Hol jelentünk meg eddig és ki tud rólunk? Kommunikáció a reintegrációs alprojektben.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Klaszterportál, adatbázis DDOP számú pályázat záró rendezvénye Pécs, június 30.
Advertisements

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Tisztelettel köszöntöm
A motiváció fenntartása
e-NIVÓ zárókonferencia Jászfényszaru szeptember 23.
Jóvá Tett Hely Közösségi Foglalkoztató
TEtt program az áldozatokért és a tettesekért
TÁMOP A/ projekt: Intézményi együttműködés, pedagógiai módszertani megújulás – pedagógiai szemléletváltás a sajátos nevelési igényű.
Utógondozás szabadulás előtt és után Utógondozás területi koordinátor
Határtalan Szív Alapítvány (Esztergom)
Mire jó az internet? • Kommunikáció a családdal, a barátokkal • Elérhető információ és szórakozás • Tanulási, ismerkedési, és felfedezési lehetőségek.
1. Konzorciumi Partnerek •Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ) •Magyar Iparszövetség (OKISZ) •Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ)
KVN OP 1.1. – TEAM – Képzés a közigazgatás hatékonyabbá tételének érdekében.
Tanácsadási szolgáltatások „ A jövő önkormányzatának alapja Pusztamonostoron – ÁROP-1.A.2/A számú forrás felhasználásával” projektben Bíró Gabriella.
DPR kommunikáció alapelvei
Hogyan érvényesülj magyarul? EIA/2012/1.1.1 számú projekt A 2013-as „Hogyan érvényesülj magyarul?” című projektünk, a 2012-es, „Hogyan intézzük ügyeinket.
A Kormány és az MLSZ egyaránt elkötelezte magát, a magyar futball reformja mellett, melynek kiemelt része a labdarúgás és az MLSZ társadalmisítása. Az.
„A társadalmi kohéziót erősítő bűnmegelőzési és reintegrációs programok módszertani megalapozása” módszertani megalapozása” kiemelt projekt kiemelt projekt.
Szabad-e a szabadult? A TÁMOP kiemelt projekt szerepe a reintegrációs folyamatban Botka Bianka szolgáltatás módszertani vezető, Belügyminisztérium.
Az Aktív Műhely modell ismertetése.  : Országos felmérés a szociális intézményekben élő értelmi fogyatékos, autista emberek foglalkoztatási.
Disszeminációs Konferencia „KEZEK” TÁMOP C-12/1/KONV
Ugrás a sötétbe! Büntetésből én lettem a projektmenedzser Mi a különbség a jó és a nyertes pályázat között? dr. Gajda Tibor Budapesti Kommunikációs és.
Bemutatás Ü Adatok Ü Az Alapítvány célja Ü Működésmódja Ü Célterületei Ü Eddigi programok Ü További programtervek.
A szakképzési rendszer modellje. 1. sz.m.2. sz.m.3. sz.m. 4. sz.m.5. sz.m. 6. sz.m. Kötelező szakmai tantárgyak Tantárgyi vizsgák Választható szakmai.
Egyéni látogatás a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ Nonprofit Kft.-ben ( ) Készítette: Alföldy-Boruss Zsófia.
Szakképzési szakemberek kompetenciáinak meghatározása
Europe Direct Tájékoztató Központ Budapest ELTE Rektori Hivatal Pályázati és Innovációs Központ ELTE Innovációs nap 2013.
„TEtt program az áldozatokért és a tettesekért”
(Igazságügyi Hivatal, főigazgató)
A TÁRSADALMI KOHÉZIÓT ERŐSÍTŐ BŰNMEGELŐZÉSI ÉS REINTEGRÁCIÓS PROGRAMOK MÓDSZERTANI MEGALAPOZÁSA” TÁMOP / kiemelt projekt Elítéltek többszakaszos,
TÁMOP / Humánszolgáltatások szabaduló fogvatartottak részére.
A TÁRSADALMI KOHÉZIÓT ERŐSÍTŐ BŰNMEGELŐZÉSI ÉS REINTEGRÁCIÓS PROGRAMOK MÓDSZERTANI MEGALAPOZÁSA” TÁMOP / kiemelt projekt Elítéltek többszakaszos,
ORSZÁGOS PARANCSNOKSÁGA
Várakozások az eredmények tükrében,
„TEtt – program az áldozatokért és tettesekért”
Miben ugyanaz, miért más?
A közösségi foglalkoztató szerepének modellezése és megerősítése a közösségi bűnmegelőzés rendszerében január 15.
„Szociális és Oktatási Önkéntes Tevékenység
Tudásmenedzsment eredmények és tapasztalatok a MOL Csoportban Tóth Róbert Tudásmenedzsment vezető, MOL Csoport Budapest, 2006.február 23.
Az Abilities projekt és turisztikai eredményei Hargitai Ferenc - MATISZ ABILITIES Workshop Budapest, november 21.
A büntetés-végrehajtási szervezet részvétele
A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány „1%-os” kampányának bemutatása Budapest, január 30.
MÁS-KÉPp 60 Esély a tanulásra – csatlakozás a jövőhöz Hatvanban Hatvan Város Önkormányzata Hatvan Városi Művelődési Központ és Könyvtár Grassalkovich Oktatási.
Szociálpolitikai keretek
HEFOP központi program „Korszerű felnőttképzési módszerek kidolgozása és alkalmazása” 2005 – 2008.
Egy sikeres magyar márkaépítés. Hol kezdődik a mese? Említésre méltó magyar szereplő 2004 közepéig nincs az ásványvízpiacon 2004, a párizsi Aqua Eauscar.
Dr. Sediviné Balassa Ildikó: TÉNYEK ÉS TERVEK A legfontosabb teendőink 2010-ben Munkakultúra - Szakképzési Modellek Konferencia Hajdúszoboszló, Február.
Természetvédelmi közösségek Összeállította: Erdei-Gulyás Gabriella Origo Web Team HQL 2010 Kft.
Heves megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése Heves megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése - Pályázati kiírás civil szervezetek.
Önkéntesség az Észak-Magyarországi Régióban. A Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) története A Demokratikus Ifjúságért Alapítványt 1999-ben hozta.
1 EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM EGYETEMI KÖNYVTÁRI SZOLGÁLAT K-21 MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI PROJEKT A projekt eredményeinek bevezetéséért felelős csoport bemutatkozása.
Kulturális tevékenységek és a közügyek kezelése (issue management) (Managementul activităţii culturale)
2013. számadatai A VSA kapcsolatba kerülők száma 1348 fő (ISZM: 44 fő, hozzátartozó: 41 fő) 1248 fő kliens Nő/férfi 307 fő / 977 fő 24 % nő, 76 % férfi.
Dr. SEDIVINÉ BALASSA ILDIKÓ SZÁMALK OKTATÁSI ÉS INFORMATIKAI ZRT. KORSZERŰ STRUKTÚRA ÉS TARTALOM, INNOVATÍV MÓDSZEREK A FELSŐFOKÚ SZAKKÉPZÉSBEN Szolnok,
Támogató szolgáltatások női aspektusai Illés Tímea.
2020: HR a virtuális térben A humán erőforrás menedzsment jövője.
TMA PROJEKT eredményei Magyarországon Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez. Ez a kiadvány (közlemény) a szerző nézeteit.
INNOLEARN KONFERENCIA Gödöllő, szeptember 26.
Meggyőzés, kommunikációs eszközök, elégedettségmérés Tóth Gyula Energia Klub PR, kommunikáció
Az Életpálya Tanácsadói hálózat eredményei és a közeljövő feladatai.
A projekt megvalósítását támogatja a Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácsa „A legkisebb ellenállás” – bűnmegelőzés a szépkorúak körében BM –
„A legkisebb ellenállás” – bűnmegelőzés a szépkorúak körében BM – 15 – MI – 0092 projekt szakmai bemutatása Összeállította: Dr. Dobos László 3.KEMA Kuratórium.
A Képzési Csoport tevékenysége Budapest Esély Nonprofit Kft
Kezdd újra, vár a világ! „A sok tudomány mit sem ér, ha nincs kalács, vagy legalább kenyér.” (XV. századi ismeretlen szerző)
TÁMOP / A fogvatartottak többszakaszos, társadalmi és munkaerő-piaci reintegrációja és az intenzív utógondozás modellje A projekt megvalósulása.
GINOP Gyakornoki program – támogató szolgáltatások
A modellkörlet gyakorlati tapasztalatai a Szegedi Fegyház és Börtönben
A TÁMOP szerepe a büntetés-végrehajtási szervezet életében
„Országos Foglalkoztatási Közalapítvány INFORMÁCIÓS NAP 2009” Gosztolai Géza OFA- Hálózat Közép-dunántúli Regionális Iroda Székesfehérvár, 2009.
Helyi Foglalkoztatási Együttműködések az Edelényi kistérségben
Előadás másolata:

Hol jelentünk meg eddig és ki tud rólunk? Kommunikáció a reintegrációs alprojektben

A projekt kommunikációjáról röviden  Központi koordináció, Belügyminisztérium  Cél: egységesség, párhuzamosságok kiküszöbölése  Szakmai tartalom:  - Konzorciumi partnerek  - együttműködő civil szervezetek, intézmények  - konzorciumi tagok szervezetei  Kommunikációs team:  - valamennyi intézménytől 1 fő  - egyeztet  - gyorsan reagál

Honlap A projekt honlapja - az egyik legfontosabb kommunikációs eszköz - naprakész információk, folyamatos jelenlét - nem csak a projektben részt vevők olvashatják, olvassák - zárt felület a projektben dolgozók számára

Közérdekű munkavégzés a Miskolci Vadasparkban

Jóvátételi programok a Szimbiózis Alapítványnál Érdekes összeállítás az RTL KLUB híradójában:

Füves emberek a börtönből Egy jó cím, és minden velünk van tele! ORIGO.HU: A gyógynövénytermesztést is tanítják ősztől a börtönökben INDEX.HU: Gyógyfűtermesztésre is tanítják a rabokat KULTURPART.HU: Gyógynövény-termesztő lesz a rosszfiúkból

Hírek az intézetekből Véget ért a konfliktuskezelő tréning első modulja A személyiségfejlesztő tréning első 90 órás blokkja július 22-én ért véget. A programba 120 fogvatartott jelentkezett, közülük 15 fő vehetett részt a 30 órás önismereti, kommunikációs illetve konfliktuskezelő tréningeken. A nyár végéig még két 20 fős csoport indul, majd a három végzett csoportból választják ki a projektfelelősök azokat a fogvatartottakat, akik OKJ-s szakképzésen is részt vehetnek.

Hírek a kollegáktól, kollegáknak, kollegákról Nyesténé Jánkfalvi Zita szakdolgozata Elkövettem, megbántam, jóvátenném Naprakész szakirodalom Az állami kárenyhítés tíz éve Magyarországon

Köszönöm figyelmüket! Keressenek híreikkel, történeteikkel a címen!