Szeretném ezt visszakapni! Működik!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kis történet kedves embereknek!.
Advertisements

Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
GLOBÁLIS FALU Ha a föld lakosságát egy 100 lelket számláló faluba redukálnánk a jelenlegi arányok megtartásával, akkor ebben a faluban lakna: 57 ázsiai.
NAGYBÖJTI TÖRTÉNET.
legszimpatikusabb maileknek,
Remélem, hogy vissza küldöd nekem!!!!
Bármilyen hülyeségnek tűnik, de működik. Próbáljátok ki!
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Sok szeretettel….
Hogyan rontsd el gyermeked jövőjét?
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet! Lehet, hogy fontos!
AZ ÉLET PILLANATAI.
Feltétel nélküli szeretet
Gondolkozz el…..
Szeretném ezt visszakapni! Működik! Megfontolandó.
Cicognani a bolognai Sant’Orsola Kórház gyermekosztályának vezető főorvosa.
Kis történet kedves embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta.
Névnapodra Szeretettel!
Névnapodra Szeretettel
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
A legerősebb kívánság      .
Nézd csak meg ezeket a képeket! Ha netán azon gondolkozol, hol is található ez a szálloda, hát ez nem egy szálloda. Ez egy lakóház!!! Mindez a Sheikh Zayed.
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
Érdemes végignézned e képsort!
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellett szeretnénk tudni.
Szívünkből szeretünk: Nincs kőszikla senki más,
Feltétel nélküli szeretet
Olvasd lassan és csendben!.
Szeretném ezt visszakapni! Működik!. A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt. Egy napon, miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának,
Elég.
Ébresztő!.
Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él! 2x
Úton böjtben Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
Kenyered és borod táplál engem, Te gyógyítod szívem, hogyha fáj. Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk! Tiéd leszek, Néked élek már!
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
A VÉGZŐS EGYETEMISTA.
Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum.
NATIONAL FRIENDSHIP WEEK Sok ember sétál ki-, be az életedben De kevés az igaz barát, aki otthagyja lábnyomát a szíveden.
Kőbe vésve ....
BARÁTSÁG KARKÖTŐ.
Pillanatok Download von Funny-Powerpoints.de
Isten hozott köztünk!.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Horoszkóp teszt!.
Olvasd lassan és csendben!
A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt. Egy napon, miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának, segélykiáltást hallott egy.
Énekel: Zdenka Lorencová
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Egy üzlet tulajdonosa hirdetést rakott a kirakatába, melyen ez állt: „Kutyakölykök eladók” Az ilyesfajta hirdetések mindig vonzzák a gyerekeket, és hamar.
Miért aggódsz?.
GLOBÁLIS FALU A Globális Falut, úgy kell elképzelni , hogy az ott élő 100 ember arányosan reprezentálja a Földünk teljes népességét, amely az alábbi populációs.
Kis történet kedves embereknek!.
Az elátkozott krumpli-s mese
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
Alexander Fleming igaz története.
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
A tetté lett szeretet Családi istentisztelet Mikulás napján Program: – Gyülekezés és énektanulás – „A tetté lett szeretet” - totyogók istentisztelete.
A tékozló fiú (Lukács 15, 11-32)
JÓ REGGELT! ISTEN HOZOTT!.
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
Ne várj mosolyra azért, hogy kedves légy...
A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt.
Előadás másolata:

Szeretném ezt visszakapni! Működik!

A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt. Egy napon, miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának, segélykiáltást hallott egy közeli mocsárból. Eldobta a szerszámait és odaszaladt a láphoz. Egy rémült fiút talált ott, derékig elmerülve a fekete iszapban, aki kiáltozva próbálta kiszabadítani magát.

Fleming farmer megmentette a fiút a hosszú, borzalmas haláltól Fleming farmer megmentette a fiút a hosszú, borzalmas haláltól. Másnap egy díszes hintó gördült a skót szegényes portájára. Egy elegáns nemes ember szállt ki belőle és a megmentett fiú apjaként mutatkozott be.

-Szeretném megfizetni neked - mondta, - hogy megmentetted a fiam életét. - Nem fogadhatok el fizetséget azért, amit tettem - válaszolta a skót farmer és egy legyintéssel elutasította az ajánlatot. Ekkor a farmer saját fia jelent meg a család viskójának ajtajában.

- Ez a te fiad. – kérdezte a nemesember - Ez a te fiad? – kérdezte a nemesember. – Igen – válaszolta büszkén a farmer. - Akkor egyezzünk meg. Hadd biztosítsam neki azt az oktatást, amit az én fiam fog kapni. Ha a gyerek olyan, mint az apja, akkor bizonyosan olyan ember lesz belőle, akire mind a ketten büszkék leszünk.

IGY IS LETT! Fleming fia a legjobb iskolákba járt és mikor eljött az ideje, diplomát szerzett a St. Mary’s kórház orvosi karán Londonban, majd nemsokára az egész világ megismerte a nevét: ő volt a kíváló Sir Alexander Fleming, a penicillin feltalálója.

És a fiát? Sir Winston Churchill. Évekkel később, ugyanannak a nemesembernek a fia, aki megmenekült a mocsárból, tüdőgyulladást kapott. És ekkor mi mentette meg az életét? A penicillin! Hogy hívták a nemesembert? Lord Randolph Churchill. És a fiát? Sir Winston Churchill.

Egyszer valaki azt mondta: kölcsönkenyér visszajár! Dolgozz hát úgy, mintha nem lenne szükséged pénzre. Szeress úgy, mintha sohasem bántottak volna meg. Táncolj úgy, mintha senki sem nézné. Énekelj úgy, mintha senki sem hallgatná. Élj úgy, mintha a földi paradicsomban volnál.

A Nemzetközi Barátság Hete van! Küldd el ezt mindenkinek, akit a barátodnak tartasz. Továbbítsd és vidítsd fel vele valakinek a napját. És ír baráti kívánság: jobban teszed, ha visszaküldöd annak is, aki küldte.Sok szerencsét, remélem, beválik!

A pénztárcádban legyen mindig egy forint vagy kettő! Legyen mindig munkád! A pénztárcádban legyen mindig egy forint vagy kettő! A nap mindig süssön az ablakodra! Az esőt mindig kövesse szivárvány! Egy baráti kéz mindig legyen közel hozzád! Isten adjon örömet, ami felvidít!

OK, ezt kell tenned hát: Küldd el ezt minden barátodnak, de az elolvasástól számított 1 órán belül!

Remélem, kívántál! Namármost, MOST: kívánj valamit! Remélem, kívántál! Namármost, ha elküldöd 1 embernek, a kívánságod 1 éven belül teljesül, ha elküldöd 3 embernek, a kívánságod 6 hónapon belül teljesül, ha elküldöd 5 embernek, a kívánságod 3 hónapon belül teljesül, ha elküldöd 6 embernek, a kívánságod 1 héten belül teljesül, ha elküldöd 7 embernek, a kívánságod 2 héten belül teljesül, ha elküldöd 8 embernek, a kívánságod 1 héten belül teljesül, ha elküldöd 9 embernek, a kívánságod 5 napon belül teljesül, ha elküldöd 10 embernek, a kívánságod 3 napon belül teljesül ha elküldöd 12 embernek, a kívánságod 2 napon belül teljesül, ha elküldöd 15 embernek, a kívánságod 1 napon belül teljesül, ha elküldöd 20 embernek, a kívánságod 3 órán belül teljesül,

Ha olvasás után kitörlöd, 1 évig nem lesz szerencséd, de ha 2 barátodnak elküldöd, akkor automatikusan 3 évig szerencséd lesz!