Éva az Úrhoz.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Közösség 4. ISTEN CSALÁDJÁBAN ÉLNI
Advertisements

Depresszió helyett Mondj IGEN-t az életre!!! :27.
JÉZUS KRISZTUS A SZERETET „SZÉLSŐSÉGE”
Hol a résem Miért jó nekem odaállni?
Csendes pohárköszöntő újév reggelén
A házasság még nem a mennyország
A M E R C É D E S.
Panasz utca Elköltöztünk
ADVENT HARMADIK VASÁRNAPJA
1.Számú Elnöki (ecchi)gőzfürdő terv. -Ki ne álmodozott volna az anime és manga rajongók közül, hogy egy napon majd eljut Japánba és személyesen megismeri,
SÁFÁRSÁG Beruházás – Amit Isten ránk bízott Adakozás - Gyűjtés
A nőkről.
A pillangó és a virág.
Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra
47 év.
Tanácsok nőknek!! H. J. FATER.
„Férfinak és nőnek teremtette”
Tanácsok nőknek!!.
Zsikazsu Emlékkönyve.
Tols vs. MKK-Apol Kontinens 34 A kezdetek Eleinte a Tols nem volt jelen a K34-en olyan mértékben hogy az gondot okozzon akármelyik ellenséges klánnak.
AZ ÉLET PILLANATAI.
„VIRÁGOK KÖZT VELED LENNI, TUDOM SZÉP VOLNA KEDVESEM” (BRÓDY JÁNOS)
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Hirtelen hideg. Egyszer, a Főnök udvarában… Voouuuuuuuuuuhhhhhhhh !Ez az Átkozott HIDEG. Tegyél a tűzre Migotka ! …majd meg lehetett fagyni. De Főnök,
Mára ugyancsak megtépázta az idő a sárkányok létezését, mivel kizárólag mesékben bukkannak fel. A 16 század elején, az emberek elkedztek hinni a sárkányok.
A kotta, mint derékszögű koordinátarendszer
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
Amint fent, úgy lent. Amint belül, úgy kívül.
Nagyböjt, az újrakezdés lehetősége!
\ A modern és fenséges Airbus 380, az Atlanti óceán fölött repült, New-York felé.
Meghal Ferdinand Porsche és a mennyországba kerül. Ott azt mondja Szent Péternek: -Elnézést kérek uram, de ha már itt vagyok, akkor a Jóistennel szeretnék.
Valamikor régen egy férfi kért Istentől egy virágot és egy pillangót.
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Lehet-e a 21. században családi szerepekről beszélni?
( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás, átképzés)
A FÉRFIAKról Zene: „Az igazi férfi”.
Nagy lépés előtt állsz, és most kell lépned,
Gyülekezeti látás Jon A. Palmer.
Mit tennél, ha te is ilyen helyzetben élnél, mint a képeken látható gyerekek és felnőttek? Gondolkozz el ebben a pár percben, hogy te milyen szerencsés.
Részlet Linda Dillow: Elégítsd meg szomjas lelkemet! című könyvéből
ISTEN hozott köztünk!.
Nyolc fontos tudnivaló azoknak, akik először mennek operába PéPéeS
Karácsony Ha szerencsénk van havazik és nem tűnik minden annyira szürkének. Mostanában, hogy jön az új év és a Karácsony, csak fázol és meg-megállva.
Isten mondta.
JÓ REGGELT !.
Szellemes mondások Zene: Enya - Celts Kattintással tovább!
ÁDÁM-ÉVÁS VICCEK click.
Énekel: Zdenka Lorencová
1Mózes2,16-17; Jób1,6-22 Ter 2, Az Úristen parancsot adott az embernek: „A kert minden fájáról ehetsz. De a jó és rossz tudás fájáról ne egyél, mert.
HOL VAGYUNK?. HOL VAGYUNK TESTILEG? JELEN VAGYUK A TESTÜNKBEN. Érzékenységünk jelzi, hogy minden porcikánkban jelen vagyunk, aki megszúr engem szúr meg.
Modern mese A békák királya Egyszer egy nő golfozott, amikor a golflabda begurult az erdőbe és ott elveszett. Bement az erdőbe, de a labda helyett egy.
Szól-e még Isten az emberekhez?
Ne felejtsük el: Legyen A tetszőleges kijelentés. Arra a kérdésre, hogy „A akkor és csak akkor igaz-e, ha te lovag vagy?” a lovagok is, a lókötők is.
GONDOLATOK VIRÁGOK KÖZÖTT
Jól számoltunk – e ?. Mennyi a munkaidő  A dolgozók fizetésemelést akarnak, erre így válaszol a munkaadó:  Nem szégyellik magukat?  Tudják önök tulajdonképpen,
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
Gondolatok.
JÓ REGGELT !.
A pénz nem boldogít . Egy ember, akinek 3 milliárdja van, semmivel sem boldogabb, mint az, akinek csak kettő van…!
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
Mihalec Gábor és Csizmadia Róbert Adventista Családi Szolgálatok
Az ülő Buddha okos gondolatai:
XVII Évközi VasárnapC - év
Éva az Úrhoz.
A pillangó és a virág.
A teremtő és gondviselő Atya
Vojtina ars poeticája- Arany János(1861)
NEM JÓ AZ EMBERNEK EGYEDÜL? HÁZASSÁG.
Előadás másolata:

Éva az Úrhoz

- Egy napon így szólt Éva az Úrhoz: - Uram, gondban vagyok... - Mi a hézag, Éva? - Uram, tudom, hogy teremtetted és nekem adtad e gyönyörű kertet, eme csodás állatseregletet, meg azt a mocskos kígyót is, de ennek ellenére nem vagyok boldog.

- Miért, Éva? - szól a hang fentről. - Uram, egyedül vagyok és elegem van az almából. - Ebben az esetben Éva, tudok egy megoldást. Megteremtem Neked a Férfit.

- Mi az a Férfi??? - E teremtmény tökéletlen lesz, sok hibával. Hazudni fog és csalni, hiú lesz és dicsekvő. De azért nagyobb lesz, erősebb, örömmel fog vadászni és ölni. Viccesen fog kinézni, ha izgalomba jön, na de mivel panaszkodsz, úgy fogom megalkotni, hogy kielégítse testi szükségleteidet.

Igaz, kissé bolondos lesz és olyan felesleges dolgokkal fog foglalkozni, mint a birkózás és különböző labdajátékok. Nem lesz egy briliáns elme, úgyhogy szüksége lesz a tanácsaidra, hogy helyes irányba tereld gondolatait.

- Szuper. - mondta Éva és ironikusan felhúzta szemöldökét - Szuper! - mondta Éva és ironikusan felhúzta szemöldökét. - És hol itt a gubanc, Uram? - Egy feltétellel kapod csak meg! - És pedig?

- Ahogy mondtam, beképzelt lesz, arrogáns és léha - Ahogy mondtam, beképzelt lesz, arrogáns és léha. Tehát el kell hitetned vele, hogy Őt teremtettem először. Ne feledd, hogy ez a mi titkunk lesz: tudod, köztünk, nők között...

Igaz, hogy nem adtam Neked annyi észt, mint egy nőnek… ezért most adok neked egy kis ajándékot, ami helyetted fog gondolkodni! Igaz, hogy nem adtam Neked annyi észt, mint egy nőnek… ezért most adok neked egy kis ajándékot, ami helyetted fog gondolkodni!