Dél-Pesti szennyvíztisztító

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Alternatív energiaforrások
Advertisements

A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Antibiotikumok használata Itt láthatja az F/1 és az F/2 jelű feladatlapokhoz tartozó grafikonokat, amelyeket akár ki is vetíthet a diákok számára.
8.C OSZTÁLY KÉSZÍTETTE: KUTTOR CSABA. TALÁLKOZÁSUNK M ár óvodában is összetalálkoztunk, de más-más csoportokban voltunk. Az 1. osztályban találkoztunk,
6. osztály Mgr. Gyurász Szilvia Balassi Bálint MTNYAI Ipolynyék
Exponenciális és logaritmikus függvények ábrázolása
A víz felhasználása.
Szintetikus mosószerek Eutrofizáció
FENNTARTHATÓ ÉPÍTÉSZET
10 RÓZSA SZÁL Önnek.
Zöld iroda Céglátogatás helyett. rkialltas-fomenu/vandorkialltas-2011/gyor.
Az ETR és a NEPTUN tanulmányi rendszerekről
Kassai Zsófia Technológus mérnök Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Az autizmusról É l e t e m a s p e r g e r - s z i n d r ó m á v a l.
Készítette: Szoták Norbert  Élt: ig  Mundzsuk fia  Utolsó kun fejedelem,a leghíresebb is  Kora egyik leghatalmasabb birodalmát uralta 434-től.
A szemét útja Készítette: Mohos Bálint
Humánerőforrás Kontrolling
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Szerző: a szövegek és képek az internetről
Közép-Magyarország turisztikai régió vonzerői
Budapest turisztikai marketingje
ELFERDÍTETT MONDÁSOK.
Ez a kislány Tippi Degre jelenleg majdnem 20 éves és Franciaországban, Párizsban él. Afrikában, Namibiában született 1990-ben és ott élt a szüleivel akik.
A GÖDÖR.
Varázslatos Székelyföld Székelyföld Románia közepén fekszik. Három megyéből áll: Marosból, Hargitából és Kovásznából.
EMLÉKEZTETŐ Környezettechnológiai piacvezető Magyarországon ORGANICA Élőgépek kifejlesztője Tudásból megélni és megnőni ORGANICA Környezettechnológiák.
Vízminőség-védelem I..
Ne sírj, apám! – Don’t Cry Daddy! Apám meg én a kisszobában, csendes esti félhomályban, béke van, ő mégis sír. Én nézem, nézem meglepetten, szégyelli,
Magyarország kincsei. Amikor fényképezőgépet fogunk a kezünkbe, mindenki turistának néz bennünket.Végül valóban azzá válunk: saját magunkban teszünk utazást.
Az elektronikus levelezés a számítógép-hálózatok klasszikus szolgáltatása, az Internet alkalmazásának egyik legnépszerűbb formája. Szövegen kívül lehetőség.
Képek beillesztése. A beszúrandó képnek abban a mappában kell lennie, ahol a html oldalad forráskódja található! Először mindig a képet szúrjuk be, majd.
Szennyvíztisztítás Melicz Zoltán Egyetemi adjunktus
Organica gazdálkodás Szennyvíztelep.
G Á B O R N A K ! Szeretettel: M a m a 2009.Nov.29.
Fejl ő d ő ökováros. Magyarország zöld szíve Zala megye, melybe szervesen beleillik a megyeszékhely, Zalaegerszeg dombos vidékével, sokszínű erdőtársulásaival.
Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum.
Rózsa!.
A Rétköz környezetvédelme
A DUNAMENTI TŰZŐR KFT. BEMUTATÁSA
Szennyvíztelepi döbbenet
Egy világváros gondjai
Szerkesztette: Babay-Bognár Krisztina. Szennyvíztisztítás A fő szennyező források az ipar, a mezőgazdaság, valamint a lakosság. Forrás:
A Duna partján történt események röviden! Pillman Nikolett Schäffer Ivett.
Projekt 9.B. Remondis  A hétf ő i napon meglátogattuk a helyi szeméttelepet, ahol megnézhettük, hogyan szelektálják és tárolják a hulladékokat.
„Szolnok a vizek városa” Összefoglaló a héten tanultakról.
Minden időben P O W E R G E L Pitkin - reklámfotó.
Ha ezt az üzenetet megkapod …
Szennyvíz-tisztítás.
PROGRAM.
Kegyelem által Élet Világosságban.  Jn20,30-31 Sok más jelt is tett Jézus a tanítványai szeme láttára, amelyek nincsenek megírva ebben a könyvben. Ezek.
SZERETET, ÉS MEGBOCSÁTÁS nem gyűlölet, és harag!
Együtt élő baktériumok Készítette: Kovács Milán. Tartalom  Származásuk  Számuk  Baktériumok nélkül nem megy  Felértékelődik a féregnyúlvány  Baktérium-bélyeg.
Mt 19,16-30.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
Dicséretek – 4/1 Az én Uram dicső Megváltó, Segít, akárhová megyek. Csodáiról tudok beszélni, Mindenki lássa meg! Mindenki lássa meg, Az én Uram dicső.
Túlzott esőzés/ gyors olvadás Talajvízszint emelkedése Felszíni elöntés BELVÍZ.
Milyen szép a világ Készítette: Süni.
a Microsoft Office Word szövegszerkesztő program segítségével
Jindo csodája.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
Palicsi-tó.
Fejlesztési javaslat SOLVERS Budapest,
Csabina Péter kertépítő szakmérnök
Esővíz-hasznosítás. legdrágább kincsünk a víz aki gyűjti az esővizet, Ő mindannyiunk jövőjére és környezetére is gondol. Esővíz-hasznosítás Miért van.
1 H-1134 Budapest, Váci út Postacím: 1325 Bp., Pf.: 355. Telefon: Fax: Tiszta vizet a Dunából.
AKCIÓ időtartama: ig, illetve a készlet erejéig! AKCIÓ AKCIÓ.
Vízminőség-védelem I..
Digitális témahét.
Velünk élő középkor Forrás:
Előadás másolata:

Dél-Pesti szennyvíztisztító ORGANICA Dél-Pesti szennyvíztisztító Készítette: Kiss Márkus Hajós Artúr Kovács Attila Svraka Péter

Ez a dél-pesti szennyvíztisztító telep

Mi az az Organica? Akár a város közepén is elhelyezhető, botanikus kert külsejű szennyvíztisztító. Egy magyar cég, az Organica Zrt. fejlesztette ki.

A felhasznált vizet még helyben megtisztítja, és újra használhatóvá teszi, miközben úgy néz ki, mint egy botanikus kert.

Működése A bejövő vizet először a fizikai hulladéktól (vatták,fültisztítók,stb.) szabadítják meg, majd egy másik tárolóba megy. Utána egy szűrős tisztítást végeznek. Ezután a szennyvíz bekerül az eleveniszapos tartályokba.

Organica csodája Az Organica ereje a különleges eleveniszapos technikában rejlik, ebben tér el régi társaitól. Ezekben a tartályokban nem csak úgy úszkálnak a baktériumok, hanem különböző gyökereket engednek a vízbe, amitől egy életközösség alakul ki. E különböző baktériumok megeszik a szenny és egymást is. Kevesebb áramba, területbe kerül. Nem marad benne annyi szenny. A fenntartási költségek gazdaságosabbak.