Néha úgy érzed, hogy az árral szemben úszol?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Advertisements

Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Hogyan tanuljunk? ….és egyáltalán miért?
EGÉSZSÉGKULTÚRA Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
8 Klikkelj az egérrel!.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
A pillangó tanítása Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült mellette, és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy.
Gondolatok Salkaházi Sára naplójából. Kevésben hűnek lenni nagyon nehéz.A hősies nagy dolgokra mindig hajlamosabbak vagyunk... Míg a kis dolgok mellett.
A legszebb Szív.
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked 2005 február.
Az Élet Vonata.
ÉLET Click to advance slides.
Tanácsok nőknek!! H. J. FATER.
“13 tanács egy életre".
(Klikkelj nyugodtan tetszés szerint)
Tanácsok nőknek!!.
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
Neked adom az életem, a Tied Uram; Akarom azt, hogy meglássák; A Te erőd elég nekem, hogy az legyek, akinek engem elhívtál.
 Klikkelj az egérrel! :20:48
Két magzat beszélget az anyja hasában …
"Keresd az életben mindig a szépet
Nem fogsz hinni a szemednek, de mostantól el kell fogadnod, hogy mágus is vagyok.
Zene: Charlie - Ha messze mész
“13 tanács egy életre" „13 tanács egy életre”.
IMA MAGYARORSZÁGÉRT. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!
A Butterfly’s Lesson Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött,
13 tanács egy életre.
Gabriel García Márquez
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
Olvasd lassan és csendben!.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked
Megkértem Istent, hogy vegye el a büszkeségemet, de Ő azt mondta: NEM!
Pillangó.
GYÉMÁNT ÉS ARANY.
Oxford Czinege Julianna Trinity Term Mi volt nehéz? Minden héten volt tutorialom, ami azt jelentette, hogy minden hétre kellett írnom egy dolgozatot.
Hogyan használd a PTC oldalakat? Alapvető fogalmak, és leggyakrabban előforduló kifejezések.
Alapvető fogalmak, és leggyakrabban előforduló kifejezések HOGYAN HASZNÁLD A PTC OLDALAKAT?
A boldogság is kegyelemből fakad
A megfelelés hegyét Hányszor megmásztam már, az évek során
Mikor olyan összetört a szíved,
Félúton.... Valahogy mindig félúton vagyok. Remélve, nem vagyok útban senkinek. S míg "valahonnan" "bárhova" jutok, talpam alá éles kövek görögnek.
Prezentáció KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
Kedves Fiam ....
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
Pozitív gondolatok.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Karácsony Ha szerencsénk van havazik és nem tűnik minden annyira szürkének. Mostanában, hogy jön az új év és a Karácsony, csak fázol és meg-megállva.
Olvasd lassan és csendben!
13 tanács egy életre ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
Isten mondta.
JÓ REGGELT !.
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
Énekel: Zdenka Lorencová
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Kis történet kedves embereknek!.
Bölcsességek, aforizmák
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Tudod most új élet vár.
Kimondom már bátran: az Õ irgalma nélkül Semmit sem sem ér az életem.
Az Élet Vonata Olvastam egy könyvet, ahol az életet egy vonatutazáshoz hasonlították. Nagyon érdekes olvasmány.
I-008.
“13 tanács egy életre".
Az Élet Vonata Olvastam egy könyvet, ahol az életet egy vonatutazáshoz hasonlították. Nagyon érdekes olvasmány.
I-092.
Előadás másolata:

Néha úgy érzed, hogy az árral szemben úszol? Hogy nem becsülik meg a munkádat, hogy semmi nem elég? Pedig 120 %-ot teljesítesz, szíved-lelked beleadod? És mégis kevés… ……………………………..

Csak hegyeket látsz magad előtt? Amiket meg kell mászni és amikor megmásztad ott az újabb? Újabb akadály, újabb kritika, újabb nehézség… És nem látod a kiutat? ……………………

Ezzel sokszor én is így voltam. Mi a megoldás? Hol az út? Merre menjek? Hogy induljak? Aztán történik valami… ha nyitott vagy, észreveszed. Kaptam egy hírlevelet egy pályázatról. ………………………

Ehhez én kevés vagyok, ez nem nekem való. Hol vagyok én ettől? Én már túl öreg, elfoglalt, átlagos vagyok ehhez. Tényleg? Biztos ez? Hagyod csak úgy elveszni a lehetőséget? Itt az alkalom és még csak meg sem próbálod? ……………………..

Esélyt sem adsz rá magadnak? Mert mások azt mondták, hogy ehhez kevés vagy? Hogy ez Neked úgysem fog sikerülni? Hogy is jössz Te ehhez? Hol vagy Te ettől? És mégis: mit veszíthetsz? ………………….

Semmit. Hát akkor lássuk a Medvét! Megpályáztam, és a könyvem megjelent a Marketing Medve Csomagban! Az ország legjobb online marketingesei között! Ők bíztak bennem, lehetőséget adtak, segítettek! Köszönöm! ……………………..

Bíznod kell magadban! A siker itt kezdődik! Hinni, hogy képes vagy rá! Hogy érdemes vagy rá! Észrevenni a lehetőséget, és nem elmenni mellette, mert azt gondolod, hogy Neked úgysem sikerül. ………………….

Erőt meríteni, megvan Benned minden, ami ehhez kell! Becsüld magad és add meg magadnak az esélyt! Amikor olyan messzire mentél, hogy képtelen lennél még egy lépést megtenni, …………………

Csak fele olyan messzire jutottál, mint amire képes vagy. Küldd ezt tovább, ez egy igaz történet! Klikkelj ide: http://mozogjotthon.com ………………………………………………………………..