SENKIK: George W. Bush (USA elnök) George H.W. Bush (USA elnök) Ronald Reagan (USA elnök) Jimmy Carter (USA elnök) Richard Nixon (USA elnök) Gerald.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A hülyeség a hidrogén mellett a legnagyobb mennyiségben elöforduló anyag a Világegyetemben. (Thomas Alva Edison)
Advertisements

Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
ÖKO-Pack Nonprofit Kft.
Ezért senki se kérkedjék az emberekkel. Hisz minden a tietek: Pál, Apolló, Kéfás, a világ, az élet, a halál, a jelenvalók, az eljövendők: minden a tietek.
Készítette: Róza Brigitta 12.B. A nem túl távoli jövőben az idő lesz az új pénznem. Az emberek 25 éves koruk után nem öregszenek tovább, így a gazdagok.
„Útközben” – nyitókonferencia Budapest – szeptember 24. Új módszerek alkalmazási tapasztalatai esetismertetésen keresztül TÁMOP /
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
A házasság még nem a mennyország
4 Moodle portál tapasztalatai - konnektivista szemmel
A Biblia Isten szava.
A MAGYAR MUNKAERŐ SZERKEZETE ÉS A TUDÁSALAPÚ TÁRSADALOM MÉRNÖKÖK KELLENEK VAGY FILOZÓFUSOK? Különböző tudományterületek viszonya és szerepe a tudásalapú.
Beszélgetés Aaron Russo elmondása alapján idézve: Nicholas Rockefeller
Kultúra mint kapcsolat Birher Nándor. „A tudás a világ alkotóelemeiről szerzett ismeret, a bölcsesség az elemek kapcsolódásának ismerete.” -szemléletmódváltozás-
A személyiség.
PÉLDÁK, ÖTLETEK VITÁZÁSHOZ
Samuel P. Huntington Civilizációk összecsapása
Az angol nyelv diadalútja
Tibeti személyiségteszt
KI AZ EMBER? Erdő Péter From Darkness, the Light Borúra derü Hungarian Academy Of Sciences Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológia Kar.
Az érvelés.
ANTOINE DE SAINT- EXUPERY Gondolatok „A kis herceg” című könyvből.
Üzleti Etikus Cégek Fóruma! Profil Training Kft. H-1112 Budapest Rétkerülő u. 9. Tel: +36/ Fax: +36/
Budapest, november 16. Slovnaft THE MOL GROUP Az olajkorszak végén: A 3. árrobbanás és következményei Varró László Vargha Péter Simon Vezető Közgazdász.
Pozitív gondolatok "Megígérem magamnak... Automatikus.
Milyen öregek vagyunk?. Az idei egyetemi gólyák közül sokan 1988-ban születtek... Ekkor Te már tudtál osztani, szorozni, sőt egyenleteket megoldani...
Hogyan legyünk társadalmilag felelős vállalat? Közgazdász Vándorgyűlés Eger 2008 Prof. Angyal Ádám.
Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Kapcsold be a hangszórot ♫ Kapcsold be a hangszórot Kattintással folytasd.
A romantika.
Hol a határ a pr és a valódi felelősségvállalás között?
A számítógép működéséhez két elv kell egyszerre működjön: automatizált számolás és programozhatóság. Történetét azokig a mechanikus számológépekig szokás.
„Erős pillérek – javuló közlekedésbiztonság” c. konferencia ORFK, Budapest, október 20. 1/19 Közlekedésbiztonsági trendek az Európai Unióban és Magyarországon.
Nevelés és nevelői attitűdök
Az ombudsmanok. 1. Előzmények 1.1. Külföldi megoldások  svéd király igazságügyi kancellárja → közig. elleni alattvalói panaszok  svéd alk.
Neorealizmus és neoidealizmus
A BOLDOGSÁG TITKA.
A jövő válsága a vízhiány Készítette: Lőrincz Bea – 10.A.
Gondolkodjunk el ! Zene A változások már léteznek!
Zuhan egy repülőgép. 5 utas van a fedélzeten, de csak 4 ejtőernyő.
"Olyan tevékenységek tudománya, mentális tulajdonságait
Ki kicsoda? Néhányan alig változtak meg, a többség alig felismerhető...
Jogi informatika, 2. előadás Az információs társadalom lényegi ismérvei és egyes modelljei szeptember 21. Témakörök: 1.Az IT-ről általában 2.Az IT.
És ez így vagyon….
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
A Szabolcsi Fiatalok a Vidékért Egyesület, a Svájci – Magyar Civil Alap Szociális szolgáltatások nyújtása tématerületére 2013-ban benyújtott „Tanítsuk.
GLOBÁLIS FALU A Globális Falut, úgy kell elképzelni , hogy az ott élő 100 ember arányosan reprezentálja a Földünk teljes népességét, amely az alábbi populációs.
Bölcsességek, aforizmák
A Vállalati Fenntarthatósági Osztály összegzése 2009-ről Fenntarthatósági munkák és eredmények 2009-es leltára  Fenntarthatósági Nap 2, idén kétszer annyi.
Kegyelem által Élet Világosságban.  Jn20,30-31 Sok más jelt is tett Jézus a tanítványai szeme láttára, amelyek nincsenek megírva ebben a könyvben. Ezek.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Szórvány és nemzetépítés – Nemzetközi konferencia – Civil szerepek és önépítkezés szórványban Kovács Katalin – Szórvány Alapítvány Temesvár, május.
1 „Még korunk szélhámosainak is tudósnak kell magukat színlelni, mert különben senki sem hinne nekik.” C.F. Weizsacker.
Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Kapcsold be a hangszórot ♫ Kapcsold be a hangszórot Kattintással folytasd.
1© Dennis Meadows, 2005 Rendszerszemlélet a felsőoktatásban Élő egyetem - konferencia Budapest, 2005 Április 21. Dennis Meadows
Hátrányból előnyt! - a gazdaságfejlesztés lehetséges útjai a kistelepüléseken Murakeresztúr IKSZT november 24.
Az energiakaland oktatási program
A pénz nem boldogít . Egy ember, akinek 3 milliárdja van, semmivel sem boldogabb, mint az, akinek csak kettő van…!
A NEVELÉS CÉLJA. Emil Durkheim: A homo duplex modell szerint az embernek két oldala az individuális, önző biológiai, továbbá az erkölcsi értékekre fogékony.
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
Szükségünk van rasszistákra? A következő fotók egy nemrég a Londoni muzulmán közösség „Vallással a békéért: tüntetésén készültek. Hogy senki sem legyen.
Wikipédia Készítette: Csaplár Dominik Wikipédia A Wikipédia többnyelvű, nyílt tartalmú, a nyílt közösség által fejlesztett webes világenciklopédia. A.
Mielőtt azok lettek volna
Franklin D. Roosevelt ..
Szükségünk van rasszistákra?
A cég helye a tulajdonos(ok) boldogság-portfóliójában
Korai iskolaelhagyás és társadalmi következményei
Út a Vadonba CHRIS MCCANDLES.
A teremtő és gondviselő Atya
GLOBÁLIS CÉLOK A FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉSÉRT Global Goals.
Erzsébet, Anglia királynője 11 amerikai elnökkel
Előadás másolata:

SENKIK: George W. Bush (USA elnök) George H.W. Bush (USA elnök) Ronald Reagan (USA elnök) Jimmy Carter (USA elnök) Richard Nixon (USA elnök) Gerald Ford (USA elnök) Dwight Eisenhower (USA elnök) Theodore Roosevelt (USA elnök) John Major (UK elnök) John McLean (Olaj cégek elnöke) Donald Rumsfeld (NATO) David Rockefeller (Hallottál róla?) Henry Kissinger John Reed Colin Powell Al Gore Stb...

A ‘BOHÉM' szó definíciója: "olyan emberek közössége, kiknek erkölcse és szokásai kirívóan eltérnek a társadalom többsége által elfogadott és elvárt normáktól, és akik teljesen figyelmen kívül hagyják a megszokott viselkedési formákat."

„Minden ember és minden erőforrás szociális kontroll alá vonása. Egy Világ-föderáció felállítása, egy Világ-parlamenttel, egy Világ-bírósággal, és egy globális rendőrséggel.” "Világkormányra van szükségünk akár akarják akár nem. Egyedüli kérdés, hogy a Világkormányt háborúval vagy beleegyezéssel érjük el."

Apja, George H. W. Bush: "Európa egyesítése az egyik fő mérföldköve volt ennek az Új Rend-nek." Bush annyira megszállottja lett az Új Világrend gondolatának, hogy belevésette a szavakat egy sorozat Glock kézifegyverbe, amiket azután kabinetje tagjai között osztogatott:

"Nemzetközi szervezetek küldöttei! Mindnyájan észre kell vegyétek, hogy vállalnotok kell a saját szerepeteket egy Új Világrend kiépítésében."

Dimitry Medvedev G8 találkozó (2009) Új Világrend pénz. „New World Currency” Arany és ezüst változatban készültek az első minták.

„Számtalan ember fogja gyűlölni az Új Világrendet és fog meghalni, miközben ellene tüntet” H. G. Wells (1939) „ Túl sok benne az Új és túl kevés benne a Rend” Admiral William J. Crowe Adolf Hitler írt egy kevésbé ismert könyvet a „Mein Kampf” után, 1928-ban... A címét kétféleképpen szokták fordítani: "Én Rendem", vagy "Az Új Világrend".

„Stabilizálnunk kell a népességszámot! Amikor én születtem, csak két...” riporter: „Mi a gond a népességszámmal?” „Túl sok az ember, az a gond. Azért melegszik a bolygó, mert túl sok ember, túl sok cuccot használ. Le kell csökkentenünk a népességet, önkéntes alapon. Mindenkinek a világon meg kell fogadnia, hogy csak egy vagy két gyerek, és kész. A földön 8 fokkal lesz melegebb... Gyakorlatilag semmi nem fog megteremni. Az emberek többsége éhen hal, a maradék pedig egymást fogja megenni. A civilizáció teljesen lebomlik...” Az Új Világrend szerint 2/3-al kell csökkenteni a föld népességét. tulajdonosa, Médiamogul Ken Adachi (író, elemző) Leírta a döntéshozók terveit:

Egység a Különbözőségben (Unity in Diversity) Egyesült Jövő Világpénz. (United Future World Currency) „Minden államot ezennel felkérek az összefogásra, hogy megalapítsuk a 21. század Új Világrendjét.” Nicolas Sarkozy

Piros Pirula Project Ébresztő Hívás / Ébresztőfilm Alex Jones Láthatatlan Birodalom Meztelen Igazság Jordan Maxwell Korszellem - Függelék Zeitgeist Addendum Peter Joseph Inside The Bohemian Grove Alex Jones Korszellem – Előre haladás Zeitgeist Moving Forward Peter Joseph Infowars.com Korszellem – Final Edition Zeitgeist 2007 Peter Joseph Zeitgeistmovie.com