A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este -.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

SZÉP TÖRTÉNETEK 2. NEM TUDHATOD… Kattintással továbbít 1.
Feltehetek egy kérdést?
Kis Angyalkák.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Szlovák paradicsom szombat túra ajánló
Ria Slides Ebben az áruházban a nők kedvükre való férjet vásárolhatnak…
IDÉZEZEK „Nem kívánok ragyogást,
Igaz történet karácsony előttről
POLITIKA Egy napon egy fontos párt elnöke autóbalesetben meghalt. A lelke – nyilván tévedésből – felszállt a mennybe és szemben találta magát Szent Péterrel...
Éppen a WC-n ültem, hogy sürgős dolgomat intézzem, amikor...
Őszinte bocsánat.
Az alárendelő összetett mondat
Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok. Kérem, segítsenek.“
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra
Istenke, vedd térdedre édesanyámat, ringasd szelíden, mert nagyon elfáradt, ki adtál életet, adj neki most álmot, és mivel ígértél, szavadat kell állnod,
Ági úgy ment suliba, hogy nem érezte igazán jól magát: fájt a feje és folyt az orra. Az osztályteremben Nati mellé ült le, és nem sokkal később észrevette,
Dr. Csernus válaszol.
Micimackó egy igaz történet
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Egy kis gesztus.
Feltétel nélküli szeretet
Modern mese A békák királya Egyszer egy nö golfozott, amikor a golflabda begurult az erdöbe és ott elveszett. Bement az erdöbe, de a labda helyett egy.
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok, kérem, segítsenek!“
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
\ A modern és fenséges Airbus 380, az Atlanti óceán fölött repült, New-York felé.
EGY FELESÉG VALLOMÁSAI
A jó cselekedet Egy pohár tej Egy nap, egy fiatal legény házról házra járt, mivel nagyon éhes volt. Nem volt már egy fillére sem, mert minden pénzét.
Kis Angyalkák.
Olvasd lassan és csendben!.
Életige 2008 június Szöveg: Chiara Lubich.
Spurgeon gondolatai.
„Aki megtartja parancsait, Istenben él és Isten őbenne.” (1Jn 3, 24).
ANGYAL Képzeld csak el Képzeld el, hogy e pillanatban egy angyal ül melletted… Képzeld el, hogy e pillanatban egy angyal ül melletted…
Elég.
A pillangó és a virág Zene: Enya, Waterfall Click.
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Imagine….
Volt egyszer ... Volt egyszer egy sziget. Ott lakott minden emberi tulajdonság - Vidámság, Szomorúság, Bölcsesség… és többek közt Szeretet is.
ÖREGKORI RAVASZSÁGOK, ÉRDEKESSÉGEK! (Nem csak a 20 éveseké…)
Az anyós váratlanul beállít a friss házasokhoz
Egy napon azt kérte az osztálytól a tanárnő, hogy minden osztálytársuk nevét írják föl egy lapra úgy, hogy a nevek mellett maradjon egy kis üres hely.
Utas és holdvilág Szerb Antal h ő seinek nyomában I.
Noémi érkezése Megszülettem én láttam meg a világot. A nevem Gáspár Noémi 3 kg és 53 cm voltam a születésemkor. Pontosan este perckor.
Leonardo a Szabadság Teológiájának egyik megújítója.
Barát Müller Péter.
Volt egyszer egy sziget,ahol emberi érzések éltek:
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Olvasd lassan és csendben!
Egy üzlet tulajdonosa hirdetést rakott a kirakatába, melyen ez állt: „Kutyakölykök eladók” Az ilyesfajta hirdetések mindig vonzzák a gyerekeket, és hamar.
Születésnapodra sok szeretettel
Modern mese A békák királya Egyszer egy nő golfozott, amikor a golflabda begurult az erdőbe és ott elveszett. Bement az erdőbe, de a labda helyett egy.
A Temetés von Margitta. Egy nő pont elhagyta a kávézót, ahol ép az ebédszünetét tartotta, mikor meglátott a másik oldalon egy halottas menetet, amelyik.
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
Négy gyertya égett szép csendben.
Gondolatok a szexről.
Én fel sem foghatom. Ref.: Én fel sem foghatom: mily jó az Úr, Az ajkam zeng hálahalleluját, Nyelvem Róla szól.
Emlékezés az Édesanyákra akik
Egyszer volt, hol nem volt, egy gyermek megszületni készült.
Nem könnyű szeretni.
Áldozatkész szolgálat János 12,20-26
EGY FELESÉG VALLOMÁSAI
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
SZÉP TÖRTÉNETEK 2. NEM TUDHATOD… Kattintással továbbít 1.
Elég.
SZÉP TÖRTÉNETEK 2. NEM TUDHATOD… Kattintással továbbít 1.
POLITIKA.
Előadás másolata:

A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este -

A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este - A férjem nagyon furcsa volt ma. Megbeszéltünk egy találkozót a Plaza kávézójában. Mivel én egész nap shoppingoltam a barátnőkkel, gondoltam hogy neheztel a pár perces késésem miatt, de végül is nem mondott semmit.

A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este - Csak nem alakult a beszélgetés, egész idő alatt csendben ült. Javasoltam, hogy húzódjunk a kávézó egy csendesebb sarkába, de ez sem segített. Mikor rákérdeztem, valami gondja van-e, azt mondta semmi különös. Mikor kérdeztem, én vagyok-e az oka a csöndnek, azt válaszolta nem, nem kell nyugtalankodnom.

A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este - Hazafelé úton mondtam neki, hogy szeretem, kissé elmosolyodott, s vezetett tovább. Nem tudtam megérteni a viselkedését, s nem tudom miért nem válaszolt a szerelmi vallomásomra. Otthon is éreztem, hogy egész idő alatt messze jár, s nem is akar velem találkozni. Csak kornyadozott a TV előtt, s érezni lehetett, hogy messze jár az esze...

A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este - Végül is felmentem lefeküdni. Kis idő múlva követett. Nagy csodálkozásomra válaszolt a szeretetemre, a simogatásokra, szeretkeztünk, de végig éreztem, hogy távol van. Elhatároztam, hogy rákérdezek, s akkor vettem észre, hogy már alszik. Álomba sírtam magam.

A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este - Nem tudom mit csináljak. Most már egészen biztos, hogy van valakije.. Az egész életem egy katasztrófa.... Most következzen a másik oldal naplója is, ugyan ezen napi részlete …

A FÉRJ NAPLÓJÁBÓL - Szombat este - A Fradi kikapott.   De este egy jót du**unk...