ZONE NETWORK: Globális Víziók Üzleti terv EZEK VAGYUNK... Egy év alatt meg fogjuk valósítani az egy milliós taglétszámot, akik ezzel a marketing stratégiával.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Növekedés-támogatás M27 ABSOLVO. 2 Mi kell a növekedéshez?
Advertisements

Az új rendszer a CobraConto.NET.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd Üdvözlünk a LEO-nál Szabadítsd fel a benned rejlő.
Automatikus szállítási hűségprogram
A világ leggazdagabb emberei MA A többiek pedig munkát keresnek.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
Reklám, Marketing Yess Plus Reklám és csomagküldő szolgáltatás.
“The mind once stretched by an idea never returns to its original form” “Az elme amit egyszer kitágított egy eszme soha nem tér vissza eredeti formájába”
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
Jutalék Terv.
CHIEFTEC – Industrial Co., Ltd
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
A szénhidrogén bányászat magyar gazdaságban betöltött szerepe
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
Kamatadó Kósa Zoltán – június évi …törvény egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról Kamatadó mértéke:20% Kamatadó köteles.
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Life Wave értékesítési terve
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
Giovanni Ferrini Fashion
SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."
Az SPSS technológiával háromszorosára nőtt az online eladásokból származó bevétel.
A CRM rendszerek sikeresen gyűjtik az adatokat, a DM rendszer pedig biztosítja azt, hogy a vállalatok ne csak tudjanak az ügyfelekről, hanem meg is értsék.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
VII. Szalvéta bemutató Hol töltsd az idődet. Kezdetben az időd 100% - át emberek szponzorálásával kellene töltened. Igaz, hogy az első néhány hét.
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Köszöntünk az bemutatóján FUEL FREEDOM INTERNATIONAL HUNGARY.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
ÉPÍTSÜK FEL KÖZÖSEN A VILÁG LEGNAGYOBB, 160 MILLIÓ FŐS ONLINE HÁLÓZATÁT!
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Michel Vieira - President of Kairos Technologies Otokar Kasynets - Director of Network Development Alex Kocherev - Director of IT Department KAIROS TECHNOLOGIES.
Biyovis a mi üzletünk.
SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!
Dinamikus startot és azonnali bevételt biztosít
Előadás másolata:

ZONE NETWORK: Globális Víziók Üzleti terv EZEK VAGYUNK... Egy év alatt meg fogjuk valósítani az egy milliós taglétszámot, akik ezzel a marketing stratégiával építik fel a csapatukat és használják a mi számítógépes platformunkat. ŐK ezzel a Marketing iparban megteremtik maguknak a pénzügyi szabadságot és jobb életszínvonalat. KÜLDETÉSÜNK: Az egész világon a Network Marketing vezetőinek és üzlettársainknak komoly és megbízható technológiai hardvert fogunk megvalósítani. Lehetővé téve számukra, hogy pontos információkhoz jussanak ebben a digitális világban.

MIT TUDHATSZ MEG RÓLUNK? Mi egy különböző nemzetiségű Munkaadók Egyesülete vagyunk. 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a Network Marketing területén. Fő profilunk - a kutatás, - a reklám, - a képzés, - tájékoztatási termékek terjesztése.

TERMÉKEK A HÁLÓZAT egy életképes piaci terméket biztosít, melyet ha megvásárolnak az ÜGYFELEK, ezzel létrehozhatnak egy fennmaradó HAVI JÖVEDELMET, mely biztosítja számukra a MEGÉLHETÉST.

A VÁLASZTHATÓ TERMÉKEINK : Gyors blogEgyszerű és gyors dinamikus blog. Üzleti tréning Invoxia applikációk Fittep alapok Zóna csomag

Hogy tudok regisztrálni a zóna Network rendszerébe? A Regisztrációs területen meg kell adni a személyes adatokat, címet és jelszót. A ZONA NETWORK EGY OLYAN SZERVEZET, ILLETVE CÉG, MELY A REKLÁM ÉS AZ MLM TERÜLETÉRE ORIENTÁLÓDIK. TÖBB, MINT 10 ÉVES TAPASZTALATTAL RENDELKEZNEK A VEZETŐK Hogyan válhatok ügyféllé a cégben ? Ügyfél úgy lehetsz, ha Regisztrálsz a cégbe és használod a cég által kibocsájtott eszközöket. Miután létrehoztál egy fiókot, meg kell vásárolni majd egy csomagot. A fizetést megtehetjük banki utalással e-pénztárcánkból, melyről értesítést fogunk kapni a sikeres fizetést követően.

Milyen csomagokat lehet kapni? 1. Fast Blogging 25 USD napi kereset USD heti kereset 2. Nest Learning 100 USD napi kereset USD heti kereset 3. Bussines Training 800 USD napi kereset USD heti kereset 4. Invoxia Apps 1600 USD napi kereset USDheti kereset 5. Fittep Found 2500 USD napi kereset USDheti kereset 6. Zona Pocket 3500 USD napi kereset USD heti kereset

Mennyi csomagot lehet vásárolni? A csomagvásárlás korlátlan. Mennyi díjat számol fel a cég a megbízások feldolgozására? A ZONA NETWORK társaságnál, mivel a jogdíj 20%-os, ezért,évente egyszer adóznunk kell. Mi az a marketing és reklám szolgáltatás, amivel foglalkozik a cég? A ZONA NETWORK egy hirdetési cég, amely kifejezetten a marketing programok értékesítésével és a reklám eladásokkal foglalkozik. A megrendelések és a bónuszok 24 órán belül jóvá íródnak..

Hogyan lehet részt venni a marketing programban? Ahhoz, hogy részt vegyünk, meg kell vásárolnunk egy kereskedelmi csomagot, melyek 25, 100,800, 1600, 2500 és 3500 USD Mennyi a minimum kifizetés ? A minimum kifizetés 200$. Miért kell érvényesíteni a fiókomat ? A cég regisztrációt követően egy t küld a felhasználónak az fiókjába, melyet vissza kell igazolni és azt követően a következő dokumentumokat fel kell tölteni a cégnek, hogy megbizonyosodjanak róla, hogy nem egy csaló számláról van szó ( személyi igazolvány, lakcím kártya és egy közüzemi számla, mely a nevünkre és címünkre van kiállítva ).

Kinek ajánljuk? Mindenkinek, aki részt szeretne venni a ZONA NETWORK üzletben. Mennyit lehet keresni a ZONA NETWORK cégnél? 30 NAP INGYENES KIPRÓBÁLÁS UTÁN VEGYÉL EGY CSOMAGOT! Csomag vásárlással ennyit :

T e r m é k e i n k:

A MUNKA KOMPENZÁCIÓS TERVE A TÁRSASÁG FIZET A KÖVETKEZŐ MUNKÁK ELVÉGZÉSÉÉRT: - Hirdetések és blogok közzétételéért -Zona Network közzétett hirdetéseinek megtekintéséért Megjegyzés:mindenki köteles egy bizonyos %-t adóköteles jövedelemként bevallani..

A MUNKA KOMPENZÁCIÓS TERVE Vizualizáció A partnernek meg kell néznie csomagjától függően néhány napi reklámot. Hetente 5 nap kerül kifizetésre, de hét nap alatt meg kell nézni a reklámokat. A saját irodában a profitot mutató egyenleget a következő hét keddjén frissítjük. Feladatterv Bloggolás A partner köteles a területi hálózati reklámokat saját blogja reklámterületén megjeleníteni A blog jó SEO rangsorának az az előnye, hogy a reklámozó személynek jó bevétele lesz a reklámkampányból, mint az Adsense, web nyomtatás, stb...

Profit táblázat csapat nélkül

MUNKATERV ELADÁSOKHOZ Megkapod minden eladás 100 %-át: saját hálózatodban történt termékvásárlás és végfelhasználók által vásárolt termékek után.

MUNKATERV ELADÁSOKHOZ A 13. közvetlentől ismétlődik a sorozat 13., 14., 15., 16., 17. a tiéd és a 18. a szponzorodé 19., 20., 21., 22., 23. a tiéd és a 24. a szponzorodé és így tovább... Nincs korlátozva a közvetlenek száma !

11 közvetlennel A hálózatodban történt 1-es és 2-es csomagok havi vásárlásai után a feladás (Pass Up) szerint 100 %-ot fogsz kapni. Megkapod még a hálózatod 3, 4, 5 és 6 csomagok éves vásárlásai után és a végfelhasználók után a 100 %-ot. Minden hónapban: Havi kereset:

BINÁRIS TERV EREDMÉNYEK 1 Bitcoin = 438,40 $ KÉT FAJTA MÓDON KERESHET A BITCOINNAL : Hálózaton keresztül (közvetlen vagy közvetett) Kereshetsz akár $-t a bitcoin bányászattal! Ezt úgy érhetjük el, ha telepítjük a vállalat szoftverjét a számítógépünkre, hagyjuk járni 24 órát és ez pénzt generál nekünk az alábbi példa szerint. Ha van a hálózatunkban legalább 88 ember, aki szintén megvásárolta a csomagját, a cég jutalmaz minket 20% nyereséggel. Ez csak a Fast blog után járó jutalékot jelenti, minél magasabb értékű a csomagod, annál magasabb a napi kereseted is belőle. Egy aktív Gyors csomaggal (Fast blogginggal), aminek az ára 20$+25$=45$. Azzal kereshetsz óránként bitcoint. Lehetőséged nyílik a bitcoin keresetre az alábbi péda szerint, amit majd a Nemzetközi pénzváltó értékei alapján tudsz értékesíteni. Példa: 1 óra = 0,0017 = USD 0.731USD Bit * / h * 24 / h = $

A PROFIT MAGYARÁZATA A BINÁRIS TERV MAGYARÁZATA HA 88 EMBER VAN, ABBÓL 70 EMBER A GYORS BLOG CSOMAGGAL RENDELKEZIK ÉS A MARADÉK 18 A FÉSZEK CSOMAGGAL, AKKOR A KÖVETKEZŐ SZÁMÍTÁS SZERINT KAPJUK A PROFITOT. 1. Fast blogging csomag (25$ ) = Enyém ( Bit /h ) 2. Nest Learning csomag (100$)= Enyém ( Bit/h) 3. Bussines Training csomag(800$)= Enyém ( Bit/h) 4. Invoxia Apps csomag (1600$)=Enyém (0.0068Bit/h)... és így a további csomagok esetében. MATEMATIKAI ÉS PÉNZÜGYI SZÁMÍTÁS ( 0,0017 bit / h * 24 * 70 személy) + (0,0034 bit / h * 18 * 24 h) * 0,20=0,0084 bit / nap*438.40$=378.77$/nap

Hogyan induljak pénz nélkül? A ZONA NETWORK-ben van lehetőséged az ingyenes indulásra, mert a vállalat egy havi próbaidőszakot biztosít számodra a Blogging Fast termékre.

30 NAP INGYENES próbaidő regisztráció után a FAST BLOGGING termékünkre! Egy BLOG, amellyel megkeresheted az első bevételedet: Megjelenítés Bloggolás Eladások ZONA NETWORK által biztosított hirdetések mutatása a saját blogunk reklámterületén Más tagok blogjainak fizetett hirdetésének nézése Termékek eladása ( hálózatod tagjainak és végfelhasználók vásárlásai )

A 30 napos próbaidőszak után: Havi aktíválás Haladék Be kell fizetned $45-t.. Tagdíj = $ 20 havonta Csomag ára = $ 25 Befizetéshez használhatod a rendelkezésedre álló belső e-vallet elektronikus számlaegyenlegedet. Most már lehetőséged lesz további bevételekhez jutni. Ha a 30. nap végéig nem történik meg a befizetés, akkor kapsz még 15 nap kegyelmi időszakot. Az irodád csak ez után kerül felfüggesztésre. Újra aktíválásig nem lehet bevételed és NEM kérhetsz ki pénzt !, H a vannak közvetlenjeid, és a fiókodat kikapcsolják. elveszíted a tőlük származó jutalékaidat is !

Üzleti oktatás Konferencia program spanyol kedd, szerda, csütörtök 16:00-21:00 között – 22: – 21: – 19:00 16:00 – – 19: – 19:00 16:00 – 22:00 16:00 – 22:00 14:00 – 22:00 13:00 – 19:00 15:00 – 21:00 16:00 – – 22: – 19:00 20:00 – :00 – 02:00 KÉRDÉSEK ÉS FELELETEK: KEDD, SZERDA ÉS CSÜTÖRTÖK