Bemutatkozunk KILÉPÉS START.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Növekedés-támogatás M27 ABSOLVO. 2 Mi kell a növekedéshez?
Advertisements

Alap Termékek.
Üdvözlünk ! Tiens do Brasil© TIENS Bemutató
© Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice. Önkéntes oktatói tapasztalatok.
„Régi jó földből – új erős hajtások”. Miért jelentkezek az SZMT Elnöki poziciójára? - Elvira •Mert nagyon sokat kaptam ettől a közösségtől, Tőletek és.
“The mind once stretched by an idea never returns to its original form” “Az elme amit egyszer kitágított egy eszme soha nem tér vissza eredeti formájába”
Kezelés A mezoterápia fénypontja 2013-ban. HALLOTTÁL MÁR RÓLA? A hírek szerint az Amerikai Egyesült Államok elnökének felesége, egyedülálló növényi őssejtet.
E.ON – Versenyben Önökért!
Nav N Go Vállalati áttekintés Bevezetés  A Nav N Go Kft ben alakult meg azzal a céllal, hogy forradalmi és innovatív megoldásokat kínáljon.
BEMUTATKOZIK THE ONE AZ ÚJ SMINK TERMÉKCSALÁD as évek1970-as évek1980-as évek1990-es évek2000-es évek.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
BIONET MELLÁPOLÓ KRÉM.
Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül, hogy időpontot kéne kérnie A Nu Skin.
Élvezze a professzionális kozmetikai arcápolás eredményeit otthonában
EXIT.
Innovációmenedzsment. A század jellemzői Az innováció marginálisból központi jelenséggé válik A gazdaság tercierizálódik (szolgáltatás-gazdaság)
Karrierfejlesztés lehetőségei és dilemmái
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
A Kaposvári Egyetem innovációs tevékenysége – Dráván innen, Dráván túl
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR
HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS. HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS.
Talán a LEGJOBB, AMIT E VILÁG LÁTOTT… MILLENIUM ALLIANCE : NAGY HATÉKONYSÁGÚ, ELSŐ OSZTÁLYÚ BŐRMEGÚJíTÓ KOZMETIKUMCSALÁD.
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Alapfogalmak.
Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.
Integrált kezelési rendszer Klinikailag bizonyított bőr kezelés Eredmény akár már 7 nap múlva Ex kluzív technológia Áttekintés.
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A BIONET KOZMETIKA ÚJ VILÁGA
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
Hogyan működik ma a világ? Sejt szinten avatkoznak be az életünkbe ! Miért ez a legveszélyesebb támadás az emberiség ellen ???
Tudástranszfer egyetemi városokban
SZEMÉLYZETI MARKETING
Mikro és kisvállalkozások szerepe a rövid ellátási láncban Gyaraky Zoltán főosztályvezető Élelmiszer-feldolgozási Főosztály.
A CivilTech program nyújtotta lehetőségek civil szervezetek számára Tóth István, Bács-Kiskun Megyei CISZOK Kecskemét, NCA képzés.
Minőség menedzsment 6.előadás
A nyomdaipar évi teljesítménye a papírkereskedelem tükrében.
Kezdéskilépés Táplálás kívülről befele.. Táplálás kívülről befele Mi teszi bőrét gyönyörűvé?Mindennap bőrápolás a nutricentials ™ -elA nutricentials ™
October Copyright ©2008 by Oriflame Cosmetics SA.
Üdvözölöm a Herbalife-nál! „Ha megálmodta, meg is tudja valósítani!” Walt Disney.
Küldetésünk: Biztonság Stabilitás Hálózatfejlesztési igazgató Gaál László Sziklás Johanna Alapító, tulajdonos Jr. Gaál László Alapító, tulajdonos.
LOGISZTIKA Előadó: Dr. Fazekas Lajos Debreceni Egyetem Műszaki Kar.
ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
Miért lehet érdekes az Ön számára egy MLM vállalkozás?
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
A világ vezető professzionális kozmetikai cége
Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi.
Fiber haszonérv házhálózat kiépítéshez
11. Előadás Az emberi erőforrások fejlesztése. Az emberi erőforrások fejlesztése 1.Az alkalmazottak fejlesztése (development ) 2.Továbbképzés, betanítás.
9. Partnerség, érdekérvényesítés, kormányzati-közösségi kapcsolatok.
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD. NONIMEDNONIMED ARCÁPOLÁS AARCTISZTÍTÓ TEJ PPEELING NNAPPALI KRÉM SSZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ ÉÉJSZAKAI KRÉM.
KÖVETVE A TÖBBFÉLE FELHASZNÁLÁSÚ TERMÉKEK TRENDJÉT Többféle felhasználású termékek pl.: tökéletes a sminkelés, valamint a szépítkezés idejének csökkentésére,
HERBA GOLD AKTÍV BALZSAM Gyógyír a bőrnek. HATÓANYAGOK KERESÉSE: SEJTREGENERÁLÓ, ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ MEGÓVJÁK A KÖTŐSZÖVET ÉS AZ IZOMZAT EGÉSZSÉGÉT HELYREÁLLÍTJÁK.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
The Science of Nutricentials ® Tudta Ön? Bőrének 10 létfontosságú dologra van szüksége az optimális egészséghez és szépséghez. Ön megadja bőrének mindazt,
Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött.
HOZZA KI A LEGTÖBBET A SZKENNER ÜZLETBŐL. PÁRATLAN ÜZLETI LEHETŐSÉG Növekedés Szkenner Operátorok száma az EMEA régióban % Szkennelések.
Termék vagy szolgáltatás értékesítése. Bevezetés Röviden mutatkozzon be, és mutassa be munkatársait. Ismertesse azt a terméket vagy szolgáltatást, amelyet.
Az izraeli üzleti környezet vállalkozói szemmel Zsámboki Gábor vezérigazgató 1.
Biyovis a mi üzletünk.
Dr. Beck György Compaq Computer Mo. Kft. Vezérigazgató
Sales Back Office Specialista Dolgozz velünk az Élet habos oldalán!
TAPASZTALATAINK Az egészségügyi világszervezet (WHO) KÜLDETÉSÜNK Az egészségügyi világszervezet (WHO) definíciója szerint:
ELÉRKEZETT A LEHETŐSÉG Hogy Önmagam legyek.
AZ ÖN BŐRE JELENLEG ÖNT IS ZAVARJA... az egyenetlen bőrtónus?
Előadás másolata:

bemutatkozunk KILÉPÉS START

ez a nu skin® Tisztán és egyszerűen – pure & simple™ Rendkívüli eredmények ez a nu skin®

A Nu Skin Enterprises™ üzleti divíziója egy több milliárd dollár forgalmú közvetlen értékesítési szervezet, világszerte több mint 450,000 termékforgalmazóval. ez a nu skin®

ez a nu skin® A Nu Skin® bőr- és szépségápolási termékek divíziója: Kimagasló minőségű bőr- és szépségápolási termékek. Magasan képzett forgalmazói háttér. Jövedelmező, globális kompenzációs rendszer ez a nu skin®

Egy életreszóló, jövedelmező üzleti lehetőség biztosítása. jövőképünk

Force for Good Foundation™ - Világszerte pozitív erőként szerepelni, és az emberek életminőségén javítani. küldetésünk

Minden értékesített Epoch® termék után 0,25 US dollárral támogatjuk a Force for Good Foundation™ -t, melynek feladata: Bennszülött kultúrák védelme. Környezetvédelem. Orvosi kutatások finanszírozása. Humanitárius segélyakciók szervezése. küldetésünk

Minőség iránti elkötelezettség, innovativitás, bizalom, tisztesség és meggyőződés. értékeink

A világ legnagyobb közvetlen értékesítő szervezetévé válni. célunk

erősségünk VEZETŐ KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTŐ Kimagasló minőségű termékek Különleges kompenzációs rendszer Professzionális szaktudás Kivételes forgalmazói háttér Globális üzleti tevékenység erősségünk

vezető közvetlen értékesítő Szájreklám: a leghatékonyabb marketing módszer A személyes kapcsolatok ereje tárja fel a termékeink és az ajánlott üzleti lehetőség különleges előnyeit. vezető közvetlen értékesítő

kimagasló minőségű termékek Kivételes minőségű bőr- és szépségápolási termékek A legújabb tudományos ismeretek alkalmazása; Válogatott, különleges összetevők; A személyes vásárlói igények kielégítése. kimagasló minőségű termékek

különleges kompenzációs rendszer Globális kompenzációs rendszer. Az iparág egyik legjövedelmezőbb rendszere. Lehetővé teszi globális értékesítési hálózat felépítését. Minden jövedelem a termékforgalmon alapul. különleges kompenzációs rendszer

professzionális szaktudás A Nu Skin siker formulája: Nu Skin = ( T x L )K A Nu Skin egyet jelent a különleges TERMÉKEK és a jövedelmező üzleti LEHETŐSÉG együttműködésével – a KIVÁLÓSÁG hatványára emelve. A Nu Skin® elnöke Lori Bush professzionális szaktudás

professzionális szaktudás Erőfeszítéseink: A márkaismertség növelése; A forgalmazói háttér erősítése; A munkamódszerek tökéletesítése. A Nu Skin® tudományos munkatársa, Scott Whittier előadása a Nu Skin Enterprises 2001.-es Európai Konvencióján. professzionális szaktudás

kivételes forgalmazói háttér Hozzáértés és professzionalizmus Vállalkozó szellemű munkatársak; Nemzetközi szellemű üzletépítők. kivételes forgalmazói háttér

globális üzleti tevékenység A Nu Skin Enterprises™ világszerte több mint 35 országban folytatja üzleti tevékenységét, a globális üzlet lehetőségét biztosítva Önnek. globális üzleti tevékenység

Mindent a jóból, semmit a rosszból. - All of the good, none of the bad termékfilozófia

A haladó tudomány és a természet leginnovatívabb kombinációja. termékfilozófia

A bőr természetes funkcióinak megfelelő tápláló, ápoló összetevők felhasználása. termékfilozófia

együttműködés szakorvosokkal Partneri kapcsolatunk a Stanford Klinikai Központtal a bőrgyógyászati kutatások területén. együttműködés szakorvosokkal

szakértőink A Nu Skin Tudományos Tanácsadó Testülete Szakértői csoportunk tagjai tudásukat, tehetségüket és tapasztalatukat adják termékeink fejlesztéséhez. Paul Alan Cox, PH.D., Etnobotanikus Michael Jeffrey Balick, PH.D., Etnobotanikus Gloria Barton, Kutatási és fejlesztési specialista Jeannette Graf, M.D., F.A.A.D., Klinikai és kutató bőrgyógyász szakértőink

szakértőink A Nu Skin Tudományos Tanácsadó Testülete Szakértői csoportunk tagjai tudásukat, tehetségüket és tapasztalatukat adják ápoló termékeink fejlesztéséhez. Etienne Soudant, Ph.D., A Francia Kozmetikai Társaság elnök-helyettese és az Izraeli Biotechnológiai Kutatások vezető szakértője Alfred T. Lane, M.D., F.A.A.P., Bőrgyógyász Nicholas Perricone, M.D. F.A.C.N., Klinikai és kutató bőrgyógyász Michael Chang, Ph.D., Gyógyszerészeti kutató és táplálkozás-tudományi szakértő szakértőink

Az egészségesebb és fiatalabb bőr feltárása vitaminokat, antioxidánsokat és növényi kivonatokat tartalmazó természetes anyagokkal. a nu skin® termékek

Egy forradalmian új, szabadalmazott rendszer, mely a professzionális gyógy-arcmasszás eredményeit viszi az otthona kényelmébe galvanic spa system™

Egy kézbeillő, feltölthető készülék, amellyel egyedülálló eredményt érhet el mindössze 10 perc alatt! galvanic spa system™

Arc- és bőrápoló termékek széles választéka bőrtápláló és védő összetevőkkel. nu skin®

nu skin® Arc- és bőrápoló termékek a bőrápolás minden területére. Tisztítás és bőrradír Tonizálás Hidratálás Maszkok Szemkörnyék kezelés nu skin®

nu skin® - nutricentials™ Napi arcápolási termékek bőrtápláló anyagokkal gazdagítva – Nutricentials™. Különböző bőrtípusokra: Száraz és normál bőrre. Kombinált és zsíros bőrre Minden bőrtípusra. nu skin® - nutricentials™

nu skin® - nutricentials™ Világszerte számos élelmiszer tartalmaz hatásos tápláló anyagokat, melyek természetes módon járulnak hozzá a bőr egészséges megjelenéséhez. nu skin® - nutricentials™

nu skin® - nutricentials™ Ezeket az alapvető tápláló anyagokat a trópusokon közvetlenül a bőrfelületen alkalmazzák, a legtisztább és legkoncentráltabb formában. Bőrtáplálás kívülről befelé. nu skin® - nutricentials™

180º™ öregedésgátló bőrterápia A legújabb tudományos ismeretek alkalmazásával fejlesztett öregedésgátló termékrendszer, amely újraprogramozza bőrét, hogy az fiatalabbá és egészségesebbé váljon. 180º™ öregedésgátló bőrterápia

180º™ öregedésgátló bőrterápia 5 integrált termék együttműködése, 7 napon belüli tényleges, látható eredménnyel. 180º™ öregedésgátló bőrterápia

mha™ Multi-hydroxy savas termékrendszer 8 hetes, ciklikus rendszerű kezeléssel az alfa- és béta-hydroxy savas technológia láthatóan csökkenti a ráncokat, növeli a bőr feszességét és javítja szerkezetét. mha™

epoch® Az ősi bölcsesség és a mai technológia együttműködése. Ápoló termékeinkben a legújabb, tudományosan áttörő alkotórészeket kombináltuk a különböző bennszülött kultúrák generációi által használt növényi kivonatokkal. epoch®

epoch® Tapasztalja meg az etnobotanika eredményeit. Az Epoch® termékeket a díjnyertes és nemzetközileg elismert etnobotanikus, Paul Cox, PH.D. fejlesztette ki. epoch®

epoch® Ossza meg az etnobotanika hasznait. Minden értékesített Epoch® termék után 0,25 US dollárt adományozunk a Force for Good Foundation™ számára, amely világszerte támogat arra érdemes jószolgálati projekteket. Az Epoch® Glacial Marine Mud™ értékesítésével az Epidermis Ebulosa-val kapcsolatos kutatásokat finanszírozzuk. epoch®

sunright® Nélkülözhetetlen napfény-védelem az egész családnak. A Sunright® különleges összetevőivel hosszútávon megőrzi bőre szépségét és egészségét. sunright®

nu colour™ Határozza meg karakterét. Emelje ki szépségét. A Nu Colour™ a divatos színárnyalatok széles skáláját kínálja, bőrápoló összetevőkkel. nu colour™

hajápolás - nutricentials™ A gyönyörű hajért. Samponok, kondícionáló és hajformázó termékek hatásos tápláló és védő anyagokkal gazdagítva, melyek természetes módon tárják fel és erősítik haja egészséges megjelenését. hajápolás - nutricentials™

ap24™ - szájápolás A száj egészségéért és szépségéért. Szájápolási termékek 24 órás anti-plaque védelemmel. ap24™ - szájápolás

AP24® – szabadalmazott összetevők a foglepedék elleni harchoz. A fog felületén megtapadó hatóanyagai a lepedék újraképződését gátló védőköpennyel látják el a fogat. ap24™ - szájápolás

minden amiről tudni szeretne Interaktivitás. Felfedezés. Tanulás. Online interaktív termékbemutatók. Részletes információk új termékeinkről, melyek bemutatják azok rendkívüli eredményeit – tisztán és egyszerűen. minden amiről tudni szeretne

online vásárlás www.nuskineurope.com Gyors. Kényelmes. Biztonságos. Belépési jelszó honlapunkra. www.nuskineurope.com online vásárlás

ez a nu skin® home Tisztán és egyszerűen – pure & simple™ Rendkívüli Kik vagyunk Miért létezünk Erősségünk Termék filozófiánk Termékeink Tisztán és egyszerűen – pure & simple™ Rendkívüli eredmények ez a nu skin® VISSZA