxi
A test mozgási energiája
A fény szebbé teszi napjaid! Készítette:driszkili.
Hűséged végtelen, Atyám, nagy Isten! Elhat a mélybe s az egek fölé.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Feltámadt ! – húsvét után…
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Az Isten országában Annyi-annyi hely van, Mind befér, kit fed a vér. Én is bent vagyok már Krisztus vére árán, Elkísér utamon a fény. Az Isten országában.
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
SEGÍTSÉGET KÍNÁLOK, HOGY A PTC OLDALAKRA VALÓ REGISZTRÁCIÓ NE VEGYE EL A KEDVEDET A MUNKÁTÓL. HA SIKERREL JÁRSZ, NEKED IS LESZNEK KEDVENC PTC OLDALAID,
Vagy más néven, a vörös bolygó, káprázatos látványt fog nyújtani!
ZENE: FOR ANNA _ PAUL MAURIAT PR ÁGA Zene: Klikkelj!
Oltári nagy hülyeség, de jó!
A fizikai munka hatékony alkalmazásának a 6 kérdése ÜZLETI HR szeminárium 2009 november 25.
A gyermeki tisztaság és szeretet, minden aljasságtól mentes
Mert ha az egynek bűn(be)esése folytán a halál uralomra jutott az által az egy által, sokkal inkább uralkodnak majd az életben az egy Jézus Krisztus által.
Az Élet Igéje augusztus.
JÓ REGGELT !.
Az alapvető kommunikáció
A romániai misszió képekben Hadadnádasd
ROM GYAKORLATOK Testrész Izület típusa A mozgás típusa
Az áramló folyadék energiakomponensei
Boldog Születésnapot!!! Igazából nem tudok mit mondani, mert azt, amit mondani szeretnék, nem lehet szavakban kifejezni. Beszéljen helyettem a zene. Egy.
Avagy újabb gyöngyszem az önismereti tesztek palettáján.
Szájápolás, helyes fogmosás
Számítógépes programok használata
Nagyböjt II Vasárnapja Á - év
1 PLAY FELVEVŐJÁTÉK A szín felvevőjáték tervezése.
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz. Egyedül Isten ajándékozhat meg szeretettel, de te is bizonyságát adhatod szeretetednek.
Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !. Valami véget ér, kezdődik más talán. Látod, megyünk az élet sivatagán. Gyere, mert lépni muszáj! Refr: Szinte.
Hűséged végtelen, Atyám, nagy Isten! Elhat a mélybe s az egek fölé.
Amikor kegyelmed elrabolt Foglyul ejtett Szerelmed szívemig hatolt
Előadás másolata:

Itt csak és kizárólag profi, sokat edzett és gyakorolt mozdulatok jelennek, meg melyeket kíváló harcosaink mutatnak be. Ezeket a mozdulatokat csak sok-sok éves gyakorlással sajátíthat el bárki, ezért otthon előzetes felkészítés nélkül senki ne próbálkozzon megvalósítani.

A kivitelező koncentrációjából látszik a művelet nehézsége, melynek lényege, hogy a föld energiáit az ujjak hegyébe gyűjtse. Ezt a lefelé tartott kézzel csinálja, és a másik vízszintesen tartott kezével pedig megtartja az energiákat hogy ne essenek vissza a földre. Az ujjakban felhalmozott erőt ezután egyszer lehet felhasználni, de nagyon ügyelni kell a koncentrációra nehogy elvesszük felette az uralmat. Ezzel az ujjal egy érintés is halálos, úgyhogy csak szakavatott harcosok használják!

Nagyon pusztító erő, melyet csak fél szemmel lehet összehangolni. A lényege hogy malomszerű mozgással az ég energiáit gyűjti össze a harcos, és azért kell csukva tartani a gyűjtő kar fele lévő szemet, mert azon keresztül jön ki majd mikor használni akarjuk. Ez tulajdonképpen arra való, hogy a szem gyorsabban irányítja a testet amíg a feltöltött energia el nem fogy, tehát szinte eltalálhatatlanok leszünk, és a messziről történő támadásokat is hárítani tudjuk (pl. elhajolni a golyó elől). Ha tehát az utcán félig becsukott szemű embert látunk, inkább nem kezdjünk ki vele!

Ez az ősi technika a fél lábára támaszkodó Grizzly mozgását utánozza, amivel az ellenfél feletti uralmat akarja kijelölni. Azáltal hogy az egyik lábán nincs terhelés, hatalmas erők koncentrálódnak ide, amit egy speciális mozdulattal (amit rúgásnak hívunk) viszi át az ellenfél testére. Természetesen van ellenrúgás is ami a sima rúgást hivatott kivédeni.

Nagyon komoly technika, amit csak a kiválasztottak tudnak véghez vinni. A lényege hogy a két kéz ökölbehajlításával olyan erők gyűlnek össze, amivel az ellenfél egy csapással leteríthető. Ennek ellenszere a W-kéz amit a fehér felsős tanítvány alkalmaz. A két behajlított kezével W alakot képez és ezáltal a Watt erőt hívja segítségül. A watt erő hatalmassága szembenézéssel használható, ezért is a földet nézi ellenfele.

Utolsó technikánk a fagyvigyor, mely az ellenfélre eresztve kővé dermeszti azt. Mint a képen is láthatjuk mindenkit sikerült megdermesztenie a harcosnak.