Kedvenc ételem Timler Nikoletta 9.b
Spagetti
Spagetti hozzávalók 1 csomag spagetti 60 dkg cukkíni 1 fokhagymagerezd 1 fej hagyma 1 ág friss rozmaring 10 dkg natúr sajtkrém 1 dl tejszín 1,5 dl zöldséges erõleves (kockából) só bors olívaolaj 1 csomag spagetti 60 dkg cukkíni 1 fokhagymagerezd 1 fej hagyma 1 ág friss rozmaring 10 dkg natúr sajtkrém 1 dl tejszín 1,5 dl zöldséges erõleves (kockából) só bors olívaolaj
Elkészítése A cukkínit jól megmossuk, kockákra vágjuk. A cukkínit jól megmossuk, kockákra vágjuk. A hagymát és fokhagymát finomra vágjuk. A hagymát és fokhagymát finomra vágjuk. A spagettit sós vízben kifõzzük, jól lecsepegtetjük. A spagettit sós vízben kifõzzük, jól lecsepegtetjük. Közben az olajat felhevítjük, a hagymákat üvegesre pároljuk. Közben az olajat felhevítjük, a hagymákat üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a cukkínit, rövid ideig pároljuk, majd felöntjük a húslevessel. Hozzáadjuk a cukkínit, rövid ideig pároljuk, majd felöntjük a húslevessel. Hozzáadjuk a rozmaring ágat (fõzés végén ezt kivesszük) Hozzáadjuk a rozmaring ágat (fõzés végén ezt kivesszük) A zöldségeket puhára pároljuk, majd villával széttörjük. A zöldségeket puhára pároljuk, majd villával széttörjük. Ezután hozzákeverjük a krémsajttal elkevert tejszínt. Ezután hozzákeverjük a krémsajttal elkevert tejszínt. A szószt jól beforraljuk, sóval, borssal ízesítjük. A szószt jól beforraljuk, sóval, borssal ízesítjük. A szószt a spagettire halmozva kínáljuk. A szószt a spagettire halmozva kínáljuk.
Ahonnan Származik OLASZORSZÁG
Energiatartalma: 9008 kJ 2153 kcal