Változók és változatlanok Változók:Változók: Új (vagy első) hálózat Új (vagy első) termék MunkatársakTermékfelhasználók Változatlanok: Azok a törvényszerűségek,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Hasznos tippek pályamódosításhoz
Advertisements

A világ legegyszerűbben felépíthető üzlete!
Sikeres emberek.
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
A jó célkitűzés, mint a siker és önmegvalósítás alapja
A humán ökorendszer A humán ökorendszer egy hasznos keret, „amelynek segítségével megértjük az ember és környezete között fellépő kölcsönhatásokat.” (Welch)
A tanári munka értékelése
A Hozzárendelési feladat megoldása Magyar-módszerrel
E.ON – Versenyben Önökért!
„XXI. SZÁZADI KÖZOKTATÁS ( FEJLESZTÉS, KOORDINÁCIÓ )” TÁMOP / A pedagógus(tovább)képzés kérdései és lehetőségei az egész napos iskola-
Első az egyenlők között – Key Account Management Összeállította: Kelemen György MAN Roland Magyarország Kft.
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
Életpálya-építés fiatalkorban
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
Az EU oktatási és képzési rendszerének célkitűzései
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
“13 tanács egy életre".
Önismeret Horváth Renáta.
Mi a COACHING? A COACHING angol eredetű szó, amely edzést jelent. Az üzleti életbe kb. 20 évvel ezelőtt került be, gyökerei a sport pszichológiából eredeztethetők.
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
“13 tanács egy életre" „13 tanács egy életre”.
Bármit elérhetsz amit szeretnél, csak tudnod kell, hogyan formálj öntőmintát hozzá saját gondolataidból.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
A CRM rendszerek sikeresen gyűjtik az adatokat, a DM rendszer pedig biztosítja azt, hogy a vállalatok ne csak tudjanak az ügyfelekről, hanem meg is értsék.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
13 tanács egy életre.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
Fogd A Kezem Alapítvány
Sponsorare necesse est
III.4. A VEZETŐ SZEREPE ”... tudomásunk szerint minden sikeres minőségi forradalom a felső menedzsment részvételével történt EGYETLEN KIVÉTELT sem ismerünk.”
Kedves Olvasóink! Sajnálatos módon előfordul, hogy az online katalógusunk átmenetileg nem elérhető. Helyette használható:
Trénerek: Rehabilitáció - Érték - Változás (RÉV): Megváltozott munkaképességű személyek munkaerő-piaci helyzetének elősegítése érdekében történő rendszerszintű.
Hogyan készüljünk fel a szóbeli interjúra? Milyen kérdések várhatóak?
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Kormányszóvivői tájékoztató 1 Tanulni és versenyben maradni felnőttkorban is.
Személyes akcióterv.
A BOLDOGSÁG TITKA.
Hogyan fejlesszük ki magunkban a
ADAKOZÁS „ Nagyobb boldogság adni, mint kapni!”
VII. Szalvéta bemutató Hol töltsd az idődet. Kezdetben az időd 100% - át emberek szponzorálásával kellene töltened. Igaz, hogy az első néhány hét.
Helen Parkhurst Dalton-terve Gömöry Zsuzsa Ilse Mayer mellékleteivel.
Prevenció Tudatos előkészület a sikeres iskolakezdéshez.
HURO/1001/138/2.3.1 Egy határon átívelő magyar- román idegen nyelvi dráma tehetségprogram megvalósítása.
C. R. M ? SZÁMADÓ NAP C. R. M SZÁMADÓ NAP 2006.
13 tanács egy életre ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Kapcsolatok ellenőrzése
Meg fogom mutatni Neked hogyan élj, hogyan legyél kiegyensúlyozott
Asahi Glass Company Bálint Brigitta Bán Edina
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
KEZDJÜNK HOZZÁ 1.Ismerd meg magad! 2.Ismerd meg a területet! 3.Építs és elemezz 4.Dolgozz tökéletesen 5.Nézz a jövőbe.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
Devizahitel  A devizahitel olyan hitel, ahol mind a hitel folyósítása, mind pedig a törlesztése az adott devizában történik.
Készítette: Mátyás István agrár mérnöktanár szakos hallgató,
Duális képzés „kecskeméti” modellje és tapasztalatai
Vállalkozói attitűd „ Legyen tartásod „.
Kiket keress, hogy az üzleted fejlődni tudjon? Farkas Attila
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Konfliktuskezelő, egyéni megküzdő-képesség fejlesztése
BS es Információ Biztonsági Irányítási Rendszer bevezetési és üzemeltetési tapasztalatai Potóczky András Pénzjegynyomda Rt., számítástechnikai.
Így ismerd meg a vevőt jól!
Minőségfejlesztési munkacsoport KPSZTI Április 17-
Adatvezérelt employer branding
“13 tanács egy életre".
13 tanács egy életre.
Nagyvállalat=Transzformátorház
Előadás másolata:

Változók és változatlanok Változók:Változók: Új (vagy első) hálózat Új (vagy első) termék MunkatársakTermékfelhasználók Változatlanok: Azok a törvényszerűségek, amelyek alapján a hálózatok működnek, és amelyek alapján elérhető az 1 millió forint havonta

1. törvény A termék üzenete

IINTIM, INTIMITÁS: Bensőséges, benső, bizalmas

Az intimitás az a „címke”, amellyel ez a termék alapvetően különbözik a többitől.

AWinalite hálózatában az lesz hosszú távon sikeres, aki… … képes intim légkört teremteni; … képes árnyaltan fogalmazni;... őszinte magához és másokhoz; …képes másoknak figyelmet adni; …vállalja magát.

2. törvény Ha megosztod másokkal használható tudásodat, az sokszorosan meg fog térülni. De hogyan tehetek szert használható tudásra?

Mi szükséges az kérdezéstechnikára alapuló eladáshoz? 1.Legyenek kérdéseink. 2.Figyeljünk partnerünk válaszaira. 3.A következő kérdést partnerünk előző válaszára építsük. És? Mi történik? 4. Bizalmas, meghitt, bensőséges légkört alakítunk ki, vagyis megszületik az

INTIMITÁS

3. TÖRVÉNY NEM ATTÓL LESZ EGYMILLIÓD HAVONTA, HA MEGTALÁLOD A MEGFELELŐ EMBEREKET, HANEM ATTÓL, HA A MEGFELELŐ EMBERRÉ VÁLSZ …és erre van max. 4 éved.

Hogyan válok a megfelelő emberré? Szakmai képzésekkel termékismerettermékismeret kérdezéstechnikakérdezéstechnika prezentációprezentáció meghívószövegekmeghívószövegek ajánláskérésajánláskérés időgazdálkodásidőgazdálkodás Az önismeret fejlesztésével önismereti csoportok, könyvek meditáció célkitűzés-programok felelősségvállalás növelése az intim világ teljesebb felfedezésével (pl. tantra)

Mit tegyünk? Ne más eladástechnikai módszerek kidolgozásán törjük a fejünket, hanem: Folyamatosan képezzük magunkat;Folyamatosan képezzük magunkat; Figyeljünk oda önmagunkra, igényeinkre, vágyainkra, és nézzünk rá meg nem oldott problémáinkra, és - oldjuk meg!Figyeljünk oda önmagunkra, igényeinkre, vágyainkra, és nézzünk rá meg nem oldott problémáinkra, és - oldjuk meg! Javítsuk kommunikációs készségünket;Javítsuk kommunikációs készségünket; És csiszoljuk meglévő, működő módszereinket!És csiszoljuk meglévő, működő módszereinket!

Kiket keressünk terjesztői csoportunkba? 3%?3%? 27%?27%? 70%?70%?

Keress hiteles vezetőt! Aki már keresett 1 milliót és megtanított valakit, aki szintén megtanított valakit arra, hogyan kell 1 milliót keresni.Aki már keresett 1 milliót és megtanított valakit, aki szintén megtanított valakit arra, hogyan kell 1 milliót keresni. Ismeri és tanítani tudja az eladástechnikát.Ismeri és tanítani tudja az eladástechnikát. Ismeri és tanítani tudja a toborzást.Ismeri és tanítani tudja a toborzást. Én ismerek egyet. Itt van a teremben. A fentieket mind tudja.

A TOBORZÁS LÉPÉSEI: 1. TERMÉKBEMUTATÓ 2. NAPON BELÜLI VISSZAHÍVÁS 3.ÉS A KÉRDÉS: NYITOTT VAGY A KÖVETKEZŐ LÉPÉSRE? (Ha nem jönnek el a bemutatóra, akkor vagy nem a megfelelő emberekkel állsz kapcsolatban, vagy rossz a bemutató.)

A toborzás (folytatás) Havonta 5, évente 60 ember beléptetése. Ebből a hatvanból lesz 6, aki ugyanúgy akarja az egymilliót, mint te.Havonta 5, évente 60 ember beléptetése. Ebből a hatvanból lesz 6, aki ugyanúgy akarja az egymilliót, mint te. Ha abbahagyod a toborzást, először stagnálni, majd csökkenni kezd a jövedelmed.Ha abbahagyod a toborzást, először stagnálni, majd csökkenni kezd a jövedelmed. Ha már tudsz toborozni (5 fő/hó), akkor tudod tanítani.Ha már tudsz toborozni (5 fő/hó), akkor tudod tanítani.

Lépések az úton : A termék az intimitásról szól! Teremts intim környezetet.A termék az intimitásról szól! Teremts intim környezetet. Keress olyan vezetőt, akit követhetsz és másolni tudsz.Keress olyan vezetőt, akit követhetsz és másolni tudsz. Légy kész elfogadni és alkalmazni a Winalite kérdésekre alapuló eladástechnikáját.Légy kész elfogadni és alkalmazni a Winalite kérdésekre alapuló eladástechnikáját. Legyen havonta öt belépőd.Legyen havonta öt belépőd. Élvezd alsóvonalaid társaságát.Élvezd alsóvonalaid társaságát. Olyanokkal dolgozz, akik tanulni vágynak, és vannak céljaik.Olyanokkal dolgozz, akik tanulni vágynak, és vannak céljaik.