PERSPEKTÍVÁK A PARODONTOLÓGIÁBAN Szeged, 2012. május 18-19. kérjük, hogy a jelenléti ívet a továbbképzési pontok jóváírásához írják alá minden nap a regisztrációnál.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
S 1SCM© Siemens AG All rights reserved Útmutató a click4suppliers easy használatához Szállítói regisztráció.
Advertisements

Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
2012. Január 24. Érettségi Érettségi formái  Rendes érettségi vizsga a középiskolai tanulmányok követelményeinek teljesítése után, a tanulói jogviszony.
TTK 2008 akkreditációs tájékoztató Jedlik Oktatási Stúdió.
2012. december 3. ÉSZAK KELET-PEST MEGYEI LEADER EGYESÜLET Tájékoztató Fórum.
„Érdekérvényesítő képességek, kompetenciák fejlesztése, munkajogi és munkaügyi ismeretek gyarapítása, a szociális párbeszéd erősítése a víziközmű - és.
Szülői értekezlet 2009.február 9..
NYELVVÁLASZTÁS A 10B 10C. LEHETŐSÉGEK • EDDIGI NYELV FOLYTATÁSA 12. OSZTÁLY VÉGÉIG • ÚJ NYELV VÁLASZTÁSA ELŐREHOZOTT ÉRETTSÉGI UTÁN.
Egészségügy a beteg szemszögéből Jogszabályi útmutató.
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
Az IKSZT-k szakmai beszámolása a tapasztalatok tükrében Budapest, március 5. Erdős Balázs osztályvezető.
Szakmai gyakorlat és tantárgy elfogadtatások 2012/2013-as tanévre
Ápolási Igazgatók Fóruma
Nyilvánossági és tájékoztatási kötelezettségek Ékes Gyula, Váti Nonprofit Kft. Mátészalkai Területi Iroda Információs nap magyar partnerek részére, Békéscsaba.
Ne rohanjon! Álljon meg egy percre… Congress & Hobby Service … hogy bemutassuk Önnek a Kongresszus- és Rendezvényszervező Irodát © Congress & Hobby Service.
Szakértői tanácsok az akkreditációs ellenőrzéshez
“Hány pontot kapunk érte?” Milotta Lászlóné – asszisztens (Vasútegészségügyi NKK Kft – Pécs) Zsoldiné Turi Edit – fiziotherápiás asszisztens (Egyesített.
LELTÁR – dr. Zomborszky Zoltán.
P ÁLYAVÁLASZTÁS 2013/2014 Dabasi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola 1.
A középfokú oktatás szerkezeti változásai és az érettségivel kilépők Imre Anna – Híves Tamás Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet 2010 június.
Magyar Tannyelvű Alapiskola Felsőpatony SZÜLŐFÖLDÖN MAGYARUL TÁJÉKOZTATÁS A PÁLYÁZATRÓL.
Intézményvezetői Értekezlet október 6.
Pályaválasztási szülői értekezlet 2012 Csapókerti Általános Iskola Debrecen.
WISC-IV gyermek intelligenciateszt
Mihez kezdhet egy gyógyszerészhallgató külföldön?
Konzultációs nap – Minőségfejlesztési Iroda szeptember 18. Fekete Krisztina Fókuszban a formahibák.
Érvényes jogszabályok az érettségi vizsgák megszervezéséhez a 2013/2014 tanévben - A 245/2008 számú oktatásról és nevelésről szóló törvény (oktatási törvény)
Az adminisztráció hegyének meghódítása Akkreditált képzések adminisztrációjának támogatása Moodle-ban Az adminisztráció hegyének meghódítása Akkreditált.
Pécsi görhelyzet Rövid és Frappáns Horváth Hanga Miskolczi Márta Horváth Gábor Németh Attila.
1.2. Könyvviteli szolgáltatást végzők továbbképzésének átalakítása.
1 Érettségi tájékoztató 2008 Érettségi tájékoztató február 8.
Köztünk élnek. Ismered őket? EIA/2012/
A Magyar Hidrológiai Társaság Soproni Területi Szervezetének munkája (2013) Bódis Gábor titkár.
A választási eljárásról szóló évi XXXVI. törvény EP választásra vonatkozó különös részi szabályai Előadó: Dr. Molnár Krisztián főjegyző, TVI vezető.
Felvételi tudnivalók Pályaválasztás a es tanévben.
OM azonosító: szeptemberétől Felnőttek gimnáziuma Nappali és esti tagozaton Két éves és három éves, érettségi vizsgára felkészítés OM azonosító:
A Cseh - Magyar Üzleti Klub. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a kar.mek.nyme.hu-n by UF roli by UF jbebesi,mb.
Érettségi tájékoztató 2013/2014-es tanév. Az érettségi vizsga menete Írásbeli időszak: május –Az érettségi időpontokat külön táblázatban olvashatják.
BABITS MIHÁLY GIMNÁZIUM
„Rövidebb képzési idejű szakképzés bevezetése az SZLTISZK Vályi Péter Szakképző Iskolai Tagintézményben” TÁMOP A -12/1– Szakmai munkánk.
MAGYOTT Közgyűlés február 16. Beszámoló Állatgyógyászati munkacsoport Dr. Kulcsár Gábor.
BUDAPESTI CORVINUS EGYETEM FŐVÁM TÉR MÁRCIUS 05. Tudnivalók az állásbörzére történő látgatásról.
A felvételi eljárás elemei
1 MEE Szegedi Szervezet évi beszámoló, évi tervek.
Hogyan válasszunk iskolát, tudnivalók iskolaválasztás előtt! 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek tartandó értekezletre 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek.
TÁMOP /A Országos Munkaerő-piaci Szolgáltató és Szakmai Támogató Hálózat.
PROJEKTNYITÓ május 18. MÓRA FERENC ÁLTALÁNOS ISKOLA 4400 Nyíregyháza, Fazekas János tér 8. TÁMOP / Referencia-intézmények országos.
Nemzetközi programozási verseny diákoknak. Mi ez? Hol lesz? Mikor? Mit nyerhetek? És hol jelentkezhetek? Az első SAP által megrendezésre kerülő programozási.
A kamarai garanciavállalás jogi kérdései
Magyar Tannyelvű Alapiskola Felsőpatony SZÜLŐFÖLDÖN MAGYARUL TÁJÉKOZTATÁS A PÁLYÁZATRÓL.
Önkormányzatok tájékoztatása ÖNKORMÁNYZATI OKTATÁSOK
Miért érdemes egy cégvezetőnek regisztrálni a …………… közösségi oldalra? Hogyan használjuk ki hatékonyan a jelenlétet a világ legnagyobb szakmai hálózatán?
Az érettségi számokban június Szigetszentmiklósi Batthyány Kázmér Gimnázium.
Továbbtanulás 2015/2016 Németh Kálmán Ált. Isk. OM:
Szülői értekezlet A KÖZÉPFOKÚ ISKOLÁKBA TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉS RENDJE ÉS A FELVÉTELI ELJÁRÁS GYAKORLATI TUDNIVALÓI.
2014 május 6., Miskolc. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar vállalkozások.
Szülői értekezlet
Érettségi tájékoztató 2016/2017
Jelentkezés Érettségire jelentkezés határideje: február 15. Helye: Tiszakécskei Református Általános Iskola és Gimnázium.
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
Atomenergiáról – mindenkinek
"INFORMÁCIÓVÉDELEM MENEDZSELÉSE" IX. SZAKMAI FÓRUM
A TÉR_KÖZ pályázat számokban
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
A felvételi eljárás elemei
Segédlet a Főpolgármesteri Hivatal
Atomenergiáról – mindenkinek
Szegedi Tudományegyetem
Előadás másolata:

PERSPEKTÍVÁK A PARODONTOLÓGIÁBAN Szeged, május kérjük, hogy a jelenléti ívet a továbbképzési pontok jóváírásához írják alá minden nap a regisztrációnál az asszisztensi akkreditáció folyamatban van, postán mindenkinek küldünk értesítést a továbbképzési pontról az elbírálást követően továbbképzési pontról szóló igazolást az új OFTEX szabályok értelmében csak a pontok jóváírása után tudunk adni, postán küldjük minden sikeres vizsgázónak júniusban a vacsorára már nem fogadunk el jelentkezéseket MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

A rendezvény támogatói: Alpha Implant Kft.Merfol Kft. - MIS Á-Dent Kft.M+W Dental Kft. Denta-V Bt.New York Dental Kft. Dental Plus Kft.Sanatmetal Kft. Dentech Bt.SGS International Kft. Denti System Kft.Sinalisal Kft. Dentium Kft.Since 78 Dóm-Dent Kft.TitánDent Kft. Fejér-Fog Kft.Unimet Kft. Full-Tech Kft.Verdent Globdent Kft.Voco GmbH Implanttrade Kft.Z&É Med Kft. Ivoclar Vivadent AG Logintech Kft.

A rendezvény főtámogatói: Front-Dent Kft. Nobel Biocare Magyarország Kft. Procter & Gamble Straumann GmbH Mo. Fióktelepe

Terem tájékoztató Az előadások a kongresszusi teremben vannak. Kérjük, hogy a létszámra való tekintettel a karzaton és a földszinten is foglaljanak el minden helyet. Amennyiben a terem mindkét szinten megtelik, a nagyelőadó teremben kivetítjük a képet és a hangot. Itt az előadásokat azonban csak angol nyelven lehet nyomon követni.

Szakmai kiállítás és büfé A szakmai kiállítás és büfé a földszinten két helyen, a lépcső két oldalán került kialakításra. A kongresszusi terem szintjén található kiállítási térben nincs büfé.