Az SCD Probiotikus technológia bemutatása Dr. Hidas András tudományos tanácsadó
Az SCD Probiotikus technológia elve a természetes v. éppen természetellenes, beteg mikroba közösség és anyagcseretípusa a kedvezőbb környezet élelmiszer termelés saját egészségünk céljainak megfelelően áthangolható
Az SCD Probiotikus készítmények tartalma, összetétele élelmiszerbiztonsági szempontból is elfogadható természetben, táplálékainkban előforduló fajok NEM tartalmaz génmódosított mikróbákat számos együttműködő tejsav-, fotoszintetizáló baktérium és élesztőgomba faj keveréke ÉLŐ KULTÚRA!!! alacsony pH (3-4) antioxidáns hatás
Az SCD Probiotikumok sokrétű hatásai versengés káros folyamatokat vezérlő és kórokozó szervezetek kiszorítása „biológiai fertőtlenítőszer” optimális irányba hangolják a jelenlévő mikróbaközösséget kedvező anyagcsereutakat képviselnek, amelyekhez a helyi mikrobák is csatlakoznak: rothadás helyett erjedés a magasabbrendű szervezetek immunrendszerét stimulálják hasznos bioaktív anyagokat termelnek vitaminok, növényi hormonok, antioxidánsok nem képeznek szermaradványokat a termékben!
Az SCD Probiotikumok által módosított anyagcsereutak rothadás szerves anyagok lebomlanak energia (hő) és tápanyagveszteség anyagcseretermékek: mérgező gáz formában elillannak (jó esetben), toxinok képződnek kártevők és kórokozók jelennek meg helyett erjedés szerves anyagok átalakítva feldúsúlnak növények számára felvehető tápanyagok és kedvező hatású bioaktív anyagok, helyben maradnak kedvező mikrobiológiai állapotok
Az SCD Probiotikum termékek és technológiák Mezőgazdaság Agro, Florial Animal Equitan Környezetvédelem Pond Purus Compost Háztartás Clean Pet Egészség Herbal
Köszönöm a figyelmet!