Az SCD Probiotikus technológia bemutatása

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Középbél, máj, hasnyálmirigy, vastagbél
Advertisements

Kémiai reakciók és energia az élő szervezetekben
Lehetnek számunkra hasznosak a mikrobák?
Öko-ni és Trifender mikrobiológiai készítmények gyakorlati alkalmazása a Sclerotinia elleni védekezésben Dr. Bohár Gyula BIOVÉD 2005 Kft.
A laskagomba termesztés és a biogáz hasznosítás komplex, egymásra épülő termelő és biohulladék hasznosító rendszerének bemutatása Hotel.
Kommunális szennyvíziszapból tápanyag gazdálkodásra alkalmas termék
Energetikai gazdaságtan
Cofuna szerves humusztrágya A természet kincse a mezőgazdaság számára
Az SCD Probiotikus technológia a tisztításban
Fogyasztói magatartás, attitűdök a funkcionális élelmiszerek piacán
III. Belgyógyászati Klinika
Készítette: Hokné Zahorecz Dóra 2006.december 3.
Hulladékkezelés.
Flavon max termékcsalád
GAZDA – ÁLLATTARTÁS I. 15. Jellemezze az ipari abrakkeverékeket és a takarmány kiegészítőket! - Premixek (vitamin, ásványi anyag) - Koncentrátumok - Tápok.
A határmenti együttműködés szerepe a két megye élelmiszeriparának fejlődésében Dr. Máthé Endre.
Szintetikus mosószerek Eutrofizáció
A táp önmagában etethető, teljes értékű koncentrált abraktakarmány
Agrár-környezetvédelmi Modul Agrár-környezetvédelem, agrotechnológia KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc.
Agrár-környezetvédelmi Modul Agrár-környezetvédelem, agrotechnológia KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc.
KÖRNYEZETVÉDELEM A HULLADÉK.
Bioélelmiszerek Készítette: Simon Elizabet
Megújuló energiaforrások
Bioélelmiszerek Készítette: Sorbán Sarolta
Egressy Gábor Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskola
AZ ÁTALAKULÓ ÉLELMISZER-GAZDASÁG FŐBB TERÜLETI, TÁRSADALMI, KÖRNYEZETI ÖSSZEFÜGGÉSEI Prof. Dr. Villányi László Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi.
Felelősséggel a környezetért!
Biopeszticidek Készítette: Nagy Gábor (VODQM9)
A talajtermékenység növelésének új, lehetőségei napjainkban Dr. Biró Borbála 1, P. Angerer Ildikó 1 Magyar Tudományos Akadémia, Talajtani és Agrokémiai.
MEGÚJULÓ ENERGIAFORRÁSOK BIOMASSZA
energetikai hasznosítása I.
Trichoderma asperellum (korábban harzianum) készítmény
Jordán László növény-, talaj- és erdővédelmi elnökhelyettes
NÖVÉNYI TÁPANYAGOK A TALAJBAN
Táplálékaink, mint energiaforrások és szervezetünk építőanyagai.
B I O F A R M Integrált ökogazdálkodási K+F EU programok, állatbarát lovarda és regionális nagytestű állatkórház
Biopeszticidek Készítette: Pásztor András március 22.
A mezőgazdaság és az élelmiszeripar kapcsolata a fenntartható fejlődés érdekében Kaposvár 2009 április 28. Sándor István Földművelésügyi és Vidékfejlesztési.
Kaposvár, április 28. FEJLESZTÉSI IRÁNYOK, EREDMÉNYEK HÚSIPARI VONATKOZÁSBAN Dr. Zsarnóczay Gabriella Országos Húsipari Kutatóintézet.
Dr. Hidas András tudományos tanácsadó Az SCD Probiotikus technológia az egészségmegőrzésben.
Az SCD Probiotikus technológia a növények ápolásában
Bioenergiák: biodiesel, alga olaj
Zsuga Katalin – Szabó Attila: A Tisza hazai vízgyűjtőterületének ökológiai állapota, környezetvédelmi problémái Győri Katalin Dorottya geográfus III. évf.,
Fertőtlenítés sterilizálás
Takarmánykiegészítők a. , hozamfokozók: javítják az egészséges
TÁMOP „Tehetséghidak Program” kiemelt projekt keretében megvalósuló „Gazdagító programpárok II.” „A” (alap) Fizika és kémia a természetben.
Vízminőség-védelem Készítette: Kincses László. Milyen legyen az ivóvíz? Legyen a megfelelő… mennyiségben minőségben helyen Jogos minőségi elvárás még,
Takarmánykiegészítők a. , hozamfokozók: javítják az egészséges
Környezettan Előadás Ajánlott irodalom:
Hasznos baktériumok Oláh Szófia 10.B.
Szántóföldi növények betegségei Növénykórtani ismeretek modul.
Felelősséggel a környezetért! Készítette: Mácsai Vivien GTK-GVAM I.évf. / 2. csoport Gödöllő, 2008.
Takarmányok zsírtartalma
1 A probiotikus gyógyszerek szerepe a gyógyszerészi gondozásban.
Ökológiai növényvédelem. Bacillus thuringiensis a Bacillus thuringiensis (Bt) nevű baktérium használata tipikus eszköze a biológiai növényvédelemnek a.
Tápanyagaink.
Mezőgazdasági termékek élelmiszerbiztonsága Az élelmiszer-biztonság hazai jogforrási és ellenőrző szervei.
1 III. GREENNOVÁCIÓS NAGYDÍJ PÁLYÁZAT Nevezés kategóriája: Greennovatív gyártó, termelő Pályázati anyag címe: Biomassza kazánokkal a fenntartható termelésért.
A FOSZFOR 1 – táplálék a talaj mikroszervezeteinek 2 – táplálék a növénynek 3 – szerkezet javító hatás a talajnak.
Környezet és egészség.
A prokarióták.
Az éhezés.
Mezőgazdasági termékek élelmiszerbiztonsága
Nem kórokozó baktériumok
Takarmánykiegészítők a. , hozamfokozók: javítják az egészséges
Integrált növényvédelem
Élelmiszerek Az élelmiszerek fogalma. Az élelmiszerek árujellemzői és forgalmazásuk feltételei.
Környezetvédelem a II/14. GL osztály részére
Vállalati felelősségvállalás
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

Az SCD Probiotikus technológia bemutatása Dr. Hidas András tudományos tanácsadó

Az SCD Probiotikus technológia elve a természetes v. éppen természetellenes, beteg mikroba közösség és anyagcseretípusa a kedvezőbb környezet élelmiszer termelés saját egészségünk céljainak megfelelően áthangolható

Az SCD Probiotikus készítmények tartalma, összetétele élelmiszerbiztonsági szempontból is elfogadható természetben, táplálékainkban előforduló fajok NEM tartalmaz génmódosított mikróbákat számos együttműködő tejsav-, fotoszintetizáló baktérium és élesztőgomba faj keveréke ÉLŐ KULTÚRA!!! alacsony pH (3-4) antioxidáns hatás

Az SCD Probiotikumok sokrétű hatásai versengés káros folyamatokat vezérlő és kórokozó szervezetek kiszorítása „biológiai fertőtlenítőszer” optimális irányba hangolják a jelenlévő mikróbaközösséget kedvező anyagcsereutakat képviselnek, amelyekhez a helyi mikrobák is csatlakoznak: rothadás helyett erjedés a magasabbrendű szervezetek immunrendszerét stimulálják hasznos bioaktív anyagokat termelnek vitaminok, növényi hormonok, antioxidánsok nem képeznek szermaradványokat a termékben!

Az SCD Probiotikumok által módosított anyagcsereutak rothadás szerves anyagok lebomlanak energia (hő) és tápanyagveszteség anyagcseretermékek: mérgező gáz formában elillannak (jó esetben), toxinok képződnek kártevők és kórokozók jelennek meg helyett erjedés szerves anyagok átalakítva feldúsúlnak növények számára felvehető tápanyagok és kedvező hatású bioaktív anyagok, helyben maradnak kedvező mikrobiológiai állapotok

Az SCD Probiotikum termékek és technológiák Mezőgazdaság Agro, Florial Animal Equitan Környezetvédelem Pond Purus Compost Háztartás Clean Pet Egészség Herbal

Köszönöm a figyelmet!