TÉNYLEG CSAK EZ MOTÍVÁL?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
V. Országos Tanácsadói Konferencia Budapest, BKIK Tanoszt.
Advertisements

Személyi változások kezelése futó projektek alatt Füstös Zoltán Senior tanácsadó 5. Távközlési és Informatikai Projekt Menedzsment.
KARRIER VAGY AMIT AKARTOK
Hidak és járható utak a tudomány és gyakorlat között Egyénre szabott tudásmenedzsment szolgáltatások – Intézményesítetté váló tudásmenedzsment megoldások.
Sales támogató kutatások a gyógyszeriparban Előadó: Malonyai Katalin
Hogyan kell válságra szabni a céget?
Híradók a közvéleményben június 16. Az adatok forrása : június 6-9. között készült 1000 fős telefonos kutatás.
Pénz a cipődben: Gyémánt Kard Technika
EZ A MUNKA ÜZLETI LÉPÉSEK. Elvisszük a hírt mindenkinek, mert keressük azokat, akik: •Változtatni akarnak (a körülményeiken) •Ambiciózusak (tesznek érte)
„Légy az, aki lehetsz!” A mentalitás szerepe a tanácsadásban
INNOSTART Nemzeti Üzleti és Innovációs Központ
Karrierfejlesztés lehetőségei és dilemmái
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
Köszönti Önöket az és vezetője, Bohnné Keleti Katalin, okleveles közgazda, nemzetközi marketing szakértő, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja.
Mi a COACHING? A COACHING angol eredetű szó, amely edzést jelent. Az üzleti életbe kb. 20 évvel ezelőtt került be, gyökerei a sport pszichológiából eredeztethetők.
5. előadás Ember és vezetés, vezetési stílus
A sikeres tréning jellemzői A képzés szükségessége  gazdasági igények  piaci viszonyok  a munkakör is más lesz  vezetői, munkatársi elvárások.
A projekttervezés alapjai A „jó projekt” ismérvei
A szervezeti centralizáció jelentősége
Üzleti közösségekhez tartozás Magyar Vállalkozók Üzleti Köre
Szeretettel köszöntöm az Etikus cégek üzleti fórumán megjelenteket!
A HR vezető, mint a Vezérigazgató legfontosabb partnere
Konfliktus Dr. Ternovszky Ferenc: Nemzetközi menedzsment európai szemmel BGF - Külkereskedelmi Főiskolai Kar Vállalkozások és Emberi Erőforrás Menedzsment.
MOTIVÁCIÓ.
, Gödri István Vállalati versenyképesség A Folyamatos jobbítás kultúrája 2008 június 27 Eger.
TUDOMÁNYOS MUNKA, KUTATÁSI TEVÉKENYSÉG Dr. BARTHA LÁSZLÓ Mérnöki Kar Tanácsülése.
Kell –e érzékenyíteni a munkáltatókat? Csapó Gábor OSGOOD Szolgáltató Az OFA FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban című TÁMOP – /
Ipari középvállalat projektvezetőjének tapasztalatai az integrált vállalatirányítási szoftver bevezetési szakaszában Projektmenedzsment Fórum A kis-
Mentori rendszer a tudásmenedzsment szolgálatában
A Stratégia értékelése, visszacsatolása
Szervezeti kultúra Definíció: a szervezet tagjai által elfogadott közösen értelmezett előfeltevések, értékek, meggyőződések, hiedelmek rendszere Hofstede:
MCE Konferencia MMM – Hatékony kommunikáció MCE Konferencia Pécs MMM – A controller hatékony kommunikációja Megérteni Meggyőzni.
Az informatikai tanácsadás jövője – mit tehetünk érte? Hetyei József Certified Management Consultant (CMC) NJSZT szakértő főiskolai vezető oktató, szakvezető.
Emberi Erőforrás Menedzsment Teljesítményértékelés
JÓT ÉS JÓL… – Az esélyek változásának kimutatása, monitoring rendszer Előadó: Szalai-Komka Norbert módszertani szakértő Budapest Esély Nonprofit Kft.
Minőség menedzsment 6.előadás
A változások menedzselése, szervezetfejlesztés
Trénerek: Rehabilitáció - Érték - Változás (RÉV): Megváltozott munkaképességű személyek munkaerő-piaci helyzetének elősegítése érdekében történő rendszerszintű.
Stresszmentes, hatékony vállalkozásvezetés Avagy hogyan építsük fel újra vállalkozásunkat Horváth Győző – május.
„Talpraállástól az intézményesülésig” Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése (TÁMOP / ) Vágvölgyi.
Válság és megújulás? Lehetőség vagy krízis?
Az információrendszerek kialakulása
A vezető a legjobb HR-es.
Korreferátum Herczeg Bálint: Az iskolák közötti különbségek mértékének mélyebb vizsgálata Horn Dániel Tudományos munkatárs Hétfa műhely, Budapest, 2014.
A munkával való elégedettség
Az utazásszervezés kihívásai TO stratégia / 1 Milyen TO vállalati stratégia tesz ma versenyképessé? 1.NAPRAKÉSZ A világ kihívásainak megfelelő!
Ne féljünk az ERP-től !. A kitartás és az önfejűség között az a különbség, hogy az egyik többnyire erős szándékból fakad, míg a másik erőtlenségből...
Hatékonyságnövelés, avagy: Buktatók és előnyök a társas praxisban 2014 PMK dr. Bába András – Polequi Bt.
P EDAGÓGUSOK LELKI EGÉSZSÉGVÉDELME. A SEGÍTŐ MENTÁLHIGIÉNÉJE Szerző István december 08.
„P EDAGÓGUSKÉPZÉS TÁMOGATÁSA ” TÁMOP-3.1.5/ A szaktanácsadásról.
HR konferencia november 16. SKULL tréning és tanácsadás Szervezeti vitalizáció.
Innováció a vezetésben – vezetés egy innovatív cégben Innovációs speci előadás december 12. Lévai Gábor.
Országos szakképzési tanévnyitó igazgatói értekezlet 2010/2011. tanév Tájékoztató a felnőttképzési akkreditációról Torma Gabriella FAT titkárságvezető.
Biztonságos szoftverfejlesztés kipipálva!? TickIT követelmények
IVSZ AKADÉMIA, október 2. Cégműködtetésről, gyakorló vezetőknek Dr. Kornai Gábor, elnök AAM Tanácsadó Zrt.
„A tanácsadás emberi oldala” – az érzelmi kompetencia jelentősége a tanácsadásban – Dr. Szabó Szilvia (PhD.) főiskolai docens, ZSKF elnökségi tag, HSZOSZ.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
1996 óta az ügyfelekért.
Kereskedelmi Eszközök Specialista
Biyovis a mi üzletünk.
Motiváció és ellenőrzés az informatika órákon
Országos nagykereskedelmi menedzser
Sales Back Office Specialista Dolgozz velünk az Élet habos oldalán!
A foglalkoztatási paktumok működési tapasztalatai – a siker fokmérői
HR Specialista Dolgozz velünk az élet habos oldalán munkakörben!
Műszaki Szolgáltató Manager (Technical Service Manager)
Dr. Papanek Gábor Európa versenyképessége
Belső ellenőrzési és pénzügyi menedzser
Készítette: Farkasné Veres Edina
A teljesítménymenedzsment stratégiai kérdései
Előadás másolata:

TÉNYLEG CSAK EZ MOTÍVÁL? SIKER, PÉNZ, CSILLOGÁS….. TÉNYLEG CSAK EZ MOTÍVÁL? MOTTÓ: Egy vezető legfontosabb erőforrása, az emberei munkára való hajlandósága! Pál Zsolt Tréner COMLINE BP. KFT.

SIKER, PÉNZ, CSILLOGÁS….. TÉNYLEG CSAK EZ MOTÍVÁL? MOTTÓ: Egy vezető legfontosabb erőforrása, az emberei munkára való hajlandósága! Pál Zsolt Tréner COMLINE BP. KFT.

A MOTIVÁCIÓ SZINTJEI 4.kötelességtudat 3.személyes meggyőződés 2.személyes előny 1. pénz

MOTIVÁCIÓ = HAJTÓERŐ 4. Magától értetődő kötelességtudat motiválja egyszerűen profi, és ezzel a szemlélettel csinálja a munkáját minden nap. 3. Személyes meggyőződés által motivált fontos számára, hogy az ügyfél, a csapattárs az igényeihez és a képességeihez a legjobbat kapja. „ügyfél-, piac- és csapatorientált” 2. Személyes előnyök által motivált azt csinálja, amit szeret, sok embert ismer, … 1. Pénz által motivált jól keres vele

MOTIVÁCIÓ = HAJTÓERŐ 1. Pénz által motivált 2. Személyes előnyök által motivált 3. Személyes meggyőződés által motivált 4. Magától értetődő kötelesség tudat

Beszélgess az embereiddel! Légy velük kommunikációban! MOTIVÁVIÓ = HAJTÓERŐ Mit kell tenned? Beszélgess az embereiddel! Légy velük kommunikációban! Figyeld meg az értékrendjüket! Tűzz ki célokat (kihívóakat), és nézd meg, melyikük nyúl érte! Faggasd ki az értékrendjéről: mik a vágyai, félelmei, ambíciója!

GYORS ÁTTEKINTÉS A munkatársak motiváltságán kívül számos tényező befolyásolja a cég életképességét, hatékonyságát. Okoz-e problémát valamelyik nem megfelelő eredményessége? Milyen hatással van ez rád? Az utóbbi időben javult a helyzet, vagy romlott? Szükségesnek ítéled-e, hogy változtass ezen? El tudod-e képzelni, hogy jobbá váljon?

A COMLINE BUDAPEST KFT. gyakorlatban működő megoldást ad! Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0508-05 Intézmény-akkreditációs lajstromszám: 0981 Program-akkreditációs lajstromszám: PL1071 Tanácsadói akkreditáció száma: ROP-VTSA-2011-0365