Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A világ legegyszerűbben felépíthető üzlete!
Advertisements

A Föld 71%-át víz borítja, édesvíz készletének 90 %-a hó
Directions: Answer all the below questions and ask your consultant to provide you with your results! Directions: Answer all the below questions and ask.
A program, amire szüksége van! Valós testsúlycsökkentő program igényes hölgyeknek – uraknak - gyermekeknek!
MIRŐL IS LESZ SZÓ? Bemutatok egy olyan l e h e t ő s é g e t, amely
Alap Termékek.
Elérhetőségek: Elérhetőségek: Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Tel.: +36/ , +36/ , +36/
Lengyelország: Allegro Magyarország: TeszVesz és Vatera
Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
A valódi egészség alapja
Készlet késztermékek, alkatrészek, kiegészítő termékek,
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
Jutalék Terv.
ANYAGCSERE BETEGSÉGEK DIÉTÁS KEZELÉSE
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Mi a g3? A g3 a méltán elismert, dél-ázsiai gâc szupergyümölcs (kínai keserűuborka) jótékony hatásait kínálja, további három szupergyümölcs mellett. A.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Flavon max termékcsalád
Béres Egészség Hungarikum Program Egészségrecesszió Kutatás Sajtótájékoztató április 23.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
A rák, a helyes táplálkozás és életmód
LifePak Anti-Aging előadó: Carsten R. Smidt, Ph.D., FACN
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
Mese a tejről.
Bevezetés a táplálkozás-egészségtanba
A Life Wave értékesítési terve
FAMILY MOBIL ÚJDONSÁGOK JELENLEGI KEDVEZMÉNYEK 800 forint lebeszélhető előfizetési díj Kedvező percdíjak Zárt csoportban ingyenes Percalapú számlázás.
Készítse fel szervezetét a télre!
Reformtáplálkozás.
One Line One Team One Vision USA, 2008 Egészség Anyagi biztonság.
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
A helyes táplálkozás.
Pénzügyi és Egészségügyi Járvány Testi és Pénzügyi Egészség.
2011 Magyarország Magyarország és ÉN ÚTKERESÉSLEHETŐSÉGEK EDDIG IS VOLTAK! MIÉRT MENTÜNK EL MELLETTE? MIÉRT KERESSÜK A MÚLTBAN A LEHETŐSÉGEKET?
Самовар=Szamovár.
Szívünk napja - Szív Világnapja SZEPTEMBER 24.
Táplálékaink, mint energiaforrások és szervezetünk építőanyagai.
NÖVÉNYI ALAPÚ, INSTANT ITALPOROK HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI KIVONATOK A MODERN VILÁGUNKBAN.
WELLNESS-SZELETEK WELLNESS AKADÉMIA TERMÉK MODUL
Lucerna (Medicago sativa)
Resveratrol "Borban az igazság!"
„Foglakozz az egészségeddel, nem lesz gondod a betegségeddel!” Oriflame egészségmegőrző termékek.
E – kereskedelem - e? jótékony online árusítás Cseh Henriett
Ki az aki meg van elégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki nincs megelégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki szeretne az anyagi helyzetén változtatni?
ÚJ Partnertermékek. SANKOM A Sankom egy tökéletesen kiegyensúlyozott energianövelő, amely természetes módon csökkenti az étvágyat.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Az egészség Készítette: Vida Fruzsina.
Küldetésünk: Biztonság Stabilitás Hálózatfejlesztési igazgató Gaál László Sziklás Johanna Alapító, tulajdonos Jr. Gaál László Alapító, tulajdonos.
Az egészséges életmód és a stressz
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
Ön tudta, hogy: testünk több mint %-a víz?
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
Párizs június 20 - Berlin június 28 Egy kivételes alkalom, amikor összekötheted a szórakozást és az üzleted. Találkozz a LEO vezetőkkel a világ minden.
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
Az egészséges táplálkozás szerepe az egészséges életmódban
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
PUREX Phase-3 Program. PUREX Phase-3 Mottó: „Legyél kívül és belül mindig tiszta, Ez a hosszú, egészséges élet titka!” (Ősi indiai mondás) (Ősi indiai.
VT Mechatronics Kft. Támop / Győr, Ipari park 24. Az egészséges táplálkozás.
Flownorm kapszula. A mai kor emberének gyakori betegsége az érszűkület, a visszeresedés és a trombózis. Ez különböző okok (pl. nem megfelelő táplálkozás,
A PIROS BOGYÓS GYÜMÖLCSÖK TÁMOP B-14/ „Egészséges alapanyagok – egészséges táplálkozás” mintaprojekt a közétkeztetés minőségi fejlesztésére.
DOWN Alapítvány Vámos Magdolna 2016.
Ingyenes előregisztráció!
10. rész :Táplálékunk összetevői
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi adagot. Sok ember él gyors iramú életet és nem törődnek megfelelően egészségükkel.

Megoldás? Durian Dél-kelet Ázsiában a "Gyümölcsök Királya" néven tisztelik. Egyetlen más gyümölcs sem versenyezhet gazdag tápanyag tartalmával. Fáradtságűző, javítja az általános közérzetet...

Megoldás? Mangosztán Egyedülálló összetétellel bíró növény, melynek fő hatóanyaga a xanthon. A xanthon egy erőteljes antioxidáns hatású flavonoid, illetve szintén antioxidáns hatású C- vitamint is gazdagon tartalmaz.

Megoldás? Acai Berry Elősegíti az emésztési rendszer egészséges működését, csökkenti a koleszterin-szintet és segít megállítani az idő előtti öregedést. 10-szer annyi antioxidáns van benne, mint a szőlőben.

Megoldás? Blueberry Gyógyászati felhasználását tekintve egyik legsokoldalúbb növényünk az áfonya. megvédi a sejteket a szabad gyökök okozta károsodástól, mint a rák valamint a szív- és érrendszeri betegségek.

Megoldás! Mandura Mandura ™ a világ 4 tápanyagokban leggazdagabb gyümölcséből tevődik össze, ami a világ különböző tájáról származik, mely tartósítószer mentes és magas gyümölcslé tartalommal rendelkezik.

Táplálék…Egyszerűen

Egy egyszerű, Kényelmes megoldás Egy hihetetlen alkalmat teremt

Az IBO-hoz könnyen hozzájuthatsz Részvétel: Kiválasztod a saját csomagodat Választható IBO Csomag $30 Plusz S&H

7 módon jutsz bevételhez Kiskereskedelmi eladás QV ( $30 ) 2. 8 Generációs bónus GV ( $40, $20, $10 OR $5 ) 3. Kiemelkedő rendelés Bonusz GV ( $35 – $95 ) 4. 2nd Generation IBOs GV ( $20, $10, $5, or $2.5 ) 5. Team Volume Bonuses TV (20%) 6. Group Volume Bonuses GV 7. Royal Bonus Pool GV

Milyen eszközöket kapok, mint IBO? 1. Üzletépítő Weboldal 2. Képzések 3. Telefon, Online and Élő Képzések 4. Mandura TV 5. Mandura Motivációs Fórum 6. Felsővonal támogatás

1-2 generáció 1 palack $ palack $ doboz $ doboz $ generáció 1 palack $ palack $5.00 1doboz $ doboz $20.00

5-6 Generations 1 Bottle $ Bottles $ Case $ Cases $ Generations 1 Bottle $ Bottles $ Case $ Cases $10.00

1. generáció5$10 = $50 Per Hó 2. generáció 25$10 = $250 Per Hó 3. generáció 125$5 = $625 Per Hó 4. generáció 625$5 = $3,125 Per Hó 5. generáció 3,125$5 = $ ? Per Hó 6. generáció 15,625$5 = $ ? Per Hó 7. generáció 78,125$5 = $ ? Per Hó 8. generáció 390,625$5 = $ ? Per Hó csoport mennyiségi bónusz

YOU

Korona besorolás Csoport menny. Csapat menny. Company Revenue Korona100 GV10,000 TV 1% Bronze korona 300 GV20,000 TV 1% Ezüst korona500 GV30,000 TV 1% Arany korona700 GV40,000 TV 1% Platina korona 1,000 GV50,000 TV 1% 100,000 doboz havonta = $100,000 Havonta az összes 1%-a Csoport mennyiségű bónusz

Foglald le a poziciódat Vásárlás: $30.00 Saját opció kiválasztása

Egészséges életmód Családi egészség Rendkívüli táplálék kiegészítő Finom ízű Tartósítószer mentes Egészségügyi előnyei Környezetbarát Egzotikus Támogató közösségek Kockázatmentes Független saját vállalkozás Mandura összefoglalva