Az IKT szerepe a gazdaság erősítéséért Ilosvai Péter, IT Services Hungary.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Globalizáció Globalizáció:
Advertisements

Működhet-e hatékonyan a társadalmi ügyek piaca? Dr. Latorcai Csaba helyettes államtitkár Budapest, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért.
Európai állami munkaügyi szervezetek 2020-ban BORBÉLY-PECZE Tibor Bors, PhD. szakmai tanácsadó Nemzeti Munkaügyi Hivatal Zalaegerszeg, május 15.
Európa újra bízik az IT-ban Mit jelent a cloud computing? Kinek, miért előnyös? Nemzetközi kitekintés – trendek, esettanulmányok, avagy hogy csinálják.
Munkanélküli fiatalok: egy hátrahagyott generáció
SZOFTVER MINT SZOLGÁLTATÁS: ÜZLETI HATÉKONYSÁG A FELHŐBEN Nagy Levente Üzletágvezető Microsoft Office.
Szoftver és Szolgáltatások Nemzeti Technológiai Platform Dr. Kondorosi Károly BME IIT Kreatív Iparágak a Digitális Térben… Konferencia
„A vasúti áruszállítás szerepe a logisztikai rendszerben ”
A Budapesti Értéktőzsde Részvénytársaság éve december 15. Jaksity György elnök Budapesti Értéktőzsde.
Jövő hálózati megoldások – Future Internet
© Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice. A mobilitás biztonsági.
© 2006 Avaya Inc. All rights reserved. Kommunikáció bárhol, bármikor! Rohály Gábor ügyvezető igazgató.
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
Fenntarthatóság – vállalati szemszögből. Fenntartható növekedés - makro  válságot követő stabilizáció  a növekedés mennyiségi/minőségi tényezői  válság.
VI. Köztudatos vállalati magatartás A vállalatok társadalmi felelősségvállalása Szlávik János az MTA doktora tanszékvezető, egyetemi tanár Budapesti.
Az atipikus munkavégzés és társadalmi megítélése
1 GTS Szerver Virtualizáció – Ügyvitel a felhőben.
NAPII. - mikrogazdaság Jobbágy Valér GKM. Iránymutatások - mikrogazdaság Tudással és innovációval a növekedésért 7. A K+F célú beruházások növelése és.
Mobil eszközök alkalmazása vállalati környezetben
RENDSZERINTEGRÁLÁS B_IN012_1
Informatikai megoldások egy kézből
Dr. Suba Ferenc Testületi elnök PTA CERT-Hungary
GINOP 1. prioritás A vállalkozások versenyképességének javítása
Kulturális tőke (Capital cultural). A kulturális tőke halmozódása, a kultúra (magas kultúra) kialakulása már az ókorban elsősorban városi jellegű, erősen.
Vezeték nélküli technológiák
© Polycom, Inc. All rights reserved. Gyors és hatékony ügyfélkezelés Videókommunikációs megoldások a KKV szektor számára Tohai Tibor| HRP Europe Kft.
Hogyan tud az informatikában költséget csökkenteni egy magyar vállalat? Előadó: Kirov Kiril Ügyvezető-igazgató Alphasonic Kft október 9.
Tudásvezérelt újraiparosítás az EU-ban De mi lesz a hazai Kkv-kal?
A Magyar Regionális Tudományi Társaság V. Vándorgyűlése Az ipar szerepe a regionális fejlődésben Alternatívák a regionális innovációs rendszer továbbfejlesztésére.
Versenytársból partner
NOVÁK TAMÁS Nemzetközi Gazdaságtan X.
Mikro és kisvállalkozások szerepe a rövid ellátási láncban Gyaraky Zoltán főosztályvezető Élelmiszer-feldolgozási Főosztály.
A költségvetési intézmények feltételrendszereinek változása recessziós gazdasági környezetben, egy felsőoktatási intézmény szemszögéből Mag Zoltán Debreceni.
Határon átnyúló vállalkozásfejlesztési kapcsolatok.
Új tendenciák és kihívások a vasúti szállítmányozó és logisztikai szolgáltató vállalatok piacán.
Tudásalapú társadalom és fenntartható fejlődés a globális felmelegedés korában Milyen globális és európai kihívásokra kell válaszokat találnunk? Herczog.
Elektronikus Kormányzati Gerinchálózat (EKG) – a Központi Elektronikus Szolgáltató Rendszer alapinfrastruktúrája
1 C | © 2010 Cisco | EMC | VMware. All rights reserved. Úton a cloud computing (felhő modell) felé Slamovits Tibor, EMC üzletág-vezető, kormányzat.
EasyWay ITS Hungary workshop tervezett programja Házigazdai üdvözlés – Kovács Ákos MK vezérigazgató EasyWay áttekintés – dr. Lindenbach Ágnes ITS Hungary.
© 2006 Cisco Systems, Inc. All rights reserved.Cisco ConfidentialPresentation_ID 1 CIO `08 Rugalmas biztonság, rugalmas vállalathoz Hirsch Gábor Üzletfejlesztési.
„Határon innen, határon túl – integráció és migráció a Kárpát- medencében” – A projekt eredményeinek bemutatása Eger, február 25. Projekt záró konferencia.
Tűzfalas megoldások az Interware szerver hotelében Budapest, június 26.
Kihívások a HR szakterület előtt Budapest, PSZE HR Szakmai nap Előadó: Rajnai Attila gazdasági vezérigazgató-helyettes.
Biotechnológiai KKV-k a nemzetköziesedő tudásháromszögben A VÁLLALKOZÁSOK NEMZETKÖZIESEDÉSÉNEK TANULSÁGAI Antalóczy Katalin Szeged, december 11.
ICR technológia és alkalmazási területei DoqSys Business Solutions
„Egészséges étel az egészséges életért”
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia 2005
Az utazásszervezés kihívásai TO stratégia / 1 Milyen TO vállalati stratégia tesz ma versenyképessé? 1.NAPRAKÉSZ A világ kihívásainak megfelelő!
Sikeres ipar-egyetemi együttműködés Pannon Egyetem - KÜRT Zrt. Dr Remzső Tibor pályázati igazgató egyetemi docens Microsoft Innovációs Nap november.
Az igazi változásokhoz szemléletbeli váltásra van szükség ? Az energiaszektor szerepe a versenyképesség javításában Energiatudatosság.
CSR ISMERETTÉRKÉP. Munkahely Közösség Környezetvédelem Piaci környezet Üzleti Etika Vállalatok Társadalmi Felelősségvállalása.
Nemzetközi civil pályázati lehetőségek
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Pannon Egyetem Georgikon Kar Szegedi Tudományegyetem.
A Windows Server 2003 termékcsalád A Windows Server 2003 termékcsaládnak 4 tagja van: Windows Server 2003, Standard Edition Windows Server 2003, Enterprise.
Nyitó konferencia szakmai elemei 1.Duális képzési filozófia alapelemei (10 parancsolata) 2.Duális képzések nemzetközi gyakorlatának összefoglalása 3.Duális.
Az INFORMATIKA – HOZZA vagy VISZI a PÉNZT? Előadó: Dimitrova Dessislava Cégvezető, Alphasonic Kft Március 12.
Direct Banking E-Banking Summit március 5. Berkes Tibor Pénzügyi Szolgáltatások Osztályvezető.
Bányászati kommunikáció Koritár Henriett Koordinációs munkatárs - NFM Országos Bányászati Konferencia Március Egerszalók.
Az INFORMATIKA nem költség, hanem TERMELŐESZKÖZ!
Molnár Ferenc „Innováció a vállalatirányításban és az ügyfélkapcsolat kezelésben” Debrecen, Szeptember 17.
1 P iaci háttér - Új készségek és munkahelyek  Az Információs és Kommunikációs Technológiák (IKT) szektor az egyik legígéretesebb és gazdaságilag.
Modus -Vitalae Gazdasági Tanácsadó Kft. „Pénzügyek-másként, mint eddig”
Dr. Nagy Katalin Magyarország EU melletti Állandó Képviseletének korábbi tanácsosa XVII. Nemzetközi Közlekedési Konferencia Szeged, november
Samsung Confidential Újdonságok Illés János2013. május 28.
Munkaerőpiaci kihívások Az új generációk elvárásainak megjelenése a kiválasztásban Készítette: Farkas Edit közvetítési üzletág vezető.
FELHŐ ALAPÚ INFORMATIKAI RENDSZEREK VS. LEXIKÁLIS ISMERETEK Networkshop 2016 Konferencia Debrecen Antal Péter, Eszterházy Károly Főiskola,
Dr. Beck György Compaq Computer Mo. Kft. Vezérigazgató
Információtechnológiák és tudásbázis az Agrof-MM Leonardo+ projektben M=Mountain; M=Mediterranean
Új fogalmak és jelenségek a felsőoktatás nemzetköziesedésében: összefüggések a bolognai folyamattal A nemzetköziesedés folyamata a magyar felsőoktatásban.
A nemzetközi tőkeáramlások
Előadás másolata:

Az IKT szerepe a gazdaság erősítéséért Ilosvai Péter, IT Services Hungary

Telekom T-Mobile T-Mobile mobilkommunikációs szolgáltatások Hollandiában, Ausztriában, Csehországban és az USA-ban. A nemzetközi T-Systems IKT megoldásokat biztosít nagyvállalatok és a kormányzati szektor felé. T-Systems A Telekom leányvállalatok vonalas vagy mobil hálózatokon elérhető szolgáltatásokat, internetet és IPTV szolgáltatásokat értékesítenek Európában. Deutsche Telekom: szolgáltatások egyetlen kézből minden ügyfélnek – otthon, útközben vagy munkahelyen Deutsche Telekom. Partner: connected life & work.

Kik az az IT Services Hungary? A legnagyobb IKT szolgáltató Magyarországon 3

Gyorsan változnak a vállalatok és a kormányzati szféra felé az elvárások. T-Systems International GmbHMay Gazdasági válság Tömeg- termelés Export- függőség Social media hálózatok Portfolió konszolidáció Mobilitás Urbanizáció Állami intervenció Virtualizáció Web 2.0 Elöregedés Ökológia

T-Systems International GmbHMay Együttműködés A határok nélküli együttműködés, nemcsak egy vállalaton belül, hanem az országhatárokon átível szervezetekben is egyre fontosabbá válik a növekvő globalizáció miatt. A T-Systems integrált, vállalaton átívelő fejlesztési platformokat kínál minderre. Mobil vállalatok A munkaállomások egyre mobilabbá válnak, a nemzetközi utazások száma növekszik és sok ügyfél várja el, hogy az üzleti partnereik mindig elérhetőek legyenek. Ehhez szükséges, hogy a munkavállalók bármikor, bárhol és bármilyen készülékkel dolgozni tudjanak. Biztonság és irányítás Az adatbiztonság és a professzionális biztonsági megoldások nélkülözhetetlenek a munkához és az összetett ICT szolgáltatásokban való bizalom kiépítéséhez. A vállalatoknak meg kell védeniük szaktudásukat és üzleti folyamataikat, miközben szükség van a mobilis munkára és az illetéktelen behatolás megakadályozására is. Fenntarthatóság és vállalati felelősségvállalás Ügyfeleink igénylik, hogy jelen legyünk ezeken a területeken. Az energiaszükségletek és a CO2 kibocsátás csökkentése a kulcs, hiszen a zöld ICT megoldások gazdasági növekedést és költségcsökkentést kínálnak. Dinamikus, net- központú sourcing A T-Systemsnek ez a hálózaton keresztül történő szolgáltatások és megoldások nyújtását jelenti. Az ügyféligényekhez való rugalmas és dinamikus alkalmazkodást, versenyképes áron – lényegében biztonságos cloud computingot* kínálunk. Gazdasági válság Tömegterme lés Export függőség Social media hálózatok Portfolió konszolidáci ó Mobilitás Urbanizáció Állami intervenció Virtualizáció Web 2.0 Elöregedés Ökológia A kihívásokat figyelme véve megalkottuk az ún. Core Beliefs-et

Köszönöm a figyelmet!