Jean-Paul Belmondo (Neuilly-sur-Seine, 1933. április 9. – ) francia filmszínész. Közismert beceneve: Bébel. Az 1950-es évek óta filmez. Jean-Luc Godard.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Orvosi könyvtárak közös katalógusa
Advertisements

A házasság még nem a mennyország
MÉHES LÁSZLÓ ÉLETKÉPEK.
A Fortepan fotómúzeum képeiből mazsoláztam.
Tommy's Window dia ♫ Hangszóró szükséges A gyerekek örökkévalók
Készítette: Zacsek Zsuzsanna 11/E
Ács Tamara – Tóth Cseperke bemutatja. “Mindannyiunknak hatalmunkban áll választani egészség és betegség, gazdagság és szegénység, szabadság és szolgaság.
Audrey Hepburn kiállítás – Berlin „Egy élet és egy ruhásszekrény kitárulkozása” Énekel Audrey Hepburn ( „Álom luxuskivitelben” – Moon river )
Szilvási Lajos: Egymás szemében
A Németh László Angol Testnevelés Tagozatos Általános Iskola
Szépművészeti Múzeum 1928 Gellért szálloda.
Megszentelődés Péter levelei alapján Ifi óra - Békés
A Forma I világa Bemutató. A Forma 1 történetéből: elődje, gyökere az európai Grand Prix Motor Racing volt 1909-től 1911-ig, 1915-től 1920-ig és 1940-től.
Steve Jobs Az IT ipar Al Caponéja. Steven Paul Jobs az informatika modernkori történetének egyik legérdekesebb alakja. A lehetőségek felismerésében, a.
A Fortepan fotómúzeum képeiből mazsoláztam.
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
FÖLD NAPJA 2008 április 22..
2008 április 22.. A Föld Napjának alapgondolata az Egyesült Államokban élő egyetemi hallgató, Denis Hayes ötlete volt. Az első ünnepre április 22-én.
Szociális tanulás formái
CAMILLE PISARRO Zene: Clayderman automata képváltás.
Alexandre Dumas. Biography Alexandre Dumas est né le 24 juillet 1802 à Viller-Cotterêts, dans l'Aisne. Son père est un général durant la Révolution, et.
A Barcsi Általános Iskola Arany János Tagiskolája bemutatkozik
Matematika a tudományban és a művészetekben
PÁSZTOR ÁDÁM NEMZETKÖZI TANULMÁNYOK V. ÉVF. BUDAPESTI CORVINUS EGYETEM.
Országos Egészségpolitikai Szakkönyvtár története és állománya dr. Palotai Mária január 26. 1Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési.
Tanítók: egy szakmacsoport az adatok tükrében Nagy Mária, Országos Közoktatási Intézet Tanítóság: szakma, mesterség, hivatás Előadóülés. MTA, június.
Moliere 24/B.
Precízné Aranyossy Ildikó.  Eredeti neve Jean-Baptist Poquelin.  Párizsi királyi kárpitos fiaként született.  A jezsuitáknál megtanult latinul, eredetiben.
Wekerle Telep - Kós Károly tér -
1 © kurtán sándor 2011 érdekérvényesítés és érdekegyeztetés az eu-ban munkavállalói szervezetek.
MI LENNE, HA… Kérjük, hangfalaikat kapcsolják be, és halkítsák le mobiltelefonjaikat! Köszönjük. Készítették: Dorka Mimi Oli Adam és Eve 2050 tavaszán.
A nemzeti kisebbség oktatása és elhelyezkedése a társadalomban, különös tekintettel a német kisebbségre Készítette: Maráczi Andrea Pécsi Tudományegyetem.
Ki az ember? Isten eltorzult képe Francis A. Schaeffer:
Párbeszédkultúra, a múzeumandragógia egyik lehetősége, az „Egyetemes Művelődéstörténet” útján Nemzeti Múzeum Múzeumandragógiai konferencia Budapest,2011.
Az átmeneti korszak Európában – 1917 Narratív összegzés mozija – Tom Gunning A film elit kultúrához való közeledése A film tömegmédiumként való.
A gazdasági válság és a klímapolitika különös házassága Kerekes Sándor.
Széchenyi Istvánné Seilern Crescence és Batthyány Lajosné Zichy Antónia grófnők politikai és közéleti tevékenysége a reformkorban.
Várkonyi Mária1 Sára Sándor A mozgókép mestere.
Robert és a képrejtvény... helyett
Charlie Chaplin 14/C. Élete: 1889-ban Londonban látta meg a napvilágot. Apja otthagyta őket, az anyja pedig elmegyógyintézetbe került. Árvaházban töltötte.
Jegyzet Készítette: Nikli Károly 2013
Pálfi Szabolcs filmes „Alapvetően animációs filmekkel akartam foglalkozni, hamar rájöttem, hogy az animáció kreatív eszköz ahhoz, hogy egyedül vagy kevés.
A költészet napja Április 11.. József Attila születésének napján legnagyobb magyar költőink tiszteletére rendeztünk egész napos felolvasást.
A t e r m é s z d a l Csak az erős ember ismeri a szeretetet,
A demokrácia problémája a településfejlesztésben Rövid és hosszú távú gondolkodás Miskolc Szegénységellenes Világnap 2014, okt. 17.
Alapiskola A szentpéteri iskolákról, illetőleg keletkezésükről néhány adat áll csak rendelkezésünkre ig csupán egy tanteremből állt az iskola. A.
Az OSI modell 3. fejezet.
Szecessziós épület 1910 építési év 37 albetét 2013 május óta áll a kezelésünkben Új építésű két épületből álló lakópark 14 albetét 2008 szeptember óta.
„Elmenve azután számot vetettem magammal, s úgy találtam, hogy ennél az embernél bizony bölcsebb vagyok. Mert valószínű ugyan, hogy egyikünk sem tud semmi.
13. EGYENSÚLY, SZIMMETRIA Összeállította: Nikli Károly
Szent Bernadette.
Példa egy ppt prezentációhoz
A változó éghajlattal összefüggő változások, problémák bemutatása (elsivatagosodás) Készítette: Karsai Gergely Környezettudomány Msc.
Mikulás, Karácsony, Szilveszter GOLD MÉDIA ART KFT Budapest Pf Tel.: 06-1/ Fax.:06-1/ Mobil: 06-20/
1927-ben született az olaszországi Subiacoban, művészeti középiskolát végzett tól statisztált, 1947-ben harmadik lett a Miss Italia szépségversenyen.
Jegyzet Összeállította: Nikli Károly 2013
Jegyzet Összeállította: Nikli Károly 2013
Puskás Ferenc.
8. FRANCIA IMPRESSZIONIZMUS JEGYZET ÖSSZEÁLLÍTOTTA: NIKLI KÁROLY 2013.
CIVIL KAPCSOLAT Egészségmegőrző kezdeményezések és azok szinergikus kapcsolódása a programhoz „KÁR LENNE, HA RÁK LENNE!” Cseh Istvánné Magyar Rákellenes.
Találd ki ki lehet ez!. Találd ki ki lehet ez!
Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány
Arany János.
karácsonyi történelem vetélkedője
Wolfgang Amadeus Mozart
Tömegfilm és szerzői film
Paulay Ede Csongor és Tünde Ősbemutató
a politikai liberalizmus és a Katolikus Egyház – Lamennais fordulata
Az első évad /36 Az évad megnyitója Beethoven dramatizált Missa Sollemnise volt. Nagy sikert ért el a nálunk már hetvenhárom éve nem játszott Shakespeare.
Előadás másolata:

Jean-Paul Belmondo (Neuilly-sur-Seine, április 9. – ) francia filmszínész. Közismert beceneve: Bébel. Az 1950-es évek óta filmez. Jean-Luc Godard Kifulladásig (1960) című filmjével egy csapásra ismert színész lett. Az 1960-as évektől kezdve egyre több szórakoztató produkcióban vállalt főszerepet, s ragaszkodott ahhoz, hogy kaszkadőr nélkül, személyesen hajtsa végre a legveszélyesebb akciókat is. Az 1980-as években jelentős sikereket aratott színpadi színészként is. A hatéves Jean-Paul eleinte bohóc szeretett volna lenni. Noha éles eszű gyerek volt, nem szeretett tanulni, sokkal inkább verekedni. A sportok közül különösen a labdarúgás és az ökölvívás érdekelte. Egy sportklub tagjaként aktívan foglalkozni kezdett az ökölvívással. A legenda ellenére orrát nem egy mérkőzésen, hanem egy iskolai bunyó során törték be. 17 évesen a Comédie-Française egyik előadásán látta A púpost. Ez olyan nagy hatással volt rá, hogy elhatározta, színész lesz. Házasságai: Elodie Constantin ( ) Natty Belmondo ( )

Gilbert Bécaud: L’important c’est la rose